Written by AbangNara | November 18th, 2014

Baru semalam Abang Nara kongsikan gambar Hanez Suraya dengan seorang lelaki yang bekerja sebagai juruterbang, hari ini pelakon jelita tersebut telah tampil membuat pengakuan yang dirinya berkawan rapat dengan jejaka tersebut. Istilah berkawan rapat digunakan kerana mereka masih belum masuk ke fasa bercinta. Keikhlasan hati si lelaki jelas terserlah kerana tidak kisah dengan kontroversi yang melanda Hanez selama ini. Orang macam ini yang kita cari.

hanez suraya

Selain membuat pengakuan berkawan rapat, Hanez juga turut meminta diberi ruang untuk menjalani kehidupan seperti orang lain. Iyerlah, kongsi gambar dengan lelaki terus kena gosip. Kesian jugak kat si Hanez nie. Kata Hanez:-

Sudahlah buat gosip pasal saya. Apa yang jadi (kontroversi) pada saya sebelum ini, cukuplah. Saya tak mahu komen lebih-lebih. Saya bimbang nanti kalau tersalah cakap, lain pula cerita yang timbul.

Kami berkawan rapat. Itu saja yang boleh saya katakan. Selama ini dia banyak bagi semangat kepada saya. Dia tahu tentang kontroversi saya tetapi dia tidak kisah berkawan dengan saya. Kami pun bukannya selalu berjumpa.

Berilah saya peluang dan ruang untuk menjalani kehidupan seperti mana orang lain. Bagilah saya bahagia dengan jalan saya sendiri. Salahkah saya hendak berkawan. Selama ini saya ada juga mengambil gambar dengan lelaki tetapi tidak pula dijadikan isu.

Mesra sangatkah gambar yang tersebar itu sehingga orang mahu buat spekulasi macam-macam? Lagipun kapsyen di gambar itu pun tidak menunjukkan kami ada hubungan lebih dari sekadar berkawan. Saya tahu dia memuat naik gambar itu dan saya tak kisah sebab apabila lepak dengan kawan, kita mengambil gambar bersama.

Tapi apa yang pelik, IG dia ‘private’. Jadi saya tak tahu macam mana gambar itu boleh tersebar.

hanez

Biasalah kalau dah namanya selebriti, pasti akan ada ‘stalker’ yang sentiasa memerhatikan tingkah laku kita. Itulah harga yang perlu dibayar oleh seorang artis. Tak apalah Hanez. Pedulikanlah kata-kata orang. Yang penting Hanez dan si juruterbang jujur dalam berkawan. Mana tahu ada rezeki suatu hari nanti boleh naik ke jinjang pelamin pulak. Tak gitu? Sumber MalaysianDigest.

mybabyP.S: Dapatkan baju dan lain-lain barangan comel untuk bayi anda dengan harga yang AMAT MURAH hanya di MyBabyButton.

 

114 responses to Berilah Saya Ruang Untuk Jalani Kehidupan Seperti Orang Lain – Hanez Suraya

  1. MANLAMBONG says:

    aku tak nak KOMEN
    tapi aku bangga aku 1st
    hahahahahahahahahaha

    0

    0
    • Anonymous says:

      ye la hanez, pegi la join dimeroyan crew tu, sesuai bimbo mcm ko join dorg.. dah shuhh shuhh..

      0

      0
      • MANLAMBONG says:

        nampak sangat jelousan ko tu “anonymous”
        dah shuhh..shuhh(sambil pegang penyapu…..)
        hahahahahah

        0

        0
        • Anonymous says:

          hek elehh man lambong jilat bontot hanez ke?? hahaha

          0

          0
        • Bedah says:

          Kak Bed nasihatkan HS hentikanlaa keluarkan statement2 ala2 sesuci embun pagi dan focus dalam bidang perniagaan syampoo.. Menghilanglah HS dari dunia seni 4/5 tahun than buat comeback sebagai hijabista.. Insyallah akan diterima balik, tapi masa tu HS dah kertu lahhh….
          Sedangkan yg pernah terbuat video porn pon org boleh terima balik lepas 4/5 tahun menghilang..

          0

          0
        • MANLAMBONG says:

          dah kau dah kenapa anonymous???
          ker ko yang jilat bontot n puki hanez??
          hahahahahahaha
          puiiiii

          0

          0
        • Anonymous says:

          lerr emonya manlambong… manlambong ade puki ke? ke pondan? hahaha

          0

          0
        • blah la kau says:

          Saya tidak takut pada karma kerana saya berada di pihak yang benar. Insya-Allah, asal saya dan dia (Romie) dapat menjaga sesebuah perhubungan itu dengan baik, kita tidak perlu takut dengan balasan seperti yang diperkatakan itu.

