Written by AbangNara | September 25th, 2012

Jutaan tahniah diucapkan kepada Betty Benafe yang akan mengakhiri zaman solonya pada 8 Disember ini. Jejaka bertuah yang berjaya mencuri hati Betty Benafe ialah seorang lelaki kacukan Inggeris Lubnan yang dikenali dengan nama Bruce Dargus. Mereka berdua telah bertunang pada 14 Jun yang lalu.

betty benafe

Kedua-duanya memang sama cantik sama padan. Betty yang kini berumur 33 tahun berkata yang persiapan untuk majlis perkahwinannya telah pun siap sebanyak 50%. Majlis pernikahan akan diadakan di Johor dengan tema budaya Arab. Apa pun tahniah Abang Nara ucapkan kepada Betty dan Bruce atas berita gembira ini. Semoga segalanya berjalan lancar kelak.

P.S: Hello Kitty sebagai tour guide di Jepun.

48 responses to Betty Benafe Pilih Jejaka Kacukan Inggeris Lubnan Untuk Tamatkan Zaman Solo

  1. Anonymous says:

    ok la tu.. asalkan bahagia dunia akhirat..

    0

    0
  2. lovelime says:

    GAYAT ke JAKUN kau ni “first”?haishhh kesian…bukan bro nara ni bg award pun sape 1st comment!anyway tahniah & semoga dia dpt bimbing suami dia or maybe same2 pergi class agama mendalami lg ilmu agama.to betty lepas kawen jgn ambil gambar terlampau mcm aritu lg ye.kesian suami nanti dipersalahkan:)

    0

    0
  3. Kepologi says:

    betty ni dh la kacukan berbagai..ni kawin lak ngan org putih..nti ank dia msti berbagai kacukan cam dia..

    0

    0
  4. Fist sakai says:

    apa ke sakai ko ni..

    0

    0
  5. Anonymous says:

    sorry bro/sis.. you are not! you can try next time.. huhuhu

    0

    0
  6. kepoh says:

    die ni kacukan ape yek?

    0

    0
  7. poruman says:

    wah dah nak kahwin pula.. cemburu la.. hehehe

    0

    0
  8. boni kacak says:

    dapat anak kompem pure arab ni..

    0

    0
  9. ko memang first yang tersadung kakinya ke dalam tangki kumbahan alam flora

    0

    0
  10. cherry says:

    Ehhhhhhhhhhh….aq ingatkan Prince William tadi …( jadijadian ) hehe….

    0

    0
  11. lady says:

    BRO NARA!!!PLEASE DELETE comment orang-orang gayat macam tak pergi sekolah yg suka comment pajang berjela nie!

    0

    0
  12. Hanna says:

    Tahniah! :D

    0

    0
  13. hafidz says:

    semakkkk….

    0

    0
  14. daniela says:

    saperla Anon yg dok meroyan taip panjang2 nieh!? gila!

    0

    0
  15. Hanna says:

    Tahniah BB!

    0

    0
  16. kukulangau says:

    stakat ni…xda lagi suami aktres yg kawen laki inggeris sehensem ex-husband maya karin

    0

    0
  17. Anonymous says:

    ok la tu.. asalkan bahagia dunia akhirat…..

    0

    0
  18. Anonymous says:

    kawin nanti jangan lupa menari oppa gangnam depan mak pak mertua…..

    0

    0
  19. wife mithali says:

    aku jadik nk marah budak baru belajo nak taip komen kt cni..belahhh la ko..p sekolah tadika balik..tensen!!!

    tahniah betty n bakal suami..semoga bahagia hingga akhir hayat..Amin.

    0

    0
  20. Anonymous says:

    GAYAT ke JAKUN kau ni “first”?haishhh kesian…bukan bro nara ni bg award pun sape 1st comment!anyway tahniah & semoga dia dpt bimbing suami dia or maybe same2 pergi class agama mendalami lg ilmu agama.to betty lepas kawen jgn ambil gambar terlampau mcm aritu lgg ye.kesian suami nanti dipersalahkan:p

    0

    0
  21. gossip girl says:

    Nescaya Nash Lefhanded frust menonggeng ni….

