Written by AbangNara | March 5th, 2014

Tergelak besar Abang Nara membaca kata-kata yang dikeluarkan oleh Fizo Omar menerusi laman Facebooknya berkenaan dengan satu artikel mengenai dirinya dan isteri. Mana taknya, Fizo sendiri pelik apabila perbuatannya membawa isteri ke mana-mana dijadikan isu. Gambar di bawah dikongsikan oleh Fizo dengan caption berbunyi “Ai!!! Bwe isteri ke mana-mana pun jadi isu gak??? Hmmmm.“.

fizo omar

Daripada kebanyak komen yang ditulis oleh para peminat Fizo, ramai yang melahirkan rasa kehairanan dengan isu ini. Bagi mereka, isteri yang dah halal sepatutnya tidak menjadi masalah untuk dibawa ke mana-mana menemani suami. Apa yang dijadikan isu ialah mereka yang berkepit siang dan malam tanpa ikatan yang sah di sisi agama. Lagipun tempat seorang isteri sememangnya sentiasa di sisi suaminya.

fizo omar

Dunia sekarang ini memang macam-macam sikit. Abang Nara suka dan gembira apabila Fizo sering membawa isterinya ke mana-mana. Nampak sangat ikatan mereka sangat mesra dan kukuh. Lagipun orang kata, dekat di mata dekat di hati. Kita kenalah faham yang mereka pun baru berkahwin. Bagi peluanglah untuk mereka berkepit lebih sikit. Tak gitu?

fizo omar

Apa pula pendapat anda? Lagi beberapa gambar Fizo Omar dan isterinya dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Higgs si kucing beg sandang


fizo omar
fizo omar
fizo omar
fizo omar
fizo omar

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

182 responses to Bawa Isteri Pun Jadi Isu Jugak? – Fizo Omar

  1. ehem says:

    wartawan mane nth la yg tulis.bende halal pun jd isu..kalau dia bwk pun tk slh pun.mmg isteri kene ikut suami.lgpun diorg mmg business sama..so mmg la selalu bersama

    0

    0
    • Anonymous says:

      aku xfaham kenapa org giler sgt ke tudung badut berenda2 mcm langsir 90an yg mahal nak mampos sampai korg tido makan mandi depan kedai dia???? korang saiko ke ape sampai tido kat depan kedai? dah xde keje lain nak buat?

      0

      0
      • lana lang says:

        bapak susah soalan math ko nara.haihh..

        oh fizo, mmg la,bukan org jeles or dengki.tp naik meluat n menyampah pulak tgk ko usung sana sini.kitorang tau la ko kawen ngan ank org kaya.ade bisnes mak die.pastu cantik.kalo memanjang jek nk tayang, naik menyampah aku tgk.tau la bini ko perfecttt!aku da unfollow IG ko, bkn org lain jek meluat, aku pn bebulu jek tgk.

        0

        0
        • erra pajira says:

          ala bini fizo ni dalam gambo jer nampak cantik
          .kalau tengok real make up befak 20 inci…bukan natural beaty pun…hitam pekat jer kulitnya..kulit ala2 dayang nur faizah…hahaha..

          0

          0
        • yUyU says:

          Tak salah utk aku katakan yg Lana Lang ni hati busuk dan bongok.. bagi aku biar la dia nak bawak bini dia, tak salah pun kan? dah meluat jgn la nak follow IG dia bagai.. ko buat hal ko la.. ni mesti laki ko kalau g mane2 tak penah bawak ko kan? jeles lettewww…

          0

          0
        • ahkak puaka says:

          akak setuju ngan ko anon..badut2 yang menunggu tu bukan main bajet glamer pakai tudung parida tu….model tu dah memang lawa kak oii…yg korang tu badan besor pakai tudung parida saiz kecik yang kembang tu dah macam singa pulak aku tengok haha

          0

          0
        • mia says:

          eleh.. jeles le tu!! kalo ko unfollow IG die pn xde nye die heran.. Biarlah die nk berkepit sane sini, Name pon laki bini. Dah.dah.. balik ni pi ajak somi ko dating..

          0

          0
        • dyana says:

          biar la dia nk bawa..itu isteri dia ..suami mcm tu la bgs..bawa isteri kemana-mana..tk mcm lelaki lain tinggalkan isteri dkt rmh.

          0

          0
        • SUKA COPY PASTE says:

          ORANG BUKAN DENGKI…CUMA MELUAT JER TENGOK MACAM DIA SORANG ADA BINI…ARTIS LAIN PUN ADA BINI JUGA..LAGI CANTIK DARI MAWAR NI..TAK ADALAH 24JAM NAK UPDATED PIC SOKMO…
          FIZO NI PERASAN BAGUS JER….DOK KOYA BINI DIA CANTIK…PADAHAL NAMPAK CANTIK GAMBO JER…MAKE UP PUN TEBAL 20 INCI….KALO TENGOK DEPAN2 KULIT BINI FIZO NI ALA2 DAYANG NUR FAIZAH JER…TAK DER NYA GEBU MACAM DALAM GAMBO NI…..HAHAHA..FIZO PUN TAHU KULIT SEBENAR ISTERI DIA CAMANE….TAK DENYA GEBU MACAM EMMA MAEMBONG TU…..KIKIKIKII

          0

          0
        • SUHAIDA says:

          HAHAHA…MMG SAKAI LA YANG PAKAI TUDUNG FAREEDA NI….

          0

          0
        • senah senduk says:

          lana lang ko jeles kan sbb ko x dpt mcm tu..bio lah dia nk bwk kemana aje bini dia yg pntg halal pee…ssh manusia macam ko ni hidup penuh dgn hasad dengki..ko ingat dia KESAH sgt ko unfollow ig dia…rmai lg peminat dia bedul…

          0

          0
        • Anonymous says:

          biar la dia nak bawa isteri dia… dah isteri dia kan…..suami mcm tu la bagus..bawa isteri kemana2..hairan betul manusia ni..smuanya salah

          0

          0
        • WATEVER says:

          SUKE COPY PASTE & SUHAIDA orang yang sama
          id sama..bdoh mcm lembu

          takyah nak chapslock sgt la maki hamun tu ye, nama dah sedap suhaida tapi buat malu perempuan je…dengki sangat nape? rezeki masing2 lah…
          hati busuk sangat, p cuci la….jgn sebab komen awak tu mawar tak maafkan awak dunia akhirat k!!! peace

          0

          0
        • SUKA COPY PASTE says:

          eh..eh…awak ni mesti balaci fizo kan…wakakakaka…jilatla tapak kaki dia orang tu…

          0

          0
        • Manusia biasa says:

          Tak berapa suka tgk mawar pakai tudung jenama ni sbb pendek. Tp kadang2 kesian kat mawar gak, mesti dia teringin pakai tudung lain jugak kan? Tapi yelah, dah jadi duta.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Bru2 mnislh bla dh lma mlalh rsa phitnya biasalh dnia arts bla brcrai dh ketntuan ilahi ktanya nk slh kn tkdir plk

          0

          0
        • Lembu Gemok says:

          adoii mulut sorang2..longkang gilaa..bg aku ni laa antara selebriti yang ada fahaman agama sikit..sopan…bab tudung tu mmg aku tak stuju…dr segi size dia…kecik..tp harga dia mahal disebabkan kualiti kain dia..diorang pakai kain yang dibeli dari instanbul..so biar laa mahal canner pon…kalau ko tak mampu, beli kat ho chin minh sudeyyy…10 hinggit selai…kecohhh..and paling aku suka, diorang dua2 business…kaya kerana business bukan kerana makan duit orang…so yang cemburu tu, mulut takyah longkang sgt..respect laa..bukan senang nak cari selebriti yang sopan..puiii!

