Written by AbangNara | July 29th, 2011

Minggu depan dah nak start puasa dan mesti dah ramai yang terpikir nak pergi bukak pose kat mana kan? Jangan risau sebab MilkADeal ada voucher murah punya untuk korang semua.

buffet ramadan

Antara yang best kalau korang beli voucher di atas:-
1. Makan sampai kembung perut
2. Ada masakan American, Barbeque, French, Italian, Middle Eastern, Steakhouses, Tex Mex dan Malaysian (macam-macam ada)
3. MURAH babe ~~(RM44.90 untuk value  RM99.80)

Sila beli voucher ini di MilkADeal sebelum terlambat.

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 responses to Buffet Ramadhan Murah Dari MilkADeal, Beli Jangan Tak Beli

  1. xberagak. says:

    ramadhan kareem bukan bulan untuk penuhkan perut.
    admin patut pilih2 jgak la iklan…agak2 la..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  2. still mahal…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  3. sengal ubi says:

    tau xpe..kot ye pun xyah la ckp smp kembung perut..bulan ramadhan utk mencarik keberkatan..bukan melantak je lebih..hilang pahala pose ko klu dah niat mcm tu..makan pun berpada – pada la..aduyai…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  4. mulut capoi says:

    Bulan Ramadhan ni…juadah x perlu beli…keluarga aku masak sendiri, bukan apa takut makanan tercemar..nnt cirit-birit.
    Lagi pun semuanya dah naik harga…..yg. susah2 nak buat baru aku beli.
    Makan macam biasala apa pulak nak lebih2 dan membazir.
    Kalu berbuka kat hotel lagilah aku x suka….bukan kedekut tapi rasanya lebih baik dirumah/ surau/mesjid. Kerana bulan puasa kita mengawal nafsu, dan bulan mempertingkatkan ibadat.
    Ada kawan undang aku berbuka kat hotel, mcm2. alasan aku bagi….bukannya apa setengah org. dia org. bangga berbuka kat hotel tapi aku rasa malu…lainlah ada komitmen x dapat dielakkan.
    Berbuka puasa bukannya pesta makanan.
    makan bila lapar berhenti bila kenyang…tapi bulan puasa lapar kena tahan.
    Kalu makan terlampau kenyang cam mana nk. sembahyang ,mengah, ngantuk, letih…..shai dan itan pun berjaya pedaya kita.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. hehehehe says:

    makan kat hotel nie terawikh tah kemana… tp kalo org pempuan yg tengah bendara merah tu tak pe la nak makan sampai penuh perut…ikut diri n iman seseorg ramai gak kawan2 yg bangga tiap2 ari bukak pose di hotel yg bertaraf 5 bintang yg dibelanja oleh maincon n subcon…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0