Written by AbangNara | September 12th, 2009

haliza misbun

Menarik jugak tawaran daripada Haliza Misbun nie. Bayar RM10, masuk wayang, tengok cerita dia berlakon dan dapat pakej tengok lurah dendam dia dari view yang paling baik punya. Dari tajuk filemnya “Andartu Terlampau,,, 21 Hari Mencari Cinta” pun kami dah boleh agak betapa dalamnya lurah Haliza Misbun akan ditayangkan. Menunjukkan kemantapan aset 2 bijik itu adalah teknik desperate untuk andartu-andartue sekarang mencari pakwe.

“Apa salahnya saya berikan sesuatu yang tidak biasa dilihat ketika saya berlakon drama. Kalau sama sahaja penampilan saya di dalam filem, macam tidak berbaloi pula harga tiket yang dibayar oleh penonton.

Yeah kami sokong Haliza Misbun. Memang pemikiran dia menitik beratkan kepuasan penonton. Tapi dapatkan penonton dipuaskan dengan aset dia yang agak sudah sezen dan tua? Itu kalau nak tau kena la pergi tengok cerita Andartu Terlampau… 21 Hari Mencari Cinta nie. Tapi kami tak rekemen pergi tengok kalau nak layan filem, kalau nak gi layan lurah dendam Haliza Misbun kami galakkan.

Sekian, satu lagi statement bodoh daripada seorang pelakon Malaysia di bulan puasa ini.

372 responses to Bayar 10 Ringgit, Dapat Tengok Aset Haliza Misbun, Anda Sanggup?

  1. syamiza says:

    1 st

  2. aries_april says:

    td dh bc kat OB

  3. syamiza says:

    ” Tapi dapatkah penonton dipuaskan dengan aset dia yang agak sudah sezen dan tua? ”

    huh berani sungguh abg/kak nara nie…….. kang kena saman lak ngan si liza misbun tu…….. hati-hati k……

  4. nurul says:

    Ish3x…bwk3 btaubat la jgn asyk dok buat ja..

  5. aries_april says:

    dia ni…bdn ldh la montot…
    mcm kna pkai dh je nengok..heheheehe

  6. tOmEii says:

    hai guys….
    ada gak page br ye….
    ni sah kak nara br bgn tido nie…
    huhu…

    ape kejdhny pompuan nie…
    sangap sgt dh gayanya….huhu

  7. aries_april says:

    asl Bn suam2x kuku ja ni?
    mn p smua orng?
    kira pn x mncl g?
    p bli bju rya ker dia tu?

  8. aries_april says:

    la..
    korang smua asl x meriah kan BN ni?
    boring la…
    xrmai orng pn…
    :-(

  9. di hari minggu sememangnya tak ramai orang ^_^.. hehe. eh kepada sesiapa yang ada facebook, leh jadi beautifulnara. leh tengok kat sebelah tue

  10. violet says:

    salam..
    hye guys…
    sori r..
    ada kj td…

  11. aries_april says:

    miza…
    ko mn?
    nurul..leh trn bwh x?
    kt brk kat box bru….

  12. violet says:

    alo..
    ada org x??

  13. violet says:

    nape nk tyng aset ye..
    konpius..
    adakah sangap..
    adakah suke2..
    adakah sebab filem..

    lepas ke nnt..
    law lps kompom
    la tgk lurah dendam..
    pnuh pgung…
    huhuhu

  14. aries_april says:

    la…
    korang smua p mn ni?
    xkan dh out kot?

  15. tOmEii says:

    hai korg….
    bz jap td….
    rmai plak cstmer rini……

    nymph dol tgk andrtu nie….
    garik xhengat…..
    xlaku sgt dhla tu cz tu smpi sggp meggdaikn mruah y xberhrga tue…..
    hahahha

  16. aries_april says:

    sorry ar…
    p buang air jab td…
    :-)
    smpn dr g…
    krng bt karang lak…
    hehehehehehehe

  17. violet says:

    bsr gak tetek dye…
    muahahahaa……

    sat g jgn bwk bf/tunang/laki..
    p tgk….
    hbs nnt leleh air liur samua

  18. aries_april says:

    tomei ko keja jual alu apa ar?
    alu ni kan mrngkumi bnyk bnda…
    example?

  19. aries_april says:

    korang..
    box ats dh bnyk…
    xpt tmpung kta g…
    aries bk box bru ya?
    jgn mrh..hehehehehehe

  20. Kak Nara says:

    jom gi beli baju raya, kak nara belum beli lagi ni~~

    tapi harini kompem ramai orang ni…last min shopping

  21. violet says:

    wehuuuuuuuuuuu
    xder org ker..
    aries???
    tomei????

  22. tOmEii says:

    lol xde org dh ker….
    violt ko dpt x ym aq td….

  23. aries_april says:

    im back…
    la..korang bru bnyk ni ker citer?
    aries ingt bla tnggl ja..
    brjela aries kna bca…

  24. aries_april says:

    korang p mn lak?
    aries kan kata 20 mnt aj?
    tngk aries dh mai…
    korang lak ilang…

  25. aries_april says:

    nurul dh blah ker?

