Written by AbangNara | January 23rd, 2013

Nampaknya perkahwinan selebriti di tahun 2013 bakal dimulakan dengan pasangan Beego dan Linda Hashim terlebih dahulu (maaf, Liyana Jasmay kahwin bulan 2 ini dulu. Terlupa plak). Mereka berdua telah sepakat memilih tarikh 8 Jun 2013 untuk diijabkabulkan sebagai suami isteri. Untuk makluman, Beego dan Linda Hashim telah bertunang pada Oktober tahun lalu.

beego dan linda hashim

Beego sebelum ini pernah mendirikan rumahtangga yang hanya mampu bertahan selama 4 bulan sahaja bersama Intan Shahira Mohd. Shahru. Ini adalah perkahwinan kali keduanya. Beego kini berusia 33 tahun sementara Linda Hashim pula 29 tahun. Memang sesuai sangat dah umur tersebut untuk mendirikan masjid.

beego dan linda hashim

Ada lebih kurang 4 bulan lagi sebelum hari istimewa Beego dan Linda Hashim. Semoga segala persiapan akan berjalan dengan lancar. Semoga perkahwinan yang bakal dibina kali ini berkekalan sehingga ke akhir hayat. Info asal Kosmo.

beego dan linda hashim

P.S: Penghantaran percuma untuk pembelian jubah pattern daripada Gudang.My. Jangan lepaskan peluang ini. Harga murah, kualiti tinggi dan customer service yang sangat efficient. Layari www.gudang.my atau LIKE Facebook Gudang.My untul info lanjut.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

30 responses to Beego Dan Linda Hashim Kahwin 8 Jun Ini

  1. orang says:

    ska Linda Hashim,lakonan best tp jrg blkon skrg…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 0
    • angin says:

      Pasangan selebriti itu kedua2 psgn merupakan Selebriti ye pembaca sekalian.
      Bakal suami LJ bkn la selebriti.
      Sekian…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 8
      • Anonymous says:

        nara mention ‘perkahwinan selebriti’ bkn nye pasangan selebriti…take note sket eyh org atas sana nu…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 1
        • Juliana Banoss says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 22
        • Lembu Gemok says:

          Oii Juliana Banos..lu cakap pakai otak sikit ek..takyah dgr rumors kat dalam paper..semua tu fitnah…ex wife dia aku kenal..dalam paper, masing2 memburukkan nama pasangan masing2..padahal secara real life, mereka berdua saling mencintai..tetapi terpaksa berpisah kerana halangan family..so jangan buat fitnah merata!!!!!jentik idung kang!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 4
        • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

          kak cham dulu pernah la terTASTE kat Beego ni… tp sekarang blahhh….

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 8
    • kak rubi minat adam mukhriz says:

      suka tengok linda ngn beego dalam fatimah juling

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • Hanna says:

      Betul. Nampak serasi sangat. All the best. Semoga jodoh berpanjangan

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • kak timah says:

      kawin jugak lesbo ni . . hope kekal lh pas ni

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 10
    • hijau says:

      aku kenal linda hashim kat tv ni slalu bawak watak2 gatal miang penggoda masa kecik2 dulu..hehe tapi die berlakon best tak kisahla watak die baik ke jahat.tak over.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  2. Lembu Gemok says:

    bagus lah macam tu..kawin cepat2..elak maksiat..ex wife dia pon baru sahaja habis reception last week…kisah lama usah dikenang,binakan kisah baru dgn insan yang baru…:)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  3. cLn says:

    Bkn Liyana Jasmay ke yg first 2013?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
    • ape daaa says:

      Org ni laen kali baca la btl2 dulu wey.
      Pasangan selebriti = suami dan isteri itu adalah SELEBRITI!
      Bunguks, xbaca btl2 dah hentam org. Baca dulu.
      Ishk8… Pakai spek ek lain kali ye.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
      • mak jah says:

        aku setuju dengan ape daa.
        nara maksudkan pasangan selebriti. maksudnya DUA-DUA selebriti.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  4. Jiran Sebelah Rumah Kak Limah says:

    Makan hati lh si Sharnaaz tu tengok retis lain kahwin, die masih tersangkot kat toll sungai tak berbuloh. Haha. Kirim salam je lh Sharnaaz ye. Jiran aku tu masih single and available, tk payah lh kau nak tunggu2. Nak?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 1
    • Harunoichi says:

      ceh, Sharnaaz tu kalau bagi hantaran RM200k pun aku tak mau.
      Bini lain makan nasi, kalau bini Sharnaaz, makan penendang!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
  5. Anonymous says:

    penah nampak dorang kat mid valley, swett je..
    tapi agak menyedihkan, beego bertindik di telinga..
    what kind of attitude shown.. huh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 2
  6. Anonymous says:

    Rase2nyer LJ yang first.. Bertindik?? Iskh2

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  7. Anonymous says:

    xkira la pasangan seleb ke tak seleb ke.. yg pasti liyana jasmay yg 1st nikah taun ni Nara ooiiii!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  8. miss mong says:

    cantik linda hashim ni..blakon pn best tp pelik nape dia brape glamer.org lain yg blakon ntah apa2 cpt plk glamer

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
    • hijau says:

      mgkin sbab linda hashim tak suka cr publisiti murahan, tak reti pakai terbukak2, berebut jantan, peluk2 ngan laki kat majalah/paper/kelab..

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  9. lin says:

    Tahniah Linda dan Beego!semoga pernikahan kali kedua ini berkekalan buat Beego.bagus pasangan ni dah bertunang tak over exposed pun.tak macam pasangan lain yg baru couple dah tayang sini sana tp habuk pun tarak.hihi

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  10. nenetBurberry says:

    good luck

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  11. loli says:

    linda hashim ni cntik tp syg knapa plih beego yg ntah ape2. beego ni bkn nye berduit pon.kisah dia dgn ex wife dia dl.dia mkn duit ex wife dia.xtakut ke? kalo da brubah ok la tp rs nye kalo org yg sk mkn duit pmpuan ni mmg ssh nk ilang sifat ngikis tu..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      elehhhhhh bini dia yg dulu tu la bodoh ! kenape kasiiiiiiiii je kt laki tu duit ! last last ha nyesal pulak kawin ngan beego ni konon beego ni tk berpelajaran huh nyampah minah jambu lah ! sebelom kawin mesti tau pe cmana prangai beego ni ! bila nk kawin main rembatttttt je pas tu nyesal ! minah jambu harap ape yg dorang2 kt atas komen yg konon2 nye beego makan duit bini tu tk betol ok …..beego nk kena keja keras untok membukti kan kt orang2 yg mengata tu ok !

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. ikan siakap diternak kak cham/olga says:

    tak semua org perfect..kita semua pun msti ade yg tersalah jga kan… tak payah la nk condem sgt abg nara ni…. isu kecik je pun… well congrats to linda an beego..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  13. Pengkritik tidak bertauliah says:

    Baguslah… lgpun kesian gile dkt Beego sal pkhwinan dia yg ptama tu… Beego betul2 bwak diri…Linda Hashim pun cantik n pdan dgn Beego… Smga korg bkekalan smpai bila2 :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  14. JHudd says:

    Hansem gak tgk Beego nih walaupon tombam skit

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. bungamelayu says:

    suka!!! congrats to both of u

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0