Written by Bella | September 16th, 2015

Semalam semua peminat pasangan romantik Lisa Surihani dan Yusry cukup teruja apabila mendengar selebriti kesayangan mereka selamat menimang cahaya mata perempuan yang pertama.

Namun, buat masa ini pasangan berkenaan masih belum membuat kenyataan rasmi berhubung kelahiran puteri mereka.

Terbaru, menerusi portal mStar Online Lisa mengucapkan terima kasih yang tidak terhingga kepada setiap insan yang mendoakan beliau tetapi sekarang ini beliau meminta untuk diberikan ruang sedikit dengan keadaan yang baharu dan belum bersedia untuk ditemu ramah.

Harap faham buat masa ini Lisa dan Yusry belum boleh bagi kenyataan atau interviu. Harap-harap dapat diberi ruang untuk kami “adjust” diri dulu dan kemudian kami akan maklumkan kepada pihak media.

Lisa Surihani dan Yusry mendirikan rumah tangga pada 23 Februari 2012. Sebelum ini Yusry pernah berkahwin dengan aktres Erra Fazira sekitar tahun 2003 dan kemudiannya bercerai pada 26 April 2006.

Sumber Berita: mStar Online

42 responses to Beri Kami Ruang Sedikit, Akan Maklum Pada Media Nanti – Lisa Surihani

  1. Anonymous says:

    harap besar nanti jgn jadi mcm uncle Edry….ciplak lagu orang je……sampai ke tua pun mencuri lagu orang. poyo lak tu :(

    0

    0
      • Lovelyvic says:

        Lisa- Yusry ni mmg jaga dia punya privasi..
        Dowang ni bukan mcm Che Ta atau Scha and certain artis2 lain..
        Masa mengandung pun jarang nak ambik gambar perut dia..
        Tak mcm certain artis yang suka beno tayang pewot..
        Ambik gambar perot.. post…
        Lisa plak jenis dengar nasihat ibu..
        Ibu Lisa sungguhpun sporting tp still ada sikit konservatif especially bab:-
        1- Jangan heboh2 masa mula trimester pertama kehamilan…
        2- Tak elok ambik gambar baby yg masih merah… kena bagi time dulu…

        Aku suka mcm ni…. takpe Lisa… aku paham.. aku bleh tunggu.

        0

        0
        • Huhu says:

          lisa mahu dibengkung dulu. maklumlah badan dah mcm kena pam.
          takut dituduh kembar si enot lak.

          0

          0
        • Aku says:

          Biasa lah susah nk ngandung lama juga tunggu so dh ada rezki ngandung nie jaga lah pantang larang masa ngandung… Lain lah yg org senang ngandung pantang larang main terjun jer…mana leh sama ngan yg lain kan… Masing2 ada cara sendri…

          0

          0
        • Perarakan Merah...Gagal says:

          Spender pun beli kedai cina, lagi nak mertabat maruah melayu…??? pegi kl naik motor pun hutang kedai wah seng motor… baju tu ntah dr china…. tak usah la berdemo2 bagai, cukup la mertabat maruah keluarga sendiri, kukuhkan ekonomi seisi keluarga… syukurlah udara ini utk d kongsi2 bersama…

          0

          0
        • cik gayah tak goyah says:

          ko duduk ngan lisa ke..mak dia konservatif la apa la sume ko tahu

          0

          0
        • Anonymous says:

          mcm bagos lovelyvic neh. poyo betol haku bace komen ko.
          lisa tu mmg bkn jenis show off la..bkn sebab mak die konservatif!
          gmbr baby tu awal2 dah dorg amek..forsure!
          cuma tak share je..xde ape hal pn nak amek gambar baru lahir.

          reason kenape tak heboh2 dulu sebab dorg buat ivf..klu fail, ko ghase macamne?
          tak sume ivf tu berjaya..tp alhamdulillah, dorg bjaya dan dah bersalin pn.

          0

          0
        • Lovelyvic says:

          Wehh… ko tak tgk ke video pre-wedding ngan post-wedding.
          Cara mak dia nasihatkan Lisa sepanjang malam berinai…
          Bersiram.. typical mak2 kita… konservatif seadanya.
          Kenapa mak ko moden sgt ke?

          0

          0
        • lola says:

          ABIS BUAT BABY SHOWER TAK KPONSERVATIF KE? SPORTING JE TGK HEHEHHE… ABIS BUAT AMALAN MANDI BUNGA MASA NAK KAWIN TAK KONSERVATIF KE? SPORTING JE TGK HEHEHHEHE…

          0

          0
        • Anonymous says:

          bodo lovelyvic neh..konservatif pn tak tau makne..nak ckp mak org konservatif..
          cet!

          0

          0
        • Lovelyvic says:

          Ko yang bodoh…
          Ko ingat konservatif tu mewakili perkataan kuno, ortodoks dan jumud je ke?
          Nak kata org bodoh tak cermin diri sendiri.
          Even term Conservative sendiri pun mewakili 2 maksud… dari segi positif dan negatif. Sbb ko pandai biar aku bagitau selain dari maksud yg ko tau tu, konservatif juga bermaksud sifat mempertahankan adat, memelihara kepercayaan dan amalan yang diamalkan sejak sekian lama.

