Written by AbangNara | June 1st, 2015

So sweet!!! Romantiknyaa. Pergh!!! Kalau Abang Nara jadi Nora Danish, memang terharu sangat-sangat. Confirm mengalir air mata. Selepas desas-desus kononnya Nedim kini dilantik oleh Nora Danish sebagai pengurusnya dinafikan, teman lelaki pelakon comel ini telah memuatnaik satu gambar di Instagram dengan caption yang begitu power!!!.

\nedim

Tulis Nedim:-

Missing my Boss ????..Eh , I mean my love???? .. I don’t care what they want to label me , as long as whatever I do for you and with you makes us happy ! Oh yes bayaran saya utk menjaga Dia ialah Kasih Sayang that she gives me ?? .. Love u baby boo @noradanish . #NedNora #SIFM #theyCantaffordmyServicebutYouCan ???? P/S – don’t hate if you partner ain’t gentleman enough to send you to work ,pick you up from work and make sure you have all your needs .. It’s called being a boyfriend that truly cares ! … I know men of this kind is near extinction ,lucky Nora I guess ????

\nedim

Bak kata Nedim, sememangnya lelaki sebegini sudah jarang wujud di dunia ini. Memang Nora Danish beruntung mendapat teman lelaki yang begitu menjaga dirinya. Abang Nara paling suka part ‘bayaran saya ialah kasih sayang’. Memang sweet sangat-sangat. Nak guna ayat itu untuk wife tercinta nanti. Semoga percintaan Nedim dan Nora akan terus bertahan walaupun pelbagai rintangan melanda. Sama-sama kita doakan.
\nedim

P.S: Tengok tue betapa flawlessnya kulit apabila menggunakan Ridzskin Expert Whitening Foundation. Wajah anda yang dah cantik bertambah-tambah cantik. Paling best efeknya tahan berjam-jam lama. Guna sekali je terus kekal cantik seharian. Kulit makin mulus, gebu dan berseri-seri. Banyak lagi testimonial dan gambar mereka yang telah berpuas hati dengan produk ini di Facebook Ridzskin Official atau di Instagram Ridzskin.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

103 responses to Bayaran Saya Untuk Menjaga Nora Danish Ialah Kasih Sayang – Nedim Nazri

  1. Anonymous says:

    hahaahahaaaaaa… kasih syg!! ada makna tu nakk oii..

    0

    0
    • jiran sebelah says:

      nasib baik dredre belajar english dgn si nabilah. kalau belajar dengan si nedim ni, neno ke laut jugaklah jawabnya. apa kes mak kau kena cerai atau/sampai bapak kau berbini muda, habis gentleman ke tu nedim? hewssssss

      0

      0
      • Anonymous says:

        EEEUUWWWWW….
        ko tak keje, keje mengepit bawak ketiak nora bolehlah nak berlagak cakap boleh hantar, pick up nora..
        gaji dengan kasih sayang??
        eemm elok la tu sok kawen nakbagi bini tu makan ape..
        lelaki gentlemen bukan macam bosned neh ye..lelaki gentlement die keje, tau carik duit sendiri, bukan mengepit dengan pompuan 24-7.
        ini gentelman..LOSER!

        0

        0
        • Next???? says:

          duda dan janda gersang lagi ber poyo!

          0

          0
        • Pak Mat says:

          Nasib baik daddy kau tu loaded. Harapkan muka kau yg mcm budak kena cacing kerawit tu, memang gagal la brader. Kalau x disebabkan pengaruh daddy, kau ingat nak ke ND tu kat kau? Please…loser sit down.

          0

          0
        • K Bai says:

          Filem “The Big Loser & The Untalented Desperate Bitch”…akan ditayangkan dipawagam tidak lama lagi. Tungguuuuuuu…..

          0

          0
        • Abang Sahdo says:

          OMG, no need to berkasih sayang sangat la bro. Polish your English first. You English sucks ass man. Mcm guna Google translation. And you called yourself a… rapper? Please, don’t waste your bloody time.

          0

          0
        • Anonymous says:

          janda gila anak menteri. sedih la kau nora.

          0

          0
        • Anonymous says:

          “don’t hate if you partner ain’t gentleman enough to send you to work ,pick you up from work and make sure you have all your needs .. It’s called being a boyfriend that truly cares ! … I know men of this kind is near extinction ,lucky Nora I guess ????”

          yuckss.. ayat apa ni? org lain lg bertuah lg la weii ada suami yg jaga.. stakat boyprend tak main la…

          0

          0
        • kodok says:

          perangai mcm ni klau bkn anak menteri org panggil biawak hidup.
          tp dah jd anak menteri letak title gentleman la pulak.. krikk…krikk..

