Written by AbangNara | November 15th, 2008

Pelakon sinetron Bawang Merah Bawang Putih versi Indonesia yang pernah hangat di Malaysia nampaknya semakin liar dan semakin sukar dikawal kehidupan sosialnya. Gambar berbikini Bawang Merah di tepi kolam mandi sememangnya menjelikkan mata mereka yang memandang.

Sesuai dengan wataknya yang jahat ala ala setan dalam drama tersebut, kini Bawang Merah atau nama sebenarnya Nia Ramadhani @ Prianti Nur Ramadhani beraksi seksi bukan sahaja dalam drama tetapi dalam kehidupan sebenar.

Mungkin Nia Ramadhani terlalu menghayati watak Bawang Merah sehingga terbawa-bawa dalam kehidupan sehariannya. Ataupun perangai sebenar Nia memang begini yang memungkinkan dia melakonkan watak Bawang Merah dengan berkesan.

Baca artikel sepenuhnya untuk melihat lebihan gambar-gambar berbikini si Bawang Merah.

#Sumber dan gambar dari blog OhArtis.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

28 responses to Bawang Merah Bersalin Kulit

  1. amano says:

    tak malu …
    tak takut hilang peminat ke…

    0
    0
  2. ni says:

    mak aih…
    x sangka la….

    0
    0
  3. flower says:

    x sedar diri..
    muka x malu..

    0
    0
  4. kila87 says:

    huhuhu ramainye laki..

    0
    0
  5. Splinterz says:

    suka atila korang nie sibuk je !

    0
    0
  6. rock mizi @ yahoo . says:

    fuck you kiss my ass

    0
    0
  7. Dekda says:

    X bEk auw ktE ngAta dia,,bl0m tNtu 2 bt0l,,kal0 bt0l p0wn,,2 kn uRusan dia dgn aLlah,,k0wg siBuk wAt pe,,

    0
    0
  8. hanyut says:

    huhu.. gue suka ama ini cewek!

    0
    0
  9. boxer hugo bosss says:

    jntan bju itam tue pkwe die..huhu..aku tgk mber2 die cam kapir je..ke kngsi gelap..hahaa..org indon mne kuat agame so hrp mklum ler…ok lg malaysia nie kan..

    0
    0
  10. zack says:

    indon.. biasa la… status agama islam pun g pantai pakai bikini je… ape2 pun MALAYSIA tak BOLEH. :)

    0
    0
  11. ffffiqa says:

    kalllllo nak berpaccccarannnnnn patooot2 laaarrr sikitttt!!!!lagisa2,,,kalllloo nakkk berpaccccaraaaaannn ajakkkk ffiiiqaa……………………………………….

    0
    0
  12. kechik says:

    sume artis sosial..mner ade artis yg ctk budi pekerti n sopan santun..

    0
    0
  13. c says:

    ni semua kawan dia and saudara dia la…
    time ni diorg tgh family holiday dgn mak awah dia pun semu ada..now dia pun da nk kahwin so ap2 good luck nia..selamat pengantin baru

    0
    0
  14. kadang says:

    want more story n pic of nia. surf internet pun xbanyak sgt gambar terkini n masa childhood

    0
    0
  15. hamba says:

    tgk gaya dia dah caya yang dia memang mcm 2…..patut r indon ditimba bala yang berbala2…..islam dengan kapirrrrr pun boleh kawen….dulu indon terkenal dengan tokoh agama….tp skrg yang jadi tokoh maksiat…..

    0
    0
  16. idah says:

    yaallah,berilah jalan supaya dia ingat engkau yaallah.Woi,bertaubatlah

    0
    0
  17. symone says:

    tak elok lah wanite jaman skreng suke nak buka2 aurat.
    tak takot le ma Allah….

    0
    0
  18. Thanks for your short article. I would also like to say that a health insurance brokerage also utilizes the benefit of the particular coordinators of your group insurance policy. The health insurance professional is given a list of benefits searched for by individuals or a group coordinator. What a broker does is hunt for individuals or even coordinators which best match those wants. Then he provides his tips and if all parties agree, the broker formulates a legal contract between the 2 parties.

    0
    0
  19. We’re aiming to become your #1 origin for up-to-date discount coupons regarding Kohl’s® Shops. I’m a shopper me personally so taking your coupons each day is definitely a labor of affection. If you have any questions or even suggestions don’t hesitate to utilize our own speak to page to acquire a hold of me personally!

    0
    0
  20. With all the different unconventional raised patio reviews, my decision takes it to that Paris Municipal Increased Home gardens of which neglect the Spectacle Maximus. There are particular reasons for this approach solution. This rose garden is undoubtedly to a degree within the initial websites for the Your forehead to Flowers, integrated the final Hundred years W.H. and even it is comparatively small, it really is you will find throughout lot of unique various flowers out of around twenty countries around the world. And yet wait , there is much more!

    0
    0
  21. Hi are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you require any coding expertise to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

    0
    0
  22. When it works, you get flashes of how much Wiz has improved since his early days. A shorter tracklisting would make Rolling Papers at least equal to Wiz’s critically acclaimed 2010 mixtape.

    0
    0
  23. you’re really a good webmaster. The website loading speed is amazing. It seems that you’re doing any unique trick. Also, The contents are masterpiece. you’ve done a wonderful job on this topic!

    0
    0
  24. Albion says:

    I ran across your web site on the search engines and look several of the early blogposts. Preserve up the excellent work. Trying to find to reading through more of your stuff afterwards!.

    0
    0