          (MAC, 2004)

          Dulu bukan main bongkak… tak takut. Yg ngko rasakan sekarang ni bukan karma… ini balasan Allah pada keangkuhan kamu. TOLONGLAH FAHAM… KAMI TAK MAHU LIHAT NGKO DALAM INDUSTRI HIBURAN LAGI… ngko tolonglah cari kerja lain… jangan hanya nak sandarkan muka dan bakat ngko yang tak seberapa tu dalam dunia hiburan. Kerja kilang pun okay per? Gaji, elaun… insentif dan rawatan percuma pun ada. Dunia hiburan bukan lagi untuk engkau. Dah tertutup, Okay?

          0

          0
        • Baby AA says:

          kawin dan bersara. harapnya….

          0

          0
        • jemah pkasam says:

          kelas ayat kak bedd..terrrrr buat video porn…haha

          0

          0
        • datin gayah semanggol says:

          Kak bed …. tq … tq … tq … Kelasss gitu kak bed punyer nasihat spt kounselor bertauliah. Ayat2 ala ala skrip dan cerpen terunggul. Luvvvvvv uuuuu kak bed bcoz u make my day. Muahhhhhhhh. Hs ada benarnya kak bed kata itu. Sy kesian gak kat awk. Dengar lah kata2 kak bed ni. Nasihat yg baik lg berguna wlpn ada unsur2 humor. Kak bed betul2 mengidam ke?. Slamt melahirkn baby yg cute2. Klu tak ngidam pun juz take care of yoursf. Smoga kak bed alwiz lovey dovey ngn hubby tercinta till jannah.

          0

          0
        • Ustazah segera omnomnom says:

          Bedah,
          Dlm byk2 komen..komen ko paling terbaekkk.
          Aku pon sokong HS utk menghaibkan diri buat bbrp tahun
          Pehtu buat comeback.
          Tp sila jgn buat comeback dgn bertudung pehtu tudung ala2
          topi tukang masak last2 terbang terus tudung mcm sorang pelakon itew..

          0

          0
        • Yahudi says:

          handsome nya boyfriend dia .. rasa nak terkam jaaaaa …

          0

          0
        • mizz sherry says:

          Yela kak bedah betul cakap kak bedah buat masa sekarang ni elok la HS hilangkan diri terbang bersama cik abang pilot gituewwww…mizz sherry sokong 100% kata kak bedah artis yg buat video porno pun boleh buat comeback after 2-3 years hilangkan diri…mula2 buat comeback pakai tudung bawa watak ibu2 tunggal @ janda malang pas tu upgrade cikit buka tudung bawa watak perempuan kaya tapi dapat laki gatal pas tu bomohkan laki kau tamat cerita drama melayuuuuuu….sekian

          0

          0
      • anti kpop says:

        artis kpop kangkang gay kau support pulak. Hanez kau pergi hina cerna…sudah2 lah kesian Hanez. kalau kpop gay kau boleh support…why not support hanez ?????

        0

        0
        • wanAzizahdiliwatAnuar says:

          Hanez kau tu mkn tayikk kuda jaaa….so weols tak support retis yg mkn tayikk kuda dan air mani…kalau kau idiot memang x akan faham..(hallo…hallo..DBKL tolong kutip sampah sarap ni plzzzzzzz..opsss)

          0

          0
        • anti kpop says:

          kenapa dalam kepala otak kau asyik “sampah” aja memanjang…kesian zaman moden macam ni still panggil DBKL untuk bersihkan sampah…so ketinggalan zaman lah makcik.

          0

          0
        • wanAzizahdiliwatAnuar says:

          Otak kau lagi terok dr sampah itu pun nak aku bgtahu ke sundal???..

          0

          0
    • pengarah popular says:

      aku mmg xminat giler ngn ko…aku xnk bg ko peluang dalam dunia hiburan ni lgi…(sape aku nk tentukan rezeki ko) alahai hanez……~~~

      0

      0
      • biarla die pengarah popular oii..bukannya kurang pun beras kat rumah tu kalau die nak berkawan dgn lelaki lain..lantak diela nak kawan dgn sape pun..tu hak die kan..die nak pilih sape jadi suami die tu pilihan die..tapi satu je la..jgn kacau suami org lagi..tak elok sangat..yg tu je..yg lain lantak diela

        0

        0
  2. wanAzizahdiliwatAnuar says:

    Bodooo nya juruterbang tuu….memang suka *bekas* org ekkkkk????….muka hanez dh mcm nenek aku tgk…huh!..asal retis je ade je jantan bodoo nak walau hodoh tanpa make up dan hanya cantik bila di make up oleh nyah2..syabas nyah sbb berjaya cantikan muka retis2 yg hodoh…

    0

    0
    • mika says:

      ko lagi lah bodo. Pilot ni member aku, dia TAK COUPLE pun dengan Hanez ni. Ingat si Boy ni hadap sangat ke dengan dunia artis. Berlambak lagi stewardess dia jumpa. Mengabeh boreh je layan gosip murahan macam ni. Stop la weh kaitkan member aku ni dengan minah ni. Diorang kawan biase je.

