Written by AbangNara | April 23rd, 2009

angelina jolie

Kami tahu ramai lelaki-lelaki di luar sana(seperti singa ganaz)yang tergila-gila dan teridam-idamkan wanita berbibir seperti Angelina Jolie. Brad Pitt pun sampai bercerai tergoda dengan keseksian bibir Angelina Jolie.

Seksi, besar dan nampak menggoda. Sememangnya bukan lelaki sahaja yang mahukan awek berbibir seperti Angelina Jolie, malahan perempuan sendiri pun jeles dengan aset Angelina Jolie ini.

Tapi tahukah anda ada seorang artis Malaysia yang mempunyai bibir lebih seksi daripada Angelina Jolie? Tak percaya? Kalau nak tau jawapannya bacalah artikel ini sepenuhnya.

bibir paling seksi

Seksi kan? Hahaha.

60 responses to Bibir Siapa Lebih Seksi Dari Angelina Jolie?

  1. mien.. says:

    yeay2..aku org 1st..hepinyer..
    erm,mmg seksi bangat bbir gmbr bwh dr atas 2..haha..

    0
    0
  2. singa ganaz says:

    org 1st pun nk kecoh… hahaha…..
    bibir jaafar onn ler mantop hahaha….

    siut jer nama aku kena petik hahaha…

    0
    0
  3. ain says:

    aku second huahuahua..biasa ja

    0
    0
  4. ain says:

    waaa memg seksi bibir angelina..meleleh air liur singa ganazzz trus jd x ganazz haha

    0
    0
  5. ain says:

    wow!hebat!jaafar onn contoh bibir terseksi di malaysia

    0
    0
  6. mien.. says:

    kne bg award ni..the sexiest lip in da world!!..hoho..

    0
    0
  7. S!ezan says:

    WOW dasat2

    0
    0
  8. dannah says:

    suspen jer aku..ingatkan saperla artis tuh
    pakcik jafar onn rupenye.. ish3…huhu

    0
    0
    • iu says:

      tullah bikin suspent jek..ingtkan ning ke kan..rupa-rupanya jaafar onn mmg klasik lah…(gelak yg teramat sgt)

      0
      0
  9. ONCET says:

    ahaks
    seksi nyerrrr….cumey gitu…

    0
    0
  10. lilies says:

    huhuhu..cekcinyer die…

    0
    0
  11. iu says:

    kahkahkah tak ble handle siot…lawak giler tahap gaban

    0
    0
  12. mantikulaz says:

    bibir aku lagi seksi apa…
    hahaha…

    0
    0
  13. ommi says:

    bibir tebal cmtu pun kte seksi…tolongla…xpaham ak..

    0
    0
    • singa ganaz says:

      nape..?? kalau seksi jer nk kena pakai baju ketat2 nmpk lurah semua? nk kena pakai baju x cukup kain…?
      even kalau misai tebal pun org leh kata seksi…

      0
      0
  14. ommi says:

    bibir tebal seksi ker…xpaham ak…

    0
    0
  15. komen 1st bukan dpt duit pun says:

    lawak laa!!!!

    0
    0
  16. minah says:

    kuang kuang kuang

    0
    0
  17. minnie2comey says:

    cik jakpa oiiii..pebendela ko ni..hu2..

    0
    0
  18. aku says:

    wahh seksi nyerr

    0
    0
  19. miss LOVING says:

    lor….
    wat suspender jew…
    ingatkan sape td…
    weh….cian kat jakpa onn tu…
    camana lah leh suspek dia lak???
    huhuhuhu…
    x sangka lak dia yg tercalon…

    0
    0
  20. selipar jepun says:

    bibir dia tu kalau buat sup mst besh

    0
    0
  21. miss LOVING says:

    bibir sapa yg selipar jepun mksudkan tu???
    wat sup bibir??
    penah makan ka??
    apa rasa??
    hahahaha….

    0
    0
  22. tido says:

    cantik bibir aku lagi….muuuah…huhuhu

    0
    0
  23. garfield_82 says:

    perghhh…seksi betul

    0
    0
  24. miss LOVING says:

    lawak lah aku ngah korang niii….
    kalu gurlz bibir tebal…
    seksi ke weh???
    ????
    x paham aku..
    huhuhu

    0
    0
  25. keyz says:

    adeh… potonss stim terus…

    0
    0
  26. minnie comey says:

    negro bibir tebal..seksi…kan keyz..hahaha

    0
    0
  27. S2H says:

    AKU MINAT GILER NGAN BIBIR AJ ni………aku yg pompuan ni pon…tetibe nak terasaq cium dier….ya astrraufirullah….huhuhu

    0
    0
  28. daun kesum says:

    har! har! har!…aku gelak besar beb…wat lawak tol si nara ni lahhh..pepepon..aku minat gek dgn JO nih okey..cume aku x sangke lak bile aku bukak page ni kuar muke die….

    0
    0
  29. cantikkk says:

    x baik la korang kutuk abg japau

    0
    0
  30. Have you actually considered adding more videos to your weblog posts to retain the readers significantly more entertained? I mean I just go through via the entire post of yours and it was quite great but because I am further of a visual learner,I discovered that to become much more beneficial properly effectively let me know how it turns out! I love what you guys are always up too. This kind of clever work and reporting! Keep up the superb functions guys I’ve additional you guys to my blogroll. This can be a outstanding post thanks for sharing this informative details.. I will go to your weblog on a regular basis for some most recent post.

    0
    0
  31. I love when you talk about this type of stuff in your blog. Perhaps could you continue this?

    0
    0