          0

          0
        • rasenye mmg xslh die bwk bini die kesana kemari tp mungkin cara nye tu buat org xbrape selesa kot wlupun tu bini die..beselah,tanggapan org kn lain2..kite pn xtau niat hati fizo ni mcm mne,tp hati2 la dgn perbuatan kite takot niat kite bleh jd riak pulak nt…kadang2 org nk tnjukkn bahagia tp dlm hati penuh dgn rasa bangga,tu yg bahaya 2..setengah org ni plak boleh tau dgn gerak geri bahasa,muka,riak wajah pun org boleh tau…mungkin sb 2 la ade yg slh agp,.hmmmm,xtau nk ckp ape,tanggapan diri msing2,jgn smpi jd fitnah sudahlahh….

          0

          0
        • sasa says:

          bagus la kau dah unfollow. kan dah habis cerita. bapak complicated sangat hidup kau ni sambung komen kat sini pulak.

          0

          0
        • Mihawk says:

          Bangang abadi. Dah tu isteri dia. Kau nak dia usung siapa lagi? Janda anak 3? Pikir sebelum tulis. Biar bodoh sorang2 jangan tunjuk kat orang lain. Sekian.

          0

          0
      • erni alia kamal says:

        ko lgi saiko kalah bandut,ko dengki ke ape…?org melayu berniaga maju sikit ko dah dengki bodoh bangang…ape yg ko sakit ati sanggat,ko meniaga xlaku ek…sbb tu ko meroyan2 kat sini banggangggggggg…..hahahahaa

        0

        0
        • Anonymous says:

          aku nak dengki dgn tudung badut ? ke aku nak dengki dgn org gile tido depan kedai??? ko meroyan nape? ko suka tudung dia? ke ko yg tido depan kedai dia tetiap hari?? cuba citer kat aku, ape kejadahnye tido depan kedai org hari2? gelandangan pun dah pandai balik rumah..

          0

          0
        • lana lang says:

          aku sokong anonymous. ko yg saiko erni. org x dengki dgn bisnes die pon.tp biar la masuk akal sikit harga.bukan smua org kaya cm ko mampu beli

          0

          0
        • lana lang says:

          betul cakap anonymous tu.aku sokong.celah kitorang nak jeles ngan bisnes dorg. masalahnye kemon ah, harga bia masuk akal boleh?kesian la sikit kat org gaji x sebanyak erni …mana mampu ktorg beli..

          0

          0
        • Anonymous says:

          Sokong anon..mmg saiko pn..org bkn dengki sbb tudung tu sgt pn, cos taste org laen2 kan..tp smpai sanggup tido dpn kedai kaki lima tu..pernah nmpk pic org yg nk beli tudung ni snggup bwk bantal and tilam tggu tepi kedai kt kaki lima tu since kul 6 ptg cos nk tggu kedai bukak esk nye..sian tgk sbb ade yg usung anak2 kecik skali..

          0

          0
        • Parit-da says:

          Orang tu nak berniaga bukan sbb nak kesian n support sesape
          Dah tau x mampu tu sape suh nak gak parida tu, pi je la beli tudung kt pasar malam
          Depa x pakse pun beli produk depa
          Kat tokey gucci ke, prada ke LV ke xnak meroyan ke tanya kenapa harga mahal sgt n org lain gaji sikit x mampu beli? Kihkih

          P/s: X minat tudung parida n x setuju gak ngan yg sampai tido depan kedai..pejadah ini semua

          0

          0
      • rianda says:

        hahahaha.aku pon sokong ko Anon .. tah pape la tudung singkat berenda2 mcm pokok krismas ni.nak buat tudung buat la elok2 bg org pakai..ni mcm tudung saji apa je. yg fanatik siap bertunggu tangga tggu design tu x menahan tu…

        0

        0
        • Mak jemah pemalu says:

          Aku setuju…aku beli tudung kat pasar karat shah alam pagi ahad same jek mcm tudung parida,,,labuh lagi..satu helai tudung parida 5 helai tudung faridah aku leh beli kat situ..hehehe..

          0

          0
      • Nurul says:

        Sokonggggg!! Tudung terlalu pendek. Ropol2. Kaler banyak sangat. Kaler block pun agak2 la. Pastu brooch seketul. Aduhai. Tudung seploh hengget pun banyak lagi cantik dan lebih menutup aurat dari tudung Fareeda ni.

        0

        0
      • Cella says:

        To Anonymous, kau harus faham, setiap org taste berbeza2, ade org suke tudung mcm langsir, ade org suke bertingkek tingkek, ade org suke kepala togel je xpakai tudung. Suke hati dorng la nk pkai tdung fesyen cmne pon, klau dorg rse cantek. Ade pkai tudung bergulung2 ats kepala, terpikir gak aku knpe ade org pkai camtu, ape yg cntik. Tpi semua org ade citarase. Same lah ngn Org yg kaler rambut purple, hijau ape yg cntik ntah..masing2 punye taste lah. Jgn pertikaikan org tu yg pkai tdung, ucap alhamdulillah sudah lah.

        0

        0
        • Anonymous says:

          ye lah cella, at least dia pakei tudung ye tak, walaupun tudung bertingket2 dan pendek dgn dada terjojol kan… at least dia pakai tudung.. tu je la yg kita kene zikirkan bila nampak dorg ni ye…

          cuma persoalan aku takde sape nak jawab ke? ape kejadahnye makhluk2 tu tido depan kedai tudung ni tetiap hari hah?

          0

          0
        • narareader says:

          Kepada Anonymous at 1:12 pm,

          Makhluk2 tu nak tido depan kedai setiap hari macam gelandangan ke apa ke, yang kau nak semak mata memandang kenapa? engkau pun hari-hari tido depan kedai fareeda jugak ke?

          Kisah sangat kenapa.. .??? Cuba kau terangkan sikit kenapa kau hairan sangat dengan makhluk2 tu.

          0

          0
        • Anonymous says:

          aku hairan sbb jin pun tau balik ke tempat asal, ni makluk2 xtau asal mana tido bergelimpangan depan kedai org tu dah kenapa? xde rumah? beli tudung memahal mampu, bilik pun mampu sewa ke??salah ke aku nak pelik? yang ko pulak pelik dgn soalan aku kenapa? cuba bagitau??

          kang aku kata bodo marah, kalau aku yang tido situ hari2, baik aku je yang bg jawapan bukan aku soal.. aduaiii, beli tudung bertingket2 dapat pakej otak biol sekali ke apa??

          0

          0
        • narareader says:

          Lebih baik engkau pergi depan kedai tu tanya makhluk2 tu semua, cakap semua yang terbuku dalam hati kau.

          Engkau cakap hebat kat sini pun takda orang mampu nak puaskan hati kau jawab soalan kau. Cakap depan2 semua orang kat depan kedai Fareeda, mungkin dapatlah kot jawapan yang kau nak. Tanya kat sini buat apa?

          0

          0
        • Anonymous says:

          takut aku nak tanya makhluk2 tu, entahkan manusia entahkan bukan… kang dia ikut aku tido depan pintu rumah aku kang, sapa nak jwb? ko nak jawab????? lulz

          marah betul ko ye narareader, ko pun pakai tudung badut dada terbonjol jgk ke??

