Written by Bella | May 16th, 2017

Beberapa hari lepas, tersebarnya sebuah video yang menunjukkan pelakon Izara Aishah tampil “terlampau” seksi dalam sebuah majlis sehingga ia menampakkan bahagian tubuhnya yang tertentu.  Di dalam video berkenaan, Izara kelihatan sedang menyapa rakannya  dan ketika itu sisi seksi beliau dirakam .

Rata-rata peminat yang melihat video tersebut mengakui busana yang digayakan oleh Izara menjolok mata.

Izara menerusi akaun Instagramnya juga telah tampil memohon maaf atas isu terbabit dan menafikan video berkenaan yang mendapat perhatian netizen diambil ketika ABPBH 3.0 yang berlangsung pada hari Ahad lepas.

Dengan penjelasan dan permohonan maaf ini, harapnya tiada pihak yang terus berspekulasi mengenai penampilan Izara. Bukan mudah sebenarnya untuk seseorang artis tampil memberikan penjelasan sebegini dan semoga di masa hadapan Izara akan lebih berhati-hati dalam berpakaian kerana setiap pergerakan selebriti pasti akan jadi perhatian.

57 responses to Berpakaian Seksi Sehingga Nampak Bahagian Tertentu : Izara Aishah Tampil Mohon Maaf

  1. Anonymous says:

    dia ni dah berapa kali jadi macam ni. satu, minta maaf mcm biasa. dua, gambar lama. Boikot je minah tak sedar diri ni.

    27

    11
    • manusia says:

      otak letak kat lutut

      13

      1
      • Lol says:

        Nasik dah jadi bubur. Next time berfikir sebelum bertindak! Bukan bertindak dulu baru nak berfikir!

        11

        0
        • mak hayam says:

          kalau i jadi adib, i cari bini lain lah…cari yang masih virgin. ni apa semua org dah tengok ketek dia…melayut pulak tu…apa punya taste lah…

          15

          1
    • Tyien tyien says:

      btul tu..dia mmg suka minta maaf tp pastu dia buat lg..mcm da xvalid da maaf dia tu. so pasni klu nk pkai seksi..pkai je. pastu kna ingat kna minta maaf pas pkai seksi2 nie

      20

      0
    • Anonymous says:

      Tau takpe. Aku perati dia ni memang selalu mintak maaf kalau pakai seksi-seksi tapi lepas tu buat lagi. Bukan peminat tu ayah dia yang tanggung dosa dia. Nampak sangat hipokrit.

      10

      1
    • Perkara Sebenar says:

      Nape la korg x nmpk lagi.. kan da kecoh ckp geng2 sexy cam izara, tiz zaqiah, juliana evans, nora danish sume ni MMG JENIS SEXY.. sume ada private acc utk kwn2 tedekat sja.. Yg korg tgk kat public IG sume tu utk tatapan peminat saje, sape yg rpt dgn dieorg tau la camne sexy nye dieorg2 ni.
      Yg betul2 tak cover lgsg yg x pdulik lgsg apa org luar ckp cuma nabila huda, ramona zamzam, siti saleha, sharifah sakinah la kot.. tapi tu pon aku rse dieorg ni tak la se-seksi cam izara tuh.
      Engkorg confident die ikhlas mnta maaf?? Mmg tak aaah, tu sume lakonan utk nmpk baik di mata peminat n mghrpkan org maafkan dia, pastu die buat balik bnde sama.

      8

      2
  2. Fidot says:

    Semoga betul la x buat lagi. Yg peliknye dah tau artis, pakai baju lg seksi dari org yg bukan beragama islam. Izara, izara…

    6

    1
  3. lara alana says:

    google translate ke apa kau pakai ni.
    tak apa lah
    dimaafkan :)

    4

    0
  4. Si bunga says:

    maria ozawa datang malaysia pun pakai lagi sopan dari kau..