          0

          0
        • suamkuku says:

          kasih sayang tak halal buat apa.
          dah gentleman sgt masuk la meminang si nora tu jadikan dia isteri yang sah pstu ko bawa la ke mana pun masa tu baru sebut balik ayat gentleman OKay?

          0

          0
        • Anonymous says:

          Terlajak perahu boleh diundur…
          Terlajak Perasan…jdlah seperti 2 org ni..

          0

          0
        • Irfan says:

          “It’s called being a boyfriend that truly cares ! … I know men of this kind is near extinction”

          ….statement perli ayah ko juga ke Nedim?

          Hahhaahaha

          0

          0
        • Lelaki Budiman Mukmin says:

          HALAL ITU JELAS DAN HARAM ITU JELAS ….
          Sekian Terima Kasih

          P.s: Wahai Kaum Lelaki …
          Jadilah seorg lelaki Budiman Mukmin.
          Pelihara wanita2 di dunia ini dr Fitnah Dunia samaada dia Mahram ataupun yg Bukan mahram kamu ….
          Secantik2 Perhiasan Dunia adalh Wanita Solehah.

          0

          0
        • anonymous says:

          Kalau betul lelaki sejati, peristerikan dia. Muliakan dia sebagai hak mutlak ko. Kalau setakat meneman x panggil gentleman. Makin jatuh banyak fitnah ada.

          0

          0
        • kaya says:

          orang kaya bekerja bukan macam kita
          ada banyak duit, labur je kat saham saham
          duit bonus and dividend dah cukup …tak perlu gi pejabat
          belum lagi kutip duit sewa rumah,sewa kedai ,dll
          yg bukan anak menteri pun boleh buat gitu
          janji ada modal besar

          0

          0
        • NENONOK says:

          Comment awak memang WIN.!

          0

          0
      • Anonymous says:

        ooo suwitnyeeee…
        rase sampai nak muntah..masuk bakul angkat sendiri..
        org laen yg halal pergi berjemput berhantar, itu ini untuk wife takde kecoh macam ko..bile ko nak kawen dgn nora..
        buat stok suka2 letak kat insta je ke..

        0

        0
        • Baby Larat says:

          english berterabur gile. kereta sports bleh pakai. tuisyen english tak mampu bayor. hahahaha….lawak.

          0

          0
        • shaz says:

          Setuju 100%….meluat baca statement si nedim, bragging sgt konon2 dia sorang je gentelman, ooops, I mean gentleman yg wujud zmn skg ni…I agree with what u said, lelaki2 gentleman lain yg dh sah n halal dgn isteri masing2 pegi hntar n ambk wife masing2 tiap2 hari x kecoh pn…dia sekor je yg perasan…tak halal pulak tu… :-/

          0

          0
    • Anonymous says:

      what if tetibe ajal sampai dulu..

      0

      0
    • abg gagah says:

      Bayaran kasih sayang apenye, dah dapat main memang sanggup la ikut bawah ketiak nora tu… alee utooo

      0

      0
  2. dina says:

    tak keje …boleh lah duk menjemput…..
    kasih sayang konon…
    ex wife ko layan camner pulak dulu sampai bercerai?

    0

    0
  3. Msak sgt says:

    Elehhh…Xdpt bnda tu blh lh bresuwweett bgai.tnggu lh dh kwin.suma jnji mnis sorang lki.actually suma lki cmtu,blum dpt snggup bkorban pe sj.

    0

    0
    • poyo says:

      fasah dulu lagi teruk
      sana sini dgn laki orang
      sampai cerai berai

      0

      0
      • kutuberhak says:

        Takda kena mengena dengan FASHA.
        Jejai beribu kali lebih gentleman.
        This fucking nerd,is talking about his dick.
        his dick and nora’s hole = bayaran kasih saying.

        0

        0
  4. Fureet says:

    dah ko tu takde kerje, memangla buleh ko nak berambik berantar bagai… English pun berserabut , kalo rasa banyak duit tu pergilah upah tutor ajar bahasa inggeris atau nak lagi senang cakap jelah bahasa melayu, ni tak, nak berlagak tapi zero..

