Written by AbangNara | June 8th, 2015

Apabila sudah berkahwin, impian setiap pasangan suami isteri sudah tentu sentiasa berada di samping pasangan yang tercinta, lebih-lebih di saat awal perkahwinan ketika masing-masing sedang mengenali sesama sendiri dengan lebih mendalam. Namun tak semua yang kita impikan boleh menjadi kenyataan. Contohnya Fahrin Ahmad dan isteri, Elena Hani yang terpaksa tinggal berjauhan dan hanya bertemu sekali setiap 2 minggu kerana kerjaya isterinya selaku ketua pramugari di Dubai.

fahrin ahmad

Sudah pasti selaku seorang suami, Fahrin merindui kehadiran isterinya sepanjang ketiadaan Elena di sisi. Abang Nara suka membaca kata-kata romantis yang diluahkan oleh Fahrin. Memang benar selepas berkahwin semua keputusan yang kita lakukan pasti akan turut sama fikirkan isteri tercinta. Sweet sangat kata-kata Fahrin ini:-

Terasa juga bila dia (Elena) tiada di sisi, tetapi nak buat macam mana bukan? Konsep kami sekarang ini, kami akan berjumpa setiap dua minggu, sama ada dia datang ke sini (Malaysia) atau saya ke Dubai.

Saya rasa perkara ini ada juga hikmahnya di mana kami dapat serasikan diri antara satu sama lain sebelum dia berhenti kerja dan menetap di sini.

Kalau dulu, apa-apa keputusan saya akan buat sendiri. Tetapi sekarang, walaupun dia duduk jauh, saya tetap teringatkan dia.

Beli barang-barang runcit juga saya akan memikirkan Elena. Kita tahu sekarang ini, pergi mana-mana pun, kita sudah ada tanggungjawab antara satu sama lain.

Sebelum ini, jika tidak terlibat dengan sebarang majlis, saya akan berbuka puasa sendirian. Dan untuk tahun ini, perkara itu tidak akan berlaku. Elena sudah pun mengambil cuti untuk berpuasa pada minggu pertama bersama saya. Jujurnya saya teruja! Hahaha…

fahrin ahmad

Romantis juga rupanya Fahrin Ahmad ini kan? Abang Nara boleh agak betapa rindunya Fahrin kepada isteri tercinta. Memang susah juga berkahwin dan tinggal berasingan. Namun inilah yang dinamakan pengorbanan. Selepas ini Elena akan berhenti kerja jadi bolehlah luangkan masa bersama sentiasa. Lagi beberapa gambar pasangan suami isteri ini dengan membaca artikel sepenuhnya. Sumber Mstar Online.


fahrin ahmad
fahrin ahmad
fahrin ahmad
fahrin ahmad
fahrin ahmad

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

90 responses to Berjumpa Isteri Hanya 2 Minggu Sekali, Fahrin Ahmad Luah Kata-Kata Rindu

  1. Anonymous says:

    bini die kalau rambut tak ikat bole tak..sebab jendul sgt huhu..ini ikhlas ye..kalau pakai tudung lagi bagus

    0

    0
  2. Mak Jemah says:

    bini fahrin nk tk mekap lg cantik dr mekap…
    kulit die putih gebu…suke sgt…

    0

    0
  3. Mak Jemah says:

    bini fahrin ni tk mekap lg cantik dr mekap…
    kulit die putih gebu…suke sgt……

    0

    0
  4. dimpleyana says:

    ok la tu dua minggu sekali. I ni 3 bln skali pun blum tentu lagi dapat jumpa. gaji ciput..xleh la nk fly slalu. lain la u olls…

    0

    0
  5. Ye ke says:

    menyampahnyaaa..mcm le dia seorang je y ad bini duk jauh2..biasa la baru kawin..semuanya indah…sok klau dh gadoh kacau bilau d buatnya..teringat kes dia ngan linda on..dlu kata nk cari bini kje cikgu…skg dpt bini y mcm ni plk..

    0

    0
  6. Mak Jemah says:

    Cik Ye ke….
    tu kn jodoh ALLAH, die merancang je nk bini cikgu tp ALLAH tetapkn jodoh die ngan pramugari nk wat mcm mane…tkkn nk tolak TAKDIR ALLAH…
    lain kali sblm bg komen sila berpikir dulu ye…
    sekian terima kasih.

