Written by AbangNara | March 26th, 2009

gambar bekas isteri aziz m.osman

Sampai sekarang masih menjadi tanda tanya di benak pemikiran kami ini tentang perceraian Aziz M. Osman dengan isterinya, Nor Radhiah Ramli. Umur baru 23 tahun tapi dah bergelar janda. Kesian betul kami kat bekas isteri Aziz M. Osman nie.

Tapi tak apa, mungkin kehadiran Nor Radhiah ke PWTC bersempena dengan Perhimpunan Agung UMNO bakal membuahkan hasil. Ramai Dato’ Dato dan Vip Vip yang pasti akan terliur melihat kelibat si janda muda yang cantik manis ini.

Dan kepada pembaca blog kami yang sedang mencari calon isteri, bolehlah ke PWTC dan try mengorat si Nor Radhiah ini. Jangan lupa print gambar di atas untuk memastikan anda tidak mengorat orang yang salah.

70 responses to Bekas Isteri Aziz M. Osman Di Perhimpunan Agung Umno

  1. ain says:

    ooo dia ni wanita umno eh
    cpt2 la laki2 kt luar sn ngorat dia
    mn thu kot2 dpt

    0
    0
  2. ain says:

    cntik jgk beks istri aziz m osmn nih
    dgr kata dulu dia ni ustazah eh

    0
    0
  3. aku says:

    put3 umno plak dahh…

    0
    0
  4. flower says:

    ye la dia kan ustazzah..

    0
    0
  5. fiza224 says:

    cantik blehla… tp ustazah, xkan xtau die dlm tmpoh edah mse khwin ngan aziz tu. pgi berbulan madu smua tu sape nak jwab..

    0
    0
  6. chantek says:

    ye la kan…hairan aku…takkan bende tu pun tak tau…kesian lak tgk ex-husband yg tak tau ape2 pasal tu…

    0
    0
  7. eton(bknnamasebenar) says:

    btul..btul..btul..

    0
    0
  8. garfield_82 says:

    hmmm…dia nak glam la tu..kesian,baru kawen dah kena cerai,takut aku nak kawen ngan laki2 zaman skang ne

    0
    0
    • fiza224 says:

      klu xkhwin ngan laki zaman skrg ni,nak khwin ngan laki zaman mane laki…zaman dato k ke? he…he… alamat nye rmailah wanita2 kat m’sia ni xmrasa dpt anak.

      0
      0
    • hanz says:

      bukan salah laki…die nie yg buduss

      0
      0
  9. pim says:

    ustazah ahli puteri umno ke….

    0
    0
  10. ni says:

    dia ni cun…..tp sian la…
    nnti adelah jodoh tuh….
    harap tabahkan hati yeee

    0
    0
  11. lilies says:

    cntek gak kn.. kalu da namenyer manusia mane lari dari kesilapan..

    0
    0
  12. saloa mambok says:

    eee lain mcm sket aku tgk dia ni…..

    0
    0
  13. hanz says:

    boleh tahan la die nie…
    umno rupe nye die nie…huhuhu…ingt org pas..hahha

    0
    0
  14. hmm.. says:

    dia ni kan pengajar tabika kan. semua yg mengajar tabika wajib mengajar pengajaran islam kan. orang sekarang dah tk reti bezakan. pandai reply comment tapi tak reti nk guna internet search engine utk cari maklumat dan ilmu. :-p

    0
    0
    • hanz says:

      ko pandai sgt ker???

      0
      0
    • ain says:

      ko pakar internet ke
      org x tahu kna bertnya la..
      jgn bangga diri dan riak bla dh rs diri tu pndai sgt..