      0

      0
      • Anonymous says:

        ko marah sgt org kata member ko tu keapa? ape kata ko suruh je member ko jauhkan diri dari hanez ni.. asik ko je komen sini nak defend dia, motip?

        0

        0
        • bobo says:

          huiiii. tak malu.. aku tengok banyak gambar kawan ko je lebih nak berselfie ngan die. nak tumpang publisiti murahan ke? hahaha.. tak maluuuu…

          0

          0
        • Tipah Kurma says:

          HS ataw mana2 perempuan lain yg menghimpit kawan ko tu sebab dia pilot aje… poket tu berduit ler jugak.. cube kalau org taktaw yg mamat ni pilot, ade ke org yg pandang? lobang hidung tu dah boleh sumbat ibu jari kaki..

          0

          0
        • Motip nya haruslaaaa nk bg tau yg dy (si mika) kwn gn si pilot ittewwww. Tp sayang nyeeeeerr,, si mamat pilot ni x pnh pn upload pic gn kau kan mika? Kesian kau hehehe

          0

          0
      • wanAzizahdiliwatAnuar says:

        Bodo nya member kau..patut lah kau pun bodo…ape class pilot!!..xde beza dgn driver kuli batakkk…

        0

        0
      • wanAzizahdiliwatAnuar says:

        eeeeee…sampah sarappp..pleaseee tolong kutip and put it on rubbish bakolll…kikiki

        0

        0
      • ambuyat bangas says:

        sapa suruh kawan ko tu bodoh sangat upload gambar berdua2an n bertiga2an dgn hanez (artis paling kontroversi di Malaysia) kat ig dia…dia yg cari penyakit
        kalau dia selfie ngan Mas AF ke,saripah sahora ke takde org nak hentam

        0

        0
      • ayoi says:

        ke ko ni pilot tu??hahaha..lawak laa bro..klu tak hadap tak melayan…klu dh melayan makne nye hadap laa tu..klu aku jd pilot tu sori laa nk layan..baik aku layan stewardess y cun melecun lg bgs…

        0

        0
      • Anonymous says:

        Pilot skrg ni bodoh2 belaka nk jdi populerr le konon…kwn dgn artis lobang besar pon tk pe…kawin dgn artis tiga suku pon tk pe asalkan artis!! Kesiannn…belajar tingi2 tapi bila bab cari bini otak tahap alas kaki rendahnya….dan ko pulak mika tk payah le nk bela sgt kebodohan kwn ko tu…sbb mmg npk sgt dia gila glamour kalo tk dia mesti tk sangup ambik gambo dgn sundal bolong tu…

        0

        0
        • anti kpop says:

          mana kau tahu Hanez lubang besar ???
          Kalau artis kpop mengangkang boleh pulak kau puji, artis Malaysia kau tak nak support. Apa salah Hanez kat kau ???

          0

          0
        • Anonymous says:

          Yg ko pulak mana tau lobang dia kecik ko dh main dgn dia gak ke?.aku nk tya ko bila masa aku puji artis kpop….aku kenal ko ker?aku ada puji2 kpop depan ko ker…bila masa?kat mana?berapa haribulan aku penah jumpa ko ye?aku support aris yg pandai jaga maruah diri..kalo artis yg bodoh serupa jalang ni mmg aku benci walaupon dia tk salah dgn aku….so what???ank dara ko dh mengangkang dgn laki org mmg lobang doa besar le bodoh!!yg ko sentap kenapa?ko pilot 2 ker?atau hamis sundal bolong ni?

          0

          0
        • aku says:

          ala..pilot tu jd kambing itam jer tu.
          aku rasa si hanez u masih ngan romie..tp si romi tu x cerai2 jgk..dia ken ala cari job sbb yg kayo tu bini si romi.
          ,esti kaaun si romi dah kena sekat dr dok melabur kat si hanez nie.
          ni cara2 si hanez nie nak cari job la tue…konon2 dah break & ada balak baru..klise sgt!

          0

          0
  3. kasih says:

    eleh mamat ni. playboy suke amek kesempatan..