          0

          0
        • narareader says:

          Aku bukan marah kat kau Anon atau jauh sekali nak pakai tudung Fareeda, bak kata kau terjojol dada kan? ehhh..tak sanggup aku nak menjawab mati nanti.

          tau pun kau takut ye..sebenarnya kau bukan takut kat jin atau makhlus halus pun, tapi lebih takut realiti kalau makhluk2 tu menjawab soalan kau.kahkahkah

          0

          0
        • jamie says:

          citarasa memang lain2, tapi harus diingat aurat tu MESTI ditutup. aurat bukan sekadar rambut. dada kena tutup, sebab tu kena labuhkan tudung. kalau setakat macam turban(?) tu, balut kepala je. leher nampak. dada tak covered. baju ketat ikut tubuh pun considered tak tutup aurat juga.

          0

          0
      • APTB says:

        jenis pendengki macam kau lah. aku tengok ok je takde pulak rasa meluat?

        0

        0
      • Anonymous says:

        betul la. ape yg taksub sgt smpai tido depan kedai. xpaham aku.

        0

        0
    • kookies says:

      Kalau dah jadi isteri yang sah yang halal..bagus la bawak ke mana pun. drpd bawak prp yang haram pegi bercuti ke bangkok tinggal anak bini..yg prp yg mengikut tu pun mmg jenis gedik pulak kan.
      saje je wartawan nak jadikan isu benda2 gitu.dah tade keja lain gamaknye.

      0

      0
      • eniey says:

        aku sokong ngan ko…..bgs la fizo bw bini dr bwa ppmpuan len….laki aku pon tiap kali hjng mnggu x prnah di tnggal kan ank bni dio kat umah..nak p mn2 pn lepak ke shopping ke jejalan ke always bw ank n bini die….yang kate bruk2 2dengki la 2 x pn laki x pnh bw die p jejalan berkepit sn cni….huhuhuhu…kesian2 orang mcm ni….

        0

        0
    • chico says:

      pizo ni berlakon semua ke laut. bagitau apa film dia yg box aoffice? kebanyakannya tak laku. termasuk dalam kategori film2 hampeh. jadi harapkan populariti bini nye lew~
      tang mana halal? bini tayang aurat. pakaian pun tak tepati syaraie. hampeh la kome kaki kipas. semua pakat jahil aka bodoh. suruh mengaji malas. ikut ig artis sampah jer tau

      0

      0
      • Anonymous says:

        mcm lh ko pandai berlakon
        ,ko ni mesti kAKI JELES PUNYA.

        0

        0
        • chico says:

          why aku nak jeles? bodoh punya soalan. kalau aku minat berlakon , nak jeles pijo poyo ni, dah lama aku masuk dunia lakonan. salah ke aku kritik membina? macai ni mesti berotak taraf menteri malaysia yg sampah. kritik lakonan tak best? berlakon sendiri! ikan mahal? tanam ikan sendiri! rumah mahal? duduk bawah jejambat! semua jawapan tak berkembang langsung

          0

          0
      • shahz says:

        ade gak la.. film kongsi. Tu pon kira box office jgk sebab film yg terlaris kat astro first dulu. Bab tudung mawar tu aku pon kadang ade gak yg x brp nak berkenan. Mane2 pegi pon dgn tudung mawar tu. Kalau sesekali dia tukar pakai shawl yg cantik2 ke majlis hiburan pon ok.

        0

        0
        • zaia says:

          pelakon Malaysia ramai je berbakat..Fizo pun..Cuma…,filem melayu tak banyak yang best…berbakat macammana pun,kalau filem ke laut..sedikit sebanyak bagi kesan kat pelakon..
          aku taktau pun jenama fareeda ni terkenal, aku tau lepas fizo dah nak kahwin dengan mawar.huhu..tapi aku tengok gambar semua,memang tudung dia cantik2 tapi pendek

          0

          0
      • jelly says:

        Siapa kamu untuk judge orang lain..hnya Allah yg selayaknya judge sesama kita.

        0

        0
    • lol says:

      Bini lawa,suke la nak tayang.. cer kalau buruk?

      0

      0
    • mak kiah says:

      kennnnn wartawan tu sebenarnya syok kat fizo nih so makan ati uolz dok nengok fizo kepit bini sana sini.. ahhaii

      0

      0
  2. NenekTakdeGigi says:

    alerrrr,,,,,,nenek yg bukan retissss nie pon selalu org sokkksekkkksooosekkkkk sebab jalan pimpin tangan dengan laki nenek,,,,,,,,, biase lerrrr kalo org dengki,,,,,,, nenek tak herannnnn,,,,,,,,

    0

    0
  3. gigi besi says:

    pedulikan lah fizo….yg becakap tu semua xde hotak

    0

    0
  4. mira says:

    diorg ni dengki kot fizo bwk isteri die..hehehe.. tp diorg mmg sweet ape..

    0

    0
  5. cucukuat7 says:

    Baru lagi, lama2 bosanlah tu asyik nak berkepit jer…

    0

    0
  6. ain says:

    lorr…apa la salahnye..tindakan fizo tu betul..bagus apa bawa isteri tu tandanya fizo x nak berpisah dengan nyawanya…isteri die..ikatan yang baik..allah x marah pun..dah halal..

    0

    0
  7. claudia says:

    hensemnya fizol

    0

    0
  8. Bunga says:

    Lantak dia la nk bw bini pun.. Dh bini dia. Dr sundel hanez suraya yg rmpas laki org pastu jolok lubang kt thailand.. Huh!

    0

    0
  9. Pening aaa... says:

    Kalau tak bawak bini kang, keluar spekulasi rumahtangga goyah pulakkk… reporter yang tulis dan orang2 yang pertikai tu termasuk dalam kategori low class punya mentaliti!

    0

    0
  10. damai says:

    Itu lah mentaliti org melayu. dah isteri dia suka hati dia lah. dah sama2 business and ingat mrk bercinta selepas kahwin so they nak juga merasa jadi couple. kecoh lah semua, nabil mesra dgn isteri pun dulu jadi isu. manusia yg suka mengisu kan hak yg halal mmg ada wire terputus dikepala

    0

    0
  11. politik says:

    mesti yg menulis ni takde laki/bini nak bawak berkepit g mana2. sedih2.. hehe.. yg halal mengata. yg haram xpe pulak. siap puji sweet la, comel la.. haha.. bengong.

    0

    0
  12. berkabonggg says:

    Yang halal bile dibawa kemana2 dijadikan isu.. yang haram bile dibawa kemana2, tak de pulak sibuk2.. Contoh la artis2 yang selalu diangkut lelaki2 kaya tu bile bercuti kat luar negara.. korang kate sweet la pulak.. adoyai, dunia zaman sekarang..

    0

    0
  13. MAXMORA says:

    takpe fizo.. buat bodo je..org2 jahat memang tak senang tengok org senang!

    0

    0
  14. yuyui says:

    Alah, toksah hadap sangat dgn wartawan yg jeles tuh! Fizo, teruskan cara anda, memang saya sokong sangat dgn tindakan Fizo yg sering bawak isteri kemana saja Fizo pergi selagi dia mampu…

    0

    0
  15. 2 Cents says:

    Inilah contoh bukan semua wartawan tu pandai dan berakal. Perkara baik pun nak jadi isu semata2 nak lariskan newspaper

    0

    0
  16. SOT SOT says:

    YG PALING PENTING..AKU X BERKENAN NGN TUDUNG FAREEDA TU. X CANTIK LANGSUNG. DAH LA X TUTUP DADA. X MENEPATI SYARIAT. PELIK BILA ADA YG SANGGUP TDO KAT DPAN KEDAI UTK TU. ALA2 LANGSIR2 GTU. WAKAKAKAKA

    0

    0
  17. marysam_8988@yahoo.com says:

    hai…bwk isteri pun salah k?hbs kalau ada artis yg bwk awek kehulu ke hilir x slh plk…lg berdosa adalah….nk bwk isteri pun nk jd isu…dh halal dh pun…x slh nk bwk g memana…..tulh masyarakat kita….yg dh ada hubungan halal pun salah….