    0

    0
  5. mel mel mel says:

    woooo sendu gila. ni kes puji diri sendiri ke ape ni? kahkah. laki aku hari2 anto pergi balik keje tak aku kecoh letak kat insta pon! laki ye a.k.a suami. halal!! setakat bf? taik! bukan dpt pahala pon

    0

    0
  6. zil says:

    yelah..untung sangat

    0

    0
  7. Anonymous says:

    bukan bayaran pancut dalam ke?

    0

    0
  8. AAB says:

    Bapak ko byk duit 1mdb kasi ko buat belanja bole laa ko jempot bagai, kebanyakan kami golongan marhaen ni kene g keje utk menyara kos sara diri yg semakin meningkat. Terima kasih BN naikkan harga minyak harinie, I Love PM.

    0

    0
  9. misz says:

    Mayb Nora untung bertemankn Nedim.. tp apa la maknanya itu semua tanpa sebuah ikatan perkahwinan yg sah… nobody hates u nedim for being such a gentleman and caring person in herlife.. marry her if u have the guts to take all the responsibilities. Ada bran ka nedim

    0

    0
  10. najwa says:

    Ya allah! nak muntah aku baca…sblm bg kasih syg, bagilah mas kahwin dulu!

    0

    0
  11. Derpina says:

    Kata don’t care, tapi upload status macam ni..ekeke..drama sungguh..kehkehkeh

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Knp blkg kasih syg ada tanda soal?? Kasih syg mcm mane ni??? Celah kangkang ke? Nedim, tak payah laa kuar apa2 statement slagi korang belum nikah secara sah… Tau x org menyampah?? Kalau dah nikah punn ustaz kate tak elok dedah sgt hal rumahtgga,, inikan pulak kamu berdua yang belum lagi suami isteri… Dh ade anak kan memasing?? Bg laa cth yg baik2 utk anak2… Ni memanjang je bkepit mcm belangkas… Aritu upload video menari pusing2, lepas tu upload video nora marah kau sebut pkataan lucah… Elok sgt ke tuu?? Wlupun muke korg bdua mcm budak hingusan pd mta aku,, tp seeloknya berlagak laa sesuai dgn usia…

    0

    0
  13. adudu says:

    krik… krik… krik…

    0

    0
  14. jarang join says:

    senang je untuk nedim n nora..duit dah tntu byk kan? smua dah ckup kan? ksih syg ckup duit pon stabil jdi nk ttup mlut org mulut tempayan mulut wartawan kawin je la…..senang dah halal org nak kata ape pon xboleh, jaga rumahtngga hingga je jannah..aminn

    0

    0
    • bencimiangmar says:

      NIKAH………………?????????????????????????
      Takda dalam kamus sinerd. Bersekedudukan lagi best, tak cepat boring. Tegok masa dia dengan BeeKhan dulu – Lima tahun berkepit. Bila nikah, tak sampai setahun dah cerai!!!!

      0

      0
  15. sophie says:

    NAK MUNTAH! PUIIIH

    0

    0
  16. aihhh says:

    pegi kawin dulu… then talk about kasih sayang…

    ”don’t hate if you partner ain’t gentleman enough to send you to work ,pick you up from work and make sure you have all your needs”
    hahaha.. I lol at this statement…. orang yang tak keja duk umah aje buat macam ni… and ada banyak cara lagi nak jadi gentlemen…

    nak gentlemen, amik cabaran dan kawin… then baru talk mcm mana u nak jaga dia…

    0

    0
  17. lebih baik ko jd gay says:

    attention whores.

    0

    0
  18. zain says:

    Oh My English…..

    0

    0
  19. aku penganggur says:

    Oh my English

    0

    0
  20. Yusrakhaliesah says:

    Sapa uang berminat nak dapatkn RIDZSKIN EXPERT WHITENING FOUNDATION boleh follow my IG atau direct whatsapp sy di 0175140773.. Saya merupakan agen sah RIDZSKIN EXPERT WHITENING FOUNDATION jajahan Alor Star

    0

    0
  21. Ayam Afrika says:

    Cuba tukarkan perkataan ‘Kasih Sayang’ kepada ‘Free Sex’….maybe make sense.

    0

    0
  22. leia says:

    nedim, your english gave me cancer, please kill yourself.

    0

    0
  23. k says:

    bapak bagi duit belanja boleh cerita.
    bf orang lain kerja cari duit sendiri.
    bercinta kalah orng belum kahwin.
    tssskk,tsssk
    hidup dmeroyan crew!

    0

    0
  24. apa-apa lah says:

    Its called being a jobless bf.. if the boyfriend truly cares, he will marry the girlfriend ASAP.

    and unlike you sir, my boyfriend has a job and a career and he works hard to get to where he is now which makes him a bigger man than you ever will be.