    0

    0
  4. wanAzizahdiliwatAnuar says:

    bangga lah kiranya dpt couple dgn retis yer cik juruterbang??.hahhaha..terlajak bodooo..punya bnyk pramugari dara cun melecun..si *lobos* ni jugak ngko nak kwn yerrr…

    0

    0
  5. wanAzizahdiliwatAnuar says:

    Aku sebenarnya bangga dgn hanez yg pemurahan ini..kikiki

    0

    0
  6. Anon says:

    sure dia bukan laki/bf org nez? muka nez yg pakai bju putih tu mcm org tgh stim giler dh knp.

    0

    0
  7. sapaaaa aku says:

    sudah2.. biarlh dia bahagia, next

    0

    0
  8. 4 Mbps says:

    bgs lagi ko diam jer hanez. makin ko bersuara makin org akan kutuk. so..apa2 gossip ker apa…bgs lagi diam. takyah kuar statement bagai. org takkan trus serang kau kalo ko diam. tak perlu la nk bg penjelasan apa2 pun. ko nk kwn ke, lari dr rmh ker, berak ke, mandi ke, lantak kau la…

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Hanez sepatutnya jangan over expose sangat. Kes kebas laki orang dulu pun belum reda dan peminat masih marah, Hanez buat lagi dengan pilot yang nak tumpang glamour ni pulak. Ini laki orang juga ke? Sepatutnya jangan dihebohkan dulu. Nanti peminat tuduh Hanez kemaruk jantan. Low profile dulu. InsyaAllah , things will get to normal. Cara Hanez promote diri dengan bertukar boy friend membuatkan peminat lagi menyampah. Pilot ni membuatkan rating Hanez lagi merundum.

    0

    0
  10. Anonymous says:

    dah la post pasal dia ni nara..nambah dosa jer org dok kutuk2. dulu ngko juga jaja cerita buruk perempuan ni..laa ni pla bias nak back up hanez.. pelik sungguh.

    **anyway, anak bini u makan duit hasil karya blog ni erm… jgn suka batu api sgt ok.~~just saying…

    0

    0
    • Anonymous says:

      xpayah la nak ungkit ape org bagi anak bini makan. ko pun belum tau lagi bg anak ko mkn rezeki halal ke idak..

      0

      0
    • anymouse says:

      tak faham napa makcik makcik nak banned sangat girl ni…i tgk girl ni cantik je..so memang adat la pompuan cantik laki ramai suka…agak agak makcik makcik yg dok ngutuk dalam ni pun kalau diorang hot pun lebih kurang gak perangai …sebab dah tak hot bau belacan tu yg dok bising cam ayam kena rogol

      0

      0
    • ayuni says:

      abg nara nk bg mkn ank bini dia,x minx ko pom..abg nara org qlate dh cnfrm masuk syurga,abg nara dh ade tiket masuk syurga..tok jik dia bagi

      0

      0
  11. kura says:

    Kerana mulut badan binasa

    Lain kali hanez kalau nk berkata tu fikir lah

    Terlajak perahu boleh diundur

    Terlajak kata gos tan pun tk bleh dah

    0

    0
  12. AkulahAku says:

    Pelik dgn stsn TV di Malaysia ni… Yg ada retis wat taik ke atau ada gossip yg n kantoi lagi yg teruk2 x der pulak nak dgam n dboikot ke dtendang out ke,,,, stakat gossip cam ni pun nak boikot. bongok ke bangang yerk?????? Hanez ni berbakat kot dlam lakonan die… Buka mata Buka Minda Luaskan kuasa mu wahai stsn2 tv di Malaysia oiiiii…..

    0

    0
    • Anonymous says:

      berbakat si hanez ni? ko buta kayu ke ape?

      0

      0
      • Eh….manna solan math aku…ingt nk mengira td…errr…by the way betino ni mmg berbakat…berbakat tang menghncurkn hdup org,lps hncur dier blah smbil buat muker belacan then…cari mgsa lain…ckup berbakat…dier tak plu tggu msa yg lma utk cari pgganti…bak kata org semalam dier break hari ni dh dpt jntan lain….esok break…lusa dpt lg…murah sgguh bakat yg dier ada…

        0

        0
    • Anonymous says:

      Alahaiiiii celah mana berbakat nya hanez ni

      0

      0
    • wanAzizahdiliwatAnuar says:

      Berbakat rampas laki org la tolol…kau pernah shoot dgn dia ke?.kau tahu dia berbakat???..pelezzzzz laaaaa….

