Written by AbangNara | November 17th, 2008

Fenomena suka lelaki sama lelaki dan perempuan sama perempuan semakin menular di Malaysia. Yang terbaru khabar angin yang bertiup kencang menyatakan ada DJ Hot FM yang mengamalkan gaya hidup ini.

Terkejut juga bila tersebar gambar deejay Hot FM yang dikatakan gay ini. Yang peliknya badan deejay ini tough, ketul dan ada 6 pads. Mungkinkah memang orang yang memiliki badan-badan berketul begini lebih cenderung kepada suka sesama jantina?

Ada dua keping lagi gambar kalau anda baca artikel ini sepenuhnya

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

36 responses to Betulkah Dj Hot FM Gay?

  1. DEBAB! says:

    FENOMENA NIE MMG DAH LAMER PUN MELANDA DLM DUNIA ARTIS..GMBR YG 2 TUE TGK MMG MAMAT NIE CAM GAY PUN..

    0
    0
  2. PEah says:

    MUke pon tau.. stock lubang jubo dah kembang…

    0
    0
    • suzanna says:

      wahhh….
      berak xyh susah2 nk teran..
      duduk jer…dh kuarrrrr…
      myk sapi jgn luper…hehehe

      0
      0
  3. Budak Otai says:

    Lain macam je gayanya..minta2 idak ler…

    0
    0
  4. Anonymous says:

    kentut tak bebunyi da…..

    0
    0
  5. cendawan says:

    eeeeeeee……ngko gay erkk…meh sini aku isap pelir ko…

    0
    0
    • miey says:

      hey cendawan_
      nape nak isap pelir dye_
      kan dye dah takde teruna tu_
      nak lgi ker_
      kalau aku_
      tak nak la_
      wat main blh r_
      hahahahahahahahahahahhahahah

      0
      0
  6. lilies says:

    hmmm..well..artis kn..

    0
    0
  7. chantek says:

    ish…mintak2 la jauh kan….ntah2 bestfrent ke…mane kite tau kan…tak baik fitnah2 ni..

    0
    0
  8. aku says:

    eii geli aku…mke ensem da last2 gay plak…adoiii abisla ppuan gini coz laki ensem2 sume da jadik gay

    0
    0
  9. ni says:

    nmpk pelik la peluk peluk gituh…
    geli

    0
    0
  10. eton(bknnamasebenar) says:

    tol ke die gay??
    aiyark..
    body da cun da..

    0
    0
  11. flower says:

    geli aku nengok..

    0
    0
  12. miey says:

    hum-kalau betol la gitu_
    meh sini aku nak try_ wahahahahahahahahahah_

    0
    0
  13. tipah says:

    ni dj hot fm nm die fiq kn??
    wah..body da cun tp gay lak…
    syg nye…
    aku mmg mnt giler kt die dl ni ms jd dj kt hot fm…
    tp skang da x de kt hot fm lg kn….

    0
    0
  14. pish says:

    omg .tida kuh sgke .adeyhh~

    0
    0
  15. awekputih says:

    tobat weh tobat…ingt ALLAH

    0
    0
  16. Hot says:

    Memang gay pun…dua2 muka hemsem…tak apa kalau gay..dah terjadi tabiat remaja sekolah menengah atau universiti…kebyk kan remaja masa kini memang gay pun..hampir 80% studen yg gay di malaysia…kebyk kan time persekolah dan pelajr universiti yg berasrama

    0
    0
  17. Zak dr kL says:

    Memang betul kebykan studen lalaki di sine memang gay…mengapa mereka gay?kerana keykan perempuan tdk suka lelaki gila sex..susah lah lekaki melepaskan nafsu ke perempuan..jd mereka lepas kan kepada lelaki..kerana tdk perlu pikirkan mengandung sbb lelaki tdk mengandung…jd memang kebykan lelaki di malaysia atau di seluruh dunia mamang begitu…tak hairan lah masa sekolah mengah pun memang byk..terutama kau asrama…kalau tak percyk tyk semua warden asrama lekaki…

    0
    0
  18. NOH says:

    BIAR AR DIA MCM 2.KORANG PN AGKNYA SAME GAK.HUHU

    0
    0
  19. pening says:

    nilah petanda dunia dah nk akhir zaman…..

