Written by Bella | April 27th, 2016

Mengetahui ramai yang tidak sabar untuk melihat Syatilla Melvin berbadan dua, ada pihak yang mengambil kesempatan untuk mengaut keuntungan dan memuat naik artikel kononnya Syatilla sudah hamil.

Syatilla merasa kesal dengan tindakan blog tersebut yang sedikit sebanyak boleh memburukkan nama beliau dan Sam. Mala ia juga boleh menimbulkan salah faham antara keluarga mereka.

Buat Syatilla, berita beliau hamil bukan lagi satu doa sebaliknya adalah fitnah.

Pada saya ia bukan satu doa untuk kami sebaliknya mereka sengaja membuat fitnah demi mengaut keuntungan apabila ada pembaca yang klik berita berkenaan.

Ini bukan kali pertama blog sama membuat fitnah terhadap saya tetapi kali ini saya bersuara kerana ia boleh mengundang masalah selain ia menjatuhkan reputasi kami berdua.

Bayangkan keluarga kami yang baca dan tidak tahu apa-apa mengenainya mungkin mereka akan salah faham terhadap kami.

Biasalah kalau jadi artis pasti akan dihimpit dengan pelbagai gosip dan kisah yang tidak benar. Namun, anggap sahaja dengan berita berkenaan mana tahu berkat ucapan tahniah ramai anda akan hamil tidak lama lagi.

Sumber Berita : mStar Online

27 responses to Berita Saya Hamil Bukan Lagi Doa Tetapi Dah Jadi Fitnah – Syatilla Melvin

  1. Anonymous says:

    nasib kau lah, dulu sangat suka membohong, kawin pula dgn keluarga pembohong, orang cuma nak kau rasa macam mana kena bohong……….

    0

    0
    • Anonymous says:

      Mmg x bkenan dgn couple ni. Lantak la. Satu famili ckp jenis putar belit.

      0

      0
      • Katy says:

        Kan..Hari tu ckp nk satu team bola. Kemut la padu sikit Tila hoi. Cepat sikit impian ko terlaksana…hihihiks

        0

        0
    • minah jambu say NO to DRUG says:

      kalau dh tk ngandong tu suda la tk payah nk susah2 hati cakap fitnah la ape la..memang artis yg kawin kebanyakan Nye tknk ngandong n ada anak takot nanti badan BOYAK !! untok tilla u tk payah ngandong lah senang jadi tk ada statement..

      0

      0
    • zizan kalah ABP says:

      Dasar kau mata duitan kannn? Kawen da kene taja free-free, nak beranak pun sibuk kene tajaa ke?? orang lain pun nak untung je.. xkan kena bayar komisyen kat kau lps diorg klik link blog tu… Streessss ke duit da x cukup ke?? Ehhh pala bannaa awak lahh… Ini mungkin disebabkan pembohongan awak… Kata dulang paku serpih, kata orang awak yg lebih….

      0

      0
  2. aku says:

    mmg la ko..dr dl ko kata semua fitnah..nak kawen pun ko kata fitnah.. ni da kawen ke? bkn fitnah? kih3…lantok la komer

    0

    0
    • Unknown says:

      Gmbr last, si tilla nmpk mcm nak “ngap” si sam.. Btw, nnti kalau mengandung ckp la “saya xtahu pun yg saya mengandung..” pastu bila dah bersalin ckp la “berita saya sudah bersalin fitnah semata2..” hmmmm… artis melayu yg xde bakat!

      0

      0
  3. melati says:

    Aduiiii mangkok dua ekor ni .!!! org tak nk amik kisah dh…….Gi meniaga tudung tu cam Neelofa, maner tahu dpt RM50 juta…..hahahahaahahahahahaaaa

    0

    0
  4. kasturi says:

    Tulaa mase betul2 nak kawen sume la kate fitnah la xtau ape2 la.. even hari sebelum conference pun boleh kata xtau apa2 xde pape hubungan.. ni berita pasal hamil tau plak kate org fitnah die..haih ape la nak jadik~~ otak kelaut~

    0

    0
  5. Fido Dido says:

    Hari tu kan cakap nak anak ramai…anggap jela doa. bosan la nara xde cite lain ke? hehe

    0

    0
  6. Cik kiah says:

    Nampak sangat org x suke u Syatilia.
    Tu la jgn blagak..

    0

    0
  7. azrams says:

    Ini Semua POYO!!!!

    0

    0
  8. Netizen Terpelajar says:

    OK, brainless beauty. Next!
    Sam dah berpuluh tahun kot jadi artis, takde maknanya kalau cakap “Bayangkan keluarga kami yang baca dan tidak tahu apa-apa mengenainya mungkin mereka akan salah faham terhadap kami”. His family been through worse than this!

    0

    0
  9. bunga says:

    Menyampah la aku tgk muka pompuan nie

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Ganas muka pompuan

    0

    0
  11. Anonymous says:

    menjatuhkan reputasi? mengandung boleh jatuh reputasi ke? anak halal kot. kenapa jatuh reputasi :/

    0

    0
  12. ahaiiii says:

    ada kte org ni kisah ko mgandung ke x..doa jd fitnah ke apa..ikut suka ko lh nk cakap apa je..mne2 yg bkenan kat jantung hati nurani ko..bru rasa nk tenang xde dengar citer psl ko..alih2 ko kuar statement plak arini..spoil je..

    0

    0
  13. sarah says:

    anggap jer la diorang doakan awak hamil… xpyh la nk kesal sgt… dia bukan ckp awak mandul…

    0

    0
  14. Anonymous says:

    asal bab mengandung je jadi fitnah? bukan anak itu rezeki ke?

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Ni kes nak surprise lagi ke?

    Dulu aku kesian kat tila.. yela bile die nafi orang kaitkan lg dengan sam.. paling kesian bile sehari seblm PC.. yang tila ckp die pun tak dijemput. time tu Ai kesian sgt kat tila.

    Tapi sekarang.. ape2 yang die susah dah nak percaya

    0

    0
  16. not mine says:

    Dlm mlm sam dh mkin kurus tgk..apkah

    0

    0
  17. Anonymous says:

    padan muka ko..bru ko rase ni semua fitnah n x btl..wat salah fhm je…dlu tu y ko menipu tu x ap plk…skg ko rasekan la..sblm kawin eksen ckp nk bgi sam ank ramai..ko ingt wat ank ni cetak2 terus jdi ke..klau ko subur sgr pas kawin trus bunting pelamin..d buatnya ko x ad ank bru le ko thu langit tu tinggi ke rendah…

    0

    0
  18. Adelee says:

    Ini 1st time aku tengok, semua komen diLike…
    wah wahh, nampak sangat betapa org x suka org yg sombong plus
    belagak ni.
    Syatilia, berubah lah. jgn trus rasa diri diva.

    0

    0
  19. Yekeni says:

    Take every negative thing and turn it into positive.

    Kalau org cakap u ngandung, just say, thanks for the doa. Tapi belum rezeki. Harap masin lah mulut u

    I pernah dengar ceramah ni. Everything that happen is always a good thing for u. It depends on your reception. God always give the best to you for that particular moment.

    No matter how bad the situation is, that is the best for you at that time.

    0

    0
  20. Anonymous says:

    BOringgggggg

    0

    0
  21. sakit mata says:

    BOooooorrrinngggg

    0

    0
  22. ?????? says:

    ?????? ?? ?? m??? ???? ???????? ?? ?? ??? ???? ???? ?? ??? pong

    0

    0