Written by AbangNara | October 16th, 2009

WOW! Biar betul deorang nak gandingkan Fasha Sanda dan Nora Danish dalam SpaQ musim terbaru. Adakah pengarahnya memang hebat nak gunakan gosip terhangat abad ni utk naikkan rating SpaQ atau sengaja nak tengok kemungkinan berlaku drama dalam drama?

Yeah, tapi kami sokong. macam bes aja kalau dedua orang ni masuk dalam satu drama. Lagi-lagi kalau buat watak bestfriend. barulah menguji bakat berlakon deorang.

Apa pon kepada yang rindu sama Nek Jah, itu dia Nek Jah sudah kembali. Tapi Azizah Mahzan kata ” I dont want to look stupid on screen’. Yeah kami setuju, kalau skrip tu macam tak logik dek akal, jangan ikut jer. nanti pelakon yang kena kutuk, walhal penulis skrip yang tak pandai.

Siapa ada contoh skrip yang tak panjang akal?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

34 responses to (Biar Betul) Nora Danish vs Fasha Sanda dalam SpaQ

  1. izzah says:

    wow msti bess

    0
    0
    • sundalbolong says:

      BEST GILER…

      SO…KPD YG “ANTI FASHA”, NANTIKAN KEMUNCULAN T’HEBAT BELIAU…
      KITA TENGOK BETWEEN FASHA AND NORA SAPER YG B’LAKON MCM BUDAK BODOH…AND SIAPA YG VERY GOOD ACTRESS….

      WELL LAKONAN FASHA DLM DRAMA “AKULAH PEREMPUAN ITU (KALAU X SILAP AT TV3) MMG GOOD JOB..WELL DONE FASHA”…;-)

      0
      0
      • dayang says:

        mmg agreed la fasah lg pandai blakon dr nora..
        trutama skali bab2 blakon menafikan ada hubungan ngan laki org…

        0
        0
  2. BumBLeBeE says:

    nora danish ngan fasha sandha..bestfriend, pastu letak watak abby abadi n memey … jugak…eekeekek…pastu drama SPA-Q jadi SEPAQ(sepak menyepak)…

    0
    0
  3. virgo says:

    nek jah kmbali………

    0
    0
  4. insuraya says:

    slmt tghri smu..hehe

    0
    0
  5. a1zudd1n says:

    ak igt mak jah je ad..
    nek jah pn ade gak??haha

    0
    0
  6. LUV84 says:

    mmg dieorang blakon dlm spa Q, tp tak same scene pon..kiranyer dieorang tak btembung dlm drama tu..

    0
    0
  7. ammey says:

    aku lau spa q yg lpas2 memg xmis..

    0
    0
  8. pinkypanthers says:

    wah msti bestkn…
    x sabar nk nengok…

    0
    0
  9. blackberry says:

    tak suke fasha…

    0
    0
  10. lanToK LeW says:

    wow…panas tuuuuuu….tambah2 lagi kalo nek jijah yg berlakon same2…kihkihkih…. ;)

    0
    0
  11. pening says:

    Wah!…mesti gempak ni…nk tunggu scene tarik rambut, tampar-menampar…debush3….msti besttt…

    0
    0
  12. lilin says:

    waaahhhh… kalo bg watak tambahan untuk sepak menyepak kasi kat aku jekkk!!! RASE NAK TRAJANG KEPALA 3 EKOR TUH… MEMEK + SI PASHA SENDU + WAHEEDAJAL.. WaHHH.. SYoKKKKKKK!!!!

    0
    0
  13. Akak Leen says:

    jgn tolak2 masuk kolam udah lerrrr…..huhuhu…. last2 ke balai jugak jwbnyerr….

    0
    0
    • lanToK LeW says:

      heh…kata2 Akak Leen ni buat saye teringat kisah artis2 zaman dolu2…heehhehe..sape ek….????

      0
      0
  14. misteri says:

    ape la lambat sangat up date ni?????????????????????????tensyen aku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  15. dendang says:

    aku suka tengok nora danish dalam cite sumpah bunian..

    0
    0
  16. gosipgurlfea says:

    aku suak nora danish apke tudung comella…. lagi aku miss sama neh jejah!!! boo hoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ^_^!

    0
    0
  17. gosipgurlfea says:

    misstyping yeh sume apologizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    0
    0
  18. elok sangat la tu… masukkan pulak fahrin ngan schca.

    0
    0
  19. Zaza Muhammad says:

    Nek Jah is back!!!!

    0
    0
  20. Rin says:

    wlpon si fasha a bit bitcy, but i luv her acting..
    d sbb kan fasha blakon lg mjadi dr nora danish,
    so aku sokong fasha..
    hrp skrip nya x mjatuhkan air muka artis yg mlakonkan..
    mmg skrip pon yg mbuatkan plakon nmpak bodoh!
    hrp skrip spaQ lbih bgus dr sblum2 ni.. mcm boyan je kan..

    0
    0
  21. Arzila says:

    “Tapi Azizah Mahzan kata ” I dont want to look stupid on screen’. Yeah kami setuju, kalau skrip tu macam tak logik dek akal, jangan ikut jer. nanti pelakon yang kena kutuk, walhal penulis skrip yang tak pandai.

    Siapa ada contoh skrip yang tak panjang akal?”

    – Saya ada baca skrip original SPAQ2 ni, rasanya skrip dia ok, but seperti yang Azizah Mahzan kata, dia tak nak nampak stupid, was she talking about her outlook? tu mungkin director tu or people yang jaga pakaian. Sentences english and malay dia tu pulak, bila saya baca skrip ori, tak ada pulak macam tu. Mungkin pelakon yang menyampaikannya sebegitu rupa kot. But then again, director juga yang approvekan benda tu. So, saya BN labelling people bodoh ni, again terlebih sikit kot. Dan skrip yang menjatuhkan airmuka pelakon, this is a bit funny for me sebab kalau semua character bersopan santun, tak ada scene yang lain dari norm, hmm bukan ke dah macam berita jam 10 tu? as another writer, saya baca dulu skrip dia (sebab nak kena study kan – arahan lecturer) dan saya dapati lain dari pengolahan semula dalam TV. mungkin ramai orang seperti pengomen seperti Rin yang kurang arif tentang pembikinan drama atau filem, agak mudah untuk melompat dan menunding jari. for the record, sesebuah skrip perlu diluluskan oleh producer dan kemudiannya stesen dan diterjemahkan oleh director dan teamnya. visual yang keluar adalah hasil kerja semua orang. so, that’s my 2 kupang! by the way, good job lah BN, suka gila baca your blog.

    0
    0