    0

    0
  18. sengal says:

    Eleh jeles la tuh…. entah2 wartawan tu yg jeles… biasalah melayu tak habis2 berdengki n busuk hati

    0

    0
  19. Anonymous says:

    kafir laknat pada sape yang tulis mcm tu..bodoh.. ko tak tau ke bila bercinta tak berkepit tak buat maksiat maka biladah kawen akan rasa nak berkept je… barulah kasih sayang sebenar

    0

    0
  20. IBU ARISSA says:

    bercinta selepas berkahwin mmg menyeronokkan. Alhamdullillah,terasa happy sangat tengok pasangan ini berdua walau kemana shj…smg mereka akan kekal bersama hingga ke akhir hayat. biarlah apa yg org lain nak kata,bak kata pepatah org lama ;yg baik dijadikan tauladan,yg buruk dijadikan sempadan. sama2lah kita doakan kebahagian mereka didunia & akhirat…insyaallah.

    0

    0
  21. mrslucky says:

    Derang baru kawin, dan belum ada anak…ni lah masa spend masa berkepit…besok2 ada anak..masa berdua jadi bertiga…enjoy fizo n mawar..sangat sepadan

    0

    0
  22. Sha says:

    Salam sume.Sangat bangga dan suka jika semua pasangan suami isteri macam Fizo dan Mawar.Ada orang suka aniaya pasangan – itu sangat tidak bagus.Kite dah couple dkt 40 tahun pun sentiasa bersama kemana pun.best wishes for F n M.

    0

    0
  23. mrfuns says:

    erkk.. tak de mende nak tulis la tu.. apa punya wartawan daaaa

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Rasanya tk der masalah kot bawak isteri..

    0

    0
  25. Qaseh Nora says:

    Giler some people skrg ni, yg halal dibenci dimeluat.. Yg haram tu ok je la, sweet la..
    Yg dok songsang halal haram ni sbnrnye dengki or dia lah yg haram tu,
    Thats why menyampah tgk pahala dan halal tu.. Adoiii, grow up la woiii, xde pekdahnye dengki dgn benda baik.. Giler meroyan diorg ni

    0

    0
  26. mioewww says:

    aku xde hal tentang fizo bawak bini dia..sbb dah mmg laki bini..tapi aku meluat giler tgk romantika aritu sbb fizo mcm buat2 romatik n terlebih sgt..sampai nk tgk pon naik meluat..

    0

    0
    • unknown says:

      yelaa….kt situ nmpak mcm menunjuk sgt…mule2 kawen dulu aku minat gile kt dorang nie,tp makin lama rase mcm over menunjuk-nunjuk…mcm riak pn ade..aku xnafikan bagus bawak isteri mane2 ko pergi cume mungkin sikap menunjuk-nunjuk 2 harus dikurangkn..nk terangkn pn payah pndai la korang fkir sndiri…bukan aku xsuke die bwk bini die just mybe sikap or sifat “menunjuk” 2…

      0

      0
  27. Anonymous says:

    alahai, biasala..baru kawin, jangan nak menga public dengan isu hanez tu ek…nak mengaburi mata public la tu dengan isu lain…

    0

    0
  28. honey star says:

    sekejap je ni maseh dalam mood baru kawen ….. tunggu la nanti ………

    0

    0
  29. huhuhu says:

    wartawan pun mcm bongok jugak…xbawak karang tulis rumahtangga org ade masalah, bwk pun ade masalah…ape masalah wartawan2 ni pun xtau lah…

    0

    0
  30. makcik tijah says:

    dah halal. sukati dia la nak berkepit & bawak bini merata. buka macam HS yang mengekor laki orang ke hulu hilir! harommmmmm

    0

    0
  31. takbernama says:

    Amendela korang nak kecoh2…apa korang tak pernah berkahwin ke..biasala tu bawa bini kemana2..kalau korang tak romantik takyahla nak dengki orang yang romantik

    0

    0
  32. Blueberry says:

    PHD + BODOH KPD SAPA YG KOMEN NEGATIF TU. PATUTNYER HEPI COZ DH HALAL LG PUN FIZO PI MANA2 X MNTA DUIT KORANG.
    FIZO & MAWAR,,, HENSEM+CANTIK+KAYA.

    0

    0
  33. Biskut says:

    Bawa bini salah, tak bawa bini pun salah. Dah bini dia, sukati dia la nak bawa ke mana pun. Dorg nk masuk toilet sama2 pun tak kesah. Jgn mcm seseorg tu, kawen pun blom, laki org plak tu, nunnnn jauh smpai ke Bangkok dh dorg pegi. Ehhhh…..

    0

    0
  34. KUMBANG MEKAR says:

    ORANG BUKAN DENGKI…CUMA MELUAT JER TENGOK MACAM DIA SORANG ADA BINI…ARTIS LAIN PUN ADA BINI JUGA..LAGI CANTIK DARI MAWAR NI..TAK ADALAH 24JAM NAK UPDATED PIC SOKMO…
    FIZO NI PERASAN BAGUS JER….DOK KOYA BINI DIA CANTIK…PADAHAL NAMPAK CANTIK GAMBO JER…MAKE UP PUN TEBAL 20 INCI….KALO TENGOK DEPAN2 KULIT BINI FIZO NI ALA2 DAYANG NUR FAIZAH JER…TAK DER NYA GEBU MACAM DALAM GAMBO NI…..HAHAHA..FIZO PUN TAHU KULIT SEBENAR ISTERI DIA CAMANE….TAK DENYA GEBU MACAM EMMA MAEMBONG TU…..KIKIKIKII

    0

    0
    • mamee monsters says:

      ternyata ko mmg pendengki KUMBANG MEKAR, kalu ko xnk tgk dia update pic 24j…ko tak pyh folo dia, kalu mawar mekap 20 inci pun, ada dia mintak duit ko? kalu kulit dia hitam pun, ada ko jatuh sakit ker?

      0

      0
    • lelaki says:

      DAH HALAL BIARLAH . DOAKAN JE LA YANG BAIK2 . NI LAGI BAGUS KEPIT SANA SINI DAH HALAL PUN . PASAL KULIT TU BIARLAH .MANADA MANUSIA YANG SEMPURNA . SEHINA2 ORANG YANG D HINA , HINA LAGI ORANG YANG MENGHINA .

      0

      0
    • mulut kau macam longkang says:

      kau cakap org ..diri kau tak tengok ..vangang abadi kau niy –‘ -_- -..- _|_

      0

      0
  35. adoiiyya says:

    lepas ni klu dia dh xbwa isteri die, adela citer lain plak tu. ape ler dunia artis ni. semua org doa yg baik2x sudah… dorg nk update gmbr dorg kt IG dorg, lantakla. yg ak heran rajin bebenor update gmbr dorg kt ruangan gosip ni. carila isu yg tough sket. ni same la ngn kes che ta n zain tu. updatela yg sensasi sket.

