Written by AbangNara | September 30th, 2013

Bila Abang Nara membaca keratan akhbar di bawah, terus tergelak dibuatnya. Nampak sangat nak menipunya. Bukan apa, Abang Nara tahu Aaron Aziz sekarang berada di Cape Town. Jadi tak logiklah pula untuk tiba-tiba Aaron Aziz mati dalam kemalangan main ski di Switzerland. Tak masuk akal langsung.

aaron aziz

Penyebar berita palsu ini sama ada gila attention atau sememangnya suka melihat orang lain mati. Nasihat Abang Nara, janganlah buat main-main benda berkaitan nyawa ini. Kang kalau kena kat diri sendiri, baru tahu betapa sedihnya. Apa pun, isteri Aaron Aziz telah pun membuat penafian berita ini menerusi Mstar Online:-

Saya baru terbaca berita ini dan terkejut kerana ia tidak benar sama sekali kerana suami saya kini berada di Cape Town dan bukannya di Switzerland seperti yang dilaporkan. Saya sudah bercakap dengan dia dan tiada apa-apa yang berlaku, sekarang dia sedang tidur,

aaron aziz

Buat anda yang tak tahu, Aaron Aziz kini sedang mengalami sakit sendi tengkuk. Jadi kita doakanlah agar Abang Long kita ini cepat-cepat sembuh. Kepada Aaron sekeluarga, bersabarlah dengan berita seumpama ini. Biasalah bila dah popular macam-macam cerita mengarut yang akan keluar. Tak gitu?

[jetpack-related-posts]
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

18 responses to Berita Kematian Aaron Aziz Palsu

  1. Olga says:

    Filem Dampak…best sangat.

    0

    0
  2. Alahai says:

    Palsu…sepalsu bulu mata Cik Ta. :)

    0

    0
  3. ntah says:

    kut ye pun nk bgurau, jgn la lebih2. media skrg ne mcm2 hal la. lg bnyk fitnah bbanding kebenaran. -_____-

    0

    0
  4. goyahgossip says:

    Eddy Murphy la yg meninggal ni..

    0

    0
  5. .. ko ingat retiz hollywood asyik2 mati sbb main ski

    0

    0
  6. hanis says:

    pheww..syukur alhamdulillah.moga Aaron dan keluarga sihat dan selamat hendaknya.

    0

    0
  7. Kak Timah says:

    BERITA NI NAMPAK SGT EDIT,YG SEBETULNYA EDDIE MURPHY TAPI BETOL KE EDDIE MURPHY YG MENINGGAL??????????????

    0

    0
  8. BUNKFACE NO.1 says:

    ” AA mati dalam kemalangan main ski di Switzerland” <<<<<< tersedak aku makan mee….wkakakakkaka. sape punyer keje buat cite macam ni, aku memang tak minat AA tapi tak ada lah smpai nak mintak AA mati…lawak betul hahahaha

    0

    0
  9. balqis says:

    bukan pernah keluar kat paper kosmo ke dulu…kalau x salah waktu tu…Nicolas Cage pelakon Ghost Rider tu yg meninggal….beritanyanya sama seperti ni…waktu tu kat zermatt juga ketika main ski…

    0

    0
  10. […] di Cape Town Jadi tak logiklah pula untuk tiba tiba Aaron Aziz mati dalam kemalangan main ski Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Aaron, Aziz, Berita, Kematian, Palsu. Bookmark […]

    0

    0
  11. […] Berita Kematian Aaron Aziz Palsu (15) […]

    0

    0
  12. Galuh Post says:

    Useful article, gives me inspiration for my writing, your opinions are very nice post. Good article gives more value. I also wrote an article about Galuh Post and Galuh Desain Social bookmarking

    0

    0
  13. Galuh Post says:

    Memang banyak sumber berita yang tidak jelas sumber narasumber nya, dan hanya cari sensasi saja, tolong aparat berwenang unuk menyikapi hal ini

    0

    0