Written by AbangNara | December 7th, 2010

rebecca nur islam

Walaupun tak seglamer dan tak sehebat mana lakonannya (ada ke minah nie berlakon?), jangan tak percaya yang Rebecca Nur Islam bakal mengadakan sidang akhbar untuk mengumumkan majlis perkahwinannya 10 Disember ini. Kami ingatkan artis taraf Datuk Siti je yang layak buat sidang akhbar kalau nak kawin, tapi Rebecca Nur Islam membuktikan kepada kami yang artis segan mati hidup tak mahu pun boleh buat sidang akhbar.

Sidang media majlis perkahwinan Rebecca Nur Islam itu akan dilakukan di butik Chopard, KLCC. Kami sebenarnya tak sabar-sabar melihat bakal suami Rebecca. Tentu beruntung mendapat seorang isteri yang cantik, melepak, putih dan cantik secantik namanya. Tuah ayam nampak di kaki, tuah si lelaki dapat jadi suami Rebecca.

Kami doakan agar si bakal suami akan dapat merealisikan impiah ayah Rebecca yang memberikan Rebecca nama Rebecca Nur Islam. All the best untuk mengemudi bahtera perkahwinan anda.

P.S: Cian dia anjing nie kencing kat kereta dia time isi minyak

150 responses to Bakal Suami Rebecca Nur Islam Akan Diketahui 10 Disember Ini

  1. megatron says:

    bagus la…

    0
    0
  2. Dauspozi says:

    Takziah… :)

    0
    0
    • silentgirl says:

      nape takziah dauspozi? hahaha! poyos gle siap wat press..kat butik chopard lak tu..husband die msti org kaya..

      0
      0
      • Dauspozi says:

        Takziah la sbb x pandai pilih bini… yg sexy jugak dipilihnya… tp kalau jodoh diorang.. dan si bakal suami tau mendidik bini, alangkah indahnya… Harap Rebecca lebih sopan pasni.. :)

        0
        0
  3. alin says:

    mudah2an bakal suami dia dpt mrealisasi kan NUR ISLAM 2….

    0
    0
  4. alif says:

    semoga dia menemui nur islam dalam diri dia lepas kahwin nnt

    0
    0
  5. alyaa says:

    Semoga bakal hubby die dapat membimbing dia lpas kahwin.
    Harap2 takde la nampak dia pakai baju yang tak cukup sangat kainnya and kluar lagi stetmen nama dia bapak die bg and stetmen perihal dia seksi yg amat mencengkam jiwa dan raga etc.
    Semoga bahagia hingga ke anak cucu cicit.

    To abg,nara, ada kan dia blakon? Cam leh ingat2 je taik lalat die tuh kat tibi :/

    0
    0
    • Ikan Bilis says:

      hmmm…harap2 la…..tgk mcm c Zila Bakarin tu….sblm kawen seksi tahap gaban…pas kawin seksi juga tahap kurap….laki die mcm xde peranan…..

      0
      0
      • alyaa says:

        Maybe ada reasons nye.

        Maybe laki die tegur jgn seksi, tp die tak ikot ckp laki die.
        Maybe laki die bangga bini dia tayang smua harta karun die kat dunia.

        Kalau laki sendiri tak cakap apa2, alamat selamatlah dunia dan akhirat.

        Anyways, sy tak paham, ada ke husband yang suka isteri dia pakai seksi2? Tak rasa lain ke? Isteri tu kan hak die, segala aurat isteri dia yg hanya untuk die, tak kisah ke bagi orang lain tengok? :/

        0
        0
        • Ikan Bilis says:

          tau x pe…kalau suami i sgt titikberatkan soal pakaian i… walaupun suami i mcm tu, tp i x rasa terkongkong tp rasa selamat lg….hehe….syukur dapt suami yg pandai bimbing isteri…

          0
          0
        • cik kelong says:

          dayus tau lelaki membenarkan isteri mendedahkan aurat kpd org lain…

          0
          0
        • mys abby says:

          ade alyaa..
          dato’ k pon suka tok ti tak pakai tudung..
          ingat lg dulu mase wrtwn tnye dato’ k pasal tok ti punye azam b’tudung..skali dato’ k jawab, “sy tak kisah sbb ct pakai tudung atau tak dia tetap cantik”…wlupun tak seksi mane, tp aurat jugak..ngn baju pun masih melekat kat badan…

          0
          0
  6. misskenyalang says:

    elok la, dh muak aku tengok minah ni. ntah apa2 dia ni.