    0

    0
  36. Anonymous says:

    Mereka bercinta selepas nikah. Bestnya

    0

    0
  37. SUHAIDA says:

    ORANG BUKAN DENGKI…CUMA MELUAT JER TENGOK MACAM DIA SORANG ADA BINI…ARTIS LAIN PUN ADA BINI JUGA..LAGI CANTIK DARI MAWAR NI..TAK ADALAH 24JAM NAK UPDATED PIC SOKMO…
    FIZO NI PERASAN BAGUS JER….DOK KOYA BINI DIA CANTIK…PADAHAL NAMPAK CANTIK GAMBO JER…MAKE UP PUN TEBAL 20 INCI….KALO TENGOK DEPAN2 KULIT BINI FIZO NI ALA2 DAYANG NUR FAIZAH JER…TAK DER NYA GEBU MACAM DALAM GAMBO NI…..HAHAHA..FIZO PUN TAHU KULIT SEBENAR ISTERI DIA CAMANE….TAK DENYA GEBU MACAM EMMA MAEMBONG TU…..KIKIKIKII

    0

    0
    • VanHelsing says:

      Kulit Dayang Nurfaizah ke, Dayang Senandung ke..itu isteri dia yg sah. Awat hang bebai sangat? Kulit macam Lupita Nyong’O sekalipun, ada apa kes?

      Tempat isteri di sisi suami. Cantik ke, buruk ke, itu jodoh dia. Plus, itu IG dia. Dia nak upload gambar rumput hari2 pun, kecoh pasaipa dak tau?

      Ko putih macam Hanez Suraya ke? Kalau ye, pi mampuih! Sebab kulit putih tu le, hati keladak biawak. Heh!

      0

      0
  38. Insan Kerdil says:

    Assalamualaikum,

    kadang2 org yang menulis ni dah xde idea kot nak buat tajuk apa.. kesian pasangan ni berkepit pun jadi isu.. baguslah kemana2 bersama at least dah bernikah pun dari berkepit xde ikatan sah ape ke? yg kecoh x suka tudung fareeda tu pe hal? xnak beli sudah duk diam2 org melayu berniaga dan berjaya Alhamdulillah.. Hidup Melayu!!

    0

    0
  39. mat said says:

    bodoh reporter…yg artis len duk bkpit xslh plak…ni bapuk punye kerje

    0

    0
  40. LESONG says:

    seriously, aku mmg x berkenan dgn tudung Fareeda ni.
    bkn aku nk bash org melayu yg berniaga ke ape..ape lg nk dengki, langsung xde!
    cume aku rase mcm….apehaaaal doeee ko nk jual tudung yg kebanyakkan je senteng2…yg pendek2…langsung x menutupi aurat sepenuhnye. jual tudung dah mahal gile babeng.
    yg dok tido smpi tunggu dpn kedai pon ntah ape punye prangai..elok sgt la tu pakai tudung tp bonjolan tetek nampak.
    si mawar ni pon jd duta tudung mak die pon pakai baju ketat2.
    langsung x mencirikan wanita muslimah!

    p/s: sape x suke komen aku, pegi jahanam!!

    0

    0
  41. KANGKUNG says:

    Yg wartawan tu dah kenapa??? diorang dah kahwin la. dah halal. !!!.
    pelik betul la. yang artis2 bercouple2 korang suka sibuk nak tahu.
    yang ni dah halal, nak kata macam tu pulak. ikut suka hati fizo la nak bawak mawar ke mana-mana pun.
    kalau fizo nak cium pipi ke mulut ke apa ke dengan bini, ikut suka dia sebab dia dah halal kahwin.
    tolong la kalau nak bt isu pun dalam paper, biar la logik sikit wartawan oiiii/

    0

    0
  42. dot says:

    ok lah ni dari nd dngn nedim tu

    0

    0
  43. Hana Best Gold says:

    hihihi..comel2 je korg ni gaduh..sabar kakak2 adik2 abg2 pakcik2..biarkan lah mereka tu..lebih baik kita doakan yang baik2 aje utk dorg..biar mawar jual tudung yg labuh2 pulak ke..dan setahu saya dua2 jutawan..mawar anak tokey tudung..fizo tokey burger..byk giler kot kios burger dia seluruh malaysia ni..emas kawin aritupun siap bagi gold bar lagi..hihihi…kalau rasa nak marah jugak..cuba tanya pada diri sendiri, kenapa kita marah sangat kat depa ni…istighfar dan selawat jgn lupa..amin..

    0

    0
    • ROKIYAH says:

      KIKI….HELLOOOO….FIZO TU BUKAN JUTAWAN PUN…BUKA BISNESS BURGER PUN DAPAT BANTUAN DARI KERAJAAN ….BUKAN KE MAMAT NI DULU PERNAH DIISTIHAR MUFLIS.????LEPASTU PANDAI OOO CARI BINI ANAK JUTAWAN..HAHAHA…

      0

      0
  44. Cik Rose says:

    pelik kan? yang haram pegang depan public takde lak dorang kecoh. tu yang sampai ke berctui keluar negara entah buat apa tu tak lak jadi isu. matang la media. jangan jadi bodoh. yang halal nak disibuk canang buat apa? suak hati dorang la dah halal kan? sempit. rosak media sekarang.

    0

    0
  45. Anonymous says:

    suka hati dia lah..bini dia.yg sakit hati kenapa??

    0

    0
  46. ade aku kesahhhh says:

    bia la die nk bwk bini die…org hati busuk je yg meluat tgk org..kalau berkepit ngn yg haram suke plak tgk..da die halal..lntak die la…

    0

    0
  47. suka suki jer says:

    sebab fizo artis tu jadi isu..cer klu bkn artis xde sape nak heran ler… hahaha

    0

    0
  48. lala says:

    Saya belum kahwin tapi trtnya2 dimana silapnya mengusung isteri kesana sini?

    0

    0
    • melur says:

      ko patut cari suami yg mcm ni, so kena rangkaian utk berlaku curang tu tipis, laki akak pun usung akak ke hulu ke hilir bila ada event ke holiday, even g pasar tani pun suami akak primping tgn lagi walaupun dh lama kahwin. benar dalam Islam, bercinta lepas kahwin lg berkat. itulah kematian bercinta slps kahwin. akak dgn suami pun Kenal 6 bulan terus ambil keputusan utk bernikah. dalam masa perkenalan singkat, kami mmg tak pernah bersentuhan tgn. kalau dating pun akak bawa adik laki akak yg dah dewasa..

      0

      0
  49. suka hati says:

    Suhaida & Lesong…..korang mesti free hair xpun korang xde duit nak beli tudung Fareeda kan….jelezzz lettewww….biarlah org nak beli tudung Fareeda ke Paridah ke..Mak Jah ke…duit org korang pedulik apa…

    Teruskan je Fizo n Mawar….will support u..org yg bercakap2 tu org yg dengki….

    0

    0
  50. apepunxble says:

    Nampak nor busuk ati nye korang ni. Golongan yg memilih makan bangkai dari daging segar yg halal. Mende halal pun jd masalah. Yg haram seronok plak puja. Org berniagapun ade hak memasing bersangka baik je la.

    0

    0
  51. contesa says:

    belum teringin pakai tudung fareeda.. walaupun mampu. hahaha, dan jauh sekali nak jeles org yg pakai tudung fareeda. ade sorg doktor yg ku kenal.. muke sgt cantikk.. hanya pakai tudung bawal pasar malam… sebb tuan badan mmg cantik..

