Written by AbangNara | July 6th, 2012

Gila. Memang gila sungguh promosi daripada Celcom ini. Sukar nak dipercayai tetapi itulah kenyataannya. Sempena dengan pelancaran BlackBerry Curve 9320, Celcom menawarkannya dengan harga serendah RM118 kepada pelanggan-pelanggannya. Abang Nara dah teruja tahap gaban dah nie.

blackberry curve 9320

Retail price untuk BlackBerry Curve 9320 ini ialah RM779 tetapi sekiranya anda menjadi 100 pelanggan terawal di Blue Cube Pavilion atau 50 pelanggan terawal di Blue Cube 1Borneo, Sabah dan Blue Cube Spring Mall, Sarawak, anda layak mendapatkannya dengan harga RM118 sahaja. Tambah menarik, 5 pelanggan bertuah di setiap Blue Cube boleh membeli BlackBerry Curve 9320 ini dengan harga RM88 sahaja. Serius best kan?

blackberry curve 9320

Namun sekiranya anda tidak mampu untuk beratur seawal jam 10 pagi di ketiga-tiga Blue Cube ini, jangan risau kerana Celcom turut menawarkan BlackBerry Curve 9320 dengan harga yang istimewa. Hanya dengan serendah RM388, Blackberry yang mempunyai butang BBM ini boleh menjadi milik anda. Pastikan anda tidak terlewat untuk ke Blue Cube yang Abang Nara tulis di atas. Blue Cube ini akan ditutup selewat jam 10 malam.

blackberry curve 9320

Di atas ialah plan-plan daripada Celcom untuk Blackberry Curve 9320 ini. Tengok baik-baik sebelum membuat keputusan. Yang penting anda tak perlu risau tentang coverage kerana Celcom mempunyai the best coverage in Malaysia. Abang Nara dah guna Celcom sejak 4 tahun yang lepas dan memang sangat berpuas hati. More info tentang Blackberry Curve 9320 sila layari www.celcom.com.my/smartphones.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

21 responses to BlackBerry Curve 9320 Hanya RM118 Sabtu Ini Khas Daripada Celcom

  1. Celcom muallaf says:

    Celcom best coverage??? hahaahahahaha.no komen. Rasa nak terkentut pun ada ni.

    0

    0
  2. mamamia says:

    eh! betulkeni shayyer 1st?

    0

    0
  3. NurZulaikhaHamdan says:

    Wahhhhhh, Best nye promotion camnie..
    But yeah, saya tak suka kalau kena guna line celcom -.-‘

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Sy pun x suka line celcom. Pelik2 je charge postpaid dia.terus btkr ke digi wpun no hadapan hp kekal 019. BB phone x best sgt.

    0

    0
  5. kalo bukan pengguna celcom tak ble grab ke?hurm…patut la ramai org kat celcom cube kat 1borneo ni rupanya ada tawaran hebat

    0

    0
  6. bukan user celcom tak ble grab ke?kalo boleh sabtu tu sy snggup beratur kat celcom cube kat 1borneo..hahaha

    0

    0
  7. Bobo says:

    murah sgt tu..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    celcom ni banyak hidden cost yang ntah apa apa. baik guna digi.. jujur dan amanah.. hahahaha

    0

    0
  9. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu tk minat lah blackbery blackbery ni minah jambu tetap ngan HTC minah jambu malas nk tukar2 HP nyampah !!!

    0

    0
  10. […] Gila. Memang gila sungguh promosi daripada Celcom ini. Sukar nak dipercayai tetapi itulah kenyataannya. Sempena dengan pelancaran BlackBerry Curve 9320, Celcom menawarkannya dengan harga serendah RM118 kepada pelanggan-pelanggannya. Abang Nara dah teruja tahap gaban dah nie. Retail price untuk BlackBerry … Continue reading → […]

    0

    0