    0

    0
  22. black cocomel says:

    GAYAT ke JAKUN kau ni “first”?haishhh kesian…bukan bro nara ni bg award pun sape 1st comment!anyway tahniah & semoga dia dpt bimbing suami dia or maybe same2 pergi class agama mendalami lg ilmu agama.to betty lepas kawen jgn ambil gambar terlampau mcm aritu lgg ye.kesian suami nanti dipersalahkan:pp

    0

    0
  23. zed zaidi says:

    Alhamdulillah…nara, bila nk post entry lopak n hans g holiday kt koh samui??? diana amir seorang yg mulia. baru tahu. Hehe org kl la jarang tgok papar matro. So xtahu la NARAAAAAAAAAAA!
    Block lah IP ADDRESS budak gila meroyan spam bnyk2 ni boleh x?
    kau pasal gosip pantas je update. block ip budak ni dr blog kau, lambat plak!?! ape kita semue mawu helan? neelopak mmg silalu jual dia pnya body sama itu vip dan vvip…sitakat hans isaac apa ada helan? (suara johan RL) tolong jgn libatkan Nik Lofa dlm hal ni boleh tak?
    segak naa sir habib? pandai ang pilih diana ;)

    0

    0
  24. encik copy paste says:

    hensem…alhamdulillah..tahniah kak diana :) eh first -_- tahniah diana amir .Rahsiakan Pertunangan..Umumkan Pernikahan Tahniah.. sama cantik sama padan.. moga selamat menuju gerbang perkahwinan..hmmmmm…watever arbok menyerang teh returns.ade btlnye jgk diana amir ckp mcm gitu…sb teringat zaman sye dulu mak ayh hanye jmpt saudare mare yg terdekat shj…bl di tnye jwpnnye lbh kurang sm dgn diana amir…alhamdulilahhh…semoga ikatan ini diakhiri dengan perkahwinan …amin…semak ngan komen bangang panjang berjela nie!! nyah kau dari sini!!!!!! BANGANG kau ni!macam baru pandai mengeja!

    0

    0
  25. PB says:

    umo betty banafe 33 tahun???? silap kot..adik dia yg kumpulan Lela (lagu Bidadari) tu ye la 33….dia ni 38 atau 39 camtu la.

    0

    0
  26. nana says:

    ok la tu..nnt jgn lupe buat majlis kt restoran benafe..open house wedding skali hehe

    0

    0
  27. Jeng jeng jeng says:

    Org saiko yg mereng menaip bodoh ni kalo u all komplen2 & bising2 lagilah dia suka.. Saiko yg intention seeker ni..

    0

    0
  28. hola says:

    lelaki ni bos bahagian IT kat company aku.. baru je join.. xsampai 6 bln lg.. mmg ada dgr citer die ni tunang betty benafe.. dah nak kawin dah yer.. semoga bahagia..

    0

    0
  29. entah la says:

    tahniah dah bertunang…jgn tak jd nikah yer nanti malu…yg aku pelik gan artis2 nie kan umur dia org nie tak meningkat2…rsnye dah lama dulu umur dia 33thn…aku yg jauh junior dr umur dia pun dah nak msk 3series…artis nie umur dia org tak meningkat2 ke…pelik btl

    0

    0
  30. babycomel says:

    33 tahun??? biar betul!! tgk rupa macam 40an pon ade..

    0

    0
  31. iphoneuser says:

    Orang tu blom kawin tapi korang dah mengutuk, walaupun bakat dia suam2 kuku, dia kawen dgn mat salleh ke, mat bond ke, alhamdulillah, jodoh dia..

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

      yg penting jujor tol tk ….lebih baik kawin ngan jantan mat saleh dari jantan melayu pasal jantan melayu ni banyak colok lah nyampah ! betty ni minah jambu tengok muka dia ada macm botox sikit betol ke ape yg minah jambu tengok ni ? ke mate minah jambu ni yg kero?

      0

      0
  32. qomah says:

    hensem la jgak..

    0

    0
  33. tak suka artis tua kecut tak sedar diri says:

    elok sgtla klu pompuan ni kawin dari dok buat maksiat, masih ingat dan terbayang lagi parti pompuan ni dgn zahida rafik tu dulu… atas meja penuh arak…..

    0

    0
  34. Emma says:

    aritu ada jumpa dia ngn tunang dia kat kursus kawin..cantik la jugak.mula2 masuk lam kelas dah rasa dah mcm kenal..dia ni bnyak tnya soalan.bagusla.tp kursus kawin bhasa inggeris ni mcm basic sgt.haha..lol..i pun akan kawin ngn mat saleh gak.hihi

    0

    0