    0

    0
  25. Anonymous says:

    Suami saya elok je hantar then picked up saya kat tempat kerja. lepastu pergi office dia. bukan suami saya je. ramai je saya tengok lelaki2 lain hantar isteri/gf ke tempat kerja. pandai2 je ckap ‘men of this kind is near extinction’

    syok sendiri lettewwww..pffffftttt

    0

    0
  26. Queen Aurora says:

    Pehal mamat ni suka syok sendiri eh? Eh ramai lagi jejaka2 di luar sana yang BERKERJAYA & yang jauh lebih sweet daripada kau. Ye lah, memang korang berdua je paling sweet di dunia ni. Puihhh nak termuntah aku. Bang nara, ni kau panggil sweet? Memanglah sweet kalau diorang tu dah kahwin. Ni tak, berkepit je.

    0

    0
  27. aku yang meluat says:

    hallloooo….kalau ko gentleman sangat, pergi lah masuk meminang dan jadikan awek ko tu sebagai isteri yang sah. Isteri yang ko boleh bawak bersama masuk syurga. Sila angkat martabat awek ko tu kepada isteri yang sah. Kalau ko gentleman enough, ko akan memperisterikan ND tu dan selamat kan dia daripada fitnah dunia dan orang ramai. Peeeeeleesssssss lah tak de siapa yang jeles dengan ko yang so called gentleman tu ….orang semua meluat….sila faham perbezaan meluat dan gentleman. Jauh beza tu dikkkkk oii…..(by the way akak tengok muka ko rasa macam nak jotos aje…)

    0

    0
    • Cam nak jotos jugak! says:

      Akak Nya statement paling win, especially the last part tu LOL!!!!!!!!!!!!

      0

      0
  28. isteri orang says:

    suami sy, dr zaman study dah start hantar & picked up kat airport, then sy kije pon dia kerap hntar & picked up tp ni depend schedule dia lah. Dr sebelum kawin hingga kami berkahwin lah, fuhh struggle jgk suami sy.

    0

    0
  29. maaa says:

    Yucks big time for this small boy

    0

    0
  30. Anonymous says:

    bla bla bla…kawin je lah. dah mcm husband and wife.

    0

    0
  31. zabedah zabit says:

    dia anak ongkaya…

    takat tak kerja bapak dia boleh bagi puluh ribu sebulan..ongkaya la katakan..

    tapi bodoh..omputeh kelaut

    0

    0
  32. TakSukaNoraNedim says:

    Statement perasan. Muka mcm nk kasi penumbuk je jantan nie..Nara ko takyah lah nk buat citer pasal diorg nie…tak pasal2 ko hilang dr favourite org ramai kang…

    0

    0
  33. norah says:

    Please for heaven’s sake….. don’t be so forward…. keep the things u said to urself….????????????

    0

    0
  34. Ninanani says:

    Alah….nikah je kalau mcm ni..drp bergelumang dosa…..

    0

    0
  35. nora says:

    words and action mean nothing…
    prove it prick!!!

    0

    0
  36. Anonymous says:

    Lain macam je bunyinya. Ada makna tu. Memang la man of this kind is near extinction sebab lelaki sekarang tau bahagikan masa untuk mencari nafkah dan masa untuk girlfriend. Bukan hanya mengekor girlfriend ke hulu ke hilir. Boyfriend yang truly cares ,akan terus masuk meminang dan sahkan ikatan.

    0

    0
  37. Kiah says:

    english mcm rojak basi…..entah haper2 ….pening baca.

    0

    0
  38. Bunga says:

    statement paling bodoh pernah aku baca. hahah macam harem romantik dia. My husband also like that la. even though dah kahwin 10 thn still sayang saya malahan lebih lagi. so tak perlu nak proud sangat. kahwin pun belum. puii

    0

    0
  39. Anon says:

    Tu bukan sayang tu gila tetek

    0

    0
  40. tecit says:

    Buekkk.

    Weh bukan die ni keje keje jage bapak die ke? setiausaha sulit ke ape ntah. Tetibe ade keje tambahan lak. Xmengganggu keje hakiki ke???

    0

    0
  41. Mak Jemah says:

    Dulu aku rasa comel si Nora ni. Sopan santun budaknya. Tapi ntah lah.. bila dok asyik post gambar sosial dengan si Nedim n rakan2.. naik menyampah pulak aku… itu aku la..aku tak tau orang lain… orang lain suka kot retis camni..