          Paham ke pandai????
          Ke ko nak aku translate dalam bahasa German?

          0

          0
        • Anonymous says:

          Booo! Sentap ! Kah3..
          Sentap2 xpyh masuk bn neh.
          Tu mesti kombang spenda sampai kuyak bangga bajet nmpk pandai la tu..padahal googling je pon.
          Bhahahahaha..nmpk sgt!

          0

          0
    • Anonymous says:

      yup baru bsalin kot struggle nyawa bg la dia rest dulu..dia bkn mcm awal scha sume nk share.

      btw bella oii ‘dia dimnta??’ sepatutnya ‘dia meminta utk diberi ruang’

      0

      0
    • Anonymous says:

      ade jugak lagu dia tk ciplak. dia nk ciplak tu lantak dia lh.

      marah betul peminat che ta sorg ni. menang patut pon che ta berambus. komen che ta memang tk best. aku tengok pon meluat. gedik je lebih

      0

      0
    • olga says:

      che ta tu lgi poyo. bagus lh dia tk de ktt af tu.

      0

      0
    • Anonymous says:

      che ta yg poyo. kuat sentap. mcm lh korg tk oernah maki che ta. org malaysia ni hikpokrit je lebih

      0

      0
    • minah jambu says:

      di malaysia penduduk nye ada berbilang kaum melayu cina india dn eurasian mari sama sama kite hormat menghormati antara satu sama lain tk kire bangsa dan agama..hidup bersatu padu dan harmoni..i lov malaysia..

      0

      0
    • minah jambu says:

      kate suara tu aurat wanita tapi si Adira ni nyanyi tinggi suara aurat kan happe macm tu !

      0

      0
    • minah jambu says:

      ni lagi satu si ratu rock malaysia sipot cantek aje suroh lah dia bertudung n tutop aurat ! kalau artis lain lantang suara paksa dorang bertudung n tutop aurat macm kiwak huh !! ape2 pon dayang jugak best..lov u dayangg..

      0

      0
  2. Shukran says:

    Hepi 4 u.rezeki Allah spe lh yg tau kn.dh lma mnunggu detik dn sbar..akhirnya smpurna jua.alhamdulilah.tp lisa,hrap sgt jgn lh lgak mcm chetak dn zain ye.suma psal ank nk tyang.dh obes pn x sdar.

    0

    0
  3. Marie says:

    Agk2 la media pn…org tu br sehari lepas bersalin…sakit bersalin,pnt bersalin pn x hbis lg…over beteiiiiii.

    0

    0
  4. Nana says:

    Derr takyah mention pasal erra pun takpe kot

    0

    0
    • MEMEHHHHH says:

      ntah x payah kot mention erra..motifff?????..saja perli erra ea kononnya si yusry membuktikan erra yang salah meninggalkan yusry sebab xda anak lagi time mereka bersama….ouwwww kamoooonnnnnnn so typical **********…

      0

      0
  5. whyda says:

    tahniahh ..

    0

    0
  6. Tak paham? says:

    Kenape nak kena sebot pasal kawen dgn Erra Fazira tu? Ade kaitan ke dgn citer pasal Lisa beranak??? Tak paham!

    0

    0
  7. Anonymous says:

    lepas ni Lisa…. takyah lah plan2 …kalu leh sangkut lagi satu truskan ..rezki Allah…
    kadang2 seblum susah sgt nk lekat ..dh kuar satu ni senang sikit nk lekat..
    tu kalu brsalin normal lah… if operate .. kena tgu 2 thun…

    0

    0
  8. anon says:

    Michael ang pernah komen : che ta ni bukan nya bimbo ke apa ke!!!

    tapi che ta, you act like one hehehe…

    0

    0
  9. observer says:

    I am not a fan of Lisa. never liked her. anyway congrats.

    0

    0
  10. none says:

    abg nara post mcm kecewa je.. relax lah bukan sume benda nak kena dpt berita terkini.. slow2 bg masa .. lisa yusry ade pendirian masing2..
    hope baby n lisa sihat

    0

    0
  11. kutu says:

    media suka lebih2..orang baru bersalin bagi la diorang adapt ngn suasana baru dulu..
    konon2 nk jadi yg pertama dapat berita dan cerita la..
    hormat privasi orang lain dulu..

    0

    0
  12. aku kAYA says:

    Tahniah lisa & yusri..baby single ke twin??..

    0

    0
  13. azrams says:

    Tak paham betul la..Kenapa perlu ada statement ini:

    “Sebelum ini Yusry pernah berkahwin dengan aktres Erra Fazira sekitar tahun 2003 dan kemudiannya bercerai pada 26 April 2006.”

    Nie stury tentang kebahgiaan Lisa & Yusry menimang cahaya mata. Xperlu rasanya nk letak story pasal perkahwinan terdahulu. setiap dari kita ader kisah dulu-dulu yang tersendiri.

    0

    0
    • ruby says:

      ada juga yg suarakan pendapat sama mcm aku pikir. ada ke org yg x tau yusry ni pernah kawin dgn erra? kalau ada sekalipun, x penting lah maklumat tu admin. spoil mood betul lah.

      0

      0