Written by AbangNara | July 10th, 2013

Walaupun sebelum ini Black berjanji akan mengumumkan tarikh pernikahannya pada 3 Julai lepas, janji tersebut tidak dapat ditepati kerana kewujudan beberapa masalah. Namun begitu, Black berjanji akan mengumumkan tarikh keramat itu selepas Hari Raya kelak.

tarikh nikah black

Kata Black kepada Utusan Malaysia:-

Saya agak terkilan juga sebab tidak dapat memaklumkan tarikh pernikahan seperti yang dijadualkan. Apa pun saya berharap masalah yang terjadi akan diselesaikan dengan kadar segera. Buat masa sekarang 50 peratus persiapan sudah siap dilakukan oleh perancang perkahwinan, terutama dari segi rekaan konsep perkahwinan

Semoga perancangan Black akan dipermudahkan olehNya. Banyakkan berdoa supaya segalanya berjalan lancar. Sambil-sambil itu, bulan puasa ini bolehlah serba sedikit sambung persiapan untuk majlis perkahwinan. Diharap jangan lupa untuk jemput peminat ke majlis perkahwinan anda nanti.
promo ryaniezP.S: Wow. Berbaloi sungguh harga yang ditawarkan oleh Ryaniez Moments Photography ini. Hanya RM1111 untuk majlis perkahwinan anda. Murah sangat jika dibandingkan dengan kualiti yang bakal diberikan oleh jurugambar rasmi majlis perkahwinan Fasha Sandha dan Beego ini. Layari Facebook Ryaniez Moments atau www.ryaniezmoments.com untuk info lanjut.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

30 responses to Black Umum Tarikh Pernikahan Selepas Hari Raya

  1. ayam jepun says:

    GELINYE DUA ORANG NIE ! YG LAKI MUKA MACAM SEDARA MAT BANGLA JUAL CENDOL ! YG POMPUAN PULAK , SERIUS ,,,, MUKA BIBIK INDON ! ADOYY … SERASI !

    0

    0
    • pengkritik tetap says:

      hamboiii…mcm puasa je kau ni. komen x hengat! cer komen yg baik2 sikit.

      0

      0
      • Senyum Sinis says:

        Perut die tu mmang bpuasa, tapi mulut dia tu mmang sah xpuasa. Aku xkisah lerr kau nak mrh ke ape…Oppssss sorry aku mmang suke lepas cakap je.

        0

        0
        • minah says:

          aku betul2 x tahan la kalau ade couple, edit2 gambar macam tu…pastu, yg ade aps untuk letak2 gambar kite macam dalam majalah ke tu.. rase mcm lawak.. budak2.. poyo je rase.. budak2 sekolah rendah takpe lah. kalau dah taraf masuk universiti pun buat mcm tu lagi.. aiyoo.. kenot tahan lahhhh..

          0

          0
        • miss ynwa says:

          hoiiii ni edit gambar zaman bile ni hah…zaman friendster myspace ke..aduyaiii…yang tak tahan tu flawlesss gile photoshop ke hihihi

          0

          0
    • Nonoe says:

      dgr cita cam nk langsung lepas raya ja haritu.. mak menakan perempuan tu duk cita..tp lepas raya baru nk umum pulak? apa apa pun tahniah black..

      0

      0
    • Suri says:

      Alaaaahhh nak nikah bila pon nak kena umum bagai. Kalo dijemputnya kita sume ok jugak laaaa.. Yer idok geng? Haha

      0

      0
  2. payung mas cotek says:

    Ko ni..xtau bulan mulia ke tak..komen x pki hotak lgsong…ske ati dorg la bangla ke indon ke..ke ko jeles tgk dorg.?.silap2 muke kau lbih jahanam plus x laku2.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Yg ko emo sangat tetiba apesal payung mas cotek ??? Mulut ko komen lagi tak de otak , boleh pulak cakap ngan si ayam jepun macam tu … memang species nie sama buruk rupa , harap kan 360 saje , btw ,,, nie dah lepas berbuka tau !

      0

      0
  3. jemah kasut tinggi says:

    black , aku nasihatkan kau nak bgtau tarikh kawen biarla dalam 2-3 minggu sebelum majlis . tak de la kau tension sangat pikir cakap2 orang . lagi satu , kalau bgtau tarikh dekat2 , tak de la bnyk sangat gosip pasal kau . pendapat je . nak amik , x nak xpe .