    0
    0
  7. bai says:

    doakan yang terbaik untuk dia, insyaAllah. semoga Allah bagi petunjuk

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    0
    0
  8. jojio says:

    Akhirnya…..

    0
    0
  9. yula says:

    meyeksi xhengat

    0
    0
  10. Ikan Bilis says:

    Ish!!! mcm tikus mondok pula aku tgk pmpuan ne….ker aku yg rabun ne….anyone pls explain……..

    0
    0
  11. Ikan Bilis says:

    Cuba la contohi Wardina…. Masa mula2, seksi mengalahkan artis hollywood..skrg ne sejuk mata memandang….mungkin itu la perbezaan antara org bijak pandai dgn org yg bangang mcm rebekangkung ne….

    0
    0
    • alyaa says:

      haha rebekangkung.
      sian bapak die, brapa hari pikir nama sedap2 ntok anak die, last2 kena perlekeh dek anak tu sendiri :/

      0
      0
      • Ikan Bilis says:

        tu la……i dpt rasakan yg masa ayah dia kasi nama tu dlm surat beranak, bapa dia dah imagine yg anak dia tu akan hidup membesar sbg wanita yg baik…..tutp aurat….huhu….tp bila dah besar lain pula yg jadi…..kalau i jd ibu or ayah c rebekangkung ne, mesti frust tahap gaban…

        0
        0
    • lala says:

      wardina dulu bkn dr sek agama pvt ke, sekolah sma ngan yassin. ada sesiapa tau?

      0
      0
  12. puteri PLNH says:

    one day kot

    0
    0
  13. iza says:

    hidup segan mati tak mahu la abg nara..

    muka cm dia ni bersepah kat kampung aku..

    0
    0
    • loq says:

      btol tu,,,..

      ade plak abg nara tules “segan mati hidup tak mahu”…
      mane blaja peribahasa ni abg nara????
      hahahaha

      0
      0
  14. john says:

    (Tentu beruntung mendapat seorang isteri yang cantik, melepak, putih dan cantik secantik namanya. Tuah ayam nampak di kaki, tuah si lelaki dapat jadi suami Rebecca.) hahahahahha dosa pun belambak – lambak kene tanggung…

    0
    0
  15. lolyat gang says:

    x cun pun pompuan ni

    0
    0
  16. hana says:

    ader aku keeesah ke sapa laki dia…..?

    0
    0
  17. syaf says:

    ko xyah nk wat press conference sangat la.pelakon picisan je ko ni. glamour pun sebab seksi n xde otak (sebab ckp ikut sedap psl name die 2). bagusla ko kawin, pas kawin sila la bersara ye. x dtgkan hasil pun haha

    0
    0
  18. Nonanina says:

    ala, die nie dtg dr JB,,,, kononnya berkelana kat KL tuh, mula2 masuk pertandingan ratu2 cantik kat JB, lepas tuh pegi KL. berjinak2 modeling n lakunan, oleh kerana die terlebey pandai sikit dr kawan dia yg sama dtg dr JB tuh (cume pandai hafal skirp jer), dia pun dpt lah tawaran berlakon… gitu ler cier nyer…
    dan kawan2 nye pun species sme cam dia,, kejar laki kaya aje… nk senang idup…! FYI geng2 dia tu cume takat pas SPM jer…. ampun yer…bekung…

    0
    0
    • lizz says:

      pernah gak dgr org cite cam tuh…kwn yg duk jb la cite.
      btol la tu kot

      0
      0
    • sakura says:

      memg btol pn! penipu tak ingat dier ni! konon dari keluarga background bisnes konon! bisnes aper jerk! pegi bazar ramadan siap pakai cap dengan spek besaq lg! bajet org tak kenal dier la! pastu cm perasan takut org serbu dier! klu kt jb ni, tak pyh nk perasan bagus! org jb dah tau sape dier nie

      0
      0
    • Ikan Bilis says:

      dulu kelas dia ne bersebelahan dgn kelas i…masa tu dia la yg paling femes kat skool….bukan femes sb pandai, tp sb femes kena denda…..penah sekali dia kena tampar oleh cikgu pmpuan sb pakai lipstik kat skool….hahaha…bila ingat balik mcm lawak pula…

      0
      0
  19. phreak-id says:

    harap-harap suami dia boleh membimbing dia..

