Written by AbangNara | February 22nd, 2013

Satu persoalan yang agak menarik untuk dibincangkan di petang Jumaat ini. Pasti ramai yang akan bersetuju sekiranya Remy Ishak dan Maya Karin bercinta. Kedua-duanya memang sama cantik dan sama padan. Dapat anak confirm super kacak dan super cun.

remy ishak dan maya karin

Persoalan ini mula timbul apabila Remy Ishak berkongsi gambarnya bersama Maya Karin di Sabah. Gambar di atas menunjukkan mereka berdua di dalam perjalan ke Imbak Canyon. Mungkin mereka berdua mengambil peluang untuk bercuti bersama-sama.

remy ishak dan maya karin

Adakah Remy dan Maya mula rapat selepas membintangi filem Sejoli baru-baru ini? Hmmmm. Tak salah kalau mereka berdua bercinta sebab masing-masing pun single. Sama-sama kita nantikan sama ada wujud khabar gembira untuk peminat Remy dan Maya satu hari nanti.

P.S: Silap mata paling kurang ajar.

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

78 responses to Bibit-Bibit Cinta Mula Berputik Antara Remy Ishak Dan Maya Karin?

  1. gugurl says:

    CUN la!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 1
  2. Olga says:

    Duk kongsi2 pic sama2 pastu duk nafikan xde apa2 pastu tup2 meroyan putus cinta! Semua retis same je lah perangainya!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 3
    • momok says:

      erm…. remy jer yg kongsi pic ni.. maya xda instagram..maya mmg kalau dia brcinta ke apa dia kepoh2… rasanya dorg belum bercinta pun.. mungkin dorg selsa dan bahagia bersama

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
      • momok says:

        eh..silap plak.. “maya mmg kalau dia brcinta ke apa dia TIDAK kepoh2″

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
    • bedah says:

      artis ni kalau x suka cover lineeee…bukan artisssssss….remy ko jgn nk sorok sorok kali ni….

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  3. she says:

    lambat.. dah tahu dekat blog orang lain…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  4. aptb says:

    bibit2 la sgt..jgn pasni sinetron ko berdue plak huh…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  5. oren says:

    Wahhh hebatlah org skrg…tak ada hubungan sah dpt “restu” pegi holiday berdua…inilah idola Malaya ya…hmmm rosak rosak

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 13
    • momok says:

      erm…dorang bukan bercuti duk hotel sama2 segala… dorg berbag-packing..kawasan tu kawasan terbuka… bukan tertutup.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      mulot macam longkang…aku penah aje g bercuti ngan kawan aku, last minute 3 org member cancel..backpackers, layan aje lah bilik sorang satu…tah2 ko yg nak buat mcm tu kot kalau ade peluang…pk porno 24jam.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 2
  6. alongbeja says:

    tak nafikan..MAYA banyaaakkk influence hidup REMY.. dr mmbaca buku..buat aktiviti lasak.. tak silap Maya tolong Remy decorate rumah dia tau… mungkin utk mahligai bersama…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
  7. lynn says:

    tak mau……….tak mau…………maya cantik…………so,masih boleh cari yang lebih sepadan…………..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 12
    • momok says:

      dulu ex hubby dia sangat sepadan…tp jodoh tak panjang… mungkin dgn remy dia lebih berbahagia…tp harap anak meka nnti ikut gen maya lah hendaknya

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
    • susulili says:

      bukan maya xboleh cari vip or vvip or dato2…tp larat ke dorg nak teman maya panjat gunung…jungle tracking…melancong sana sini… ber bagpacking bagai…. so… remy la sehidup semati dia insyaallah… huhuhuhahahahohooh

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        vvip ni, xlarat ler nak teman dunia adventurous maya ni..tapi syok la dorang, sebab ada masa terluang nak menjadi org bujang…lagi banyak kali maya jenjalan lagi dorg suka.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • Glamer Gilerrr says:

      maya cantik tp bucukkkkkkkkkk…. eeuuwww

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
      • Faiz says:

        Aku dah bapa kali jumpa siap duduk sebelah bagai…xpenah bau pun busuk…tak baek fitnah woi..baek kata yg baek2 ja,..peace no war

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  8. KetawaSenyum says:

    Imbak canyon, sabah. shooting bah tu. nampak dorang masa di maliau basin.

