Written by AbangNara | November 6th, 2012

Kesian sungguh insan bernama Rozita Che Wan ini. Tak habis-habis kena gosip. Yang terbaru, Che Ta dikatakan telah pergi bercuti ke London bersama seorang bekas menteri. Gosip ini telah ditulis oleh seorang wartawan pada hari Ahad yang lepas.

rcw baru

Menurut wartawan tersebut, tiket penerbangan ke London Che Ta telah disponsor sepenuhnya oleh bekas menteri itu. Malah kehadiran Ayu Raudhah sekadar untuk “cover line” sahaja. Namun Che Ta yang dihubungi Sinar Harian ternyata tidak tahu bekas menteri manakah yang dimaksudkan.

Bekas menteri mana pula ni? Dari mana pula cerita ini timbul? Saya tak faham lah dengan individu yang suka sangat kaitkan saya dengan pelbagai cerita tidak betul ni. Saya sendiri tak tahu menteri mana yang dikaitkan dengan saya kali ini. Sejujurnya, saya dah lali dengan situasi seperti ini.

Mungkin Rozita Che Wan kena berkahwin barulah segala cerita ini akan berhenti. Kalau Abang Nara jadi Che Ta, confirm dah meroyan mendengar cerita yang tak habis-habis nie. Apa pun respek kepada Che Ta kerana sentiasa cool dan rileks ajer melayan gosip-gosip murahan ini.

P.S: Bata yang diperbuat daripada darah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

70 responses to Bekas Menteri Mana Pula? – Rozita Che Wan

  1. kiki says:

    yo la tu

    0

    0
    • Lopis says:

      korek jangan tak korek..artis mana mau ngaku…berak atas pentas pun tak nak ngaku kan?????

      0

      0
      • Garu Kepala says:

        sesuatu artis cenggini…hidup mewah, lakonan suam-suam kuku, glamer tak nak kalah..macam mana orang tak pelik tengok.

        0

        0
      • COVER LINE says:

        KALAU NAK JADI GRO, BUAT BETUL-BETUL LA. KALAU TAK BETUL TUNJUK BUKTI MANA DAPAT WANG TU.

        FED UP ARTIS KALAU ASYIK GOSSIP MURAHAN. MENYEMAK BETUL !!!!!!!!

        0

        0
      • whatever la says:

        Gossip murahan lebih menonjol dari lakonan Cik Ta. Oh nooooo

        0

        0
      • hakhakhak tuiiii!!! says:

        menteri mana lagi….mesti menteri fasola la tu..gagagagagaga

        0

        0
      • joyah says:

        bakat tak kemana.. belakon drama suam2 kuku.. tapi hidup mewah giler macam bini2 menteri..

        aritu cerita kasihnya qaseh dia belakon jd budak sindom, tak jadi lansung.. budak sindrom tapi mekap mampan, bulu mata tak tinggal…sib baik jln crita best..

        0

        0
      • apa kelas kau says:

        SKUNK !

        0

        0
      • non says:

        kalau baca zubir punya tulisan kemain detail. zubir2… gemok mcm

        0

        0
      • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

        ala kak cham berani potong jari la mmg vvip bela che ta ni! pikir logik la! vvip gatal mana yg bleh tahan tgok Che Ta ni usung badan ke hulu hilir? dah la cantik! hot! body mcm anak dara! jantan mana yg tahan! silap haribulan pak ustaz pun usha!

        0

        0
      • anon-is-mouse says:

        Hmmm.. aku bukan nk komen pe..
        cume satu je aku pikir..
        anak2 dia..
        hmmm..
        kalau cite tu xbenar che ta tampillah memberitahu pkara sebenar dan dengan bukti..
        kalau betoi..hmm..harap che ta berubah ye..ksian kat anak2 tu sebab mereka masih bersekolah lagi..

        0

        0
    • adoiii says:

      tak padan ngan tua…geli la.

      0

      0
      • Gred D (dongkey) says:

        Kalau tengok Maya Karin, Fazura, Erra Fazira, Sharifah Amani & artis2 Gred A..mana ada gossip murahan-murahan macam ni. (menyampah aku. dia ni jenis suka publisiti murahan. selagi orang sibuk bercakap selagi suka la dia. macam budak kecik @ attention seeker)

        0

        0
      • Teepah Urut Dada says:

        kat malaysia ni ade dua jenis artis..

