Written by Bella | February 1st, 2016

Kes penceraian Fasha Sandha dan Jejai antara isu hangat yang cukup mendapat liputan yang meluas dan perhatian ramai.

Fasha tidak putus menerima ucapan daripada peminat yang mengharapkan beliau bertabah dalam menghadapi kehidupan sebagai ibu tunggal dan tidak juga mereka yang mendoakan kesejahteraan beliau. Buat Fasha, tiada ungkapan yang lebih tepat selain terima kasih buat mereka yang menyokong dan memberikan beliau semangat untuk meneruskan kehidupannya.

Menerusi muat naik terbaru di Instagramnya, Fasha mempercayai setiap yang berlaku ada hikmahnya tersendiri beserta beberapa ayat untuk kekal bersemangat.

I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when they’re right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together.

Mungkin ada pihak yang berpendapat untuk apa perbesarkan isu Fasha bercerai, sedangkan sebelum ini ramai lagi artis yang mempunyai nasib yang sama. Namun, masih ada lagi pihak yang bersimpati dengan nasibnya kerana sebelum ini Fasha kelihatan cukup bahagia bersama bekas suaminya apatah lagi dengan kehadiran cahaya mata mereka yang kedua.

Bukan mudah untuk menjadi seorang ibu tunggal meskipun Fasha kiranya seorang yang “berduit”. Sebab bukan itu persoalannya, tetapi ketabahan mental dan fizikal dalam menghadapi ujian dan cabaran selepas ini.

Sumber Berita: Instagram Fasha Sandha

13 responses to Belajar Melepaskan Dan Menghargai – Fasha Sandha

  1. Anonymous says:

    to fasha dan kita semua.. belajar menyayangi dirimu .. Allah.. nabi muhammad

    0

    0
  2. Anonymous says:

    fasha dan kita kena ingat.. kentut itu nikmat Allah.

    0

    0
  3. ainwardina says:

    Biar la apa yg berlaky menjadi sejarah dlm kamus khidupan..life must go on.. buka sisipan baru..bljr dr pglaman dan kesilapan..pasti kbhgian mnanti d kmudian hari aminnn.

    0

    0
  4. Anonymous says:

    fasha dan kite semua …kematian itu pasti

    0

    0
  5. Anonymous says:

    mencari perhatian jak ni perempuan…………… pura2 sedih……… bukan kau kah yang failkan pencerian? mau diterima peminat lah tu….. nah betudunglah tentu ramai yang memuji…. dapat kawin yang alim2 macam ustaz, Ashraf Muslim apa lagi fasha bujang sudah atau Salleh Yakub ambil kesempatan, pinang fasha ni…

    0

    0
  6. Anonymous says:

    muhasabah diri…

    0

    0
  7. Khayla says:

    Sian fasha…semoga tabah..

    0

    0
  8. rena says:

    lepas ni cari non-malays jer…melayu ni takder kerja lain..kahwin cerai kahwin cerai..next time cari yg handsome2 sikit biar anak2 semua lawa2..carik macam muka pecah rumah takde guna sbb perangai lagi teruk yg handsome2..

    0

    0
  9. ninai says:

    family jejai tu sampah, anak2 semua muka pecah pintu, yg duduk oversea tu bertattoo. family bajet suci

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Bosannnn……cerita dah basi lah Nara oi…everybody have a life. So…sendat ni get a life ok. ..

    0

    0