Written by Bella | December 29th, 2015

Sejak drama Rindu Awak 200% menjadi hits, nama pelakon utamanya Zul Ariffin turut melonjak naik. Malah, beliau menjadi kegilaan ramai gadis di luar sana. Kalau sudah popular, tentu sekali peminat ingin tahu kisah peribadi dan percintaan artis pujaan mereka bukan?

Boleh dikatakan sepanjang tahun 2015 ini, ada sahaja gosip serta kontroversi tentang percintaan Zul. Lebih-lebih lagi selepas beliau mengakui sedang mengenali hati budi pelakon baharu Zahirah MacWilson.

Sejak daripada itu, ada beberapa pihak yang melabelkan beliau sebagai buaya darat, “playboy”, kaki perempuan dan banyak lagi. Ada juga yang mendakwa Zul sering mempergunakan wanita untuk terus mengekalkan namanya dalam industri hiburan tempatan.

Zul bagaimanapun tidak kisah jika ada pihak yang menganggap beliau sebegitu.

Bila saya keluar dengan Zahirah banyak cerita kata saya playboy. Seolah-olah saya ini lelaki yang teruk. Ramai yang cakap dekat dia ‘kau jangan keluar dengan Zul bahaya’. Tetapi, alhamdulillah, ramai juga yang menyokong hubungan kami.

Pada saya senang, kalau benar saya playboy, sila tunjukkan bukti saya keluar dengan perempuan lain.

Biasalah tu, kalau ada sahaja artis yang sering timbul dengan kisah cinta pasti mereka akan digelar sebagai kaki perempuan. Agak subjektif sebenarnya untuk anggap seseorang itu “playboy”. Tidak apa lah Zul, bersabar je lah yee…kata orang kawan biar seribu bukan…bercinta biar satu..

Sumber Berita: Kosmo!

33 responses to Buktikan Jika Benar Saya Kaki Perempuan – Zul Ariffin

  1. Dajjal says:

    btuh ko zul dlu ko jlok puki gayatri smpai barai ko liwat jubur ayda jebat smpai brnanah ko threesomekn zahirah smpai dia ketagih ko nk ckp ko bkn kaki prmpuan ko srupa khinzir hitam

    0

    0
  2. BACA NI says:

    Kenapa isu video lucah fazura dgn dikatakan seorang pelakon tu tidak di update dlm blog ni? Biar diorang kne tangkap dgn polis seperti luna maya bf dia tu. Kenapa semua blogger & wartawan buat bodoh je padahal dah ada orang komen psl video tu dlm blog ni

    0

    0
    • Anonymous says:

      Stewpid.. Udah2 lh nk aibkan dosa org..esok Tuhan bukak aib ko bru ko tahu..

      0

      0
      • kak joy says:

        ada juga dengar pasal video tu. katanya video tu dulu2 waktu muda2 dia dgn bf dia. entah lah akak belum pun tengok. siapa dah tengok..sila tampil. apa mukadimah nya. syok ke?? heheh

        0

        0
    • Anonymous says:

      Ye ke wey?? Cer cite lagi… hot story neh

      0

      0
      • BACA NI 2 says:

        Aku ni bukan apa. Aku cuma nk walaupun artis kne la dapat hukuman yg sama mcm orang2 lain. Jgn jadikan artis tu title paling selamat nk buat dosa. Aku dapat tau psl video fazura tu pun dari komen kt beautifulnara. Bukti dah ada. Tapi kenapa semua diamkan? Sebab dia artis? Sebab dia cantik? KimK la!

        0

        0
    • takyah nak baca sangat says:

      Suka benar la kau mengaibkan org.

      0

      0
    • Heart says:

      Terima kasih lah sebab tolong bukakan aib orang. And kau patut bersyukur jugak sebab Allah tutupkan aib kau…kut kut lah aib kau tu berbakul-bakul kan :)

      0

      0
  3. Dajjal says:

    Video lucah fazura ngn sapo BACA NIE???