    0
    0
  20. limejuice says:

    hope pas kawen dia lbh hayati maksud sebalik name dia!

    0
    0
  21. silentgirl says:

    ugly without brain..urghhh! beauty without brain xpe lg..

    0
    0
    • sharp shooter says:

      takder beauty..
      takder otak..
      takder bakat..
      takder malu..
      sikit tutup byk bukak..

      pakej nih..pakej pompuan murahan!!

      0
      0
      • silentgirl says:

        yes..dat so true man. blakon xpndai mane..seksi tlampau..majoriti pon cmtu artis2 msia..mane2 yg suam2 kuku tu msti sexy nk mmpus plus gosip2 yg tlampau..sbb tu je la care nk naekkan name dorg..

        p/s: die ngat lawo ke die pose cm gbr kat ats tu? mcm nate berok tsepit ekor je. hihih.

        0
        0
  22. MerpatiPutih says:

    seksa…

    0
    0
  23. CT says:

    Mana ada dia putih melepak..sy jumpa dia byk kali..sawo matang jek..

    0
    0
  24. yoo says:

    haii. dia nie bukan lah glemer pon, siap nak buat sidang akhbar lg. tak tahannnnn

    0
    0
  25. sofeajane says:

    pernah naik keta dgn dia…mmg gatal ler

    0
    0
  26. ct strawberi says:

    huh.. she’s an ugly betty.. xsk beliau

    0
    0
  27. tukang sibuk says:

    biarlah dia nak kahwin dgn sapa pun..moga berkat dan pahala perkahwinan tu ditunjukkan dan dibuka hati oleh ALLAH S.W.T agar menjaga maruah suami dan auratnya..
    Dia dahla kain xcukup..tp tgk punya ramai pakat nak jaga tepi kain dia,,sekali terlondeh x ke haru!! sapa mau jawab 2!

    0
    0
  28. martha says:

    bang nara, bukan segan mati hidup tak mahu tp mati segan hidup x mahu… hihi

    0
    0
  29. dewi says:

    tgk dlm tv citer die blakon xde la putih pon, sawo matang je..
    sayangnye, nama cntik2 tp tuan bdn duk perlekeh..mintak2 la dijauhkan drpd blaku kt anak kita sendiri..

    0
    0
  30. ayu says:

    haha…

    rezeki dapat bini lawa
    tp dalam masa yg sama
    dugaan sebab dapat bini seksi dan suka wat statement tak pakai iman…

    selamat bermujahadah ya wahai bakal suami rebecca..selamat berjihad membentuk isteri anda…mudah2an lepas kawin takdelah dia wat statement yg macam tak pakai iman dan dia sedarlah apa yg dia cakapkan selama ni…kesian ada org islam tak paham islam camni…huhu…sori la kasar skit tp kalau ikut statement dia before this, nampak cam tak paham islam je…selamat berjihad sang suami

    sama2lah kita berdoa dia dapat hidayah

    0
    0
  31. farahdiba says:

    manusia semua nya x kena… bagi tau salah & X bagi tau lagi lah dicaci + bmacam tuduhan dibuat… perlu kelayakan ke nak buat pengumuman? Sape2 pun boleh lah.. bnyk lah jantan2 melaya yg frust itulah yg nak mengutuk si budak nurislam nie…

    0
    0
    • dunnow says:

      kisah ku ade?? xde ku kesah la..haha.. pompuan ni buat penyedap buley la… buat isteri xmo eden..

      0
      0
    • ms elegant says:

      betul2…diorg jeles,hahahahaha…biasa je ku tgk rebecca nie..kaco diorg pun x..ni sibuk2 nak mgutuk dia..buat dosa adela..