    0

    0
    • AkuPunSama says:

      Oh Sama Lar Kite.. Dulu Pun Aku Follow IG ND. Tp Sejak Asyik Dengan BF & The Geng Dia Yg Ntah PE2 Tuh! Terus Unfollow

      0

      0
  42. Please listen nora says:

    Dear Nora,
    Tinggal kan je nedim k. U used to be that sweet girl before. What happened now? That ned guy got no future.Jadilah nora yang saya pernah kenal. Sweet je. Bahasa lembut and loving. Jangan jadi artis bimbo k. kerana duit otak ke laut. Banyak lagi orang yg kaya educated nak kan u. Sedih. Konon2 high class but girl you seriously look cheap with that ned guy. Ditch him, live your life and wait for the perfect guy. He is still hingusan compared to your hard work and besarkan rayqal all by yourself. He is out of you league. You go girl!

    0

    0
  43. MAKJEMAH says:

    DAH LA GUNA GOOGLE TRANSLATE! PERASAN! PERABIH DUIT BAPAK (DUIT KERAJAAN IAITU DUIT RAKYAT IAITU DUIT KAMI! ) TAK KERJA! TAU BERKEPIT DGN GF JE! LOSER! YUCKS!!!!!!

    0

    0
  44. sincere says:

    nora.. anda cantik dan bijak orangnya.. jgn la biarkan si nedim mempengaruhi awak…
    seriously speaking.. walaupun saya agak segan cakap macam ni, I think girl.. pantat dan lubang you tu deserve someone better.. seriously….
    pikir2 kan la…

    0

    0
  45. Sincere says:

    Anda bijak dan cantik orangnya…
    Seriously speaking walaupun saya segan nak cakap macam ni…rasanya pantat dan lubang awak tu, deserve somene better…

    0

    0
  46. Mak Jemah Dua says:

    Hahahaha nedim buat lawak di petang hari.
    Bukan takat kau je lah weh, ayah aku setiap hari hantar mak aku. Tak kecoh pun macam kau. In fact bukan dorang je ramai je lelaki lain buat mcm tu kat KL.
    Kau anak menteri mana tau ye dok?.
    Dah la macam takde keje je aku tengok kau ni .

    0

    0
  47. Joyah Pok Pek says:

    Dia ni kerja apa sebenarnya??? Pegawai khas bawah bapak dia? Now kerja khas mengulit Nora Danish??? get a life get a job lah..x malu ker ko??? ceh label diri gentlemen~~cermin diri sendiri lah..

    0

    0
  48. Ben says:

    Inilah anak menteri paling sakai dan gila glamer,suka puji2
    diri,perasan bos,perasan bagus.Riak dan meninggi diri.Kawan2
    dia 2 semua pengampu,supaya dapat makan d restoran mahal2
    dan cuti free,anak menteri bodoh ni la tangung.

    0

    0
    • puteh says:

      betul. geli nyer baca statement. riak tinggi melangit. kebanyakan pompuan suka yg humble. lagi menunduk lagi kita respect. mungkin jenis mcm ni je yg sesuai ngan Nora. mmg betul ler, tak ramai dah laki spesis mcm ni yg tinggal selain amat maslan. dah la bodoh bongkak lak tuh

      0

      0
  49. dada says:

    oh my english. muka indon perasan hensem. murahnya perempuan bernama nora, ketawa guling2 fasha laki bini

    0

    0
  50. aries says:

    anda semua ini bukan menegur tp menghina..beza tue.
    apa beza anda dengan mereka berdua..pak iman n pak bilal pon x cakap mcm ni kalau nk org berubah. ingat yg baik blh jadi jahat n yg jahat blh jadi baik. Maybe mereka akan jadi lebih baik satu hari nanti..Anda?yg baik2 ni blm tentu kekal baik hingga ke akhir hayat. Nasihatlah dengan cara berkhemah. Ramai lagi orang terdekat kita yang perlukan nasihat..kenapa perlu nasihat artis yg kita x tahu cerita sebenar.
    klu nk tegur x salah tp jika anda di tempat mereka..adakah anda akan terima nasihat yang mcm di atas ni.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Memang punn… Kami semua dh menyampah sgt dgn prngai dua org ni… Nasihat berkhemah tak blh belah… Hahaa… Nak bkhemah kat mane?? Ape yg xtaw nye? Die sndiri dok update n upload benda tak tentu pasal… Btw mmg kami bkn bilal dan pak imam..

