Written by Bella | September 16th, 2016

Bila ada sahaja gosip cinta yang dikaitkan dengan Uqasha Senrose, pasti pelakon wanita ini akan menepis segala khabar angin. Kata orang, artis ini kalau boleh semua benda mereka hendak sorok daripada pengetahuan ramai.

Sering keluar bersama Tengku Bakar yang merupakan kerabat diraja Pahang, Uqasha sebelum ini tidak mengakui mereka bercinta dan hubungan beliau bersama lelaki itu hanya sekadar teman rapat.

Namun, sedang kami membelek laman Instagram tadi, mata kami tertarik dengan foto mesra Tengku Bakar bersama Uqasha, memang mesra dan berkasih sayang sekali. Tengku Bakar siap berlaga pipi bersama dahi mulus Uqasha. Hehehee..

Lebih menarik lagi adalah cincin yang kelihatan cantik dipakai di jari manis Uqasha.  Mungkinkah ia pemberian daripada Tengku Bakar sebagai simbolik percintaan mereka?

Malah, Uqasha juga nampaknya sudah mula memuat naik foto Tengku Bakar dengan agak kerap di akaun Instagram miliknya. Ada peminat yang percaya bahawa Tengku Bakar adalah teman lelaki Uqasha .

Ermm, benarkah hubungan mereka tidak lebih daripada kawan? Ataupun sebenarnya mereka sedang hangat bercinta tetapi ingin menyembunyikan status hubungan mereka kepada umum? Alahai, kalau benar sedang berkasihan terus terang sahajalah kepada umum.  Apa pendapat korang?

51 responses to Bergambar Mesra : Benarkah Uqasha Senrose Dan Tengku Bakar Sekadar Kawan?

  1. Anonymous says:

    Standard la artist lately ni deny dorang in relationship untuk jaga market tp kat ig post ala2 sweet gitu.. Tengok mcm jue Evans dia admit je tgh in relationship ngan kerabat selangor tp post pun x over mcm c uqasha n tengku bakar ni yang konon “just friends”..

    0

    0
  2. el says:

    senangnya tukar ganti lelaki

    0

    0
  3. Anonymous says:

    artis low level pemikirannya mmg gitu. friendzone kekunun tp post acah2 sweet.. kot ye pun teman tapi mesra, tak perlu upload pic mcm psngan kekasih atau lg over mcm husband n wife. lps tu ckp org komen tak pakai otak. mcm lah dia tu pakai otak lah sangat…ngok pula…ngeee

    0

    0
    • Fidot says:

      Paling aku nyampah bile pic berlaga2 belum kawen pastu caption love until jannah. Dorg ni gile agaknye…

      0

      0
  4. Anonymous says:

    Jenis ppuan “sentuh dan pergi”

    0

    0
  5. Mama says:

    1 jer nk tnya..mak ayh adik bradik senrose nie mmg open dan moden ker..jns tak kisah ek anak bgmbr rapat2 gn lelaki itu ini..pkai bju seksi2..sweet2 gn lelaki bkn muhrim..bjimba sne sini laki prempuan..pastu post gmbr2 di laman sosial mcm x kisah..tak malu ker..kalau tak malu kt allah..tak malu kt org tgok..malu la kt sedara mara..ker dorg pon jns 2 x 5..xde sape ker nk nasihat.
    syg muka cantik..nmpk pon jns lemah lembut jer dorg nie..tp bila dgn lelaki mcm2 kisah lagaknya.

    0

    0
  6. Anynomous says:

    Biasala kalau teman tapi mesra ni..blm tentu jg nikahnya..’kahwin’ sah2la sdh kalau tengk gmbr2nya 2..

    0

    0
  7. Kak says:

    kerabat2 dato2 vip vvip skrg mmg hadap dgn artis jer ek. bangga sangat la tu uplod dlm ig bgmbr couple dgn artis..untung2 bley ikut g anugerah2..masuk tv uolsss..ko tu kaya..cari la yg sama taraf ko..tak pon cari la perempuan yg bpelajaran tinggi..doktor ker..peguam ker..biznswowen ker..bru la lahir ank2 pon bijak pandai..cuba la bpikiran jauh sikit..jgn dok hadap sgt gn artis2 yg tau seksi..gosip..propa jer lebih.ko tayang kte besar tabur duit bg hadiah mcm2 dorg sayang la..cuba ko tak bg apa2 tgok sayang ke idok.dunia jer semua nie.

    0

    0
    • Bang Kim says:

      IQ rendah mmg bangga dapat himpit retis

      0

      0
    • Sam says:

      Oh Kak aku sgt setuju dengan komen ko. Sorry to say la but most VIP msia ni duit maybe banyak tapi still nampak cheapo. Kalau ye pon gi la amik ppn yg betul betul hebat, stakat retis sendu mcm ni ho my i feel sorry for your next generations…. belum tentu anak ko bole keep that lots of money. Gi la cari ppn bijak sikit buat bini, at least anak anak bijak tu boleh meneruskan legacy duit banyak tu… takdela reti prabiskan pitis je (sebab ikut genetic mak). hish.

      Ce tengok vip luar negara. Stakat retis gini yang takde hala tuju diorg buat main je.

      0

      0
    • lelakibes says:

      ni nak buat kongkek je..artis2 ni sedap kongkek sbab cantik..pancut kt muka mmg puas sbab muka cantik..tp dh bosan/cari isteri kena cari yg baik2/anak dara..baru bes

      0

      0
  8. Syasha says:

    Uqasha ni bukak tudung sbb tengku bakar tu rimas tgk dia pakai tudung x boleh nk sweet berlaga pipi..hello…just a friend konon..biasa la..study ala2 spm ja..tgk juliana evan..berpendidikan tinggi..walaupn dia bercinta dgn kerabat selangor..xda la post gedik2 mcm tu..2 la bezanya tahap pelajaran artis..x pakai otak masa bercakap..

