Written by AbangNara | March 26th, 2009

gambar bekas isteri aziz m.osman

Sampai sekarang masih menjadi tanda tanya di benak pemikiran kami ini tentang perceraian Aziz M. Osman dengan isterinya, Nor Radhiah Ramli. Umur baru 23 tahun tapi dah bergelar janda. Kesian betul kami kat bekas isteri Aziz M. Osman nie.

Tapi tak apa, mungkin kehadiran Nor Radhiah ke PWTC bersempena dengan Perhimpunan Agung UMNO bakal membuahkan hasil. Ramai Dato’ Dato dan Vip Vip yang pasti akan terliur melihat kelibat si janda muda yang cantik manis ini.

Dan kepada pembaca blog kami yang sedang mencari calon isteri, bolehlah ke PWTC dan try mengorat si Nor Radhiah ini. Jangan lupa print gambar di atas untuk memastikan anda tidak mengorat orang yang salah.

70 responses to Bekas Isteri Aziz M. Osman Di Perhimpunan Agung Umno

  1. ain says:

    ooo dia ni wanita umno eh
    cpt2 la laki2 kt luar sn ngorat dia
    mn thu kot2 dpt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. ain says:

    cntik jgk beks istri aziz m osmn nih
    dgr kata dulu dia ni ustazah eh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. aku says:

    put3 umno plak dahh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. flower says:

    ye la dia kan ustazzah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. fiza224 says:

    cantik blehla… tp ustazah, xkan xtau die dlm tmpoh edah mse khwin ngan aziz tu. pgi berbulan madu smua tu sape nak jwab..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ain says:

      hmm btul2..dh ustazah xkan xtau kot edah lma mn…ustazah pd zahirnya sja kot
      batinnya hanya Tuhan sja yg thu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • malaikat maut says:

      kalau pahala dah cukup ok la jangan la buat dosa kering pitnah orang. baik kau masukan jari tengah kau ke lubang di celah pehe kau itu same jee dosa nya . sedap pun dapatt…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • khu_shy says:

      sblum kawin xtau, bila da kawin da kantoi,wat haluan msing2la…. buah kelapa kena tebuk tupai gak nyer….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. chantek says:

    ye la kan…hairan aku…takkan bende tu pun tak tau…kesian lak tgk ex-husband yg tak tau ape2 pasal tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. eton(bknnamasebenar) says:

    btul..btul..btul..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. garfield_82 says:

    hmmm…dia nak glam la tu..kesian,baru kawen dah kena cerai,takut aku nak kawen ngan laki2 zaman skang ne

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • fiza224 says:

      klu xkhwin ngan laki zaman skrg ni,nak khwin ngan laki zaman mane laki…zaman dato k ke? he…he… alamat nye rmailah wanita2 kat m’sia ni xmrasa dpt anak.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • u know who says:

        dato k dah berjaya dapat 4 anak ngn ex wife dia..
        ct yg susah nak pregnant kot..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hanz says:

      bukan salah laki…die nie yg buduss

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. pim says:

    ustazah ahli puteri umno ke….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. ni says:

    dia ni cun…..tp sian la…
    nnti adelah jodoh tuh….
    harap tabahkan hati yeee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. lilies says:

    cntek gak kn.. kalu da namenyer manusia mane lari dari kesilapan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. saloa mambok says:

    eee lain mcm sket aku tgk dia ni…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. hanz says:

    boleh tahan la die nie…
    umno rupe nye die nie…huhuhu…ingt org pas..hahha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ain says:

      klu org pas..jd geng ko la eh hikhik

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • liza says:

        ala..aku knl sgt dgn noradhiah tu…biasala ustzah kafa..bkn bertauliah pun..aku mmg kwn dia tp aku jd geram kt dia ble dh jd cam ni..prangai x ubah2..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. hmm.. says:

    dia ni kan pengajar tabika kan. semua yg mengajar tabika wajib mengajar pengajaran islam kan. orang sekarang dah tk reti bezakan. pandai reply comment tapi tak reti nk guna internet search engine utk cari maklumat dan ilmu. :-p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hanz says:

      ko pandai sgt ker???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ain says:

      ko pakar internet ke
      org x tahu kna bertnya la..
      jgn bangga diri dan riak bla dh rs diri tu pndai sgt..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hmm.. says:

        keburukan lebih mudah disebar tanpa cuba mengesahkan kebenaran sesuatu perkara itu. bila kita dah tahu kita buat silap dgn menyebarkan maklumat paslu/fitnah, kita biarkan mcm tu tanpa memperbetulkan apa2.. sbb kita fikir, siapa lah tahu kita siapa..
        sebelum menyuarakan pendapat, pastikan la ianya benar, terutama kita yg beragama islam.