    Semoga berkekalan hingga ke syurga . doakan baik2 aje .

    0

    0
  4. jemah kasut tinggi says:

    black , aku nasihatkan kau kalau nak bgtau tarikh pon bgtau la dalam 2-3 minggu sebelom kawen . tak pon , seminggu sebelom tarikh . tak de la kau serabut sangat kalau ade cakap2 orang yang kurang enak . lagi satu , kalau dah dekat2 tarikh ni orang x banyak ckp sgt . sebab x nyempat nak anyam ketupat pasal kau .

    semoga berbahagia sampai syurga . doakan yg baik2 aje .

    0

    0
  5. chels says:

    puasa atau tidak jgn lah mengata rupa paras org. semuanya kurnian ALLAH. kalau org hina rupa paras mak bapak adik beradik kita best tak? treat people the way u want to be treated.

    0

    0
  6. fattyjul says:

    Makhluk Allah adalah ciptaan Allah..rupa paras juga ciptaan dan pemberian Allah..mengeji rupa paras manusia same spt mengeji dan menghina sang pengcipta..

    0

    0
  7. achik says:

    alhamdullilah… yg baik tu elok dipercepatkan… semoga segalanya lancar dan dipermudahkan….

    0

    0
  8. AyuAyunie says:

    Nak bt mcm aner dh jodoh dia..

    0

    0
  9. Anonymous says:

    bosan la cite pasal dia org ni…..

    0

    0
  10. cammy says:

    putih ckit nmpk black..pkai produk ape ye hihi..

    0

    0
  11. Torquoise says:

    copek copek black…den x sabar nak makan nasi minyak ni…

    0

    0
  12. noname says:

    nara update la pasal lana nordin kene tangkap xpuasa

    0

    0
  13. noname says:

    nara update la pasal lana nordin ditangkap xpuasa

    0

    0
  14. iris says:

    perlu ke artis suam2 ni wat PC for wedding…we all x heran kot

    0

    0
    • ddd says:

      kau ni sumer pon ko cakap suam2 kuku…bosan la hape la..ko nak cerita artis mane yg x suam2 kuku sebenarnya? cerita dato’ ct pon ko ckp jemu..asek2 ct..asek2 ct.. cerite rita rudaini ko ckp meluat.kes x selesai2….cerita shah jazle ko cakap menyampah…kaki propa..cerita shila amzah ko cakap da bosan jugak… ko nk cerita pak ajis satar ke? kommmmplen aje kejenye…baca je lah..

      0

      0
    • DREBAR BAS says:

      dia pon tak heran dgn komen kau lah

      0

      0
  15. huk alohh says:

    pasal tarikh nikah pun nak kecoh satu Msia ke? sakit la korang ni..

    0

    0
  16. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    minah jambu tk minat lah ngan si black ni ! yg minah jambu minat lagu dia TEMAN PENGANTI lagu tu best dengan maliqe…tapi si maliqe ni pulak dh tknk ekpos muka dia kt tv tu yg minah jambu benci ! lain kali maliqe jangan nyanyi duet lah ngan penyanyi2 ! pastu tu bila nyanyi kt tv bukan maliqe yg nyanyi ! orang lain pulak yg berduet ngan si black !! eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee benci nyeeeeeeeeeeeee huh !!!

    0

    0
  17. cintai Allah sayangi rasul says:

    cinta kita cinta syurga?????eh korang tu dah kahwin ke????haish….gambar kemain…

    0

    0
  18. cintai Allah sayangi rasul says:

    cinta kita cinta syurga?????eh korang tu dah kahwin ke????haish….gambar kemain…

    0

    0
  19. jsd says:

    Salam.. Tumpang ye Abg Nara..
    Sapa2 ada masalah keputihan, faraj berbau,masalah hormon, boleh sms saya ye..
    0 17 96 58 1 33
    untuk wanita sahaja..
    tq abg nara..

    0

    0
  20. daydeck86 says:

    dengor kabor dia nak kawen 15-09-2013 betoi ka??
    jeng jeng jeng….

    0

    0