    0

    0
  7. lana says:

    surhlah bini berenti keje macm banyak artis lain yg kawin dgn pelayan kapltrbg..kawin je kena berenti..kawin je bini berenti.kalau tak nak dok jauh2 nape tak kwin je ngn pelayan karaoke..tkyah tetbang jauh2. 24 jam dpt jumpa.bini kau pun dah tua
    srh je berenti keje senang..

    0

    0
  8. Mak Jemah says:

    ko tk bace ke ape yg fahrin tulis tu?????alahai…
    kn die dh mention bini die akan benti keje dan dok malaysia terus!!!
    aku rase korg2 ni sume jelez sb tk dpt kawen ngan Fahrin kn…HAHAHAHAHA!!!
    kbai…

    0

    0
    • lan says:

      buat apa nk jeles. bini dia pun dah tua.dahi jendol plak tu..jgm marah ya fahrin
      .ini iklas.

      0

      0
      • minah jambu terlajak habis says:

        ape yg jendol Nye ??????? minah jambu tengok okk aje dahi dia mana ada jendol ?? datuk siti yg jendol tu kau tknk cakap ?

        0

        0
        • Anonymous says:

          seboklah ko minah jendul..tu mato ko mate org laen2..sekarang neh entry pasal fahrin dan bini die..kalau dct jendol, dah tutup dgn tudung..

          0

          0
      • Lovelyvic says:

        Lawa je bini dia… yang mengutuk tu silap2 lagi huduh dari bini dia..
        Kalau ko sebaya ngan bini dia lum tentu lawa mcm tu…
        silap2 dh mcm baju tidur kelawar lama yang tak iron…

        Suka sangat tgk dowang….
        Akhirnya Fahrin jumpa juga pasangan hidup yang serasi…
        Moga berkekalan hingga akhir hayat..

        0

        0
        • Anonymous says:

          sape kutuk tu? org tu cakap jendul, suh jgn ikat rambut, kan lagi sweet die lepaskan rambut..ko neh sengal..mesti ko jendul kan..

          0

          0
  9. Anonymous says:

    pakai tudung.. akan nampak lagi elok.. faham lah ye nape kami cakap mcm tu.. #usop sontorian face

    0

    0
  10. ayoi says:

    relex la bro bese laa kan dh itu pilihan ko kene laa terima…aku ni lg geram dgn MAS dh laa buat kontrak ntah ape2..nk kawen ngn gf aku pun x boleh lg sbb diorg terikat dgn kontrak…ape laa nsb nk kne tggu lbh kurg sthn setengah lg..tp skrg ni lg cam carca merba MAS…uishh…tp aku lbh ske klu bini aku teruskan keje die..bukan ape,bg aku hubungan jarak jauh ni kkdg akan menguji kesetiaan dan keikhlasan kt..dr situ aku bljr erti setia dan tggjwb..peace..hehehe..

    0

    0
    • koko says:

      gf kau baru kerja ker OR memang pramugari mas x leh kawin time kerja ?

      0

      0
    • PagiPetangSiangMalam says:

      Nampak sgt kau dah kena kencing dgn gf kau. Apsal pulak Stewardess MAS yg masih dlm contract tak boleh kawin??? Tak boleh pregnant tu ye lah. Tapi, once dah habis contract, dah dibenarkan mengandung. Ckp dgn gf ko, kalau tak ready nak kawin, jgn menipu ya. Utk ko, sila2 lah ambik tahu more about rules and procedures crew MAS ni. Kalau tak, mark my words, kena kencing lah kau dgn gf kau. Kawin ke mana, hapa ke mana. Nan hado lah ko sengsorang.

      0

      0
  11. Mak Jemah says:

    lebih baik tk bertudung dari bertudung tapi telanjang…
    ko rase mane satu ko nk????tkkn nk jadi mcm che ta & ziana zain tu!!!

    0

    0
    • OhAku! says:

      sekurang2nya yg btudung, dosa rambut dah terpelihara. hanya dosa umpama bertelanjang je dihisab. drpde yg cmni, dah la dosa body , dosa rambut lg dihisab. ko pon tahu kan SEHELAI rambut prmpuan dilihat laki bkn muhrim, 70 000 tahun dlm neraka. Tu baru SEHELAI, ko tk kira BERJUTA HELAI rambut ko ditayang. SATU MALAYSIA tgk, Nauzubillah. Walaucmne pon, bertudunglah. Lenkali ckp pakai akal, bukan sedap mulut. Sekian.