        1) artis2 yg betul2 nak carik rezeki halal dan nak berlakon
        2) artis2 yg bersadurkan glamer dan tiket percuma untuk cari suami.

        0

        0
      • Kepala hotak kau rezeki halal, berlakon ni halal ke, pegang sana pegang sini.. xtahu mane yang halal yang haram… pergi blaja agama balik.

        0

        0
    • matreney says:

      dulu hangat gossip dgn shahir,sampai jatuh tersungkur budak muda tu.kasihan pun ada,tak pasal2 gossip dgn wanita baya mak aku ni,

      0

      0
    • Olga says:

      kalau Aku jd Che Ta… aku try Datuk Tony Fernandez! x pun Donald Trump!

      0

      0
    • zifi says:

      hello che ta’. aku xkesah laa kau nak hidup mewah, kena sponsor smpai kiamat ke, ada affair dgn menteri tua bangka ke, yg penting jaga maruah kau tu elok2. dah tua2 ni sedar diri sikit. dok pakai perasan mcm anak2 muda. malu org tgk. mcm murah sgt je dok tayang sana sini. mmg lah kubur laen. sbb kubur laen2 lah nnt xde org boleh tlg kau. bongek!!

      0

      0
  2. veronxav says:

    ntah2 ngko yg sendiri mereka cerita untuk publisiti murahan..adik ngan kakak 2 X 5

    0

    0
    • Anonymous says:

      suka nak nafi nafi..wahal dalam hati seronok lah tu, dapat publisiti…wekkk…

      0

      0
    • MEW TWO EX says:

      Saye yg jambu dan cute ni pon di himpit VVIP , inikan pula CHE TA yg dada nya tersembul keluar , mesti lg meriah Tan Sri2 kejar Che TA !!

      0

      0
  3. Miss says:

    macam-macam.. hmm

    0

    0
  4. Anonymous says:

    aku 1st kan?

    0

    0
  5. Sila Bayar Cukai says:

    sumber pendapatan?

    0

    0
  6. kamariah says:

    KDG2 KESIAN DGN CIK TA NIH….TP APE BUAT CIK TA SABO JER LER..

    0

    0
  7. Fed Up says:

    tak habis2 ..penat la.

    0

    0
  8. PuanOnew says:

    buat makcik RCW..
    kalau angin tak tiup, pokok tak bergoyang tau..
    PuanOnew dah meluat ngn cite2 murah makcik tau..

    0

    0
    • puanjinki says:

      stujuuuu….

      0

      0
    • Khai says:

      “Biasanya gossip ni betul”

      Yang mana satu betul ?
      1. Che Ta dgn Shahir – ada bukti foto
      2. Keluar ngan Zain Saidin – dia ngaku
      3. Jumpa Asrarudin – sebab teman Ayu Raudah dating
      4. Kahwin ngan Dato K – Tawaran akak Dato K RM100,000 untuk buktikan kebenarannya , masih tak terjawab
      5. Gambar bogel superimpose – ZUbir war2kan
      5. Latest – Cuti dengan bekas Menteri – bukti ‘dengar cakap’ dgn no tiket
      6. Gossip akan datang – tengah tunggu wartawan2 hiburan fikirkan

      Satu pun dari semua cerita , Che Ta tak mulakan cerita, tapi dimulakan oleh wartawan2 sendiri. a.k.a tak mcm Siti buat sidang akhbar nak kahwin contohnya.

      Tapi dari persepsi pembaca yg kureng cerdik/tidak matang, macam Che Ta yang keluarkan cerita.

      SO selagi ada pembaca2 yg masih ingat benda2 ni betul dan mcm Che Ta yg keluarkan cerita selama itulah mereka akan keluarkan cerita dari mimpi masing2.

      Pembaca yang kureng akal dengan cepat mempercayainya.

      p/s : Zaman orang dah pandai ni, bukti video seks dengan bukti tertinggal jam rolex kat tempat kejadian campur saksi bersumpah Quran pun orang tak percaya, takkan lah cerita dengar dari mulut orang leh percaya..

      Ada sesuatu yg tak kena dengan akal manusia yg waras mcm tu.