  26. sasha fierce says:

    patutkan seorang ppuan
    walaupun dah kwen belajar

  27. violet says:

    ye kwn2…
    amboi korang
    sajak tol ckp aku dating ngn bangla….
    eh jup lg aku msuk k..
    aku ada kj ni…
    $$$ nk msuk beb

    kira…
    mane u ni…..
    i miss u so muchhhhhhhhhhh

  28. ezoraputeh says:

    eee…smurah itu nilai maruah dia…
    ish3x…rm10 ajer…
    npk sgt ‘low class’

  29. aries_april says:

    tomei…
    ko dh ambl ke lum aries nya email add?

  30. aries_april says:

    la..
    ilang lak smua orng….

  31. aries_april says:

    la…
    aries srng upa nya…
    korang smua ou x ckp ya?
    ni yg bt aries jd orng gila ni…..

  32. aries_april says:

    ok ar…
    smau orng dh xda …
    aries out lu ya?
    muaah…
    bye…
    love u all.

  33. tOmEii says:

    aries mne ym nya….
    xde pon

  34. sasha fierce says:

    xde org

  35. violet says:

    elo..
    ada org x…
    huhu

  36. sasha fierce says:

    test3

  37. tOmEii says:

    elloo….
    ada org x

  38. aries_april says:

    alah…
    ilang pla ko ni tomei…
    kas la..
    aries nk out dh ni….

  39. aries_april says:

    korang out kul brpa karang?

  40. tOmEii says:

    xde org dh ker

  41. aries_april says:

    ok ar korang…
    blah lu…
    admire aries dh blah…

  42. violet says:

    korang aku out jup..
    p toilet
    :)

  43. aries_april says:

    korang bab tngn ni jngn discuss ya?
    aries skit pala dh ni….

  44. mizz oLLa says:

    nta pe2 kan macam la lawa ssgt aset dier 2 eeeissshhh tak minat gler r kat die

  45. violet says:

    yula………………..
    ko ada g x??????????????

  46. mizz oLLa says:

    pelik……….

  47. mizz oLLa says:

    wey violet ko sorang je ke?

  48. BumBLeBeE says:

    knaperkah artis2 Msia makin sker kuarkan statement cm buduh2 alang skang ni??? hairann bin ajaib tul laa…. market kt Msia ni dh teroks sgt ker? huhu

  49. mizz oLLa says:

    ha ad apon org aq tgh bosn nak tgu balik ne

  50. aries_april says:

    ok…
    kli tul caow…
    bye…
    love u all.

  51. mizz oLLa says:

    mmg tak laku pun da tua la. ade pun tgk coz kcian je kot

  52. mizz oLLa says:

    jap ag kul 5 ar bye2 aries

  53. violet says:

    yula..
    ko ni dh out ke..
    tgl je aku..
    len kali ckp r

  54. violet says:

    k la..
    nmpknya sume dh out…
    aku pon nk out gak…
    huhu..

    KAK NARA….
    slmbt berbuka…bn dh bek dmm ke..
    td pnt maen lompat2..
    huhu…
    :)

  55. lanToK LeW says:

    pe nk jadi ngn artis malaysia skunk nie…kata je MELAYU-ISLAM tp sikap,perbuatan,tindakan,kata2 n real life langsung x mencerminkan KEMELAYUAN – KEISLAMANnye…yg tua masih berjiwa muda yg muda hanyut terus d lambung badai…cakap guna kpala lutut camni laa jadinya….kalo stakat nk dedah benda tu bek wat filem lucah lagi bagus….x yah nk cover2 lagi….senang citer….huhuhu….

    • syamiza says:

      kalau dier wat filem lucah kang dier kena gam…. jd dier nak famouskan diri dier tyg skit2 arr…. kalau tyang lelebih kena tapis ngan finas lak…… tak tau lerr apa nak jd ngan artis msia skrg niee…. mcm2 ada……

      patutnya artis tunjuk cntoh yg baik….. sebab dorank kan role model pd anak2 muda dan peminat dorang…….
      tak pk langsung……..

  56. abg jack says:

    abg rasa x slera la…nasib baek baru lpas bebukaa

  57. jay ai says:

    entah le apa salah makcik haliza ni kat mata aku… sebab aku mmg tak berkenan nengok dia berlakon…… over tahap gaban.

    ni buat statement camni pulak……lagi le loya tekak aku.

  58. bubur ikan says:

    hekellah…. dah tua.. x slere aku.

    • syamiza says:

      sian ko ekkkk……. sampai tak selera makan nengok kan si liza misbon nie ehhh….
      sian liza misbun ni….. umur dah lanjut….tp pemikiran tak matang….. nampak sgt murah benar harga diri dier……. ish..ish..ish….

  59. lanToK LeW says:

    haliza nia nk ikut jejak langkah nek jijah kot…..