      0

      0
  12. Mak Jemah says:

    biala bini die jendol ke tua ke dh jodoh die kn…
    dulu tk kawen sebuk tanya2 bile nk kawen, ni dh kawen sebuk hentam cakap bini die itu ini….hurmmm MANUSIA!
    mmg tk penah nk besyukur dgn ape yg ade…yg cakap tu dh cermin diri ke???
    cantik sgt ke awk tu ea???
    patutnyer doa yg baik2 utk dorg ni…kalau blh doa utk diri sendiri jugak…
    #peringatanutkdirisendirijugak

    0

    0
    • Anonymous says:

      Setuju dgn mak jemah..dah knp nye kalau jendul pon?! Ciptaan Allah kan smua tu..lagipon dia happy,fahrin pon sayang wpon jendul..

      0

      0
    • lana says:

      mak jemah,kau ni bini fahrin ke menyamar sebagaii mak jemah.backing habis bini fahrin nmpk.takpelah aku kasi kau angkatlah kata2 kau tu..at least aku tak hypocrite mcm setengah2 org.puji di mulut di hati lain.mana kau nak?

      0

      0
      • Hidup hnya Pinjaman says:

        Lana mmg lah kamu tak hipokrit sbb kamu AMAT BERANI dgn mengutuk ciptaan Allah dan Jodoh mrk berdua. Lbh baik ambik hati org wlpn hipokrit dlm hati shj (dgn syarat tdk mengutuk dgn kwn2 di blakang org tu) dr mulut mengutuk Ciptaan Allah. Kan nabi pesan Diam tu lbh baik klu tak ada prkara baik yg nak cakap. Syahbas @Lana sbb tramat berani MENGUTUK APA YG ALLAH CIPTA. Esok2 Allah uji kamu sama ada di dunia ataupun akhrt, baru lah kamu tahulah langit itu tinggi atau rendah. Tak takut kah kamu jk nikmat badan kamu ditarik balik hnya krn mulut tak jaga hati tak bersih. Sekian.

        0

        0
        • lana says:

          aku kata jendol dan dah tua tu menghina ke?? aku hanya berkan pendapat.kau siapa nak halang org lain beri pendapat?? masing2 lah.. itu kan kenyataan.plslah.kau ni ustaz ke tukang start? aku benci org hypocirte.Allah pun benci.

          0

          0
        • lana says:

          ada baikya nara tiadakan ruangan komen seperti ini supaya org2 seperti awak yg sering mencari kesalahan org lain tidak akan menyimpan rasa marah terhadap pengomen lain yg komen dari hati yg iklas. semua pendapat tidak ada salah dan tidak ada yg betul.inikan ruangan pendapat dan komen.masing2 punya hak.saya berani komen seperti itu kerana itu pendapat saya hak saya.tak perlu beri ceramah memanjang.bukan saya ni bdoh sngt.berani atau tak berani itu hak saya.cuba duduk dan fikirkan.ada saya marah org lain kerana memberikan pendapat tntg attis ni.? suka hati diaoranglah.sapalah saya nak marah mereka.so mind your own business ok.

          0

          0
        • ajn says:

          Hidup hanya pinjaman, tak usahlah pertikaikan apa yang orang lain komen. Awak rasa awak baik sngt ke di mata Allah. Jngan riak..

          0

          0
  13. anon says:

    Kata bini dia nak berhenti keje sb nak tumpu perhatian pd perkawinan….. Hmm…gambar no. 2 atas gondola kat venice tu nampak tak lawa and tua bebenar bini dia….

    0

    0
  14. Derpina says:

    Bini dia tua ke, jendol ke, gigi berterabur sekalipun kalau Fahrin boleh terima, biar lah dia. Nak kena sempurna fizikal dulu ke baru korang tak mengutuk. Aku rasa korang ni sebenarnya hodoh dari bini Fahrin ni. Mengutuk manusia lain mcm diri sendiri sempurna. Kesian kat laki korg, dapat bini mulut puaka.

    0

    0
    • dorg dengki says:

      tulah makcik ofis galak kat ofis aku ni pon suka kutuk org..dahlah buruk perangai pon burok dahtu x sedar diri yg dorg tu ada anak pompan

      0

      0
    • Anonymous says:

      jendul tu biasalah..bukan kutuk pon..dah jendul nak buat cane..so pakai la tudung..mesti tak nampak luas dahi macam padang bola..
      eleh agaknye kalau bini fahrin neh jongang kolah yg kutuk dulu kan..