    0
    0
  20. Ariel Hanif says:

    bagi aku, dah dia pilih jalan tu,

    nak peringat pun atau nasihat pun takguna sebab dia sendiri tahu benda tu berdosa besar,

    kalau ikut hukum Islam pun, punishment dia ialah bunuh terus kedua-duanya…

    apapun, bagi aku kalau itu jalan yang dia pilih…up to him, zaman sekarang orang lebih takut hilang nafsu dari dosa…

    apapun, yang paling aku tak suka, tak payah laa advertise dalam ni pic2 mcm ni,sekadar tegur dan nasihat secara jantan that better dari sebar aib macam ni….ingat, Allah takkan membuka aib kamu selagi kamu tak membuka aib orang lain…

    masukkan dalam web ni pun dah kira berdosa tau….

    apa sekalipun, tak perlu laa nak canang sekalian alam tentang aktiviti mamat di atas ni tak kiralaa siapa dia…yang promokan pun lagi banyak dosa sebab kalau seorang baca dan sebarkan, then yang dah disebarkan pun sebarkan lagi, lagi dan lagi…kiralaa berapa banyak dosa yang tuan punya web atau seangkatan dengannye dapat…free jerrr tanpa sedar dosa MLM….. kaya-kaya

    0
    0
    • Sparekey says:

      Sokong ngan Ariel Haniff. Tapi, Islam tak kejam cam tu sampai hukum bunuh.. Ada step step nyer ler… Bukan bunuh trus… hati2 bila bercakap pasal hukum ni…

      Nway, marilah kita sama2 doakan agar semua masalah ni dapat petunjuk dari-NYA.. ameen

      0
      0
    • dzal says:

      err setahu aku kalo islam
      hukumnya pulaukan diorg….
      so kalo x ilmu tuh jgn ckp lebih
      cz mmg liwat bukannya hukuman bunuh

      0
      0
  21. Lara says:

    Hmmm, asyik buka aib orang je. Benda yang buruk tak payah la canang satu kampong. Kalau nak sangat tegur pegi je nasihat privately.

    DALAM satu hadis Rasulullah s.a.w bersabda, maksudnya: “Sesiapa yang menutup keaiban saudaranya sesama Muslim, kelak Alah akan tutup aibnya di akhirat.”

    0
    0
  22. chaiyok says:

    Bukan 6 pads la, 6 pack! Aiyo..bikin malu.

    0
    0
  23. asyrafsuleiman says:

    askum……….
    nampak sgt dia ni gay…
    da berpeluk tubuh tu…….

    0
    0
  24. ?? says:

    sape name deeja ni ha??

    0
    0
  25. wan says:

    ala…nak cakap cam ne pon bukan boleh merubah keadaan…bukan dy minx pon nak jd macam 2….da naluri n nafsu sudah diberi dari lahir….kepada deejay yang berkenaan, arap bersabar yew…..

    0
    0
  26. fazri says:

    aku pun nak gak isap pelir…ada sapa2 nak bagi reply je.

    0
    0
  27. think again says:

    comform gay!ahaks~

    0
    0
  28. AsRiEy says:

    DyE GaY KeW… TuX KeW…. Tu jLn yG DyE PlIh…. Yg kOwG NaX HaVoC STu dUnIa aSaL..??? KtE Ni sBlOm tGoR OrG…. TgOk dRi kTe lU….. SaLaM….

    0
    0
  29. It might not seem to be a lot if you aren’t in the situation that we are. I believed this must be here but I ultimately became lucky and the keyphrases worked well. You should keep up your authoring.

    0
    0