      0

      0
      • ana says:

        amboi2…siap ada kronologi lagi tu…ke u ni rozita yang menyamar menjadi khai?…huhuhuh backing tak hengat

        0

        0
      • nil says:

        betulla kronologi yg kamu buat ni… akhirnya.. ada juga yg aku sependapat.. kesina juga cik ta ni.. org cantik cenggitu le.. xdinafikan cik ta memang cantik.. xmake up pon cantik… org yg busuk hati je ckp yg bukan2.. wallahualam.

        0

        0
  9. amoi says:

    Kalau tiada angin, masakan pokok boleh bergoyang…oh ya…kera tgh bergayut agaknya di pokok tu…

    0

    0
  10. No Nama says:

    Bekas menteri tu org kedah juga… Zaman tun M. Cik ta… Xyah la nk berlakon!

    0

    0
  11. bosan says:

    dah sedarlah diri tu tua. dari dulu kata nk bhnti berlakon, tp mash juga..sk cri publisiti murahan. sama ja dengan adik.. mcm seolah2 baik ja dpn media.

    0

    0
  12. takeiteasy says:

    bila masa si sik ta ni ngaku dgn bnda2 yg di buat ????
    bkn cik ta je semua artis mmg sma tau buat jahat tp bla keluar gosip
    mula la kta bla msa dgn sapa org tu pn x kenal bla bla bla bla
    kmi tau sgt perangai ampa semua tmbh2 si cik ta….
    nonsense!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  13. emm says:

    kdg2 bila trbca tulisan si zubir wartwan tu,mcm ada dendam je trhdap rozita che wan ni

    0

    0
  14. rebe says:

    pakai tudung, xyah mekap tebal2..sederhana dlm segala hal..xder org sibuk hal ko g…

    0

    0
  15. gigi emas says:

    tanya le tia zakiah….kan dia ada kat london…

    0

    0
  16. ahkak puaka says:

    ERMMM DIA NI SPESIS ZAHIDA MERAPIK #2!!!

    0

    0
  17. Wanayu.com says:

    Sabor jela…

    0

    0
  18. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

    Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh persetan semua tu rozita asal kn u bahgia ape yg u dh buat…..dorang tudoh u ngan bekas menteri tu dorang nye pasal asal kn ape yg dorang dh tudoh yg seperti mendoa kn rozita akan berkawin ngan bekas menteri akan menjadi kenyataan amin……lov u rozitaaaaaa !

    0

    0
  19. Mak Jemah nak masuk Juara Lagu dgn lagu barunya Cak Cak Pong says:

    Wartawan dimaksudkan adalah Zubir..dia tu agaknya gersang kot kat RCW….hahahahahhaha…………..sbb tu tak habis2 dok nak jatuhkan RCW..lantak pilah RCW tu nak kuar ngan sapa..asalkan bukan ngan laki org sudah…tk minat pun dgn RCW nie..tpi kecian org cntik mcm dia ada jer yg jeles…

    0

    0
  20. aku komen tak pernah dipublish says:

    Aku dah agak dah dia memang menjadi belaan…
    Huh! Lantak lah, dunia artis memang lagu tu. Kita jaga diri kita sudaaaahhh!

    0

    0
  21. Anonymous says:

    biasanya gossip ni betul. ingat wartawan buat gossip tipu ke. mau kena saman kalau tak betul. wartawan pun ada etika kerja dia. tapi artis mesti nafikan. sama ada nak percaya, percaya. yg tak percaya sebab artis muka terlalu baik, go ahead.

    0

    0
  22. Anonymous says:

    bkn kata london, us & south africa pun dia pernah sampai, ada yg sponsor dgn yang sponsor sekali pi! masa pi umrah dulu pun ayu & kawan dia yg cover line, pun dgn jantan, jantan tu yg sponsor. kereta bmw dulu pun org yang sponsor! biar la dia nak wat apa, dia yg tanggung….sbb dia artis lah semua org selak, yg bkn artis pun ada yg macam dia, plastik tapi tak ada yg naik aib kan sebab org tak kenal….! so kalau nak jadi artis, jadilah contoh yg baik!

    0

    0
  23. Nadia says:

    “Biasanya gossip ni betul”. Ya ke ?

