Written by serenity | January 18th, 2012

Hrithik Roshan telah melancarkan produk McDonalds iaitu Happy Meal sebagai salah satu usaha promosi filemnya yang bakal ditayangkan 26 Januari ini di India iaitu Agneepath dua hari lepas. Filem ini menampilkan heroin Priyanka Chopra manakala Sanjay Dutt akan melakonkan watak antagonis.
Photobucket
Walaupun sudah mencecah usia 38 tahun, masih segak juga Hrithik ini. Lagi 4 keping gambar dengan membaca gosip ini sepenuhnya.


Photobucket
Photobucket
Photobucket

hrithik

45 responses to (BOLLYWOOD)Hrithik Roshan Lancarkan Produk McDonalds Untuk Agneepath

  1. Rooney says:

    So apa kah relevan nya post ni? ……..

    BORING

    0

    0
  2. bang long says:

    uhuhuuk jari dia…patut masuk kocek slalu

    0

    0
  3. lalalala says:

    wow. hv to admit it. he’s hot!!!

    0

    0
  4. Awek kl says:

    sgggttttttt machooo…. + berbakat jugak..

    0

    0
  5. araa says:

    aku fobia skit dgn org2 sana sbb bau dia tu diaaaaa

    0

    0
  6. peduli ape says:

    soooo cute…..:)

    0

    0
  7. PASUMNO says:

    weh..apsal ronald mc donald dia double chin? gumuk gila?

    0

    0
  8. MEK NA says:

    aku suka tengok dia, kacak ja.. menten dr dl sampai skang..tetttt

    0

    0
  9. myzakamar says:

    suka sgt klu dy menari.. wow !!!

    0

    0
  10. jiran Nara.. says:

    gram tngok dia tu…alhai sudah hansm,berbakat gi..hu,banyaklah…u the bess…

    0

    0
  11. peace says:

    apsal muka die lebih kurang bangla yg keje kt petrol station kt umah aku?

    0

    0
  12. kawan ahkak puaka says:

    ….xmau xmau post pelakon keling dalam blog abang nara..
    yennadeyyyyyyyy !!!!

    0

    0
  13. kuks says:

    hrithik roshan sgt best tngok dia menari……..

    0

    0
  14. guess says:

    napa mesti guna bangla sebagai contoh ek? hm..

    0

    0
  15. fyda says:

    alaaa korang yg x suka tu bknnya ape tpi cemburu atas kjayaan pelakon2 Bollywood… Asyik2 cite artis malaysia ja… dh tu cite yg sma je slalu… ermm klau artis bollywood leh la layan ckit…

    Klau pelakon keling klau awt… bkn manusia ka… elehhhh…. perasan sngt la tuee…

    0

    0
  16. fyda says:

    alaaa korang yg x suka tu bknnya ape tpi cemburu atas kjayaan pelakon2 Bollywood… Asyik2 cite artis malaysia ja… dh tu cite yg sma je slalu… ermm klau artis bollywood leh la layan ckit…

    Klau pelakon keling klau awt… bkn manusia ka… elehhhh…. perasan sngt la tueee…

    0

    0
  17. linda says:

    budget betul nk hina tgn hitrik ni?kamu tu ptut bersyukur dilahirkan sempurna fizikal.kot tuhan tarik balik bru lah ko tercangkung xberjamban!!!hitrik tu mampu je nk operate tpi xnk coz dier xnk ubah ciptaan tuhan…so sad lah tngok org melayu (islam) menghina manusia lain!sok ank ko kena baru ko sedar!!!

    0

    0
    • kuks says:

      ya setuju 120%..kalau dia x sayang & malu dgn jari dia,dah lama dia operate buang..duit ada..tp tngok! dia x buang kan…buat apa nk ubah apa yg tuhan bg.terima jela seadanya..sebok nak kutuk2 jari org..yg penting dia sgt terer menari! korg ada?? hua3

      0

      0
  18. […] Hrithik Roshan telah melancarkan produk McDonalds iaitu Happy Meal sebagai salah satu usaha promosi filemnya yang bakal ditayangkan 26 Januari ini di India iaitu Agneepath dua hari lepas. Filem ini menampilkan heroin Priyanka Chopra manakala Sanjay Dutt akan melakonkan watak antagonis. … Continue reading → […]

    0

    0
  19. kuks says:

    aku paling suka dia dance lagu ni..hihi

    0

    0
  20. kuks says:

    ini pun aku suka! lagu sedih..hhuu

    0

    0
  21. kuks says:

    sgt comel! kan aku dah x boleh stop share lagu2 hrithik yg aku suka! hihihi

    0

    0
  22. kuks says:

    ini pun! huhu

    0

    0
  23. kuks says:

    lagi! dgn preity zinta pulak heehuu

    0

    0
  24. kuks says:

    last post!

    0

    0
  25. lily says:

    mcm mat bangla

    0

    0
  26. jojokeys says:

    always love him

    0

    0
  27. az says:

    1st citer yg wat ak minat giler citer bollywood,kaho naa pyaar hai..sume mamat ni pnyer pasal..tgk mata,tgk dance die..aduhai…superb!!!

    0

    0