    0

    0
  52. Mak Esah says:

    Mak xheran pon nak… ko nak heret binik ko kemane pon…. heret r…. cuma mak nak kabo sini lew kan.. binik ko ni kengkononnye ikon muslimah la… muslimah lasangat kannn… pakaian ape ke ghope xtau r nak.. tudong senteng.. suar ketat.. aduyai anak oh anak.. nasehat r ke binik ko tu ye nak…

    0

    0
  53. Am I right? says:

    Oooooooo macam ni rupanya perangai2 ahli neraka yang busuk hati.. Patutla Quran dok Bgtau ramai Pompuan masuk neraka, dok dengki ngn org n busuk hati X abis2. Aku X nampak relevan nya korang nak kutuk2 fizikal dia, hijab nya, dan pasangan halal nya. Korang Ni Yg dok dengki Jgn sampai ke tua nooh nak dengki ngn org.. Huduh pangai tu, babi Yg Huduh tu pon X ngumpat /dengki kat org

    0

    0
  54. aienn r-vee says:

    Ntah.. apa masalahnya.. Lagipun selayaknya tempat seorang isteri tu disisi suami.. Bukannya Mawar tu kluar ngan laki lain pun yg deorang nk kecoh sangat. Suami sendiri kot..

    0

    0
  55. ctfza says:

    1. tempat isteri memang di sisi suami. TAPI.. isteri tak ada tanggungjawab lain ke kat rumah? suami pula.. tak ada rasa nak sikit privacy ke untuk hidup rumahtangga kamu?
    contoh.. Tun Mahathir da isterinya..ke mana2 pun bersama tapi tak over expose.. macam tu juaga Tn Guru Nik Aziz juga tak over expose isteri.. yg over expose cuma Datin Seri Rosmah Mansur

    2. yang halal pun nak kecoh..TAPI..dalam islam ada adab.. ada banyak yg kita perlu belajar..tak salah pegang tangan isteri tunjuk kemesraan di khalayak.. tapi apa yang perlu kt simpan simpanlah sedikit..jgn dijadikan punca buah mulut orang mendoakan yang tak baik untuk kita

    0

    0
    • talita says:

      aku tak nampak pun depa ni over. bergambar macam tu normal je suami isteri. lagipun kalau ko perasan gmbar depa kt ig, byk masa ada even dan bercuti tak pun hari minggu. so tak jadi isu kt sini. Cuba hg dgn laki hg Amalkan cara depa, sure heppi rasa.

      0

      0
    • yang sebenarnya says:

      Dah ko ni pon .. dia pegang tangan bini je pon .. bukan ciom depan khalayak ramai .. ko ni pon komen macam xde perasaan..macam org xde akal .. time kapel pegang2 tu xnak ko kecoh … yg laki bini ni pegang tangan jer .. alah macam la ko jalan ngan laki/bf ko xpenah pegang tangan … so 1 jari tunjuk orang .. 4 lg tunjuk sape ..??? Kan kene batang idong sendiri …. kamon .. jgn jd hipokrit sgt

      0

      0
    • Anonymous says:

      ni le masalah bila ckp x pakei hukum..tanggungjwb isteri disisi suami..keje umah x jd wajib melainkan suami suruh…berada di sisi suami adalah sebaiknya..jgn buat fitnah bukan2..ni la mentaliti org melayu!

      0

      0
  56. ramainye keyboard warrior dlam ni says:

    ramainye keyboard warrior dlam ni..

    0

    0
  57. rya says:

    apalah melayu, elok lah dia bawa isteri, bukan melampau pun aksi mereka. suami isteri lain patut contohilah mereka. aku dgn laki aku pun sampai sekarang berkepit pergi mana-mana. tapi takde lah sampai bercinta depan publik. jadi takda isu kt sini. daripada laki curang belakang isteri, bawa betina gatal. ok fizo, saya sokong awak. peduli kan kata- kata negatif. yang penting jaga hubungan.

    0

    0
  58. ilya says:

    kalo x bwk bni kata rumahtangga bermasalah plak…wartawan oh wartawan…ade je yg x kene…biar le diorg nak berkepit pun…asalkan diorg bahagia…ko plak sakit mata+hati

    0

    0
  59. cik aza says:

    dye bwk bini dye pg memane tu mmg laa x salah. tapi dye post sana sini tu yg masalah. ape x nye org meluat. berkepit2 bagai. tau laa dah halal. tapi x halal bagi org lain tengok.

    0

    0
  60. mentari says:

    Yang dengki tu sebenarnya selalu kena tinggal ngan laki dia..dia nk ikut laki dia xmo bawak..tu yg meroyan tu..dah bini dia, suka hati dia la nak seret g mana2 pun..yang orang seret pakwe/makwe g mana2 tanpa pape ikatan x kisah lak..mmg dunia akhir zaman tol la…

    0

    0
  61. cik aza says:

    dye bwk bini tu mmg laa x salah. tapi pg post sana sini tu yg masalah. berkepit bagai. tau laa dah halal. tapi x halal bagi org tengok.

    0

    0
    • MENTARI says:

      dah bini dia, halal la bawak..nape x halal plak kalo org tgk? blaja kat mana ni org lain x halal tgk? ish3…dengki lettew

      0

      0
  62. nana says:

    biarlah dia bawa isteri dia,bukan gf pun.at least dia appreciate isteri dia.betul apa..dia isteri yang sah..nak check in kat memana hotel pun takde masalah.bukannya merayap makan angin macam hanez tu..xde pape ikatan dah show off

    0

    0
  63. ayu says:

    Bawak yang halal kenapalah nk dijadikan isu..adalah menjadi contoh yg sgt baik bagi pasangan2 halal yg lain. Mengeratkan hubungan suami isteri…bukan setakat baru kawin..semuga sampai bila2 kan mcm ni…peaceee.

    0

    0
  64. migrain says:

    tudung parida dh la mhl..dh tu singkat nmpk bhgian dada, dh tu ade yg nmpk tepi leher coz pendek sgt especially yg pemakai yg bdn besar,..bukan ke pakai tudung ni nk tutup aurat? yg xble thn u fancy sgt n kelip2 kt tgh..ntah mane yg best tudung ni..

    0

    0
  65. misskiut says:

    biarlah…bini dia pun…bkn masalah tayang bini… bini dia mmg dh byk tayang diri kat billboard besar2… xyh jd isu sgt… leave them!! diarang berhak buat apa yang diarang suka…. kecohhh laa…….

    0

    0
  66. yang sebenarnya says:

    Ler .. yang x suka tu pasti ade penyakit hati .. sebab syaitan je yg x suka yg halal dan yg baik .. allah suka .. dia nak bawa bini di kemana pon ko kesah hape .. ko jeles kan sbb laki ko x wat gitu kat ko .. siannnnn … dan pada lelaki yg x suka tu pasti korang x penah bawak bini korang jalan2 camtu kan .. pegang tangan .. dating2 … ehh halal kot … kalau yg x kawen lagi tu kepit2 cium2 pegang2 tu xnak lak ko meluat .. xnak lak ko bantah .. malah sokong .. suwett la .. loving la .. semoga kekal till jannah la .. suka ko ye .. tp yg da halal ni .. mcm2 ko ngate ye .. ehh ko ingat lau ko unpolow si laki bini ni ade dia kesah … x berkudis pon lah ….

