Written by AbangNara | January 19th, 2015

Yeah“““““ Tahun baru tiba lagi!!! Apa azam anda untuk tahun 2015 ini? Abang Nara percaya mesti ramai yang nak tampak lebih kacak dan jelita kan? Mesti ada yang sebulan sekali pergi facial, bersenam kat gimnasium, ikut kelas yoga dan sebagainya. Pastinya confidence diri kita akan lebih tinggi apabila muka tiada jerawat, kemas dan badan langsing macam model. Abang Nara tahun ini berazam nak dapatkan badan macam Cristiano Ronaldo. Mantap beb!!!

yunnam

meleleh air liur bini Abang Nara kalau dapat body camnie

 

Namun cuba korang bayangkan badan dah berketul-ketul, pinggang dah ramping, badan dah kurus TETAPI rambut tak bermaya, berkelemumur, nipis dan lagi sedih botak di tengah-tengah. Hilang segala kehenseman/kecantikan. Orang tengok pun gelak je kat kita. Kalau anda pakai tudung, jangan ingat rambut yang sihat tak penting sebab orang tak nampak. Lagilah penting lebih-lebih lagi kalau yang dah berkahwin. Apabila si suami nak belai rambut anda dan ia gugur seperti daun kering di musim luruh, berbau busuk ataupun berminyak. Memang hilang mood beb!!!
yunnam

Masalah rambut ini menyerang tak kira jantina dan juga usia. Lelaki, perempuan, muda atau tua semua boleh kena. Kalau korang ada salah satu tanda-tanda di bawah, kemungkinan besar rambut anda mempunyai masalah:-

1. Sapu lantai rumah bukan debu je yang ada tapi rambut-rambut gugur turut sama disapu
2. Bila mandi, air bertakung sebab rambut dah berkumpul
3. Dahi semakin jelas kelihatan sebab belahan rambut dah semakin luas
4. Dah cuci rambut time pagi tapi tetap berminyak jugak
5. Gatal-gatal, selalu garu dan kelemumur jadi hiasan di bahu anda

Kalau korang mengangguk kepala ketika membaca tanda-tanda di atas, itu bermakna masalah rambut memang menghantui hidup anda. Rileks jangan risau. Mungkin korang pernah cuba syampu anti gugur, gel lebat rambut Wak Doyok, pil rambutku bak Rapunzel dan sebagainya. Beria-ria korang ikut segala arahan yang diberikan namun sayangnya rambut anda tetap sama seperti sebelumnya. Lagi sedih bila rambut kesayangan anda makin gugur.
Kalau nak guna syampu, mestilah kita nak yang berkesan kan? Yang bila guna seminggu dua dah nampak perubahannya. Tak gitu?

yunnam

Jadi setelah membuat sedikit kajian yang mendalam, Abang Nara mendapati Syampu Ginseng daripada Yun Nam Hair Care ini adalah antara produk yang terbaik di luar sana. Ini bukan sembang kosong. 3 sebab utama kenapa Abang Nara berani cakap begini ialah:-

  1. Syampu Ginseng Yun Nam Hair Care ini boleh menjaga kebersihan kulit kepala & rambut dari dalaman selama 24 jam. Bukan 2 jam tapi 24 jam! Handal kan? 
  1. Ia mengandungi 100% herba asli termasuk Ginseng liar yang mampu mengurangkan kadar keguguran rambut di samping menggalakkan pertumbuhan rambut baru!
  1. Halal dan selamat digunakan! Terdapat 5 jenis Syampu untuk masalah rambut yang berlainan. Anti-Kelemumur, Anti-Berminyak, Rambut “Normal”, Anti-Gugur, Syampu berasas “Charcoal” untuk rambut yang berbau. Sesuai untuk semua!

 Cara penggunaannya pun amat mudah. Tak complicated langsung. Pagi sebelum pergi kerja basuh rambut anda sekali dengan syampu ini. Senang yang amat. Pakai tiap-tiap hari. Power kan?

‘Jap-jap Abang Nara, syampu Yun Nam Hair Care ini mahal sangatlah. Sampai RM130 tu. Menangis saya nak bayar’. Abang Nara faham concern anda. Abang Nara pun akan fikir 18 juta kali untuk laburkan duit sebanyak ini. Tapi kalau Abang Nara  beritahu yang korang boleh dapatkan Syampu Yun Nam Hair Care yang mengandungi 100% herba asli (semuanya berfungsi untuk beri impak maksima bagi pertumbuhan rambut) pada harga RM50 SAHAJA, mesti korang suka kan?
yunnam

Lagi best sebab dengan RM50 ini korang bukan hanya dapat syampu BESAR Yun Nam Hair Care je, malah dapat lagi beberapa benda secara percuma. Meh sini Abang Nara recapkan apa yang bakal korang perolehi hanya dengan RM50.

1 botol Syampu Ginseng BESAR Yun Nam (paling laris!)
3 botol Produk Penjagaan Yun Nam (Syampu kecil, perapi rambut, losyen nutrisi rambut)
1 Rawatan Keguguran Rambut Intensif Yun Nam Hair Care

yunnam

Yeahhhh. Hanya RM50 sahaja. Promosi untuk bulan Januari ini khas untuk abang-abang, adik-adik hensem serta kakak-kakak jelita yang berusia 18 tahun ke atas dan tak pernah mencuba Yun Nam Hair Care. Korang akan dapat satu botol Syampu Yun Nam 500ml bernilai RM130, 1 set Pertumbuhan Rambut bernilai RM68 dan juga satu sesi rawatan rambut bernilai RM400 daripada pakar Yun Nam. Syok kan? Untuk menebus promosi HEBAT ini, silalah klik di sini dan isikan maklumat peribadi anda. Nanti pihak Yun Nam akan hubungi anda secepat mungkin.
yunnamCantik kan pusat rawatan rambut Yun Nam Hair Care? Memang selesa sangat-sangat. Abang Nara dah pernah pergi yang kat The Curve. Tak caya? Nie lagi gambar untuk tatapan anda.yunnamServis yang diberikan juga amat professional. Korang boleh berbincang dan pakar dari Yun Nam akan memberi nasihat tentang apa yang patut anda lakukan untuk mendapatkan rambut idaman. Memang ok sangat-sangat! So tunggu apa lagi? Jangan ketinggalan! Silalah bertindak segera!

Banyak yang dah berjaya mendapatkan rambut idaman mereka selepas menerima rawatan di Yun Nam. Antara testimonialnya:-

yunnam

yunnam
yunnam

yunnam

Seperti yang Abang Nara katakan awal tadi, masalah rambut ini menyerang tak kira usia dan jantina anda. Namun Yun Nam juga boleh selesaikan kesemua masalah ini juga tanpa mengira usia dan jantina anda. Tunggu apa lagi? Dapatkan khidmat mereka yang pakar sekarang juga.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.