Written by AbangNara | June 18th, 2013

Dengan sosial media yang semakin meluas penggunaannya di Malaysia, berita-berita yang masih tidak dapat disahihkan memang pantas tersebar. Terbaru, khabar angin mengenai kematian Sofi Jikan telah pun tersebar di Twitter.

sofi jikan meninggal duniaKecoh jadinya apabila berita ini pantas tersebar. Mana tidaknya, Sofi Jikan baru sahaja dilihat segar bugar baru-baru ini di Anugerah Blokbuster 2. Berita palsu itu menyatakan punca kematian Sofi Jikan ialah demam denggi.

sofi jikan meninggal dunia

Semoga Sofi Jikan akan terus kekal sihat sejahtera dan dipanjangkan umur. Sama-samalah kita doakan kesihatannya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

26 responses to Berita Kematian Sofi Jikan Adalah Palsu

  1. miss mong says:

    kesian zul kapan..tk baik woo main2 psl kematian ni

    0

    0
  2. ayam jepun says:

    Yeah,,,,, AKU FIRST !!! AKU FIRST !!!! LIKE BANYAK2 NO ???? HAHAHA

    0

    0
  3. erikha saffiya says:

    knp la suke sgt sebarkan org yg masih hidup dh mati.. ape la motip agaknya tu…

    0

    0
  4. sukeatiakula says:

    adik die yg no.5 yg meninggal..
    misunderstanding jer sume ni…
    msg2 yg jadi yg pertama nk sebar berita..

    0

    0
  5. kepohcie says:

    mangkuk hayun lh yg mnyebarkn cerita ni…yg meninggal dunia tu adk dia yg no.5.. bknnya sofi jikan sndri..hok aloh..

    0

    0
    • gulahati says:

      kau kepochi. disini???? x baik menggunakan perkataan mangkuk hayun. bersopanlah.

      0

      0
  6. Anonymous says:

    smoga ada hikmah disebalik penyebaran crita nih…mn taw sofi jikan makin dkt ngn Allah..termasuk aku skali..takut la dgr mati..tapi mengingati mati wajib…

    0

    0
  7. beat says:

    mcm mcm

    0

    0
  8. kak piah jadian says:

    hahahaha..macam2 la dunia skrg ni..huhu

    0

    0
  9. Top Niaga says:

    Aduii, pening aku.

    0

    0
  10. Nasmiya says:

    Tak kenal pun saper Sofi Jikan… Dlm crita apa dia berlakon???

    0

    0
    • Mirai Suenaga says:

      Sadisnya… kau ni baru pulang dari Myanmar agaknya…
      Aku yang datang Malaysia sekejap2 bersama tuan aku si Danny Choo anak kepada Dato Jimmy Choo pun kenal…

      0

      0
    • BUNKFACE NO.1 says:

      Nasmiya nama mcm keling tamil nadu, ni confirm asyik tgk film tamil nadu sampai artis negara sendiri tak kenal, woii kau pernah tgk KL Gangster ??

      0

      0
    • Anonymous says:

      hahahahahhaahaaaaaaa….ko ni pun nas-t eah3 nasmiya…agak2 arh kate xkenal..wpun xsuke die jgn la sampai tipu diri sendiri cakap xkenal…law ko kenal aaron,adi mmg lawak la ko xknl sofi ni…ke ko mmg xpnh tgk kl gangstr 2??n ke ko mmg xtgk tv lansung..ade tenet tu try masuk king google n search la..

      0

      0
  11. maya meira leyana says:

    sofi ni dlm filem muka dy npk gelap cm minyak2 jer xp kt lua ai pnh jmpe dy mse dy shoot jjcm yg episod gn ikram lme dah..dy okla x segelap dlm muviee cerah jer n mke dy pon good looking la jgk..org tua kata jnis x mkn dek gambar or video..dlm tv xhensem/x cntik xp kt lua good looking……..

    0

    0
  12. TENGAH TEPI says:

    eyy boleh main2 pasal hidup mati org..ape lah..x baik tol..cehh

    0

    0
  13. nanah says:

    pasal sofi jikan pong orang nak buat propaa…kesiann mat sopi ni…

    0

    0
  14. wakawaka says:

    heeyy mamat nih la yang bagi speech “TERIMA KASIH TUHAN”… adoyaaaiii

    0

    0
  15. […] Berita Kematian Sofi Jikan Adalah Palsu (25) […]

    0

    0