Written by AbangNara | September 25th, 2012

Ternyata teknologi yang moden di zaman sekarang ini telah mematikan banyak selebriti Malaysia. Sebentar tadi, telah tersebar menerusi Twitter dan BBBM khabar Malique Too Phat meninggal dunia. Namun berita kematian Malique Too Phat ini adalah palsu.

malique too phat meninggal dunia palsu

Dan menurut Twitter MalaysianHipHop, Malique Too Phat juga tidak menderita sakit kanser otak seperti yang diperkatakan oleh ramai orang. Malique sihat walafiat tanpa sebarang masalah kesihatan.
malique too phat meninggal dunia palsu

Semoga penyebaran berita palsu ini dapat dihentikan. Sama-samalah kita doakan agar Malique dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki untuk terus memberi karya yang hebat.

24 responses to Berita Kematian Malique Too Phat Adalah Palsu

  1. aku adalah aku says:

    suka hati jer sapa yang buat fitnah tuh…

    0

    0
  2. alia says:

    tunggu balasan akhirat wahai manusia yang berhati durjana, menyebarkan fitnah. Teman Pengganti :D

    0

    0
  3. PAS= PARTI AJARAN SESAT says:

    bangang mne la yg sebarkan fitnah yg mcm ni? nyawa org pun buat main2. hish!

    0

    0
  4. esman oblaili says:

    tak patut betul sebarkan fitnah mcm ni.. dengki xtentu pasal.. seolah2mendoakan kematian orang yg masih hidup..

    0

    0
  5. Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer says:

    eh biar betek ! kenape dorang suka buat berita palsu gini? kasi berita yg tk betol? eeeeeeee geram betol minah jambu lah !!!!! ni mesti orang2 yg tk suka ngan malique ni yg buat fitnah !!!!! tapi minah jambu tengok kt dalam gambar ni malique muka dia ada nampak cengkong sikit la kan……tapi asal kn sehat kire ok la…….untok malique semoga sehat dn jngan peduli kate2 fitnah orang2 yg tk bertanggong jawab ni huh !!!

    0

    0
  6. zed zaidi says:

    ——–seperti biasa, saya bersedia untuk memantau trend ini———–

    0

    0
  7. geram says:

    aku tengok 2, 3 hari ni ada sorang mamat ke minah gila pi taip banyak banyak . hoi, kau ni sakit ke hapa. pegi main jauh jauh ler jangan menyemak kat sini.

    0

    0
  8. bangang si panjang, bangang lagi si panjang... says:

    ORG YANG POST KOMEN PANJANG2 NI DGN AYAT YG SAMA BANGANG KE BENGONG???????
    KLU YE PUN NAK MBURUKKAN ORG LAIN TAK PAYAH NAK BERSUNGGUH SAMPAI MENYEMAKKAN MATA ORG LAIN DGN TULISAN YG SAMA BERJELA-JELA MCM HAPRAK KEPARAT……AKU BENGANG NI!!!!! AKU BENGANGGGG DGN SI BENGONG….!!!!!!

    0

    0
  9. kimmy bieber says:

    sungguh kasihan malique d fitnah sebgtu..

    tp aq lg kesian bdk komen copy paste tu…
    menyakai xbrtmpt.

    0

    0
  10. kuang trang tang tang says:

    Kesian manusia ni baru start belajar…A+ da tu..klu nak buat g tunggu isu seterusnya…klu kat sekolah pengetua pun da x larat layan oiiiiii!!!!!!

    0

    0
  11. Leo says:

    Ini semua penangan lagu Teman Pengganti kah…???

    0

    0
  12. Bodo pnya org…lantak dia la nk tatoo kt badan ker???jgn sibuk nk cri dosa org!!!sermin dlu dri korg tuh..pas tue suka2 ckp dia da mati…bengong!!!!!

    0

    0
  13. dinda says:

    teruknya orang dok tulis copy paste tu..mcm mental illness saja..biaq la dia nak bertatu..tu dia dengan Allah swt..hang tu jaga diri elok2..aibkan orang saja..

    0

    0
  14. xyz says:

    Ni lah akibat kalau suka RT je tanpa siasat dulu. Hrm. By the way, masa zaman Too Phat lagi Malique pernah nyanyi lagu jenis mcm ni, so aku tak terkejut pun lagu ni macam ni. Lagu tu dulu, If I Die Tonight – Too Phat ft Liyana.

    0

    0
  15. Kepologi says:

    apa la dia org ni..pasal kematian pn dia org wat main2…harap2 si malique tampilkan diri n bgi thu kt semua org y dia ok..

    0

    0
  16. buzzbuzz says:

    Hayoooo org len yg kna brain tumor org len yg dapat nama.. Haihhh leww mulot2 puaka yg xtau asal usul citer haihhh mintak kaki kemulot namanya. Missbuzz dpt tahu yg kena brain tumor tu ialah en.Ishak.iaitu bapa kepada Joe Flizzow. Beliau telahpon selamat melakukan pembedahan tersebut sekitar august/sept. Dan sekarang telah pulih ????.??????
    Buzzzzzzzzz!!

    0

    0