      0
      0
      • hmm.. says:

        keburukan lebih mudah disebar tanpa cuba mengesahkan kebenaran sesuatu perkara itu. bila kita dah tahu kita buat silap dgn menyebarkan maklumat paslu/fitnah, kita biarkan mcm tu tanpa memperbetulkan apa2.. sbb kita fikir, siapa lah tahu kita siapa..
        sebelum menyuarakan pendapat, pastikan la ianya benar, terutama kita yg beragama islam.

        ni mesti ada yg tulis, kwn aku beritahu, makcik aku beritahu, jiran aku beritahu, itu ini lah.. sesiapa yg mmg suka sgt memburukkan org, pun percaya lah.. lepas tu pergi lah diorang cerita kat keluarga, kawan, jiran..

        kita tak pernah cuba menolong org yg diperburukkan..

        pernah tak fikir dosa yg munkin dah kita lakukan.. kita tak tahu kita hidup sampai bila..

        nah apa kata layan ondscene.via.my, semoga beri keinsafan.. huhuhu..

        0
        0
  15. siti aisyah says:

    USTAZAH TAHIK KUCING LA DIA NI..TEMPH EDDAH PUN TAK TAHU….NENEK AKU PUN TAHU..NTAH APA USTAZAH CELUP NI

    0
    0
  16. zaza says:

    2-2 pihak salah…yg dia ni bkn nak ckp awal2 kat aziz…punya la bodoh…aziz pun sama nak kawin cpt2 sgt zmn skrg ni apa2 hal pun kena check dulu background…

    0
    0
  17. Benjamin says:

    …ini pun nk jadi isu…tah hape2….

    0
    0
  18. liza says:

    ckp psl bni aziz ni,aku knl sgt sape dia..

    0
    0
  19. awek cun says:

    lawo gak bekas isteri dia ni…

    0
    0
  20. kak ROS says:

    xgune kalo ade rupe kalo otak ltak kat tpak kaki..ilmu agam xckup kat dada..mse nk kwen nfsu da melolong2..tu yg trus kawen…dose tolak blkg…hmmm..pmpuan2…slisih malaikat kite pmpuan nie berperngai cmnie..wat kbncian org lak..boley ilex lg pmpuan nie bergmbira kat parti umno nie..haha..spe lak jdik mgse die…aziz pun same tau ar nfsu ade satu..agk2la nk trkam pun skali trkam rupnye da expired daa…huhu…

    0
    0
  21. juegos says:

    What i don’t understood is in reality how you’re not actually a lot more smartly-liked than you might be right now. You are so intelligent. You understand thus considerably when it comes to this subject, produced me personally consider it from so many varied angles. Its like women and men don’t seem to be interested except it is one thing to accomplish with Girl gaga! Your individual stuffs great. At all times maintain it up!

    0
    0
  22. you’re really a good webmaster. The web site loading speed is amazing. It seems that you’re doing any unique trick. Also, The contents are masterpiece. you’ve done a magnificent job on this topic!

    0
    0
  23. Richie Kamph says:

    Katy Perry is about to set a new record previously held by Michael Jackson. If she manages to secure number one spot in the US singles chart she will become the first artist to have five number one singles from one album. Katy Perry is probably about to set a nice brand new record formerly held by Michael Jackson.He So long as she is able to to obtain number one position in the Usa singles chart she will be able to grown to be the very first singer to possess 5 number 1 singles produced by one album.

    0
    0
  24. I would like to convey my admiration for your generosity supporting people who have the need for assistance with that content. Your personal commitment to getting the solution up and down came to be certainly beneficial and have continually allowed guys much like me to attain their objectives. Your personal warm and friendly report denotes much to me and additionally to my colleagues. Thank you; from each one of us.

    0
    0
  25. web design says:

    What i don’t realize is in truth how you’re now not actually much more smartly-liked than you might be now. You’re so intelligent. You understand therefore considerably when it comes to this matter, produced me in my view imagine it from a lot of varied angles. Its like women and men don’t seem to be interested except it is something to accomplish with Lady gaga! Your own stuffs nice. Always deal with it up!

    0
    0
  26. This web site is really a stroll-through for all of the data you needed about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and also you’ll definitely discover it.

    0
    0
  27. It is appropriate time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this publish and if I may just I want to recommend you some fascinating things or suggestions. Perhaps you could write next articles relating to this article. I wish to read even more things approximately it!

    0
    0