    Yang mana satu betul ?
    1. Che Ta dgn Shahir – ada bukti foto
    2. Keluar ngan Zain Saidin ke Genting ngan anak2 – dia ngaku
    3. Jumpa Asrarudin – sebab teman Ayu Raudah dating
    4. Kahwin ngan Dato K – Tawaran akak Dato K RM100,000 untuk buktikan kebenarannya , masih tak terjawab
    5. Gambar bogel superimpose – ZUbir war2kan
    5. Latest – Cuti dengan bekas Menteri – bukti ‘dengar cakap’ dgn no tiket
    6. Gossip akan datang – tengah tunggu wartawan2 hiburan fikirkan

    Satu pun dari semua cerita , Che Ta tak mulakan cerita, tapi dimulakan oleh wartawan2 sendiri. a.k.a tak mcm Siti buat sidang akhbar nak kahwin contohnya.

    Tapi dari persepsi pembaca yg kureng cerdik/tidak matang, macam Che Ta yang keluarkan cerita.

    SO selagi ada pembaca2 yg masih ingat benda2 ni betul dan mcm Che Ta yg keluarkan cerita selama itulah mereka akan keluarkan cerita dari mimpi masing2.

    Pembaca yang kureng akal dengan cepat mempercayainya.

    p/s : Zaman orang dah pandai ni, bukti video seks dengan bukti tertinggal jam rolex kat tempat kejadian campur saksi bersumpah Quran pun orang tak percaya, takkan lah cerita dengar dari mulut orang leh percaya..

    Ada sesuatu yg tak kena dengan akal manusia yg waras mcm tu.

    0

    0
  24. Nadia says:

    “Biasanya gossip ni betul” Ya ke ?

    Yang mana satu betul ?
    1. Che Ta dgn Shahir – ada bukti foto
    2. Keluar ngan Zain Saidin – dia ngaku
    3. Jumpa Asrarudin – sebab teman Ayu Raudah dating
    4. Kahwin ngan Dato K – Tawaran akak Dato K RM100,000 untuk buktikan kebenarannya , masih tak terjawab
    5. Gambar bogel superimpose – ZUbir war2kan
    5. Latest – Cuti dengan bekas Menteri – bukti ‘dengar cakap’ dgn no tiket
    6. Gossip akan datang – tengah tunggu wartawan2 hiburan fikirkan

    Satu pun dari semua cerita , Che Ta tak mulakan cerita, tapi dimulakan oleh wartawan2 sendiri. a.k.a tak mcm Siti buat sidang akhbar nak kahwin contohnya.

    Tapi dari persepsi pembaca yg kureng cerdik/tidak matang, macam Che Ta yang keluarkan cerita.

    SO selagi ada pembaca2 yg masih ingat benda2 ni betul dan mcm Che Ta yg keluarkan cerita selama itulah mereka akan keluarkan cerita dari mimpi masing2.

    Pembaca yang kureng akal dengan cepat mempercayainya.

    p/s : Zaman orang dah pandai ni, bukti video seks dengan bukti tertinggal jam rolex kat tempat kejadian campur saksi bersumpah Quran pun orang tak percaya, takkan lah cerita dengar dari mulut orang leh percaya..

    Ada sesuatu yg tak kena dengan akal manusia yg waras mcm tu.

    0

    0
  25. Anonymous says:

    jantan yg sponsor dia dulu laki org….dah bcerai pun jantan tu….idak pula jantan tu nak kahwin dgn cik ta…sah cuma stok geli-geli jer…..! jantan nak kat ko sbb ko artis, cik ta nak jadi artis sbb nak cari jantan bduit!

    0

    0
  26. Kami says:

    “Biasanya gossip ni betul”

    Yang mana satu betul ?
    1. Che Ta dgn Shahir – ada bukti foto
    2. Keluar ngan Zain Saidin – dia ngaku
    3. Jumpa Asrarudin – sebab teman Ayu Raudah dating
    4. Kahwin ngan Dato K – Tawaran akak Dato K RM100,000 untuk buktikan kebenarannya , masih tak terjawab
    5. Gambar bogel superimpose – ZUbir war2kan
    5. Latest – Cuti dengan bekas Menteri – bukti ‘dengar cakap’ dgn no tiket
    6. Gossip akan datang – tengah tunggu wartawan2 hiburan fikirkan

    Satu pun dari semua cerita , Che Ta tak mulakan cerita, tapi dimulakan oleh wartawan2 sendiri. a.k.a tak mcm Siti buat sidang akhbar nak kahwin contohnya.

    Tapi dari persepsi pembaca yg kureng cerdik/tidak matang, macam Che Ta yang keluarkan cerita.

    SO selagi ada pembaca2 yg masih ingat benda2 ni betul dan mcm Che Ta yg keluarkan cerita selama itulah mereka akan keluarkan cerita dari mimpi masing2.