      0

      0
  15. minah jambu terlajak habis says:

    tkpe la fahrinn buat sementara berjauhan dulu laa nanti lama2 boleh la bini u tu keja kt Malaysia ajee ..kasi la dia keja yg dia minatt..

    0

    0
  16. boymerah says:

    To me sweet apa mrs fahrin. Takde lah mekap bertepek2 atau pun gedip.
    I like. She’s a career woman.

    0

    0
  17. tijah says:

    ohh plss, org kampung aku ckp jendol2 camnihhhh laaa cerdikkk . sungguhhh ngak tipu dongggg …. akaiiii jenuhhh tawwww . hati2 fahrin hahahahahhahahahah

    0

    0
    • akupandai says:

      Betul tijah scra saintifik dahi luas dan kpala besar sdkt mmg saintis dunia dr Barat ke Timur dah lama buat kajian. Dah kluar documentry di Discvry Channel. Cuma IQ yg tinggi hnya memainkan 10 % kejayaan seseorg. Pembesaran dan pendidikan olh Ibu bapa dan persekitaran memainkn peranan yg besar hmpir 90 % kejayaan seseorg. EQ dan Spritual lbh penting dr IQ tp jk di gabungkan kesemua2nya. InsyaAllah berjaya di dunia dan di akhirat.
      P.S: Tngk dahi abg nara luas betol. Blaja tinggi jd blogger (siap org ejek dia) tapi masyuk bnykkkkk. Tak gitu abg nara. Abg nara cepatlh pencen buatlah bisnz.

      0

      0
      • Anonymous says:

        aku tengok dahi dara x jendul pon. dan jugak xluas..ko mate kero ke atau xpandai bezakan..
        luas belom tentu jendul.
        jendul tu dah sah2 luas

        0

        0
  18. opsss says:

    sukanya tgk fahrin n wife dia..

    0

    0
  19. aaaa says:

    not bad

    0

    0
  20. bini fahrin says:

    korang nak kata aku jendol katalah asalkan aku dpt fahrin.

    0

    0
  21. Mak Jemah says:

    hai CIK LANA oiiii…
    amboiii kemain ko mengate org ea…aku mmg bukan bini fahrin tp at least aku backup sesama manusia…jgn nk mengata ciptaan tuhan yer…
    lagi satu pasal hipokrit tu ko tau ke yg puji tu ikhlas ke hipokrit ea????
    aku pon tk tau ko ikhlas ke hipokrit time komen pasal bini fahrin tu kn…
    so jgn nk memandai ckp org hipokrit yer…slalunyer org yg ckp org lain tu hipokrit
    sebenarnyerr diri sendiri yg HIPOKRIT…
    satu malaysia tahu bini fahrin ni mmg dh berusia so tk heranla kalau nampak tua pon…ape nk kesah!!!FAHRIN ok jer…bkn ko yg nk tido ngan bini die pon…huahuahua!
    SEKIAN…

    0

    0
  22. Mak Senah says:

    Jendul2 pun lawyer tauuuu…kau ada? yang ADOOO Sedey tul dgn orang2 yang mulut longkang ni….

    0

    0
    • Anonymous says:

      lawyer ke..g dapatkan cert dulu baru boleh jadik lawyer kan..semua org pun bole belajar jadi lawyer..nak2 loyer buruk..

      kejap jemah ke senah..
      dulu suke suruh org terjun klcc la, ape lah..tu lagi teruk dari berkata sesuatu yg betol..bukannye org tu kutuk, just kate jendoll.
      sama macam org kate pipi die tembam, rambut nipis..takde pulak org tu tulis, ee jendol nye, buruknye..

      0

      0
  23. Mak Jemah says:

    CIK LANA oiiii…
    jgn sentap2 yer..tulah lain kali mulut tu jage sikit…
    ckp org jendul n tua tu bkn mengutuk ciptaan tuhan ke???
    tu bkn pendapat la makcik oiii tu dh kire mengutuk…ade PAHAM???
    lg satu jgn marah ABG NARA sb die tk salah ape2 pon wujudkan tmpt komen ni…
    so kalau tk blh nk terima org hentam kau balik baik kau jgn komen yg buruk2 yer…
    #mindyourownbusiness
    HAHAHAHA…SENGAL!