      0
      0
  32. ms elegant says:

    apa la korang ni artis kwin sorok2 korang bsing,artis kwin buat sidang media korang bising..apa yg korang nak sbnrnya..BERTAUBAT lah mengutuk sesama manusia..artis tu pon manusia..bkan alien pon..even dia cmtu skrg mn tau dah kwen bleh berubah..mcm sesetengah artis bfore kwen seksi,after kwen bertudung litup n until now they still married wif same person(rasa2 u pple tau sapa tu)..evryone can change..

    0
    0
    • kak nam says:

      kalau dia x mau berubah, can we ask her to remove nur islam from her name? let’s make it commercial as rebecca aaje…. i malu la nama macam tu tapi perangai x semenggah….

      0
      0
      • pascual says:

        pttla nama ko kak nam.yg ko sibuk buat apa.dia nk pkai tu hak dia la.yg ko pandai2 nak sruh dia tukar nama sume apahal?mufti pon xbsing ko plak yg lebih.baik jg anak2 ko la.

        0
        0
        • ms elegant says:

          hahaha…bijak sgt….korang la pg jab.pdaftran tlg die tkar nm..bgi komen x pakai **** lgsung..rase nyer kalo diberi peluang die pun nak tkr nm tu..bg komen tu biarla nmpak yg kita EDUCATED…:-)

          0
          0
      • ms elegant says:

        kak nam baik sgt ke?dah cnfirm MSUK SHURGA?KE….DAH REGISTER?HAHAHAH

        0
        0
  33. MeLia says:

    Alhamdullilah… Mudah-mudahan Allah berikan taufeq dan hidayah kepada Rebecca selepas bergelas isteri. Sempena Awal Muharram ni, sama-samalah kite tukar sedikit bahasa komen kite ni di OPEN SPACE ni. Sesungguhnya mendoakan perkara yang baik kepada saudara sesama Islam adalah dituntut. Kerana perkara yang baik juga akan berlaku kepada mereka, yang mendoakan perkara baik berlaku kepada saudara mereka. LOVE YOUR ENEMY & LOVE COMES BACK TO YOU… Peace (*_*)

    0
    0
    • ms elegant says:

      btul…setuju2..sy bkan Islam pun mdoakan yg baik2 je…lgpun kita sesama manusia,pghuni dunia…punya hak utk berubah..

      0
      0
  34. mne taw kan lepas ni dia pki tudung labuh mcm mulan tu..

    0
    0
  35. Leo says:

    Gediknye bergambo ingt lawo…
    Dia nak kawen ngn sape pon lantak dia le…. Tapi nak buat sidang media.. eehh tolong lee… poyo sunnguh le minah ni…

    0
    0
  36. mcDollar says:

    bila tengok balik post2 kat website ni,mcm tgk website lucah plak.byk betul gambar sexy tahap 18sx kat sini.hm…

    0
    0
  37. idayu says:

    asal die ni over sngt haaaa..ingat diri tu diva ke siap nak buat press conference bagai nak announce sape bakal suami die..takat famous dngn keseksaan tu xpayah la nak sampai nak buat press cnfrnc..susah betulla kalau ade artis budget famous mcm die ni…dasar syokk sendiri…huhuuu

    0
    0
  38. augustus says:

    harap media malaysia ni juz mention name minah ni REBECCA NUR je…xpyh nk tulis Islam eventhough thats her real name…memalukan islam je ah..harap abg nara take note sy pnye comment ni.

    0
    0
  39. good luck for your future husband!

    0
    0
  40. tumpang lalu says:

    hahaha……. ramai btol yg x suke kn die ni… dah la pose seksa dgn mulut terbukak luas… ade gak makcik2 yg open minded nk wt menantu cmnih gaya…

    0
    0
  41. apa2 jer says:

    overnyer minah nie.. mcm artis popular lak.. pada hal xderlah popular mana pun.. huh

    0
    0
  42. kementot says:

    eh bukan rebecca ni dah kawen ke n ade sorg anak..mcm pnh tgk kat nona je citer psl die ni..

    0
    0
  43. Mem Besar says:

    Siapapun dia, berapa teruk pun dia x yah lh nak kutuk fmly dia wlupun biz kecik ke apee. tang Nama tu tak ah lh nak sibuk ungkit lg. nama depan pun dh REBECCA. REBECCA ok. g cari maknanya. napa di pasangkn nama tu ngan nur islam?

