Written by Bella | December 12th, 2016

Meskipun baharu dalam dunia hiburan tanah air, nama pelakon Ruhainies agak dikenali, lebih-lebih lagi beliau mempunyai wajah yang agak jelita dan menjadi idaman ramai lelaki diluar sana untuk memilikinya sebagai kekasih hati.

Namun, Ruhainies masih belum terbuka pintu hatinya untuk menerima cinta daripada mana-mana lelaki kerana beliau ingin memberikan fokus kepada kerjayanya dahulu.

Jadual kerja saya juga sangat sibuk hingga Jun tahun depan. Sekarang ini masa untuk diri sendiri pun tidak ada, inikan pula nak bercinta.Ia memang mustahil.

Saya akui memang banyak lelaki yang cuba mendekati dan mahu menjalin hubungan termasuk golongan VIP, tetapi saya menolak dengan baik. Bukan tak mahu, tapi buat masa sekarang saya belum bersedia.

Menurut Ruhainies, beliau tidak memilih ataupun meletakkan sebarang syarat buat mana-mana lelaki. Ruhainies mengidamkan seseorang yang mempunyai sikap hormat kepada orang tuanya dan mampu membimbing beliau.

Saya mempunyai sasaran tersendiri untuk diri sendiri. Kalau saya berjaya mencapainya iaitu membelikan rumah untuk ibu bapa, baru saya boleh fikir untuk berkahwin.

Orang selalu kata saya terlalu memilih, tapi sebenarnya tidak. Saya tidak pernah menetapkan sebarang syarat, cukuplah sekadar lelaki itu menghormati saya, ibu bapa dan boleh membimbing saya ke jalan yang lebih baik. Selebihnya saya berserah kepada jodoh.

Siapa kata orang cantik itu terlalu memilih ? Hehe..Kalau anda ada ciri-ciri lelaki idaman Ruhainies, anda boleh lah cuba nasib untuk memilikinya.

Sumber Berita : Harian Metro

23 responses to Banyak Lelaki Ingin Dekati Saya Termasuk VIP Tetapi Saya Tolak- Ruhainies

  1. Malam masih muda says:

    “Tidak memilih mana2 lelaki” ?
    Patutlah Dato Red laki adira tu pun ko scandal.

    11

    0
    • Anonymous says:

      Tak payah nak poyo sgt la lelaki vip bnyk nak kejar ko. Kalau hebat sgt tangkap terus vip yg solo mcm faisal nasimuddin tu ke, prince mateen brunei tu ke and then masa nak kawin baru buat announcement. Tu baru la salute! Ni gebang je lebih pfftttt.

      10

      0
    • Anonymous says:

      CANTIK SANGAT KE???????

      1

      0
  2. Jiran Ruhainies says:

    Alahhhh masa muda boleh laa cakap lelaki VIP kejar2 ko..sbb cantik masih bergetah… Sok lusa tua juga… kulit kendur mcm plastik Tesco. Haa time tu baru nak nak plan cari lelaki VIP plak…

    2

    0
  3. Lilo says:

    Wow… So lepas ni boleh la jadi Datin Ruhainies :)

    0

    0
  4. Anonymous says:

    “bukan tak mahu, tapi buat masa sekarang, saya masih belum bersedia”

    habih, kalau kau dah sedia nnt, kau nak lah golongan vip?!Daserrrrrr!

    Bimbo will always be a bimbo.

    10

    0
    • Anonymous says:

      VIP yg nak dengan kau laki orang jer…yg kendur sana sini..yg boleh ambik kau jadi bini no 2..3..4..ke…ayat kau tu perasan kau tu cantik snagt..nyampah pulak..

      3

      0
  5. Anonymous says:

    Gosip dgn jantan jew lebih..berlakon kayu..sorry to say mmg xprnh minat pn minah nie..

    12

    0
  6. Aku Menyampah says:

    Boikot…

    4

    0
  7. Shah says:

    Sejujurnya. Banyak2 artis, aku paling meluat dengan perempuan ini. She looks like a typical cheapest celebrity. Am i right. I suka lagi Kakak dia. Dia ini macam budak2 yang baru nak up.

    17

    0
  8. Anonymous says:

    PERASAN BAGUS & PERASAN LAWA…….baru popular sikit da perasan….meluat

    3

    0
  9. akubukansiapasiapa says:

    dia ni kalau wartawan interview mesti nak ada ketawa ala-ala comel dia tu, meluat aku perasan cantik.

    6

    0
  10. Mumia says:

    Punya la banyak gambar lain ngapa lah dipilih gambar mcm “mulut dolphin” cik bella oii…
    Saja nk biar org put off and geli with this girl? Tapi kan dolphin comei but not her.

    Rasanya cukup kalau statement dia ni ” ramai lelaki ingin dekati saya” u know , without mentioning VIPs. Adoi….rasa geli semula!

    3

    0
  11. lalala says:

    alahaii jelita laa sgt kn..kahkahkah..dh dia ni
    prasan branded tp nmpk sungguh cheap2, msti la yg seangkatan dgn boya tongkang mcm laki adira tu test try..sory la beb, klu ko laku sbb ko cheap sale, takyah nak bangga sgt..tserlah sungguh kbodohan itew~simpan ckit ek..kahkahkah

    9

    0
  12. nonok says:

    statement syok sendiri perasan

    1

    0
  13. Anonymous says:

    x tau apa contribution dia pada industri tapi gosip murahan jer lebih.
    perasan hot ke dik?

    1

    0
  14. Anonymous says:

    Kebanyakan artis suam suam suku ni berlakon tk seberapa.budget hot je.geli2 je.ha3

    0

    0
  15. Anonymous says:

    dah agak VIP mcm mana yg nak kat dia.

    0

    0
  16. Anonymous says:

    muka perasaan cam ND.tak cantik pun.lakonan.kayu.menyemak betul perempuan ni.cerita murahan dia je lebih.

    0

    0
  17. Sam says:

    Tak kire la laki VIP ke, kucing kurap ke, who the hell cares man?? Yang penting kalau muka ko kuar stesen tv, aku terus tuka chanel. Sbb x best belakon.

    1

    0
  18. Anonymous says:

    Sebenarnye nk test market je statement tu…tkde vip yg nak kt ko melainkan si red tu…tkde masa nk bercinta konon…pompuan cm ko ni mmg tknak bercinta bnyk nk kikis duit org je..cuit2 dpt duit…pegang2 dpt kereta…raba2 dpt banglo…ayat artis sampah ramai vip nakkan sy…puihhhh

    0

    0