    Mohon belajar dari kesilapan

    28

    0
  5. Hrap xdpt mnantu bgni says:

    Tu la retis,buat dlu..mnta maaf kmudian.sbb dia tau tu hak dia nk pki pe pn.tp trima ksih la pompuan sbb sape yg tgk ko tu brjya naikkn btang2 sndri dan x psal2 ko pn dpt dosa mudah.ye la,da bg free show..bdoh la spe x tgkkn?

    3

    0
  6. kau says:

    come on…..we want more…more…seksi lagi hahahaha

    7

    0
  7. aihh says:

    bukan video ni dah lama ker…. huhuh… anyway, izara.. u got to do something with your sideboobs… nak kawin lagi.. seriously, ia kendur… makan pill ke untuk bagi tegang sikit… atau tak perlu tunjuk langsung.. lelaki suka yang tegang, ur sideboobs jatuh ke bawah…. takkan u expect malam pertama breast dah jatuh.. hmm

    24

    0
    • Anonymous says:

      kena ramas dia tegang ler…..alahai ko ni pulak….

      14

      0
    • Yaya says:

      Kendur sbb faktor graviti. Lagipun tetek dia jenis berisi, berlemak. Tu yg nmpk mcm jatuh. Klau pkai support bra ok la tu.
      Kau xpayah la nk suh org mkn pil tegang semua tuh. Membongak je!
      Secara semulajadinya, tetek yg dah kendur terutama slps kawen dan breastfeed baby tak akan jadi tegang mcm anak2 dara.
      Biasa org tak berapa nak pandai je akn terpengaruh dgn produk2 tegangkan breast dan ketatkan miss v tu. Hakikatnya, mmg takde nyer. Baik simpan duit buat beli baju sopan skit. K bye

      17

      0
      • huhu says:

        sebab tu la.. ramai lelaki cari lain di luar pasal mentality mcm ni… ko sakit, ko makan ubat kan… mcm tu la breast dan miss v… mungkin anda tak percaya semua ni… tapi sila la try… kerana ada hasil nya.. kita buat semua ni demi husband kita sayang.. jgn bila husband cari lain.. sibuk cari punca…. lelaki dorang nak dua benda ni .. so pandai2 jaga…

        3

        9
        • Sis says:

          Kalau kahwin hanya sebab tetek dan ms v sahaja, mmg lah suami akan cari lain…
          Mentality try pill sana sini putih tegang ketat yada yada… antara penyumbang kerosakan buah pinggang yg semakin tinggi.

          30

          0
        • Yaya says:

          Oi nok.. Analogi ko bagi tu xde kena mengena. Klau sakit mmg la kena mkn ubat. Tetek kendur dan miss v tak rapat tu d kategori sbgai penyakit ke?? Deyy!!
          Lelaki gila seks je nk dua benda tu. Yg mengendurkan tetek dan menyebabkn miss v xrapat sbb kerja lelaki la jgk. Lelaki xde otak je yg akan tgglkn bini dan cari pompuan lain sbb nk semua padat ketat. Bila dh tua esok, kudrat dah xde, batang kau pun bkn boleh nk tegang sgt!
          Syg diri dgn tak ambil pil2 cantik sbb kita dh mmg di ciptakan cantik.

          24

          0
      • ain says:

        ape nye tak jadi..i makan jamu ketat menjadik je..siap suami jd testimoni lg..ntah2 ko yang tak pandai menjaga, tak pun malas..

        0

        0
      • Entah ler...? says:

        Kiranya belum kawen tetek dh kendur org dh breastfeed dia la kan…

        2

        0
  8. tetek dia says:

    biar la dia …tetek dia apesal korang nak marah sangat…kiteorang suka je tgk tetek dia cantik

    12

    1
  9. laila says:

    mmg betul ..aku perati je perangai artist bab berpakaian ni. kot iye pun nak berfesyen agak-agak le. ikut majlis la. siap kali jd issue minta maaf. mmg bagus la minta maaf tapi buat lagi… maaf tu mcm senjata nk menjawab soalan kan…sebenarnya mmg kot nak berpakaian camtu. setiap event mesti dpt invitation in advance, suppose dah prepare bende tu. suke sbnrnye tunjuk badan seksi tu kan..setiap baju yg di pakai melekap dan menampakan lekok segala bagai adalah satu kepuasan aku rase… huhhh…

    1

    0
  10. aina says:

    manusia yg sebar blk video/gmbr ni mmg btl2 manusia yg xda tamadun.. suka sgt nak aibkan org lain

    17

    1
  11. Anonymous says:

    belajar la pakai sopan mcm mak iti ..awak kan bakal menantu.