      0

      0
      • anti kpop says:

        kau x pernah tengok TV cerita melayu ke bodoh ???? Tu lah asyik puji jubur kpop 24jam. Banyak jer cerita yang Hanez ni berlakon…susah sangat ke nak bagi Hanez peluang ? Kalau artis kpop boleh pulak kau jilat jubur dorang…so unfair.

        0

        0
        • wanAzizahdiliwatAnuar says:

          Ni mak ke bapak hanez bodoh yg komen???…..kikikik..konen mcm baru abis exam hujung tahun…hanez tu layak jadi pela*** je kau tahu…eeeee plzzz laa..kaki bau jagu..pui

          0

          0
        • wanAzizahdiliwatAnuar says:

          Ngko mabok kpop ek???..ade bin or binti tak ni???..

          0

          0
        • anti kpop says:

          @wanAzizahdiliwatAnuar
          kesian…si penjolok jubur tak tahu apa maksud ANTI .
          anti kpop means benci kpop. ke kau ni tak tahu membaca ???
          tetiba datang si penjolok jubur cakap aku suka kpop….hahahaha siapa yang mabuk taraf bodoh english failed ??? maksud ANTI pun tak tahu…kesian !

          0

          0
        • wanAzizahdiliwatAnuar says:

          Penjolok jubor tu bapak ngko la bingai…english fail mak ngko..sbb gila meroyan nak berlaki…puki berair mcm nanah keluar…sbb aku ckp kau mabok Kpop sbb ko bangsa kampong..tak leh dgr lagu k pop..itu pasal kau mabok..bahlol..anak luar nikah sape ni..plezzz hallo hallo..tolong pungut buang dlm tong sampah yg sessuaii

          0

          0
        • wanAzizahdiliwatAnuar says:

          kalau keturunan hane suraya memang keturunan jual pan***…kau ni pengurus dia ke???..patutlah meroyan..tak de income yerr…kesian dgn mak bapak kau..makan tahikk la jwb nya..dah biase makan kannnn….sedeyyy uolsss

          0

          0
  13. melati says:

    Mika..member Pilot tu ???..yg menjadi persoalan nya ..Pilot kawan ker gan Mika ni…hehe..Mika 2..kalau kawan ko Khairy Jamalludin ker ,boleh lah ko Bangga…ni Pilot yg ko kenal bau2 bacang pun ko nk Bangga..aku tk sian kat Hanez ni tapi sian kat MIKA ..dlm blog ni..hahaha

    0

    0
  14. Si Putih says:

    Eee cipap lunyai berkerak ni jugak yg ko nak?? Eee yuckssss bodoh punye pilot

    0

    0
  15. Kenapa perlu kesian pada si Bedah ni. Dulu dia buat isteri org ada dia punya perasaan kesian pada wanita ni, sibuk main cabar2 suruh org tu datang serang padahal org tu hanya berdiam sepanjang permainan si setan ni. Lepas tu, tak puas hati dah malu sendiri akibat terlalu lancang, sibuk pulak nak memalukan org tu buat media conference tuntut org tu minta maaf or else di saman. Imagine kau buat taik pada org lepas tu kau suruh org tu letak maruah dia di paras lutut kau. What a shameful woman!!!! Tak terbukti ke manusia jenis apa si Bedah ni. Nampak sangat kan kejahatan dia.She’ll do whatver it takes right to get her man regardless whom she hurt. Mana pegi perasaan belas ihsan seorang insan pada insan yg lain. She doesnt care if u think she cares if she would know that she is part of the problem too and would just shut the hell up. So skg kalau dia rasa dia berhak utk bahagia di samping suami org, then kita semua pun punya utk tidak menyukai dia. Dia punya Nora Danish to speak up for her, so let us be the voice for the real victim here, Puan Liyana Manan. Ada faham!!!!

    0

    0
  16. Seri says:

    bg aku korg yg suka hina org lain ats kesilapan yg dia lakukan nie umpama bangkai yg paling busuk di dunia …. belum lagi di akhirat nnt…… biarlah dia nk cr bhgian setelah dia sedar apa yg dia buat i2 salah….kebykan org MALAYSIA nie teutamanye melayu memang suka menghentam/mnjatuhkan org sebangsa dia je ke???? sedangkan artis luar 2 yg ada scandal dadah le vedio lucah le atau apa sje scandal korg bole lak agung2 kan smpaikan lupa apa yg dia buat tp ble artis dlm negara sndri korg hentam mcm2 smpaikan 1 kesalahan dinilai lebih drpd 10 kebaikan yg org 2 buat…apa korg nie perfect sngt ke??? x p’nah buat silap ke?? sudah2 le klau korg x suka kat dia xp’lu lah nk ikuti p’kmbangan dia…xpayah le nk cri setiap kesalahan dia sedangkan kesalahan dri sndri pun blom tentu ko sempat nk b’taubat bile mati nnt…