    0
    0
    • sakura says:

      bkn ler nk kutuk family dier! tp dier yg kluarkn statement family dier ade bisnes! padahal family dier takde ape2 pn! pastu ckp besar mcm la bagus sgt! blk jb menyombong mcm la artis top sgt! mayb Mem Besar bkn org jb! tak tau dier nie mcm mane kn? kn? kn?

      0
      0
  44. lantak p says:

    harap2 dapat suami yg boleh bimbing dia ni menjadi seorang wanita yg sopan…kena sopan dulu bari boleh solehah…huhuhu…amin yarobbalalamin~~~

    0
    0
  45. lantak p says:

    harap2 dapat suami yg boleh bimbing dia ni menjadi seorang wanita yg sopan…kena sopan dulu baru boleh solehah…huhuhu…amin yarobbalalamin~~~

    0
    0
  46. lantak p says:

    tapi aku paling fU** masa dia jawap kat galaksi pasal seksi…dia kata “kenapa sy perlu menutup aurat sedangkan itu bukan saya”…what the f**k!!!tu jawapan bodoh dari artis bodoh mcm hang!!!meh aku nak tlg jawap….kenapa anda perlu menutup aurat???SEBAB TU PERKARA WAJIB YANG ALLAH SURUH LAH~!!!!!!yang terlarang bukan main senang nk wat…

    0
    0
  47. Kak Ngah says:

    Harap lps kawen nnti berubah la…mintak la bakal laki ko belikan kain lebih sikit ye….~

    0
    0
  48. Reena says:

    Sibbaik ada gak org yg nak..selamat…kalo tak abis wat stok gegeli jer lah cam si sendat tu…

    0
    0
  49. birakbatu says:

    siapakah dia ini??

    0
    0
  50. nana says:

    Sapa Rebecca ni???? perempuan ke betina ??

    0
    0
  51. sandra says:

    aku x paham la korg ni….artis lain pon x tutup aurat…wlupon ade yang pakai pakaian bersopan, tp x pakai tudung tetap x tutup aurat…..tp rebecca yang korang hentam…ni x lain x bukan pasal nama die la kan?da parents die bagi nama camtu nk wt cane…..korg ni pon…..patutnye doa kan la die jadi insan yang lebih baik….ini dengan korg2 buat dosa jugak….mengutuk org..hahaha…..artis lain pon melambak pakai seksi, tp sbb nama dorg xde nur al-islam kt belakang, xde pulak kontroversi…….kebanyakan yang seksi pon beragama islam jugak….so hentikanla hentam menghentam k…..

    rebecca ni berlakon ok je aku tgk….xdela kayu sgt….bolehla…….sekurang2nyer kahwin jugak die…kite just doakan yang terbaik utk die k…..doakan moga2 terbuka pintu hati die nk berubah….hentikanla kutuk mengutuk k…bang nara pon sama… :)

    0
    0
  52. RiRi says:

    ala mcm top je dia ni…ala nk menunjuk je…tgok la wat sidang media pn tpt org kaya2…bkn nye femes pn…rahsia la konon…

    0
    0
  53. Nonanina says:

    ada muslihat tu nk buat pc, nk kenalkan bakal suami dia…. bakal suami dia kan org pangkat besar… so tentulah dia nk bagi tau sume org,,,, “ini bakal laki aku, so, jgn berani kacau dia….!”
    If i’m not mistaken, hubby 2b is a lawyer… duda lagik… yelah mungkin dia nk bagi tau kat org ramai or bekas bini lawyer tuh, mulai saat nie, dia kepunyaan ku…. huhu…!

    0
    0
  54. MuJE says:

    ala, nanti dah takdela gambar hot die

    0
    0
  55. anum says:

    abg n ipar dia jiran aku, peh smb giler seh.. rebeko ni pn same lau dtg same smbg.. dia harap body n spek mata jer.. tk lawa mane pn muka dia..

    rebeko kalau tk nk org mengata abg n ipar awak kt flat tu kn, ckp kt dia jgn belagak ekk.. awk pn bila dtg sane org tk pandang tau

    0
    0
    • tara says:

      hihihi… abg n ipar dia bkn smbonk kot tp malu kot psl org kt flat sana dok mngata adik dia… hikhikhik

      0
      0
  56. kak timah says:

    harap2 dah kawin besok dia akan berubah .. amin ..