    8

    0
    • Din says:

      Make iti mmg sopan tp perampas…kalau make iti rampas laki korg..apa korg rs..mcm xde teruna da dlm dunia ni…

      1

      0
  12. voltron says:

    old or new vid is not an issue, the thing is u wore that dress, showing off your, sorry to say, saggy boobs..why dont u just get naked? any diff? its a trend among artiste , everytime u people get caught you’ll play the same tune over n over..Allah this, Allah that..masa pakai dedah semua tak pulak kamu ingat Allah..kurang2 pun ingat la maruah mak bapa/keluarga sebelum buat benda2 kurang bijak..dah jadi issue buat ayat cover yg menjelikkan..

    37

    0
    • Anonymous says:

      Ye la. Ya ampun.. seksi giler kot cuma tutup puting je. Xkan x suluh cermin kat rumah dulu masa nak pakai.

      3

      1
  13. Anonymous says:

    melayut

    1

    0
  14. Anonymous says:

    0

    0
  15. jojo says:

    Time kna mcm ni baru kau nk sebut nama Allah…eh tlg la…time ko pakai mcm haram tu ada kau nk ingat Allah? ingat mati? phuihhhhh

    5

    0
  16. Aku tak sangka.. says:

    dato K…
    dato T….
    terimalah bakal menantu..
    seadanya…

    5

    0
  17. kendur says:

    die pakai baju tu mase MIGF 2016…tak geli ke tetttt kalau tak pakai bra…hhuhuhuuhuh

    2

    0
  18. blue eyes says:

    Ala minta maaf pastu buat lg… Mcm seronokje wat salah n then minta maaf.Cuba buka ig dia ada satu video t.baru tp do tutup ruang komen. Nampak dia pkai bj nipis mcm nampak puting tek je..seluaq lak t.koyak smpai kt ats paha.so ble pikir dia ni mmng jns nk seksi.

    1

    0
  19. loyalmalaysian says:

    x malu betul…lain kali fikir dulu sebelum memakai…jarang ke…pendek ke…tepi bawah ade koyak ke…haiyaa…itu pon x tau ke? x pon saje kot nak org tgk ketiak…sideboobs…publisiti la katakan…

    0

    0
  20. anon says:

    belajar la pakai sopan mcm mak iti ..a ah laaa tu….ketat sendat nangka membirat kata ko

    5

    0
  21. Anonymous says:

    macam mana la respon mak iti n tok k haaha

    3

    0
  22. Saper2 je la says:

    Artis2 ni pandai je reka ayat …ms dia bukak aib dia sendiri dia tak pikir lak ek? Kemain dia twist ckp dia lak maafkan org yg sebar aib dia hahahahaaa…ingat kalau cm tu dosa ko padam n dpt pahala pulak lah ye? Sesuka hati bukak segala aset tunjuk kat org tapi ade hati lg guna nama Allah utk cover diri. Bunyi nyesal sgt la tu ye? Kalau nyesal lain kali x buat dh tapi dok terbukak aje baju ko tu kt mana2 pun. Propa lebih retis ni. Piiirah…dgn bdk2 baru nk up boleh la ko wat ayat raih simpati gitu…muka tak malu, kulit tebal…dia yg show off buah dia merata2, dia plk nk maaf2kan org ye hahaahahaaa
    Ok silalah kecam daku wahai peminat izara aishah yg seksi..