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  9. Pinkyrose says:

    Alahai remy… dulu kata nk cari pempuan yg pandai jaga maruah. Tup2 cari yang bersinglet jugak. Mak ko restu la pulak eh ko cari yg urban2 jugak? Sama sosial jugak la hai si MK dgn ex ko dulu. Ini semua poyo!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 10
  10. Annoying says:

    Dulu masa dengan Tiz, bukan main payah lagi Remy nak upload gambar. Dengan Maya, bertalu2 pulak eh Remy up pics dgn minah ni. Booooooooooooo!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 16
  11. peminatmangkuk2orgni says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 25
    • suka maya says:

      mcm ketiak nko wangiii……porahhhhhh…..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 4
    • anak sedara pah bedah says:

      ko plak kompom mulut busuk kan….biar arr dorg nk kapel ke ape..ko sibuk pehal????…cm la ko tu wangi ler sgttt….

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • nazimothman says:

      Memang maya bau ketiak tengik la.. aku penah lepak ng dia kat Pavi la.. yg media dok cakap ketiak busuk tu minah ni la..tak yah nak backup sagt.. korang pi jumpa dia duk sebelah. bau la korang!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  12. Remi Isak says:

    Ingatkan Grand Canyon tadi.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  13. peminat setia says:

    wah…sangat sepadan Maya dan Remy..semoga bahagia ke anak cucu!!! anak mesti cun dan kacak :)))))

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      ye la tuuuuuu jangan lupa pesan ngan si remy kalau dia ada jodoh ngan maya nanti suroh maya ni tutop aurat suroh dia bertudonggg ! jangan pandai komen SEMOGA BAHAGIA KE ANAK CUCUUUUU AJE ! kalau artis lain pandai pulak suroh tutop tutop aurat macm sial !

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
      • Ntahle... says:

        Nauzubillah ko ni…org suh tutupnaurat pun ko kate mcm sial..ko tau ke hukum tutup aurat tu dr sape yg ko kate sial tu…

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  14. tolong lupuskan macai umno says:

    hurmmmm elok la tu asal nama retis je mesti banyak tayang gambar cuti sama2…..dah macam halal pulak…..abam zed sila lakukan sesuatu!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  15. Amoi Comel says:

    Depa ni mungkin bukan bercinta… Teman tapi mesra. No string attached, gitu…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  16. Remy xhensem says:

    Eeeee..xsesuai kot… Hensem ke remy tu?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
  17. GadisSunti Murahan says:

    Baguslah kalo menjadi, maya dah lama single, remy pon baru single balik, ok next gossip pls abg nara, k bai

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  18. Anonymous says:

    lantak ko la kalau nk bercinta…dua2 aku x minat la..si remy tu mcm bangla jer aku tengok…wat si remy…kena mandi air bunga sb dh bnyk kali putus dlm percintaan…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
  19. yaya says:

    tiz zaqyah da ade pengganti..now giliran remy plak..hurmm ok la tuuuuu…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  20. zizi says:

    cuuuuuuuuuunnnnn bangeeeeeeet…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  21. mbeautifulnara.com says:

    Apasal ada mobile beautifulnara ni??? lain yg kita nak tgk, lain plak yg kluar. HIlang mood lah plak nak buka page abg nara ni. Huh!!!

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  22. AKU says:

    tak de bercintanya dia orang ni…depa memang kawan rapat..kan ke maya dengan orang oversea? Turki ka kot kalo tak silap..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  23. mulut celupar says:

    ade aku kesah..asal xbetunang dgn bini org opppsss!

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  24. Anonymous says:

    bang nara..pas ni cite lain la…x best pn cite ni…..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  25. MILA92 says:

    Ari tu nmpak remy & maya makan kat nandos the mines..bila mntak ajak bergambar,remy xnk katenye takut kontroversi… pastu siap peluk maya lg tau … pe2 pon all the best tok korang!! huhu

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      remy pelok maya????????? kenape tk cakap > belom kawin lagi dh berpelokan ! kenape tk suroh maya ni menutop aurat ! suroh lah !