    0

    0
    • bukan fans uu says:

      ini bukan pasal pendidikan la , belum tentu org setakat SPM smua perangai begini n belum tntu smua org berpendidikan tinggi perangai okay . semua dari diri sndri la shasha oi

      0

      0
  9. budakwicek says:

    tu dah berlaga .. kawan je? best wooo ..

    0

    0
    • Pekerja Gomen says:

      Masa dia ngan nabil kena tangkap tgh main dgn irma dulu pun.. masa tu dia kawan je nan nabil…

      Dia ni tak payah kaya la…. kayap pun bleh dapat dia… jenis untuk dibuat geli2

      0

      0
  10. Hot ke???!$&%#£!? says:

    Pmpn ni mmg semua dia kata “hanya teman rapat” stp kali kuar gosip psl dia. Tp bab bergambar dh mcm laki bini. Kerap sgt gosip dgn org tu dgn org ni. Bajet hot la sgt. Puuii!

    0

    0
  11. Vroom says:

    Bergambar mesra tanpa seurat benang: benarkan atikah suhaime dan idris khan sekadar kawan?

    Aku suka tajuk ni..

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Retis dan anak raja sama saja. Yg penting keseronokan……sama2 pakai….. retis maintanance tinggi…….. yg ptg dpt shopping…. tgk jak fauziah latif……. last2 bekas laki pilih juga perempuan lain….. yg sama taraf

    0

    0
  13. anonymoussundalhater says:

    puiiii ni sama spesis mcm ruhainese…. deny deny deny pas tu sudah kantoi entah kejadah mane barulah mengaku. pesal ko kawan ramai kan ungkasha, tak upload gambar mereka semua sekali? tak kecik hati kah tu mereka di buatnya hahahaha beetch nobody like u go die in hell u cheap sundal. nak propa je, belakon mcm kayu balak.. pakai jilbab pas tu buka sal business tak laku.. meluat aku org FAKE cam ko ni oi minahhh

    0

    0
  14. Anonymous says:

    bosan…buat tambah dosa. suam wei. next…

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Sesuai sgt..sbb dua2 kaki sosial..so boleh sama2 g clubbing enjoy2. Cb kalu sorg alim, sorg lg kaki clubbing..x ke kesian kat si alim tu..mcm dlm drama tb..yg baik besabooo n kne buli. Sbb tu i olls kata mmg sesuai they two ni..sama2 sosial, sma2 budu, sama2 vangang..

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Aku setiap kali nampak nama ig si tengku ni, aku asyik tersebut ‘terbakar’ je hahaha!

    0

    0
  17. SERI says:

    Dua2 sila arwah!

    0

    0
  18. m7 says:

    aku dah lame minat si uqasha ni. tp dia tak terima aku haha

    0

    0
  19. Hotak kau berjambul jambul says:

    Sebab dia kawan bukan islam aku berani cakap tudung x penting. Boleh suka2 bukak. Aku benci betina ni.

    0

    0
  20. H says:

    Kerabat eh? Ingat mekanik motor hehe.. Muka kpg. Sama lah mcm nedneno

    0

    0
  21. Imani says:

    Untung muka cantik…tukar bf macam baju…dah ramai x bf….i rasa dah cukup untuk buat persatuan x uqasha bersatu

    0

    0
  22. hitam says:

    uqashah mcm public phone. kalau ada syiling, sapa2 pon leh guna. potong kuku kalau la ni bf last dia. tggu lg 6 bln, public phone ni mesti org lain pulak yg guna

    0

    0
    • uqashapempuansedap says:

      kalo aku byk duit mmg aku bela uqasha ni..cantik kot..mmg sedap dan nikmatla buat seks dgn uqasha ni..sedapnya kalo uqasha melutut dan blowjob aku sambil matanya memandang keatas..bila nk sampi kemuncak pancut dlm mulut dia sambil lidah dia menjilat2 batang aku sambil tgh pancut tu…perrgghhhh..sedapnya..

      0

      0
  23. Anonymous says:

    X tau la dia ney nak kta mcm na…p kuqung dia kat tmpat rosak akhlak aku rasa dia panjat pagaq tuh…humban ja lam api…terrrrr

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Kalau pakai tudung tak boleh nak rapat2 mcm ni…… tak blh tegur nanti keluar kenyataan fikiran sempit……… tak pe dia kan org siam….. melacur perkara biasa klu siam……

    0

    0
  25. Anonymous says:

    diorg ni share sama gf ke? satu family pakai

    0

    0
  26. Fidot says:

    Antara artis sampah… Susah nk cari artis yg bijak & pandai jaga diri skrg.

    0

    0
  27. Bubu says:

    Get a life la bitch org dah malas tengok muka kau uqasha. Dahla no talent suam2 kuku

    0

    0
  28. farizee says:

    pergi holiday berdua still nak cakap kawan lagi?

    0

    0
  29. sentap says:

    job dah suam2 kuku…bisnes pun dah lingkup..so cari la jantan yg ada duit…propa giler si ungka ni

    0

    0
  30. caklempong says:

    hmmm xde cte lain ke slain pasal uqasha ni..blakon xdela best mn..harap muke y mix tu aje..asik tukar bf xsudah2..eeewwww boring!!! tgokjela nt..tukar lg..dan lg..dan lg..wekkk !! muak taw x.. en nara plis carik cte lain k.sekian

    0

    0