    0

    0
    • Cik Seri, siapa yg mengundang artis2 video lucah ni kalau tidak org production film/drama sendiri. Takde siapa yg mengagung-agung mereka kecuali org2 industri tu jugak. So, if they chose to bring these people in, u think the public has the right to stop them. Seriously, if u think abt it, rata2 film/drama with these people in it bukan nya mendatangkan keuntungan, rata2 a big flop. So, itu tanda nya the public is very much aware n tak semua yg akan menyokong. But the difference is, artis2 ni takde lah masuk sini nak cari pasal dgn keluar kan kenyataan yg sombong bongkak macam si Hanez ni so takde lah org nak ambik kisah sgt. Si Hanez ni yg cari kebencian org. Cara dia mmg nak menjatuhkan maruah seorang wanita lain semuanya kerana nak dapatkan hak seorang lelaki. Ni lah jadi nya, kifarah tu ada dan jgn sekali2 berlaku tidak adil pada org lain.

      0

      0
    • abiang sem says:

      x semestinya dengan gelaran artis dia boleh mendapat pengecualian dari dicaras. ini semestinya satu pengajaran bagi orang2 tersebut bahawa kita x semestinya selalu berada di atas. kalau nak ikutkan bangsa sangat, so kita kene la berdiam diri sahaja bila bangsa kita merompak mencuri menipu orang sebangsa kita jugak? begitukah maksud tuan puan sekalian. adakah anwar ibrahim patut berdiam diri apabila bangsa dia sendiri (orang umno-yakni sebangsa dia jugak) telah memfitnah dia? begitukah? menjatuhkan dia yang ingin menawan putrajaya demi rakyat rakyat marhein yang ditindas dengan pelbagai kekejaman oleh sebangsa sendiri. oleh itu, saya menyeru bangsa bangsa melayu supaya jangan menjatuhkan bangsa2 sendiri sepertimana maksud “seri” di atas.

      0

      0
  17. PembacaKomenSaja says:

    haha..taknak komen nak jadi pembaca komen korang je..seronok layan komen korang mcm2 huhu

    0

    0
  18. nok gebuzzz says:

    abg nara….tak de cite yg menarik lagi kew???

    0

    0
  19. jemah pkasam says:

    xde sapa nk hadap sgt ko hanez,mnyampah ade la..masa ni la sesuai utk kau jalani hidup mcm org lain,stesen tv pun dh boikot,xde sapa nk tngok ko lagi..perasan..

    0

    0
  20. pengarah popular says:

    aku mmg xminta gelir kat ko….aku tak akan bagi ko peluang lagi dlm dunia hiburan ni… (tp sape aku nk tentukan rezeki ko) alahai hanez~~~

    0

    0
  21. Mulut melayu says:

    kenapa la truk sgt mulut org melayu nih.. Kadang2 malu ngan bangsa sendiri.
    Dier tak kacau hidup korang pon nk kutuk2 sampai camtuh.
    Sumer org penah silap kat dunia nih.. Sedarlah melayu.. Kenapa sentiasa ade rasa tak puas hati dalam diri tuh.. Agak2 biler bercakap tuh.. Biarkan dier ngan jalan kebahagiaan dier sendiri..

    0

    0
    • jemah pkasam says:

      ko mulut myangmar..cnfm ka sume org mlayu?

      0

      0
    • wanAzizahdiliwatAnuar says:

      ehhh tolonggg sikit yer…kau tu bukan melayu ke???..nampak sgt kau tu melayu jati sbb kau suka jengok BNara yg sah2 gosip2 kannn….budget baik balik dok kampong laaaa

      0

      0
      • Mulut melayu says:

        Memang aku melayu… Aku malu tengok bangsa aku macam kau nih.. Kata orang sana sini.. macsm mana org melayu x dipandamg hina kat negara lain kalau bangsa sendiri pon nak dikutuk da dikecam.. Jaga adab kita bang

        0

        0
    • Anonymous says:

      Nampak sgt dier nih takde agama bro.. Takyah layankan.. Melayu mmg camnih.. Org tak penah pegi luar malaysia mmg camnih bro.. Tak penah tgk macam nana bangsa melayu kita di pijak kt negara lain. Biar kan jer..

      0

      0
  22. wanAzizahdiliwatAnuar says:

    Memang lah weolsss melayu..kalau kau keling kutty jgn main sini gi main jauh2…malu lah aku nak kwn dgn keling kutty sbb hitammm….makan lah aurawhite 1000 botol pun xAKAN putihhh!!..see…kikikiki..