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
      • minah jambu x sweet says:

        susah betol org busuk hati mcm ngko..ni mesti geng kiah yg jelez maya ngan remy…. adoi..sudah2 la… ko sor je yg sibuk nak melahar walhal xda apa nk dilahar sbb maya karin retis yg cool, rilex and buat hal sndiri. mcm tu pun ada yg nk jeles

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  26. Mrs. Sobri says:

    takpe la kalau betul bercinta, kan… tapi dua org ni ngaku jer la kalau masing2 dah sayang-menyayangi. benda baik. boleh jugak orang tolong doakan semoga kekal hingga jinjang pelamin. kalau dah menikah, boleh org tolong doakan semoga bahagia hingga ke akhir hayat. kalau dah sememangnya chemistry ada, takde salahnye pon segalanya buat aktiviti bersama. by the way, semoga epi la yea…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  27. pavlova says:

    Maya ni best..takde kontroversi yg negatif, I rasa dia ni jenis yg enjoy life..igt lg dulu dia pnh bcuti dgn ayah dia..cam suka adventurous..now g backpacking kt sabah plak..sbnarnya enjoy sgt2 tau dpt g tpt drg pg ni, mmg sgt adventurous ditambah ngan pemandangan yg indah2. I conclude drg ni kawan baik, pnh tak dgr Maya sendiri mengaku bercinta dgn mana2 artis, dlu dia kawen dgn husband 1st pun takde kecoh2..tup2 kawen…cuma xda jodoh kot..so kawan2 kita pun kena enjoy life mcm maya ni,,,takyah nak jeles bagai tgk kegumbiraan org…dan mensyukuri apa yg dianugerah oleh Tuhan…after all dunia ni sementara saja..sekian terima kasihhh…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      Tapi ramai yang kata dia kahwin dengan ex-hubby dia utk cover line je coz dia ada scandal dengan vvip ( vvip ker mamat tu huhuhuhuhu ), kalau takde angin masakan pokok bergoyang, cumanya berita itu berjaya disensaikan atau tidak je…dah namanya vvip kan depa boleh je hold semua cerita dari release ke pasaran semasa…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  28. mak c kina says:

    ble ko nak tukar format ni nara?….ke aku sorg je yg tgk mcm ni?…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. ditto says:

    betul ke maya ni ketiak dia busuk????? xkn laaaaa kn?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  30. waty says:

    Selagi remy boleh tahan bau ketiak busuk tu tak pe la..sbb for her, bau badan busuk, lagi kuat lagi bagus…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  31. remy ni agaknya bila la dia nak sedar atau dah termakan nasi kangkang janda jalang tu. tak sedar2 lagi, 2 percintaan dia putus sebab janda sial ni. sehingga sanggup pukul umi dan tiz. umi dipukul selepas dpt tahu dia berdua2 dlam bilek kat IB, masa ni dia masih lagi bini org dah sanggup menduakan laki dia. jaga2 ko remy nanti mas dag ko pun dia buat mcm tu. tiz pulak dipukul selepas baca sms janda sial tu. umi buat polis report n tiz tak buat sbb tak mau jatuhkan karier remy. janda sial ni memang perampas dan pemusnah cinta org.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
    • Anonymous says:

      Dengki sgguh ko ni. Busuk hati mcm bngkai.. S dp ko je tls mcm ni. Ada bukti ke?

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • Ida says:

      Memang dh agak dia Jadi punch putus cinta Remy dgn 2 exnya.pandai cover.pura2 baik suci.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • Bellamy says:

        Elok Tiz putus dgn Remy kalau x asyik d hantui si maya.threes a crowd.

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • Josh says:

      Kawin aje lah kalau nk sgt kat Remy.jgn asyik kacau daun sblm ni masa dgn 2 ex nya.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  32. Anonymous says:

    kawin jelah maya n remy ni. tak minat pun..
    dua2 bg statement tak pernah betul. remy muka tua.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  33. Josh says:

    Kawin aje lah kalau nk sgt kat Remy.jgn asyik kacau daun sblm ni masa dgn 2 ex nya.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  34. Messy says:

    Rasa nya dh brcinta sejak teater natrah lgi masa maya masih isteri org,berhenti skejap,nk cover line,skrg smbung semula.tnggu apa lgi dh dpt wanita idola,perfect Serba serbi,asset pon bnyk,x perlu kerja kuat,boleh travel ke serata dunia lps ni x yg ganggu,x perlu kecoh,hid up aman Bahgia selamanya.lainlah yg 2 ex tu,wanita biasa yg bnyk kelemahan.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Rita says:

    Masa brcinta Memang manis sgt,nk tahu cinta sejati kalau bertahan hingga Akhir hayat.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0