    0
    0
  57. cili says:

    haaaa…buat sidang akhbar? pelakon terbaikkah dia? penyanyi no 1 kah dia? eeee…….tolong lah. cukup lah war2 kan dlm paper. x sesuaiiii lerrr.

    0
    0
  58. Kasih says:

    semoga dgn ikatan perkhawinan ni sang suami dptlah membimbing si isteri ke jln Allah.. menutup aurat dan lbh bgs kalo had kan trus lakonan andai si suami tu seorag yg kaya dan berjawatan….

    didoakan jg agar nur keinsafan meresap kedlm diri seiring dgn nama yg tlh diberikan oleh mak ayah si isteri… moga kekal hgg ke akhir hayat perkhawinan ini nnt, Amin…

    0
    0
  59. tara says:

    kira ok la tu dia nk buat sidang akhbar wpun artis suam2 kuku… tp ramai org kenal dia sbb keseksian.. apapun kita doakan yg tbaik la utk dia… org nk dirikn masjid tu…
    nsb baik dia nk gtau… daripada diam2 ubi berisi… kang x bgtau tiba2 dh ada isi… korang mngata lak..

    0
    0
  60. aku no.50 says:

    eh..bukan ke rebecca ni ada anak angkat kan?yang pernah femes sal dulu katanya nak bagi susu dada pada anak angkat dia..pdhal rebecca ni lum kawen lagi kan..ke aku silap?

    0
    0
    • ishkk… ia lah…apa kejadah nak kasi ak angkat susu dada
      kn dia blom kawen mana ada air susu kalau
      lendir ada le……sian budak tu dpt ibu angkat mcm
      rebikakangkang..!!

      0
      0
      • didi says:

        dia cucuk hormon la kasi kuar susu sbb nk jd ibu susuan..so dia n anak dia muhrim..korg ni jgn pandai kutuk je..

        0
        0
      • Kasih says:

        Belacan, boleh sbnrnya nk susukan anak angkt tu spy jd muhrim…

        samada makan pil atau pun cucuk… sbb xkawin lag dan xder susu lah makanya digunakan kaedah tersebut ;)

        0
        0
  61. wan says:

    biase la artis, bile nk kawin sume nk buat sidang akhbar la bagai2, pastu kalo cerai lari plak dr media… dah kne tgkap ngan media, akhirnye ayat skema gak kuar “dah x de jodoh, diam lbih baik dr berkata2 / no komen ”
    papepon, smoga bhgia ke akhir hayat… ~

    0
    0
  62. lely says:

    macam nak umum tarikh ari raya jer…

    0
    0
  63. mimi3 says:

    pela abg nara ni, xcantik langsung si rebecca ni, takut tgk muke die, kalu ayu, sopan je sejuk mata mandang, ni panas dlm je tgk…hahahaha

    0
    0
  64. jeanie says:

    who the @#$! is this skank?..Paris Hilton of Malaysia agak-nye ..Kahwin nak bagi presscon lagi..mesti dapat kerabat atau VIP atau anak taukeh kedai jual Chopard..

    0
    0
  65. farra says:

    kesian kt bakal suami si bekak ni…kn bagus kalau suami yg tgk smua aset dia..ni x,da abis di pertontonkan pd org lain…yulkkk!

    0
    0
  66. pascual says:

    pduli la dia glamor ke tak,cantik ke tak.ni la melayu.PHD mmg ssh nak ilang.dia wat press conference kat CHOPARD.korang ada???xda kan nyah.. jealous la tu. ksian pmpuan hodoh n gemok kat sini.mengata je tau.makan hati nyah…………

    0
    0
    • kentang putar says:

      pascual..
      eh mana buleh x peduli…mesti kita kena citer…kalau smua x peduli …nant dia mati sape nak peduli semayangkan mayat dia…
      jom smua pakat2 mengutuk benda2 jahanam, bior derang sadar benda2 yg derang buat ni semua menjahanamkan diri derang dan lagi teruk menjahanamkan manusia lain…

      sory beb – bukan smua pempuan lawa yg bongok nak tunjuk gunung ganang, mcm si murahan ni ok….dengki la sangat dgn chopard mopard korang tu …heiiiii..

      btw ko maknyah ekk…padanla pun ko suka perangai2 mcm ni kan..oh how u wish to have those real thing kan??…kakkakka…ngok

      0
      0
      • pascual says:

        biarla..mufti xsebuk2 yg ko sibuk apahal?idiot.jg la tepi kain ko sendiri yg tercarik tu sblom kau jaga kain org.