    0

    0
    • lana says:

      mak jemah kau takde keje lain ke? setiap kisah nara tulis kau mesti masuk gelanggang. semua komen kau berbau taik..dlm semua komen org2 kat atas ni komen kaulah yg paling busuk bak jamban pecahl..hehehehhe pilah cari keje lain yg lebih bawak paedah.. busuk punya org. mulut bau bangkai.puihhh.takyah susah2 balas apa yg aku ckp ni.aku takkan baca dan takkan layan.pompan.gila mulut longkang.seluar dalam yg kau pakai ada bekas darah dah cuci blum.??? pompan desperate.tak caya tgk mesti ade je komen kau bila cerita lain kluar..hahahah bodoh

      0

      0
      • buat adik lana says:

        Lana … knapalah sentuh pasal haid tu …. dik lana komen spt itukn tak berapa nak sesuai …
        adik klu komen slalu pakai nick lain2 ke?. Terpulanglah tapi klu boleh bertapislah sikit … jgn sampai sebut pekara2 yg akak nak baca pun sampai tersedak … sayang …. bai bai …

        0

        0
        • Mak Jemah says:

          BUAT ADIK LANA…
          tolong jelaskan pd lana ni adab2 ketika menulis komen…
          “pompan.gila mulut longkang.seluar dalam yg kau pakai ada bekas darah dah cuci blum.??? pompan desperate”
          saya ke lana ni ye?hurmmm die ngah meroyan kot skarang ni…
          astagfirullahalazim…

          0

          0
    • Lovelyvic says:

      Aku sokong Mak Jemah……

      0

      0
  24. min says:

    mak jemah boleh stop tak dgn komen komen kau aku jelak dan meluat kau. asyik asyik mak jemah mak jemah mak jemah.plz lah get a better job.

    0

    0
  25. siti says:

    MAK JEMAH BODOH..TARUKLAH NAMA LAIN KALAU NAK KOMEN..MAK JEMAH BONGOK..AKU SOKONG LANA..

    0

    0
    • Mak Jemah says:

      eh2 ko ni sedap mulut je cakap mak jemah bodoh, bongok ek!!
      kau tu pandai sangat ke smp nk memaki org???
      mak ayah tk ajar ke adab bercakap dengan org???
      sebodoh2 aku pon tkde nk bodohkn org lain…hurrrmmmmm kesian mak bapak kau dpt ank mcm ni…SEDIH!

      0

      0
  26. ain says:

    mak jemah kau ke yg selalu ckp terjun klcc, terjun kcc..baru aku teringat. memang bodoh..lol

    0

    0
    • Mak Jemah says:

      AIN…
      sebelum awk bodohkn saya ni cubela cermin diri tu dulu…
      awk ni buta I.T ke???
      MALAYSIA ni luas tau bape bnyk org blh letak nama MAK JEMAH yg same…
      so kat sini aku nk bgtau kau yg ayat “terjun KLCC” tu bukan Mak Jemah ini yer sayang…tu MAK JEMAH versi lain..

      Harap Maaf…bodoh n sengal awk tu tk blh diterima.

      TERIMA KASIH.

      0

      0
  27. manis says:

    nampak sgt fahrin cinta n syg sgt kt wife dia ni..

    0

    0
  28. Mak Jemah says:

    HAHAHAHAHA!!!
    mak jemah mmg tkde keje lain selain menulis komen utk org2 yg hati busuk mcm LANA n angkatan2 nyerrr…
    Terima Kasihla LANA sb ssh je kau mencaci aku…at least dpt jugak aku pahala free!!!HAHAHAHAHA!!!
    kat sini aku pon tk paham sape yg busuk hati, mulut longkang, bau taik n etc tu sume???
    AKU ke???kau LANA?fikir2 kan dan selamat beramal…
    #pesalnakpanashaticiklanaoiiii

    0

    0
  29. Mak Jemah says:

    MIN syg…
    kalau kau rase kau JEMU, JELAK, MUAK ngan komen2 mak jemah ni
    JANGANLAH BACA!!!! kbai…

    Lovelyvic..
    Thanks sb sokong mak jemah sb kita ni bukan org yg busuk hati n hipokrit mcm pompuan2 yg meroyan ni sume a.k.a LANA..hehehehe!

    0

    0
  30. kelapa kapal says:

    paksa lah masturbate mlm2….kn lama tunggu every 2 weeks tu hihihih

    0

    0
  31. min says:

    mak jemah cukup2lah..

