Written by AbangNara | September 4th, 2013

Nampaknya berita perkahwinan Bront Palarae Sabtu lalu seperti yang dilaporkan oleh Utusan Malaysia sudah tidak diketahui kebenarannya. Ini kerana empunya badan sendiri menafikan berita tersebut. Siapa yang bercakap benar? Takkanlah Bront nak menipu dalam bab-bab sepenting ini kan?
bront palare kahwinBerkata kepada portal GUA, Bront Palarae berkata dia berada di konti radio pada hari kejadian. Kata Bront:-

Bagi saya 31 Ogos merupakan Hari Kemerdekaan dan saya sekarang ini sedang mempromosikan filem terbaru saya iaitu ‘Psiko Pencuri Hati’. Saya tidak mahu sebarang isu yang boleh menganggu promosi filem terbaru saya ini. Pada tarikh tersebut saya turut berada di sebuah konti radio, tapi jari saya tidak berinai pun. Saya rasa lebih baik jika bertanya sendiri pada sumber yang mengeluarkan berita tersebut

brontHmmmm. Daripada apa yang Abang Nara baca, pihak Utusan Malaysia mempunyai gambar-gambar sekitar majlis pernikahan Bront Palarae. Namun gambar-gambar itu telah dipadamkan atas permintaan Bront sendiri. Abang Nara percaya pasti ada sekeping dua gambar yang tidak dipadamkan. Kalau mahu menunjukkan diri berada di pihak yang benar, Utusan Malaysia kenalah berkongsi gambar-gambar tersebut. Apa kata anda?

P.S: Nilai 20 sen dalam kenaikan harga minyak

30 responses to Bront Palarae Nafi Sudah Bernikah Sabtu Lalu

  1. Anonymous says:

    X menikah pulok dahhh..apa2 je laaahh..

    0

    0
  2. anon says:

    kau baru baca rotikaya ke nara oiii. cerita semua cedok eh? mawar putih tu staff u ke? kalau buat berita palsu, minta diambil tindakan displin.

    0

    0
  3. mamatcomel says:

    “Saya mohon maaf kerana majlis ini secara tertutup & hanya dihadiri oleh saudara mara terdekat kerana banyak hati yang perlu untuk saya jaga terutamanya rakan rakan artis dan media.”

    SAPE KUARKAN STETMEN NI??sat kawin sat xkawin…bende sedap pun nak men2

    0

    0
  4. Mega says:

    die nk jaga ati suzane le sape lagikkkk tu kan awek die…kowang ni x phm2 ke..salu nmpk dorg bedua je kt luo..sgt sepadan tp npe tk kawen dgn suzane?

    0

    0
  5. miss kiah says:

    cer tepon org mesjid tu.. xkan tok iman dgn tok kadi nk nipu pulok kannn~

    0

    0
  6. Akim says:

    mula lahhhh…. start dah drama… Saya sebenarnya suami dia….

    0

    0
  7. Anonymous says:

    aduhaiii….kalau btl dh kawin ckp j la dh kawin…jgn nk main sorok2 plk..retis lain dh kawin pn popular gak..tengok cam adi putra tu…kalau dh btl2 kawin tpi masih menyorok ngan peminat…lagi peminat menyampah….x fhm aku le…kjp kawin…kjp x kawin…ishhh..lantak ko le bront…

    0

    0
  8. nazri kata rafizi bodoh says:

    senang ja cite.. kalo bront saman akhbar tersebut..maknanya dia xkawen.. tp kalo dia xsaman ..betul la tu dia dah kawen.. artis kan suka saman menyaman.. lagi2 kalo dah terang2 benda tu fitnah..

    0

    0
    • saudagar unta says:

      tak payah sampai saman menyaman..ingat nak saman tu bayar pakai bulu hidung ke? dan kau ingat mahkamah byk sgt masa nak dengar kes yg sepatutnya boleh diselesai dgn mudah di luar? buang masa mahkamah aje..
      benda simple pun nak kecoh2..

      0

      0
  9. bini bront says:

    batang bront ni panjang..pastu besar..tgk idung pn dah tahu..sedapnyelah jadi bini dia..arghh

    0

    0
  10. Y says:

    errr, bront palarae ni Islam ke? sebab disebut “Nikah”..org Islam aje nikah..non-muslim mana ada nikah..err..aku mmg serious tak tahu status agama bront ni..tgk muka pun macam muka2 serani melaka aje..

    0

    0
    • Miss Nadya says:

      pergi google lah…. dunia di hujung jari

      0

      0
      • Y says:

        tak semua org minat artis..dan tak semua org ada byk masa nak google itu ini..byk juga org2 yg sekadar buka website nara ni utk release tension bekerja saja..sekadar baca suka2 & sekali lalu aje..kdg2 beri komen..bukan 24/7 kat sini..dan untuk pengetahuan kamu, sebelum ni pernah berlaku kesilapan dalam paper yg menyebut majlis ‘pernikahan’ seorang penyanyi mat saleh di holliwood..mat saleh tu sah2 la christian..dikahwinkan oleh paderi..tapi ngapa sebut nikah? jadi rasanya tak salah bertanya..tak semestinya mesti digoogle..

        0

        0
        • izzy says:

          kan lg senang terus cari sdiri drp menuggu jawapan drp org…
          usaha tangga kejayaan, byk membaca luas pengetahuan!
          kelakar plak rasa di hati

          0

          0
  11. lupa says:

    Bukan sebelum ni memang Bront dah kahwin lama ke? Memang dia dah ada keluargalah.Ke dia ni cerai pastu bru kahwin baru atau kahwin 2 pulak. Pohon penjelasan.

    0

    0
  12. ANTI FIRST says:

    nara baca utusan????? kahkahkah

    0

    0
  13. kak long says:

    Salam. Mawar putih staff Utusan Malaysia. Dia yang buat articles tu dan di copy oleh Beautiful Nara. Bront Palare beragama Islam.

    0

    0
  14. kak ngah says:

    Bront Palarae (atau nama sebenarnya Nasrul Suhaimin Bin Saifuddin; dilahirkan pada 27 September 1978) ialah seorang pelakon, penerbit, pengarah, penulis dan juga pengacara TV berketurunan Melayu/Siam yang popular di Malaysia…..

    0

    0
  15. Anonymous says:

    dah sah2 dia ckp tgh promosikan filem dia….so saja2 lah tu nk kuarkan citer kawin nie…nk bikin meletop da…..tu je….sekian….

    0

    0
  16. Anonymous says:

    saja nk bikin panas…….

    0

    0
  17. achik hani says:

    entah entah gambor nikah tu scene drama @ filem…hahaha..suka lakonan bront dlm
    drama bunga rampai musim tengkujuh

    0

    0
  18. Sufiey says:

    Nama Anak Bront Palarae:
    Ibnu Iqbal Socrates
    Ibnu Iqbal Dylan
    Ibnu Iqbal Rumi
    Mamat ni dah kahwin ke belum? Bujang ker duda? x paham ler..

    0

    0