  60. lulu says:

    alerrr…ape la sngat tu….suka ati dia la…jgn anggap dri tu baik sgt…mengutuk org tu lagi teruk drpd dedah lurah…kpada yg buat artikel ini…ntah2 kmu tu yg lebih teruk…no wonder la crita malaysia ni tak ke mna…msh jga dtakuk yg lama….indonesia yg mundur tu pun lbih laku movie brbnding ngan M’sia…tak pe Haliza…manusia mmg cam tu..bkan nye mereka pun yg bayar gaji Haliza…biasa nye org ya kutuk2 tu..mereka yg lebih…cermin dlu la dri tu…

    • syamiza says:

      yg ko susah hati lak ni kenapa?
      dorang nak cik haliza misbun tu berubah ke arah yg lebih bik laaaa… sebab tu dorank kasi komen pedas2…. biar tebuka mata liza misbun niee……. sedar diri skit…..

    • NickiEta says:

      suka ati dia laa??? mazhab mana ko pakai ni??? hehe…. aku sian kt pengomen2 yg bagi komen cmnih… dh jahil ilmu dunia/akhirat tp bodoh sombong plak lg…. shiannn tul…
      nak banding ngan Endon?…knaper tak banding plak yg bala2 menimpa endon tuh…??? cube renung2kan sket ape sebab dpt tsunami sumer hancur tp masjid sket pun kene?? sbb org2 sana berfikiran cm ko laaa…. yg haram, biarkan berlaku berleluasa sbb ade etika “SKER ATI DIER LAAAA”

  61. hantupensil says:

    hello….\haliza misbun…\heheheh

  62. Penari Poco2 says:

    assalamualaikum…

  63. Penari Poco2 says:

    Astaghfirullahalazim…
    bende haram pon nak kasi org tgk ker…
    xmalu tul…maruah letak kat mane…???

  64. watie says:

    dia sbenarnya nak kwin tapi x de org nak kot..tu yg dok tunjuk tu agaknyer…

  65. Zaza Muhammad says:

    eeii x elok aaa Haliza sound camtu, terserlah ‘kedesperadoan’ dia pancing penonton ke panggung. Lain le klu dia tu Angelina Jolie, kite org Asia, bkn org barat yg ntah kemana kesopanannye.
    PK le dulu sblm wak statement apa2… well stuju gak Nara, mmg salah satu statement yg kurang bijak… bulan2 mulia plaks ni…aduhhh….
    Tp ari tu lagi aa klaka aku dgr, ni wartawan lupalaks nama dia. Leh lai dia question, psl lam filem ni Awie ngan Erra akan dipertemukan. Menurut wartawan tu, ble ke diorg ni blakon bersama, jumpa kat set. Bkn ke diorg dah muncul sesame lam filem Cuci….ok je diorg tuh….. takan le wartawan tu ble lupe laks!

  66. lps ni mesti ada org nk kahwin dgn dia..pak duda2 yg gersang…ekekeke

  67. iz says:

    camtu la ME-LAYU :D

  68. pening says:

    Ala c Haliza ni…betul2 da desperate…murah tul nilai kau.ek…ntahla…mcm2 dunia artis ni…

  69. dr. sakit says:

    blog ni giler nyer banyak “informasi”… cayok!!

  70. ninininot says:

    sama-sama kite doakan moga orang macam ni diberi petunjuk oleh Allah…Amin…..

  71. manusya says:

    astafirula…..my dia ckp g2 sbb dia sunyi kot..huhu….napa la dia bfikrn g2….kesiannnnnn….

  72. ceisa says:

    macam2 artis sekarang.. attitude x bagus. huhu… memalukan jer.. MELAYU pulak tu
    -hasiibharun.com

  73. pirates says:

    orait le tu…..pirates lagi suka….i like u liza…u are so sweet to me…..muaaaaah

  74. mazre26 says:

    Firman Allah Taala:

    “Katakanlah kepada orang laki-laki yang beriman: “Hendaklah mereka menahan pandangannya, dan memelihara kemaluannya; yang demikian itu adalah lebih suci bagi mereka, sesungguhnya Allah Maha mengetahui apa yang mereka perbuat”.

    (Al Quran Surah An Nur Ayat 30)

  75. antu says:

    kalu tau dr awal tujuan haliza buat filen andartu semata2 nak tunguk aset yg dah lendir tu ,baik tak pi pawagam…download jer kat maner2…ni setakat rm10 nak tgk aset dia wat per….download free lg byk cun2…itu pandangan aku ler….tp tak baik org melayu wat cam ni….apatah lg disisi agama tul tak????…..perosak bangsa sendiri..nila artis gila nak tayang2

  76. 1st time says:

    mcm dy sorg ade aset. celaka. org nak tgk wayang enjoyy2. ko nak tambah dosa org yg mmg byk.. shit btul haliza ni. satu hari nnt tuhan tarik balik nikamat aset ko tu,baru nak menyesal. shit!