    0

    0
  67. malisa says:

    bab tudung mmg org giler yang psiko je pakai pareedah ni… korang kayap dorang kaya..sebab jual tudung x ikut syariat org giler belumba lumba beli ..muka x berubah pulak jadi dewi kayangan kalau pakai tudung pareedah ni… tp bab fizo nak bawa bini dia ke mana mana tu biarlah dorang dah halal..utk elak fitnah ok je ikut suami kemana-mana lagi lagi selebriti.. coz dua dua pun org kenal.. kang payang gak kalau mawar g meeting dgn supplier ke jantann kot dah jd fitnah.. or fizo deal apa 2 dengan perempuan dah jadi fitnah..so isteri dia bia la dia nak bawa pun .. jdn jadi janda meletop sorang tu dengan duda sorang tu kehulu ke hilir bercuti sesama… walaupun ada family ikut sama.. tp ntah knp lps ex somi dia kawin dgn retis popular ..si retis popular yg dulu sosial nak mampus pun jadi sangat motherly dlm ig xdalah nak parti2 sgt..unlike janda meletop ni asyik parti je … dah bagus la pulak dulu suami kena rampas..sekarang sokong perempas sbb bff dgn perampas yg bakal kawin dengan duda x bertanggungjawab yg keje main bola tp nafkah anak berkira kata xda duit.. kita tgk bini baru beranak nanti nak hantar hosp gomen ke hosp swasta… ehhhh terleih pulak komen

    0

    0
  68. Ashraf says:

    biasa la MELAYU .. Ape pon x boleh :3 .

    0

    0
  69. saja2 says:

    Oiii… yg korang dok cbuk2 komen macam2 itu x kena ini x kena… aku nak tanya Fizo & Mawar ada baca ke komen korang???? kikikik…. saja korang nk lepaskan geram jer ni….last2 kita yg syok sendiri sbb komen naik kt wall bn ni… termasuk akuuuu…kahkahkah…

    0

    0
  70. unknown says:

    okay, macam ni, yang mengutuk tu, dengki ke apa? bia la dekat diorang nak berkepit, suami isteri. halal dah pon. apa mau kecoh? yang date dengan balak tapi tak kawin lagi tu yang patut korang kecohkan. yang pasal tudung tu, weyy, korang menyampah tengok orang pakai tudung tu, korang ingat korang lawa sangat dah/ apa ingat takdela yang menyampah dekat korang? puihh. perangai. perempuan ni, kalau dengki, dengki jugak. buruk betul perangai. tahu nak menilai orang, tapi failed nilai diri sendiri. tolong la jangan nak mengutuk je. please la. seda diri tu. muhasabah diri. jangan busuk hati sangat.

    0

    0
    • Anonymous says:

      org kutuk design tudung, bukan kutuk muka org.. org klu dh muka huduh pakai tudung jatuh dari langit pun xkan lawa.. tapi ni org pertikaikan design tudung ni x lawo, bukan pasal muka org… ko yg kutuk org nampaknye ni….

      0

      0
  71. cutie pie . says:

    hmmm aku pelik bebenor lahh dengan wartawan malaysia . macam sakai nokharom !!! biarlah dia bawak isteri dia , itu ISTERI dia !!!! kalau dia tak bawak gi majlis mana mana nanti jadi isu macam erra fazira dedulu pegi mana sorang sorang . peminat pun bangang nak mampos . kalau dia asyik upload gambar dengan isteri dia korang menyampah cuba kalau si nora yang belum kahwin dengan nedim tu upload mesti semua cakap sweet lah bagai , uploadlah banyak banyak semua .

    0

    0
  72. jee says:

    dah tk ada berita kot nk kasi havoc… havoc… havoc…….

    0

    0
  73. tudung biase2 je says:

    bising la org2 nie… lagi bagus bawak bini ke sana sini.. dah halal… yg tak halal kepit sane sini tue yg patut ditegur.. alahaiiiii…dunia nk kiamat agaknye.. org suke tgok yg mungkar daripada yg baik..
    isu tudung: mahal memang la jd isu.. tp kalau tudung murah tp x tutup aurat it’s stil same ngn tudung yg mahal tp x tutup aurat… tudung fareeda tue tutup sumenye takk?
    tq….

    0

    0
  74. key says:

    Tak ade masalah pun. Sape tak bangga dgn isteri sndiri.. bukan fizo tayang gmbr mawar semua dkt ig dia.. tu sume gmbr dotg brsme. And dorg org bisnes, deal ade dgn laki, prmpuan. Baguslah bwk suami/istri utk elak fitnah. Psl tudung plk xperlu nak masuk campur disini. Kte tau ape yg baik, klau rse tdung tu singkat, kau tak perlu lah pakai. Doa jelah srmoga fizo dpt bimbing istri dia baik2.

    0

    0
  75. rosmah di mansuhkan says:

    Asal diowang bahagia dah ler yg kita semua nk kepoh2 bergado2 back up sana sini watpe dpt tudung free ke

    0

    0
  76. azleen says:

    korang nie bab tudung tu aku x nak komen… sbb pendek panjang korang boleh pilih labuhnya…. nak atas dada ke nak bawah dada ke…. terpulang tepuk dada tanya iman… dia berniaga korang yang beli… so pembeli berhak memilih yang mana terbaik… kalau x suka jangan beli. ada je yang panjang tudung fareeda tu……
    bab tayang bini tu aku rasa x lah sbb bini dia satu malaysia kenal sapa…… biarlah yang halal…. lagi satu mengelak fitnah apa….. kalau lps nie dia x bawa bini dia mesti orang ckp krisis laaa….. macam2. saya doakan yang terbaik buat mereka suami isteri. mana baik kita contohilah……

    0

    0
  77. ooooiii says:

    biarlah diaorang gambar pon sopan je…..
    x adalah menunjuk2 peluk2 ke, cium2 ke gambo atas katil ke…. biarlah
    itu cara dia…..

    0

    0
  78. aina says:

    mmm..ntah ape2 ntah dorng ni…y halal nk d jadikan isu..y x halal xnk plak heboh kn..harap fizo ngn mawar x kisah ngn isu ni…ape nk d risaukan..bukan buat bende y salah pn…masalah2 dorng y x senang dgn kesenangan org len..uhuhuhu

    0

    0
  79. adoi says:

    aku lagi suka lelaki yang bawak isteri mana dia pg..xde la nnti kene rampas oleh artis2 yg gila kn laki org…hahahaha…lagi pn fizo lbh selesa ada mawar di sisi…bkn dosa pg mana2 bawak isteri..

    0

    0
  80. xox says:

    Kelakar komen2 yg ada nih…hahah…berair mata bc gelak…

    0

    0
  81. xox says:

    Kelakar komen2 yg ada nih…ha3…berair mata bc gelak…

    0

    0
  82. Anonymous says:

    mawi ngan ekin pun mula2 kawen dulu berkepit je kemana2…terus dorang low profile…dah x de berkepit da…biasanya yang berkepit kemana2 lepas kawen ni majoritinya yang bercinta selepas kawen…pendapat aku la

    0

    0
  83. maximiliana says:

    tak abis2 nk dengki, kalo tak mampu beli tudung fareeda tu diam2 jer lh, masing2 ada taste tersendiri…so tak payah lh nk bising2 kate rega mahal ke aper… hokayyy

    0

    0
    • Anonymous says:

      asal kritik je ckp tak mampu…. mcm laaa harga fareeda setaraf lv sebijik kan… poyo… taste badut mmg taste faredot! tak caya pegi tgk costume badut..

      0

      0
  84. lalala says:

    korang yg suka beli fareeda ni kan, korang penah tak tanya laki korang apa pendapat diorang tgk bini diorang pakai tudung ni? aku rasa dpd 10 lelaki yg aku tny, 9 org kata huduh sorang je kata biase je…

    0

    0
  85. yuhuuu says:

    Aku rasa tudung fareeda yg khadeja tu ok skit,sbb labuh pas tu satu kaler je x mcm badut.Klau yg brtingket2 tu x ssuai,dah la pendek,sape yg leher pndek mmg x cntik pkai,aku skrg gile bli tudung abu dhabi lgi cntik2,lgi murah.Ptut la kaya,tudung jual mhal sgt,huh.

