Written by Bella | February 3rd, 2017

Penyanyi antarabangsa terkenal, Beyonce mengejutkan peminatnya di seluruh dunia dengan berita gembira dimana beliau bakal menimang cahaya mata kembar tidak lama lagi hasil perkahwinan bersama penyanyi rap Jay Z atau nama sebenarnya Shawn Corey Carter.

Beritu itu diumumkan oleh Beyonce sendiri menerusi akaun Instagramnya dengan memuat naik foto “baby bump” beliau.

We would like to share our love and happiness. We have been blessed two times over. We are incredibly grateful that our family will be growing by two, and we thank you for your well wishes. – The Carters

Beyonce dan Jay Z berkahwin pada tahun 2008 dan dikurniakan seorang anak perempuan, Blue Ivy Carter pada sekitar tahun 2012.

24 responses to Beyonce Umum Hamil Anak Kembar

  1. Bb cah says:

    OMG! Gambar diatas tu tak sesuainya!!!! Pada hari Jumaat ni…….

    7

    0
  2. Pekerja Gomen says:

    Tak kuasa aku nak puji aih pakai spender ngan bra je
    Kalau bangsa aku yang buat perangai mcm ni..
    Habis semalaya dok maki…
    Nasib baik aku tak berminat yang made in obersi ni

    7

    1
  3. Mohd Syafiq bin Jabaruddin says:

    Tweet paling lawak mengenai kehamilan Beyonce: “Sekarang ni ada lebih ramai orang keturunan Afrika dalam Beyonce daripada dalam kabinet Donald Trump”.

    6

    0
  4. Ros says:

    Such a beauty! (better than lopak fattah loser).

    8

    2
  5. HateU says:

    Nsb bek gambar Beyonce. Kalau gambar retis mys,ak dah kecam ko nara.ha3

    9

    0
  6. nigger says:

    hodoh nya…geli tgk betina nigger ni

    1

    4
  7. mat says:

    hodoh nya…geli tgk betina nigger ni

    1

    2
  8. itupunnakajar says:

    kot ye pun, blur kan lah gambarnye nara oi. x sesuai sungguh kat page ni yg kbykkannye muslim pembacanya.

    2

    1
  9. Mak Becok says:

    Awatlah ANara nak tayang si betina PORNO ni! Suka sgt. dia ni hampir bertelanjang setiap kali! Dasar si binatang buas puak Zionis ni semua – moral dah hilang terus dan “evil= good= bagi puak binatang Zionis ni!

    2

    2
    • Msj says:

      Ya, dan Zionis aka menghancurkan semua gereja dan menggantikannya dengan masjid yg dipenuhi orang negro gay Islam yg akan memusnahkan bangsa malaikat suci kulit putih Kristian.

      Atau macam tu la yg saya baca di internet,

      0

      1
  10. johnny bravo says:

    NI BLOG GOSIP ARTIS MALAYSIA KAN,…..kalau nak baca psl dia ni baik aku baca kat daily mail je nara ooi…

    0

    0
  11. mira says:

    nara lambat…haha

    0

    0
  12. henry middleton says:

    Oii nara… tang mana yang dia kata dapat anak kembar? Takde satu pun dalam ayat tu cakap anak kembar. We have been blessed two times over maksudnya anak 1st dengan anak yang sedang dikandung la… our family will be growing by two maksudnya anak dia dah nak masuk 2 org… ayoyo ngko ni nara… oh my english sungguh!!

    2

    0

Leave a Comment

Optional