    0

    0
  23. wanAzizahdiliwatAnuar says:

    petaiii!!!!..petaiii!!!!..petaiii!!…#noraSadish hahahhaa….#myanmar….#nadimvietnam

    0

    0
  24. wanAzizahdiliwatAnuar says:

    Kawan si nora Sadish kottt….satu kapal myanmar..kikikiki

    0

    0
  25. Jenab says:

    Who cares ? bye

    0

    0
  26. haha says:

    mlaslah nk lyan cter hanez bosan…baby y dlam iklan nie anak abg nara ker tgok mcam ada iras2 je..hehehe

    0

    0
  27. SUKAATI says:

    Hanez selalu pilih org x handsome sume buruk

    0

    0
  28. liyana says:

    err… kalau tak salah ya, laki tu bukan pilot dah
    dia now agent unit trust

    0

    0
  29. Anonymous says:

    hanez ni pn satu…cite ngan romiang lom abis lagi dia dh selitkn cite pasal pilot ni plk…klau btl le pilot ni nk kan hanez memg bodoh le pilot ni…pilot ni cuma nk glam jer..x kira la retis tu dh bolos ke ap..aku rasa hanez ni dh sisa2 nya si romie tu..x ap la pilot ni suka menjilat sisa2 nya romie tu..pilot ni suka sgt cari bini retis wlpn retis tu seksi n otaknya tiga suku pn dia mahu…

    0

    0
  30. sue says:

    Malang sungguh pilot ni. Ramai lg perempuan yg boleh wat isteri, pompuan gini yg ko nak.adeiii.malu bakal mak mertua seh..

    0

    0
  31. Lara says:

    Juruterbang ni sentiasa terbang di awan biru dan tak jejak di alam nyata ker? Tak tau cerita ker apa dia ni? Kalau tau, dan boleh terima… bagus la ;)

    0

    0
    • takkanlah die tak tahu..mestila die tahu kan..satu malaysia tahu pasal hanez..tapi xpayah kecohal..bagi je mereka peluang..doakan yg baik2..hanez pun manusia biasa..bg die peluang..rasenye die dah serik dgn pengalaman lps tu

      0

      0
  32. minah jambu sentiasa merah biru says:

    lov u hanezzzzzzzzzzz…u sabar aje ok satu hari bintang u akan cerah n ceria n hepening..

    0

    0
  33. Meluat says:

    Taktau mcm mana gamba ni tersebar ?

    HS bukak IG, request , approved, snap screen sendirik

    Suruh org letak dalm blog

    Eiii bodohnyeee ko ni HS.
    Harap org x kan terima betina mcm kau ni

    0

    0
  34. Kak Mala says:

    Juruterbang ni dapat bahan kitar semula..

    0

    0
  35. seprienna says:

    really? after all the drama, you expect people to leave you in peace? i would think that the situation would be better if she don’t comment at anything for now until 5 years later. People can forgive but we cant FORGET of what you have done to Puan Liyana Manan.

    0

    0
  36. merayu kee says:

    Aku xnk,pe ko nk wat?

    0

    0
  37. please says:

    Cari boyfriend tak pernahnya handsome. Apa guna tukar tukar boyfriend kalau takde taste. Bosan perempuan ni.

    0

    0
  38. please says:

    Boyfriend tak pernah handsome. Tukar tukar boyfriend tapi takde taste. Bosanlah perempuan ni. Dah puas sakitkan hati isteri orang, bertaubatlah, kalau laki kita ada company, sepuluh kali fikir nak gajikan. Silap haribulan, semua sedara perempuan tak suka. Taubatlah.

    0

    0
  39. tentu boleh says:

    Kalau hanez nak jalani hidup seperti org lain, boleh, tentu boleh. Jangan jadi artis lah. Jadi org biasa, kerja biasa. Kerja ofis ke, kedai gunting rambut ke. Tentu org lain tak kesah kan hanez. Kalau hanez bermatian nak jadi artis, it comes in a package dear. Lagi2 hanez artis di malaysia. Rasanya takde satu artis di msia yg tak dikutuk. Baik mcm mana pun pasti ada yg kutuk. Hentikan sajalah usahamu nak kembali di dunia glamour.

    0

    0
  40. tasya says:

    cian hanez…. .. kenapa xkikis awl2 dato tu dulu… kalo x… xdelah terhegeh nk jd retis… kalo aku… aku kikis kasi botak baru aku blah… biar dia tinggal bulu ketiak…penat je ke hulu ke hilir.. apa pon xde…ke dato tu pon dato pokai gak??