    0

    0
  4. huhuhu says:

    bosan

    0

    0
  5. Anonymous says:

    sudah la..ko da sebat duit si gayatri..siap org tu belikan kete bagai
    poyo ko ni sama mcm si sam tu…

    0

    0
    • ikan says:

      yeke weh? banyaknye duit gaya. dahtu ni dh bercerai berai kene pulang balik ke kreta? haih ppuan2, jangan la menatang bf bagai minyak penuh ye.. jgn manjakan sgt bf tu nanti dah kawin jadi suami yg tak berguna. semua harap ke bini.

      0

      0
  6. nyah bespren pazbulus says:

    Aku tengok berbulu jer kaki si zul tu… Takde pon cam kaki pompuan… Anyway, dont skip a leg day, zul! Body dah mantap… aummmm

    0

    0
  7. Anonymous says:

    jul xyah cabar2. yg penting ko buktikan ksungguhn ko dlm prhubungn.
    mmg la kita kne kenal psgn yg nk kita nikahi tp sebenarnya makin kita kenal seseorg akan yrserlah kelemahannya atau xsempurna kerana kita ni mnusia.
    in summary, lu pikir la sniri.

    0

    0
  8. ummi says:

    dia berani cakap begini kerana tak ada orang yang nak buka aib sendiri, dan orang yg baik tak akan buka aib orang. Tapi Zul berani ke nak pastikan benda yg sama dgn Zahirah , tengoklah cara mak nak handle kisah rumahtangga. Takut nanti habis semua benda dlm kain kau kena upload nanti.

    0

    0
  9. kutu says:

    cuba lipat kaki seluar tu tinggi sket.nak tengok betul ke kaki pompuan..

    0

    0
  10. Anoy says:

    Semak la citer ko nie..

    0

    0
  11. Anonymous says:

    muka makin tua…padahal usia x lah 50an.

    0

    0
  12. Beruang says:

    Alahai so yesterday la cite pasal Zul the plaboya ni. So x perlu kot nak meng-up or debate pasal crite ni lagi. Kalau ada filem/drama best and si Zul ni berlakon dengan sangat mantap barula aku pay attention kat mamat ni. Otherwise, ZZzzzz…

    0

    0
  13. rira says:

    of course lah tiada bukti.sebab u bercinta dgn ‘si dia’ secara “underground” (bukan gayathri) . Zul, Zul propa sangat!!!!

    0

    0
  14. tutiperuti says:

    da nk melepasi tahap suam kuku..suh org buktikan plak..puii..ko igt org kessah..?/.sblm ni kemain sombong…zaman 200% ko tu da berkubur hokkayyy

    0

    0
  15. melayu x kaya xde lakunya kek cino says:

    dia bukan kaki pompan tapi gigolo..kaki pompan byk duit dia mengharap duit dan glamer dr pompan…

    0

    0
  16. minah jambu gerek says:

    tk semesti Nye kalau jul keluar ngan zahirah dia perlu n mesti kawin ngan zahirah ! n tk semesti Nye zahirah nk kena kawin ngan jul huh ! terpulang la pada jodoh masing2 playboy ke tk playboy ke kalau bukan jodoh Nye masing2 ada jodoh masing2 yg tersendiri…Allah saje yg mengetahui segala Nye..

    0

    0
  17. anonym says:

    hodohnyer muka,macamana pompuan malaysia kata dia ensem…gatek sungguh akak2

    0

    0
  18. Anonymous says:

    er mcm first time zul ngaku beria2 dgn gf …kalo x selalu pempuan yg ngaku…zul xde pun ngaku time awal2 bercinta…hihihi

    0

    0
  19. kucing maro says:

    muka ok Cuma belakon macam tak minat
    lah

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Air muka Zul Ariffin TUA lah.

    0

    0
  21. Zack says:

    Aaah, dia memang nampak rupa tua

    0

    0