    Pembaca yang kureng akal dengan cepat mempercayainya.

    p/s : Zaman orang dah pandai ni, bukti video seks dengan bukti tertinggal jam rolex kat tempat kejadian campur saksi bersumpah Quran pun orang tak percaya, takkan lah cerita dengar dari mulut orang leh percaya..

    Ada sesuatu yg tak kena dengan akal manusia yg waras mcm tu.

    0

    0
  27. Nadia says:

    Rata2 dalam komen ni macam ya2 jer tahu kebenarannya daripada cerita daripada wartawan Zubir. Hakikatnya kebenarannya Allah dengan Che Ta jer tau kisah sebenar, bukan orang yg melihat dan membuat persepsi sendiri.

    Yang sakit hati dengan Che Ta sebab lelaki sukakan dia…terus ambil peluang megutuk dan memaki hamun dengan tambah bukti2 masing2. Mcm lah Che Ta curi suami / bf you all.

    Rasa ‘puas’ dapat kutuk dan maki2 Che Ta dalam ni.

    Ingatlah FITNAH ni dosa besar. Apa yg korang tambah2 menambahkan fitnah ni akan tercatat dan dosanya berpanjangan.

    0

    0
  28. biarkan je org nk mengata che ta oii janji ang tetap hot n meletop
    muahh

    0

    0
  29. musang berjanggut says:

    bekas menteri tu T..D.. kan?

    0

    0
  30. amekawww says:

    cukup.. cukup sudah… cukup smp d sini saja…… tolong ler jgn update ape2 lg citer makcik ni…. sape sgt ler dia ni kt dunia hiburan msia ni wey… gossip jer lebih, muka kt tv haram pn x nmpk la ni…..

    0

    0
  31. Anonymous says:

    lelaki-lelaki muda yg pernah digossipkan dgn cik ta hanya untuk cover line aktiviti cik ta dgn lelaki bduit yg kebyknnya dah kahwin! dulu pernah kecoh jap cik ta nak kahwin dgn org n.9 yg kerja kat singapore…akhirnya tak jadi! sebenarnya org tu tak wujud, hanya watak yg diadakan untuk cover line aktiviti cik ta dgn vip! beb, nama pun pelakon tahu la dia macam mana nak berlakon!

    0

    0
  32. Anonymous says:

    kalau betul pun gossip cik ta dgn x menteri ini fitnah tapi org boleh tau ada vip yg kebal dari undang2….so kalau meletop 1 hari nanti, money can buy, so akan ada statement ‘org wat fitnah’! cik ta bkn nya pelakon gred A tapi mewah mengalahkan bini vip, nak kata cik ta dtg dr family kaya raya pun tak!

    0

    0
  33. misterious says:

    nak elakkan fitnah,kawin cepat2 cik ta…lg senang.

    0

    0
  34. layan kpop lagi best says:

    xtau nak percaya ke tak. baca forum cari pun best juga. lagi terang dan jelas kronologi nya. ni contoh: pasal zubir tu, dulu dia pernah gosip pasal hattan dan isteri baru (yg dh bercerai pun). bila hattan nafi2 last2 betul juga.
    cakap cik ta ni pun xbole pakai. sebab dulu dia pernah umum nak bersara dari dunia hiburan. last2 ada je di merata2.

    0

    0
  35. peace yoh says:

    mgkin wartawan tersebut bekerja part time sebagai jurujual tiket kapal terbang

    0

    0
  36. zura says:

    xyah nk nafikan sgt la..
    berlakon xtop mne pn,,tp blnja mewah gle..
    xkn la xde tajaan kot..

    0

    0
  37. pinky says:

    ha ha ha nak tergelak aku.Cik ta tak tau ya menteri mana.Dah check no rujukan tiket tu memang tertera nama penumpang beserta no seatnya serta jenis makanannya.CIK TA CIK TA MEMANG propa sangat.

    0

    0
  38. Tarabogeng says:

    tun daim….. pasal aku nampak betina garit ni naik keta tun time lauching habib jewel raya @ ampang point…. cas2 plak betina nih kekwat bagai time interview

    0

    0
  39. Whatever says:

    Bekas menteri mana pula?
    Meh aku nak jawab.
    Bekas menteri besar perlis.
    Betul tak tipu. Kbye

    0

    0