    0

    0
  41. anon says:

    Baguslah kalau dia dah sedar. Belajarlah drp kesilapan lalu. Jantan single berlambak2, so jgn di usik laki org. Tapi nak salahkan si betina sorang pun takleh jugak. Kdg2 lelaki miang ni dia tak beritahu yg dia dah kawin, Bila dah terlajak bercinta baru dpt tau. Tapi ape2 pun next time selidik dulu, jauhkan diri dari laki org, ok????? Pulak tu laki org yg dia nk tu pun bknnya hensem pun. Duit pun tak bnyk mana kalau naik kapalterbang cume kelas ekonomi je…

    0

    0
  42. wanAzizahdiliwatAnuar says:

    Muka tak mcm pilot kapal terbang…ntah2 pilot lori sampah DBKL yg angkut sampah sarap terbuang seperti anti Kpop yg kurang kasih syg lagi idiot!..eeeeeeeee azabbbb sgtttt…

    0

    0
  43. KeluhKesahBersamaKakEsah says:

    Beri peluang??? Org yg patut kau rayu, kau minta maaf, minta peluang adalah liyana manan.. Siannnnn nya kat kau hanez..mai sini mak nak bg nasehat sikit..

    Esokkkk kau pegi jumpa liyana..kau merayu, minta maaf bnyk2 sbb kau dah hancurkan rumahtangga dia…kau dah musnahkan sebuah keluarga…kau berdosa pada anak2 kecik yg x tahu apa tuu…

    X guna kau meroyan, mengemis sana sini sbb org ramai mmg dah pangkah kau…kau rayuu sesungguh hati,buat drama sedihhh..x pon kat buat press confrence mcm dolu dolu tuuuu…panggil melodi segala… Mana nak p tau kot kot liyana boleh buat statement on behalf of kau, “kami dah berbaik” keee, “beri peluang ke dua kat hs” kee, x pun “saya dah maafkan hs” kee kannn…confirm lepas tuuu kau bnyak job…x kisah laaa walau pun watak promoter shampoo kee kannn…janji moka masok tibi..

    Tapi kalau nasehat mak ni tak “menjadi”, mak mohon jgn laa pulak kau hantar loyer saman mak yee…x pon kau suruh mak minta maaf secara terbuka sbb mak ni skolah x tinggi…gayatttt…

    Ok byeeee…

    0

    0
  44. bola maniss says:

    Ruang jubo!

    0

    0
  45. Linzy Longkang says:

    takper lah hanez ko kami akan bagi ko ruang tengah utk ko dgn pakwe baru muka cam tongkang pecah tuh, gudluk!

    0

    0
  46. pagi pagi sakit gigi says:

    biarlah dia dengan kehidupan dia. dia pun manusia bukan robot.
    tak lari dari melakukan kesilapan. korang semua ni macam x pernah buat silap je.

    0

    0
  47. ate komerrrrr says:

    teman nk ckp satu jer…PUIIIIIIIIIIII!!!!!

    0

    0
  48. krik says:

    Alhamdiullilah, snap pic pun skang dah jauh jauh, no touch2, takut lah tu.

    0

    0
  49. anonymous says:

    Sudah2 la tu cik prasan “CANTEK” oiii..muak org tgok ko..Anggaplah ini yang Allah bagi lepas apa yang ko da wat. Sekarang komen suci2 aje, bile da dapat job, mula la nak eksyen ala2 retis Hollywood gitew. Perbaiki diri okeyhhh!!!

    0

    0
  50. ratu malaya says:

    Ni bukan pasal silap kee hapeeee, ni pasal SIKAP…kalau dia betul2 insaf, sedar kesilapan diri asal x minta maaf kat liyana manan??? mohon ampun dkt anak2 kecik tuuuu…

    X pyh kot dok melalak sana sini mintak job… yesss, memang ada jugak retis yg bcinta & kawen dgn somi org, tapi cara dia, sikap dia time tu bongkak ya ampunnnn!!!! confiden kawen jutawan laaa kata kann… siap cakap “SAYA TAK TAKUT PADA HUKUM KARMA”…

    Sekarangggg rasakannnnn…

    0

    0
  51. foxfire007_1999 says:

    kehkehkehkeh……. Hanez buat lawak gi….. “berilah saya peluang untuk hidup seperti orang lain”…… sepertimana engko bagi peluang kat Liyana Manan utk hidup eh?? Oiii Hanez, engko kawin dgn VIP ker, royal ker, millionaire ker, jgn harap org nak lupa apa yg ko dah buat kat Liyana Manan, MAS… tak pernah aku tgk artis se……….. (sila isi sesuka hati anda) mcm engko

    0

    0
  52. TGH GELAK says:

    nak tergelak pon ada baca komen korang ni

    0

    0