    4

    0
  23. Anonymous says:

    dpt ramas best ni…

    3

    0
  24. AKU says:

    pasal tetek izara semua kecoh…………………layan sama2 jer la……bikin kecoh la…

    5

    0
  25. Anonymous says:

    Gelabah la dia takut tak jd kawin dgn CEO. Jenih xreti pakai baju dalam…seluar dalam tp nk cari laki yg kaya..ada nama. Well anyway, yg nk jadinlakinpun apa kurangnya. Dh puas tukar partner baru yerikat dgn pompuan ni. Padan la…pak mertua jgn nakal2 yer.

    11

    0
  26. Mug Kuning says:

    Hmm.. Ranum la

    1

    0
  27. Anonymous says:

    Tek landoq dlu..skrang jdi apa kundurrr..heee

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Tak pe bakal laki dr muda selalu nampak org telanjang dan seksi. Nanti mcm samsul dan isteri lepas puas skg pakai litup. Baju ni senang saluk kan adib. Emak adib pun jemput perempuan seksi masa birthday anaknya. So dah biasa . Tengok breast besar. Punggung besar. Tentu adib beli lagi ug lagi seksi

    5

    1
  29. Anonymous says:

    Izara…u choose to wear this piece INTENTIONALLY so this is the price u hv to pay. BTW who is the designer. You mmg choose not to put on a bra. Nk pergi event Farah Khan semua kena braless ke? Such a bimbo! Amik kau Adib..siang mlm kt rumah boyfriend.

    4

    1
  30. anti minah darah keling kaki belit says:

    dahla hitam berkilat..kulit india kan…macam african celebrity pulak…jenis penampulan…nak jadi nicki minaj or beyonce ke…!! kalau kapir tak pe la…awak tu muslim,,,even berdarah india paki…ke awak confused islam ke tak awak tu…retis retis…!!

    3

    1
  31. Joe joe says:

    If she cannot learn from her first mstake, then she will never learn from her second mistakes and thereafter. What next? Tunjuk bontot lepas tu mintak maaf? Tunjuk ci**p mintak maaf lagi? Please laa…bila mau berenti ‘mintak maaf’ daa..?! At least now we know what her bakal husband can enjoy because she share it all with us! Muka cantik tapi otak kelaut!

    1

    0
  32. Curious says:

    Aper perasaan mak bapak die biler die tgk video anak die berpakaian begini? Nak tahu jugak …. Hmmmm …

    1

    0
  33. Anonymous says:

    ARTIS, CARI PUBLISITI MURAH, LONDEH SIKIT POPULAR LA.. PASTU MINTAK MAAF… NAK KAWIN VVIP KE VIP SEMUA KENE LONDEH KAN KOT..

    0

    0
  34. mimos says:

    TETEK ADA BERMACAM TETEK…BENTUK BULAT BENTUK BETIK LABU SEGALA MCM ADA..X SEMUA SAMA.. KLU MELAYUT MCM TU X SEMESTI DIA X JAGA KESUBURAN TETEK DIA.. INI SEBAB DIA X SUKA PKI BRA MCM MINAH SALLEH.. FREE BEBAS TERAWANG2…KAHKAHKAH… LANTAK DIA LE DOSA DIA BAPAK DIA TANGGUNG YG KORG SEBOK KNP BKN BAPAK KORG YG TANGGUNG….. MENYEBOK JER MELAYU NIH… MCM LE X DE DOSA..

    0

    0
  35. dosa pahala bukan ditangan kita says:

    yang sibuk mengomen semua ni lagi berdosa drp izara

    0

    0
  36. hahaha says:

    bukan salah dia. salah mak bapak dia tak pakai kondom time projek dulu

    1

    0
  37. Witch Hunters says:

    sampah. jenis perempuan x tau malu. ingat kat hollywood ke x pkai bra??. pastu ckp org aibkan ko. sedarlah diri sikit. ko yg bukak aib sndri. aje gile x pkai bra dtg event mcmtu. publisiti murahan. kesian adib, free2 rakyat malaysia dpt tgk sblm jd bini dia.

    0

    0
  38. artisgolonganhina says:

    future Dato’…insyaAllah

    1

    0

Leave a Comment

Optional