Written by AbangNara | April 14th, 2009

Mungkin dialog ini sering terjadi antara wanita-wanita single:-

Rogayah: Wow, hensemnya laki tue. Bestnya kalau dia mengorat aku.
Sharifah: Ala kau nak tunggu dia mengorat sampai ke tua la takkan dapat dia. Apa kata kau yang ngorat dia. Barulah sempoi!!!
Rogayah: Ish taknaklah aku. Nanti orang kata aku nie tak tahu malu pulak. Ada rezeki nanti dia ngorat la aku.

Anda seorang wanita? Anda masih single? Anda dah tangkap jiwang dengan sorang pakwe universiti tapi malu nak ngorat? Anda minat dengan opismate anda tapi malu nak ajak keluar?

Sila buang rasa malu anda sekarang dan dapatkan buku Panduan Cinta sekarang jugak. Selepas membaca buku ini, kami yakin anda akan dengan selambanya dapat mengorat pakwe hensem yang selalu duduk sebelah anda dalam bilik kuliah. Kemungkinan besar anda mampu menjadi seorang playgirl yang berjaya (tidak digalakkan).

Secara jujur selepas membaca e-book Panduan Cinta ini, kami tak sangka begitu mudah sekali untuk mendapatkan pakwe idaman kami. Mungkin selepas mengamalkan tips-tips di dalam buku ini sepenuhnya, Dato’ K pun akan terfikir nak jadikan kami bini nombor dua dia.

Cerita banyak tak guna, sila dapatkan E-BOOK PANDUAN CINTA ini sekarang jugak dan nantikan lelaki idaman anda jatuh tersungkur di dalam genggaman anda.

355 responses to Buat Wanita, Masa Untuk Anda Mengorat Sudah Tiba

  1. nisa says:

    i’m not single…;)

  2. bUDakgEnIus says:

    KAK NARA nie mcm tau2 jea..

    MENTANG2 LA skg nie budak2 nie tgh hot gosip,
    Akak plak introduce BUKU nie..
    hehehe..

    PASANGAN PALING HANGAT KAT beutifulnara;

    1. Ain vs Nekouman
    2. Penari Poco-poco vs Ttuutt..(ehehe)
    3. fiza224 vs hans
    4. flower vs pocongcomei

    HAHAHAhahaha..

    p/s: Ni baru betul buat gosip tanpa sempadan!ahahaha…

  3. bUDakgEnIus says:

    PENARI POCO-POCO: Wow, hensemnya bUDakgEnIus tue. Bestnya kalau dia mengorat aku.

    AIN: Ala kau nak tunggu dia mengorat sampai ke tua la takkan dapat dia. Apa kata kau yang ngorat dia. Barulah sempoi!!!

    PENARI POCO-POCO: Ish taknaklah aku. Nanti orang kata aku nie tak tahu malu pulak. Ada rezeki nanti dia ngorat la aku..

    AIN: Sukahati ko la..kalu ko lambat,nanti melepas..bUDakgEnIus tu ramai peminat tau..

    PENARI POCO-POCO: Eh..betul ke?Macam nie tak boleh jadi ni..JANGAN TUNGGU SAMPAI ESOK.!!

    KAKAKAKAKAKKAKAkakakaka….

  4. bUDakgEnIus says:

    “Secara jujur selepas membaca e-book Panduan Cinta ini, kami tak sangka begitu mudah sekali untuk mendapatkan pakwe idaman kami. Mungkin selepas mengamalkan tips-tips di dalam buku ini sepenuhnya, Dato’ K pun akan terfikir nak jadikan kami bini nombor dua dia.”

    Ayat nie mmg HIPERBOLIC betul..SUPERB nye ayat..hahaha…
    Kalu dgr dek siti,mau JADI ISU HANGAT nie..hahaha

  5. ain says:

    aku rs dato ct x rs TERGUGAT pn sbb dia rs dia sorg ja mampu goda dato k y TUA tu haha

  6. ain says:

    hmm nti aku ada ms aku bc la..tpi aku bukn jenis yg nk pikat lelaki rujuk buku

  7. ain says:

    budak genius!poco2 ckp ko sllu rujuk buku kn klu BERFALSAFAH..so aku rs elk la ko rujuk buku ni plak n bt la ANALISIS ko sndiri hikhik

  8. fiza224 says:

    awalnyelh korg smua ni comment… tidur lg best. sesekali.bglah can kat aku plak.

  9. ain says:

    wehh ko ni kuat tdo la..aku rs elk ko bli buku tu..kuureng la ckit tdo ko tu hikhik

  10. fiza224 says:

    asal org tulis buku mcmni ha? aku rase mcm menjatuhkan pompuan je…mcm wanita ni dah xde daya penarik je…

  11. Penari Poco2 says:

    alahai…nekounam.

    cney ktk menghilang lamak tok?
    ain carik2 ktk jak..

    kikiki…

  12. Nurul says:

    hye semua…

    • Penari Poco2 says:

      hye jg kat ko Nurul….

      SELAMAT DATANG KE DUNIA BARU….

      WORLD OF LASER FINGERS………

      kikiki…

  13. ain says:

    waa fiza..gmbr original ko ehh

  14. minnie2comey says:

    LALALALALALA..LALALALALA…

  15. pokcik says:

    sapo nak belanja pakcik? pakcik nak belanjo awek pakcik… awek pakcik belanja pakcik bayar aaaaa

  16. wan2911 says:

    jangan ramai jadi playgirl pas bace e-book nie sudah…haha

  17. bob says:

    jom kita main ahahahahahahahaha

  18. onmiz says:

    makwe ak la plg cntik……btuah ak….budak kelntan tu…

  19. minah_chubby says:

    stahu aq gurlz skrg xkisah sgt ngn boyz…btowl ke??