Written by AbangNara | December 23rd, 2014

Tanyalah mana-mana wanita di dunia ini, salah satu impian mereka sudah tentu mahukan badan yang langsing dan ramping. Tak pernah lagi Abang Nara dengar ada perempuan yang gembira dan melonjak sakan apabila kegemukan melanda diri. Semuanya nak slim. Semuanya nak kurus. Tak dinafikan wanita yang berbadan langsing tampak lebih yakin, menarik dan mampu membuatkan kaum Adam di luar sana jatuh cinta.

slimming

tapi taknaklah kurus sangat sampai nampak tulang macam nie. Seram!!!

Antara masalah yang sering dihadapi oleh kaum Hawa ialah selulit pada bahagian-bahagian tertentu seperti paha, perut dan lengan.. Itu belum kira bab kulit nampak gelebeh semacam je. Tak tegang dan licin langsung. Lagi sedih bila macam-macam usaha telah dilakukan namun lemak-lemak di bahagian ini tak hilang-hilang. Pedih hati dibuatnya. Iyerlah, kaum Hawa kan mementingkan kesempurnaan luar dan dalam. Kalau muka dah cun, body pun tentu nak cun melecun jugak kan?

Walaupun diri ini seorang lelaki, Abang Nara ambil tahu juga mengenai produk-produk pelangsingan yang berada di pasaran. Macam-macam jenis ada. Ada yang dalam bentuk pil, ada yang dalam bentuk serbuk, ada yang jenis kena pakai korset dan macam-macam lagilah. Kalau Abang Nara disuruh buat pilihan, memang pening kepala dibuatnya. Tak tahu mana satu yang betul-betul berkesan dan tak memberikan kesan negatif kepada badan. Iyerlah selalu produk-produk ini harganya memang agak mahal. Jadi kalau nak beli, kenalah beli yang terbaik kan?

slim

Jadi setelah membuat sedikit kajian yang lebih mendalam, Abang Nara mendapati Body Trim Fluid daripada London Weight Management ini adalah antara produk yang terbaik untuk kaum Hawa di luar sana. Ini bukan sembang kosong. 2 sebab utama kenapa Abang Nara berani cakap begini ialah:-

 1. London Body Trim Fluid ini mampu membakar lemak tepu dalam badan selama 12 jam. Pagi sebelum gi kerja pakai sekali, lepas itu sebelum tidur pakai lagi sekali. Ini bermaksud lemak anda akan dibakar selama hampir 24 jam. Power kan?
 2. Cara penggunaannya yang amat mudah. Tak complicated langsung. Cuma perlu gunakan sebanyak mana yang anda rasa sesuai dan urutkan dalam pergerakan memutar pada lengan, perut, paha dan pinggul anda. Senang begitu!!!

slim

Pasti ramai yang terkejut dengan harga yang terpampang di atas iaitu RM360. Memang mahal. Abang Nara pun akan fikir 18 juta kali untuk laburkan duit sebanyak itu. Kalau Abang Nara beritahu yang korang boleh dapatkan Body Trim Fluid yang mengandungi rumpai laut, horse chestnut dan teh hijau (semuanya berfungsi untuk beri impak maksima) pada harga RM28 SAHAJA, mesti korang suka kan?

slim

Yeahhh. Hanya RM28 sahaja. Promosi untuk bulan Disember ini khas untuk kaum Hawa yang berusia 22 tahun ke atas dan tak pernah mencuba London Weight Management. Korang akan dapat satu botol Body Trim Fluid 150ml bernilai RM360 dan juga satu sesi pelangsingan badan daripada pakar LMW. Syok kan? Untuk menebus promosi HEBAT ini, silalah klik di sini dan isikan maklumat peribadi anda. Nanti pihak LMW akan hubungi anda secepat mungkin.

slim

Tunggu apa lagi? Kalau nak cari lebih banyak info mengenai Trim Body Fluid ini, bolehlah ke www.londonweight.com.my. dan juga Facebook London Weight Management. Banyak testimony-testimoni mereka yang sudah berjaya di sana. Korang pun boleh mendapatkan bentuk badan impian anda. Silalah bertindak segera.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.