      0

      0
      • aries says:

        just sbb menyampah dgn 2 org nie..anda sanggup dapat dosa??mmg dia salah sbb upload x tentu pasal..tp anda salah juga sbb kutuk dan hina org x tentu pasal.ape beza anda dgn dia?kamu sama jek. bezanya dia di kenali dan kamu tidak.so snglah kamu nk judge dia.

        0

        0
    • bencimiangmar says:

      Ada sesiapa nak duduk tempat mereka berdua ni………………..??????
      Is nerd’s prick longer and bigger than Rohingya men………….????
      Jawab lah, mungkin ini yang u cari

      0

      0
  51. setuju says:

    Daripada Abu Hurairah RA daripada Nabi SAW sabdanya, “Apabila seorang hamba sahaya perempuan melakukan zina dan telah nyata zinanya maka sebatlah ia (dengan 50 kali sebatan) tetapi janganlah menghinanya (dengan kata-kata kesat), kemudian jika dia berzina lagi (buat kali keduanya), maka sebatlah dia tetapi janganlah menghinanya. Kemudian jika dia berzina lagi buat kali ketiganya, maka juallah dia sekalipun dengan seutas tali daripada bulu(haiwan)”

    0

    0
  52. hitam says:

    oghang tua2 bercinta, ginilah ghope nyer. **yang baca, sila jgn muntah yo

    0

    0
  53. Jiji says:

    Adoi …kawin je le ..baru gentelman…btw hg ni x keje bulihla dok ngekor je gfgf…anak menteri wei…..sadis statement tunjuk otak hingai

    0

    0
  54. bojojo says:

    Has the face that is asking for a triple dog crap slap. Ewwwwwww pass the sick bucket please.

    0

    0
  55. tijah says:

    plssss bossned taik . buang video insta kau pasal kau jawab favourite skincare/facial wash nd pakai .

    nampak sangat mcm kauuu penah makan tetek nora!! mcm vavikkkkkk

    0

    0
  56. Anonymous says:

    bnda ngah manis…ngah sedapkan….kang klu dh nyampah,dh x sefahaman kononnya….ngah ngandung pn bole bercerai. whateverrr….

    0

    0
  57. hadoi says:

    Aku igtkan aku je yg pening lalat dgn english dia. Korang pn sama eh. Sep sikit! Hahahahahhahaa!

    0

    0
  58. nona says:

    exactly what kind of job he do for living? mmg nampak betul-betul bossned.

    0

    0
  59. Entah Lah says:

    Tolong la, nora nakkan hang pasai hang bereta ja. Kalau tidak jangan harap la weyh. Mampuih dia tak pandang hang. Menyampah plak aku tengok couple nih. Teremo pulak aku muahahaha

    0

    0
  60. Karl says:

    Maaf cakap le kalau budak Nedim yang cakap bayarannya ialah kasih sayang maksudnya ialah dia nak lubang Nora Danish. Sorry memang agak kasar bahasa saya tapi itulah hakikatnya kalau lelaki kaki clubbing parti itu ini bagai kalau bercakap macam lelaki budiman. Phuiiii……buat malu lelaki je perabis duit bapak. Kerja dah le tak nak, lepas tu bapaknya menteri kaki jilat tu boleh lantik dia jadi punahsihat pulak.

    0

    0
  61. AwanNano says:

    kaha kah kah…lawak dowh aku baca komen2 korang nih….kah kahkah..

    0

    0
  62. Anonymous says:

    YANG HARAM ITU SWEET
    YANG HALAL ITU PAHIT
    Tu yg payah nak nikah utk halalkan hubungan tu….

    0

    0
  63. semoga cepat kawin..byk fitnah kalau mcm ni..kesian ke mu..

    0

    0
  64. senyum says:

    ada yg ckp nora tumpang harta nedim, ada yg ckp nedim harap duit nora. So, kesimpulannya…anggapan korang saje.

    0

    0
  65. cilimanis says:

    diorang ni okay le…
    macam couple2 lain je…
    bezanya they loved to show off..
    org macam ni biasanya cakapnya melebih2..thats why org senang nak judge bukan2..
    ramai je couple yg depan org kemain alim…berpegang tgn pon tidak..
    belakang…kita pon takkan sangka apa yg diorang sanggup buat..
    nora dan nedim-kahwin jelah cepat…then klu you nak show off pon…semuanya dah halal…

    0

    0
  66. mojo says:

    Tahap…kemaruk teruk nih! bau kangkang.

    0

    0