    0

    0
  86. mawar berduri says:

    Rosmah dimansuhkan??kelass nama kau..haha..tu je aku nk komen

    0

    0
  87. minah jambu merah biru says:

    elehhhhh bawak bini sana sini pon jadi isu besar ke ! macm sial ! biar lah fizo nk kepit bini dia bawak kemana saje yg dia nk pegi ! kenape pulak jadi isu macm siak ! salah ke bawak bini ?????? suka hati dia la nk bawak bini diaaaa…dh si mawar ni jambu sweettt n cute kenape orang mesti nk sakit hati macm kiwak ??? dh di mestikn untok sakit hati ke ?????? orang Malaysia memang macm gitu hati tk penah tenang ada aje nk sakit hati tengok orang ada bini jambu huh !

    0

    0
  88. ArrianaRose says:

    suke tgk mawar…sesuai la dh kawin bw wife sekali…apa ade hal…..lain la bcinta & no status….aiyokkk…

    ###tudung tue mmg mahal lh, xmampu nak beli, & singkat ler….hnya mawar pakai je cantik & cun….yg lain pakai xlawo…napa er??
    kikikiki…marah kak bed…kak maria….

    0

    0
  89. hurn says:

    la bawa isteri pegi un salah ke?? dh halal la. kan bawa pula perempuan yg bukan isteri p bangkok walaupun isteri ad kt umah.. lagiii salah.. opsss!!

    0

    0
  90. zass says:

    tudung fareeda ni terlampau pendek, tak menepati syariat langsung.. nampak apa yg tak sepatotnya ditayangkan

    0

    0
  91. Lols says:

    Weh agak2 la wartawan ni. aku bukan hard fans fizo atau mawar,,tapi dorang tengah bahagia biaq pi la dia nk bawak ke mana pun. Jangan jage tepi kain org sudah… ni lg 1, bagus apa si suami dan isteri sering bersama..korang jeles la tu laki x lekat kt sisi korg. Jgn hiraukan sgt fizo..biarlah org nk ngate ape pun..yg penting korg sweet slalu. Bila nnt fizo pi mane2 majlis xbawak bini start la buat kesimpulan fizo dan mawar bermasalah…dunia2 hiburan…cukup lah dgn membuka keaiban..berilah khabar yg baik je…

    0

    0
  92. reeza says:

    Perkara dah halal ape lagi nk diheboh………
    Dpt pahala lagi sbb pandai layan isteri…..

    0

    0
  93. reeza says:

    DAH HALAL KAN? APE NK DIPERTIKAIKAN..
    DAPAT PAHALA LAGI SBB PANDAI LAYAN ISTERI….

    0

    0
  94. mukalicin says:

    mls komen psl tudung..
    pizo n rose ni pn idok ler ak minat..
    xde nk follow mollow dorg pn..
    tp dh knpa dia nk bwk bini die pn jd isu..
    mm..yg retis laen xkawen pelok sakan tu xnk plak bising..
    watawan pn otak udang masak lemak cili api..!

    0

    0
  95. lelaki ini says:

    Yang halal tetap halal dan yang haram dan tak mengikut syariat tetap haram. Fikirkanlah..

    0

    0
  96. Anonymous says:

    Yang korang sebok sangat dengan apa tudung yang dia pakai tu kenapa?
    hellooo..suka hati dia lah,dia nak pakai tudung apa pun, kenapa hidup korang terseksa
    ke kalau dia pakai tudung yang dia suka..? dia ada mintak duit korang ko beli tudung tu?
    kenapa busuk sangat hati korang ni,penuh dengan hasad Dengki.. sebelum kutuk orang lain,cermin dulu diri korang tu, sempurna sangat ke diri korang tu,tak ada cecat celah ke diri korang tu.. ???

    0

    0
  97. Just Saying says:

    Kire ok lah tu dia bawak bini dia kehulu kehilir. Dari bawak bini orang lain @ laki orang lain kehulu hilir siap tayang sana sini. Sah2 la isteri sendiri. Halal. Pahala taw bawak suami @ isteri sendiri jenjalan. Lagi-lagi nak kukuhkan perkahwinan.

    0

    0
  98. Anonymous says:

    Biorla depa..

    0

    0
  99. babychenta says:

    Bahagia nye mereka…bnde baik cmni pn nk d jadikan isu..
    Dh xde cite lain ek??..dh diorg laki bini yg sah ,lantakla nk
    p mna2 pn bdua…dunia2..heran aku..

    0

    0
  100. Mat K says:

    yg komen pun ada yg tak berakal.

    komen tudung apahal? komen cerita la bodo.

    dah halal, apa nak takut usung sana sini? natang jeles lettew

    0

    0
  101. Jiran k0 says:

    Tudung pareedah ni sesuai untuk makcik makcik je . Si mawar ni muda tak sesuai pakai tudung camni

    0

    0
  102. watever says:

    okeylahh.. isteri halal apaa… takkan tu pun nk jadi isu.. lainlah kalau isu lelaki jantan dayus tak guna tu dengan si betina perampas yg sah2 belum berkahwin tp dah bercuti, sebilik, sekatil, seselimut? ehhh bersama.. yg haram ni tak nk pulak kau tegur.. tolonglahhhh.. wartawan malaysia ni tak serupa bikin lah..

    0

    0
  103. Jenny says:

    Alahai…you all nie..janganlah nak kutuk-kutuk orang sangat..Awak semua tu sempurna sangat ke?daripada hal rumah tangga hinggalah hal bizz dorang you all nak kutuk.Macam haram perangai.

    0

    0
  104. neng says:

    ihhh x phm tol neng ngn artikel ‘tayang isteri’ nih… lantak p laaaa bni dya, aisyyy kalot aih wartawan ni pom! xdak bnda len nk tulih dh kor… syuhhhhhhh!

    0

    0
  105. pelik dengan manusia says:

    ptut Fizo Omar capital letter kn perkata “ISTERI” . wartawan m’sia ni x phm bhs gamak ny. pening2..

    0

    0
  106. […] Bawa Isteri Pun Jadi Isu Jugak? – Fizo Omar (180) […]

    0

    0
  107. Erm says:

    Yg tudung x ikut syariat yg org nk Pki skg..Pki tudung bkn sbb tuntutan agama tp utk kecantikan yg dpertotonkn pd lelaki ajnabi..yg da kawin pon bole beli tudung ni n Pki dpn suami n anak2 je kalau rse tringin jgk nk Pki.. Bukankah wanita kna melabuhkan tudung hingga paras dada..kalau nk bertudung Biar niat yg btol mengikut Islam..mmg halal fizo nk bw isteri dia ke mna2, tp lbh elok adegan mesra brpegangan tgn dsbgnya elok x dipertontonkn pd umum sbb kecantikan isteri hanya utk suami, bkn utk org laen, tmbahan lg tudung yg dipakai mawar pendek, Baju plak ketat, x mncerminkn muslimah sejati..sbb tu ia x halal dipertontonkn pd umum..masyarakat plak mudah trikut2 Kalo artis tu diorg minat..jd x prlu dpertontonkan, sbb is akn byk menimbulkan fitnah..org laen Ada isteri cantik, tp simpan n jga elok2 di rumah..bkn sbb isteri cantik, nk tunjuk pd semua org..takut Ada riak dlm hati.
    Wassalam….

    0

    0