        0
        0
        • kak nam says:

          ala….. hakim mahkamah syariah pown kena tangkap khalwat…. nak nasihat org? huh.. sendiri pown x betulll…. tapi yg x betul kita kena tegur…. if berugama islam.. sila la ikut syariat… tutup aurat…. jaga solat… ini pakai baju tapi telanjang… nama pulak ada kalimah islam… buat malu….. kalau satu kubur, aku dah lempang pompuan ni… bgga sgt ke nak perangai macam kafir laknatullah????

          0
          0
  67. aku says:

    bkn nk cakap per..tp lelaki dia baik ke x..mesti suka kecantikan..so byk juge yg xkesah bini or awex drn seksi..reason,sb nk bagik orng lain terbeliak tgk..jeles dsb..so die proud ade pompuan jelita seksi sebelah..tu common bg drg katanya..jadik mmg xheran kalu drg suka..

    0
    0
  68. orkid says:

    mesti bakal suami dia kaya raya but TUA……artis mmg cari yg mcm tu……lg 1 suami org n terpaksa ceraikn isteri…..

    0
    0
  69. Star says:

    Cian dia ni.dlu bajet nk kawin ngn ank Dato tp xdpt.yela bitch cmni sape nk wat jd isteri. Takat wat main2 leh la. muka asik nk make up pastu nk ngabiskn duit je sapa nk wat jd isteri?da la pelajaran xde.malukn keluarga.

    0
    0
  70. aku benci scandal says:

    tak kisah siapa yang dia nak kawin….. tak de sapa na frust, dia bukan lawa pun

    0
    0
  71. piyah says:

    spos…si rabecca nie sensitip sket la…pe la org agama len ckp….kan…name die dah le bubuh ISLAM…tp…pakaian n appearence x mcm islam…should be die hayati name die..bende nie,menyenstuh sensitiviti org islam…n dun blame her father cz gave da name…but blame him cz juz make ‘dun no’ jek ngn perlakuan anak die…
    peace…

    0
    0
  72. brader abg bro says:

    ni wat PC ni..saper yg kesah..ada aku kesah

    0
    0
  73. KAK SENAH says:

    Aie.. Muke mcm Siti Sarah laa.. seyes!!!

    0
    0
  74. professor matematik says:

    aku rasa dia ni glamer dlm BN je.. kalo takde BN kompem dia tak glamer.. hoho..

    0
    0
  75. AKU LA says:

    CANTIK KER……..

    0
    0
  76. katak kodok says:

    Bakal suami dia ni.. Duda beranak 2, peguam & ahli perniagaan berumur 42 tahun, berasal dari Sarawak. Nor Azam Datuk Sulaiman…. Bapak bakal suami dia je yg Datuk. Bakal suami dia bukan Datuk… Kalau dia org sarawak, payah nak cari title Datuk. Lainlah kalau dia ni dpt beli title Datuk dari negeri lain… Senang sikit nak letak title Datuk kat pangkal nama tu…
    Majlis kawin buat 3 hari 3 malam… (Ngape tak buat 7 hari 7 mlm????)
    Dah 3 tahun si Nor Azam ni terliur nak membedal si Rebecca yg fuh…. gebu… akhirnya tercapai jugak lepas 14 Januari 2011 nanti… iskh….iskh…
    Apa apa pun…. tahniah buat keduanya… semoga semua perancangan kawin berjalan dgn lancar… selamat menikmati alam perkahwinan.

    0
    0
  77. gayah moden says:

    tahniah ler rabecca.,harap2 ko dpt mnjage maruah somi n bakal ank2 ko 2 nnti.,paz nie leh la show2 yg xsepatotnye kat somi tercinta jer.,& bkn tok tontonan umum agy.~

    0
    0