Written by AbangNara | September 30th, 2009

beautifulnara

Terima kasih beribu-ribu lemon buat suratkhabar Kosmo yang sudi mempemeskan lagi BeautifulNara. Kalau tak ada aral melintang, Kosmo hari nie (30 September) ada terselit muka Abang Nara mempromote dan bercerita sedikit sebanyak tentang blog BeautifulNara.

Nak tau apa yang Abang Nara gosipkan dalam Kosmo? Kena la beli Kosmo hari nie. Terima kasih banyak-banyak kepada anda semua sebab tanpa anda BeautifulNara takkan jadi sepopular ini sehingga dapat keluar dalam Kosmo.

P.S: Kami pun tak check lagi betul ke tak keluar dalam Kosmo hari nie. Tapi rasanya ada kot. Tolong belikan dan checkkan untuk kami ye. Sebab kami tulis cakap keluar kat Kosmo berdasarkan info daripada penulis Kosmo yang interview kami hari tue. Kalau ada bagitau ye ~~

nuffnang awards

85 responses to BeautifulNara Dalam Kosmo Hari Ini

  1. Penari Poco2 says:

    jap lg aku nk bukak kosmo online…

    0
    0
  2. hurm.. says:

    jom beli kosmo……..

    0
    0
  3. whahaha says:

    wah2 makin mantop skrg BN nih.. congrats

    0
    0
  4. Delimasaraa says:

    kena beli kosmo niiii

    0
    0
  5. yula says:

    loh…nape xbg tau smlm lg.
    kalu tak bl siap2 td
    tengk kosmo dlm tenet la

    0
    0
  6. violet says:

    tahniah bn
    huhu

    0
    0
  7. violet says:

    lololo

    0
    0
  8. Penari Poco2 says:

    aku xpnh beli kosmo…aku online jerk…
    aku cume beli UTUSAN BORNEO jerk…

    0
    0
  9. Penari Poco2 says:

    aku nk out japs…sori ek kawan2…
    ari ni ader bz skit…
    nak cuci keta japs…
    pastu…bla bla bla…
    pastu…bla bla bla…
    pastu….

    uuuhhh…jadual padat…padat…

    0
    0
  10. Delimasaraa says:

    kak nara, nanti paste artikel kosmo kat sini ek..saraa tak dek duit r nak beli kosmo..sebab duit melabr hr raya…dh hbs dh smua duit

    0
    0
  11. hantupensil says:

    fuh..glmaor ar BN ni kang..
    masuk kosmo tuh..

    0
    0
  12. ammey says:

    tahniah…congratulation…qi qi ni….
    chaiy0kkkkkkk…….BN

    0
    0
  13. violet says:

    bosan

    0
    0
  14. violet says:

    pasni law dah glamor payah r nk msuk bn..hang memanjang…..

    0
    0
  15. violet says:

    zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    0
    0
  16. violet says:

    oh emak saya mau kawen….
    hahahahahahaha

    0
    0
  17. Delimasaraa says:

    lapor lorrr

    0
    0
  18. hantupensil says:

    ok geng out dulu…
    jumpa lagi esok..
    bye2…
    c u…

    0
    0
  19. ammey says:

    huarghhhhhh :-8
    ZZzzzzzzz………*_*

    0
    0
  20. along says:

    memang ada kat dalam kosmo… da beli tadi… tahniah menjadi blogger.yg berjaya :)

    along pun bercita2 nak jadi blogger berjaya tapi tatau nak wat blog isu ttg apa hehehehehe…

    0
    0
  21. ANneDeSilva says:

    morning semua..

    0
    0
  22. ANneDeSilva says:

    taniah abg dan kak nara…

    0
    0
  23. Delimasaraa says:

    kaka nara ,

    bila nak wat rumah terbuka?????

    0
    0
  24. Jojio says:

    Aku dah try Kosmo on line…tak dapat le pulak….

    0
    0
  25. LaLuNa says:

    patot la kosmo online rosak ari nih..

    0
    0
  26. ceisa says:

    Tahniah bro..!! makin glamer :p

    – hasiibharun.com

    0
    0
  27. singaganaz says:

    hensem bangat abg nara auuuwww…

    0
    0
  28. GurLLy says:

    wahh.. ptt la kosmo x leh msuk pg td… promosi BN, abg nara hensem ek.. hehe

    0
    0
  29. muyyaQ says:

    tempat komen ke tempat chat nih? haizz

    0
    0
  30. Folks have not a clue the fact that this is out there. Your blog alerted me to thinking that I had earlier neglected. Getting more people to be a part of the discussion is actually a good thing.

    0
    0