    0

    0
  32. Anonymous says:

    murano nih nama tempat island ingat keta sy tuh di ambik dr perkataan short murah no hahahaha

    0

    0
  33. min says:

    SAPA SAPA JGN LAYAN MAK JEMAH..BIAR DIA MEROYAN PAS TU DIAM SENDIRI.

    0

    0
  34. liz says:

    cerita baru dah keluar. taknak komen ke mak jemah.?

    0

    0
    • Mak Jemah says:

      ade cerita baru ke dik???
      alahai mak jemah tk perasan plk…
      asik sebuk dok melayan komen2 pompuan meroyan kat sini je…
      al-maklumla nama mak jemah femes plk kat sini sume asik dok sebut2 je….HAHAHAHA!

      0

      0
  35. wawa says:

    saya jumpa diorg weekend lepas atas urusan keja and they both are so sweet and friendly

    0

    0
  36. Mak Jemah says:

    Ya allah kau sedarkan lah manusia yg benama MIN & LANA (yg sekutu dgnnya)…
    mintak dibukak kan hati tu jgn jd manusia yg berhati busuk dan selalu menghina ciptaan mu Ya Allah…AMIN!

    0

    0
  37. min says:

    kesian mak jemah desperate sngt.hehehe..ya Allah tutuplah pintu hati mak jemah yg busuk lalu bukalah pintu hatinya menuju kejln yg benar

    0

    0
    • Mak Jemah says:

      AMIN…
      hurmmm aku desprate ke korg yg desprate ea???
      pelik2…setahu aku la kan korg yg dok mengata bini fahrin ni mcm2…
      tkpela MANUSIA kn…tk pernah puas!

      0

      0
  38. pendatang baru says:

    MAK JEMAH OII.CRITA2 BARU LAGI HEBAT DAH KLUAR DAH..TAK SABAR NK BACA HANG KOMEN. TAKYAH NAK LAYAN BUDAK2 TU SEMUA. PI KOMEN KAT CRITA LAIN. TAK SABAR NAK BACA IDEA LAZER KO TU. JOM TUKAR CEEITA DAN KOMEN.PASTI HEBAT KOMEN2 MAK JEMAH SAJAK DGN MULUT MU YG LAZER TU.

    0

    0
    • Mak Jemah says:

      Wahai pendatang baru…
      Mulut aku ni lazer utk org2 yg spesis mcm LANA & MIN saja…
      Sekian Terima Kasih.

      0

      0
  39. min says:

    bak kata upin ipin “betul, betul, betul” syabas pendatang baru.. hehehehe

    0

    0
    • Mak Jemah says:

      HAHAHAHAHA!!!
      pandai buat lawak la ko ni MIN…

      0

      0
      • Anonymous says:

        JEMAH JEMON KELIRU..KEJAP SOKONG MIN KEJAP TAK SUME MIN..samdoll!

        0

        0
        • Mak Jemah says:

          Ape mende ko merepek ni setan????
          sejak ble plk Mak Jemah nk sokong MIN…
          MiN tu buat lawak bodo mstla jemah ketawe…
          KETAWA tu tanda sokong ke??hhmm..

          0

          0
        • Anonymous says:

          jemah attention seeker!!
          konon tak pernah cakap org laen bodo..tapi panggil org laen setan..lagi teruk akhlak ko..
          ish3..

          0

          0
  40. min says:

    Jemah jemon jempol jendol hehehe

    0

    0
    • Mak Jemah says:

      sejujurnyer aku malas nk layan ko MIN..
      tapi dr pandangan aku la, aku rase ko dh kehabisan idea nk mengutuk aku…
      so lebih baik ko diam jela…
      lgpon Jemah BUSY nk komen cerita2 yg lain…cerita ni dh basi!
      KBAI..tatatititutu!!!!

      0

      0
  41. min says:

    eh jemah diam dah..

    0

    0
    • Mak Jemah says:

      Min kau de dgr suare aku ke???
      yg kau srh aku diam ni knp???
      ade masalah mental kau ni…
      tkpela aku doakan yg baik2 je utk kau yer MIN…AMIN!

      0

      0
  42. MIN says:

    BONGOK!!

    0

    0
  43. acik says:

    dari cerita pasal fahrin, terus jd perang cyber plak kat sini..

    Hai la nara.. nasib ko la..

    0

    0
  44. rebus says:

    Bila dia ni nk benti kerja? Kata nk benti lps kawin…. Kena tipu hidup2 ko fahrin. Dosa dia pun ko tanggung la fahrin…

    0

    0