        ni mesti ada yg tulis, kwn aku beritahu, makcik aku beritahu, jiran aku beritahu, itu ini lah.. sesiapa yg mmg suka sgt memburukkan org, pun percaya lah.. lepas tu pergi lah diorang cerita kat keluarga, kawan, jiran..

        kita tak pernah cuba menolong org yg diperburukkan..

        pernah tak fikir dosa yg munkin dah kita lakukan.. kita tak tahu kita hidup sampai bila..

        nah apa kata layan ondscene.via.my, semoga beri keinsafan.. huhuhu..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. siti aisyah says:

    USTAZAH TAHIK KUCING LA DIA NI..TEMPH EDDAH PUN TAK TAHU….NENEK AKU PUN TAHU..NTAH APA USTAZAH CELUP NI

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. zaza says:

    2-2 pihak salah…yg dia ni bkn nak ckp awal2 kat aziz…punya la bodoh…aziz pun sama nak kawin cpt2 sgt zmn skrg ni apa2 hal pun kena check dulu background…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. Benjamin says:

    …ini pun nk jadi isu…tah hape2….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. liza says:

    hai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. liza says:

    ckp psl bni aziz ni,aku knl sgt sape dia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. awek cun says:

    lawo gak bekas isteri dia ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. kak ROS says:

    xgune kalo ade rupe kalo otak ltak kat tpak kaki..ilmu agam xckup kat dada..mse nk kwen nfsu da melolong2..tu yg trus kawen…dose tolak blkg…hmmm..pmpuan2…slisih malaikat kite pmpuan nie berperngai cmnie..wat kbncian org lak..boley ilex lg pmpuan nie bergmbira kat parti umno nie..haha..spe lak jdik mgse die…aziz pun same tau ar nfsu ade satu..agk2la nk trkam pun skali trkam rupnye da expired daa…huhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. juegos says:

    What i don’t understood is in reality how you’re not actually a lot more smartly-liked than you might be right now. You are so intelligent. You understand thus considerably when it comes to this subject, produced me personally consider it from so many varied angles. Its like women and men don’t seem to be interested except it is one thing to accomplish with Girl gaga! Your individual stuffs great. At all times maintain it up!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. you’re really a good webmaster. The web site loading speed is amazing. It seems that you’re doing any unique trick. Also, The contents are masterpiece. you’ve done a magnificent job on this topic!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. Richie Kamph says:

    Katy Perry is about to set a new record previously held by Michael Jackson. If she manages to secure number one spot in the US singles chart she will become the first artist to have five number one singles from one album. Katy Perry is probably about to set a nice brand new record formerly held by Michael Jackson.He So long as she is able to to obtain number one position in the Usa singles chart she will be able to grown to be the very first singer to possess 5 number 1 singles produced by one album.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. I would like to convey my admiration for your generosity supporting people who have the need for assistance with that content. Your personal commitment to getting the solution up and down came to be certainly beneficial and have continually allowed guys much like me to attain their objectives. Your personal warm and friendly report denotes much to me and additionally to my colleagues. Thank you; from each one of us.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. web design says:

    What i don’t realize is in truth how you’re now not actually much more smartly-liked than you might be now. You’re so intelligent. You understand therefore considerably when it comes to this matter, produced me in my view imagine it from a lot of varied angles. Its like women and men don’t seem to be interested except it is something to accomplish with Lady gaga! Your own stuffs nice. Always deal with it up!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. This web site is really a stroll-through for all of the data you needed about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and also you’ll definitely discover it.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. It is appropriate time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this publish and if I may just I want to recommend you some fascinating things or suggestions. Perhaps you could write next articles relating to this article. I wish to read even more things approximately it!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0