Written by AbangNara | January 13th, 2010

facebook rasmi diana danielle

Kesian betul ngan artis-artis Malaysia nie. Bertambah kesian bila benda-benda menyamar nie terjadi kat artis secomel Diana Danielle. Tak dapat kami bayangkan betapa sedihnya hati DD bila ada orang menyamar jadi dia kat Facebook dan start add orang lain. Bayangkan kalau tetiba Facebook tiruan nie buat status yang bukan-bukan? Diana Danielle gak yang dapat nama busuk.

facebook diana danielle

Jadi untuk menghilangkan rasa sedih Diana Danielle, sekali lagi kami ingin mengwar-warkan satu-satunya Facebook Rasmi Diana Danielle. Tiada yang lain ini jerlah FB DD. Segala update, segala status, segala komen yang ditulis datangnya 100% dari Diana Danielle sendiri. Memang close to the fans gitu.

Kepada artis-artis lain yang masih tak ada Facebook dan Twitter, kami sangat-sangat mengalakkan anda membuat akaun anda sekarang jugak. Senang sikit berinteraksi dengan peminat. Kalau ada salah faham ke, gosip yang tak betul ke, leh terus wat penerangan kat situ. Tak payah tunggu nak kuar suratkhabar.

44 responses to Bahana Jadi Popular, Penyamaran Merata-Merata

  1. pEnArI pOcO2 says:

    yerk…
    cantik2…

    0
    0
  2. pEnArI pOcO2 says:

    biasa aar keje org2 yg tangan dier tul2 gatal…
    susah nk kontrol…
    lu pk lar sendiri…

    0
    0
  3. sakura says:

    monink kwn2=)

    0
    0
  4. BumbleBee says:

    bang/kak nara tak terasa ke…aritu awal dlm melodi ckp yg blogger ni x turun padang tp bleh jd wartawan x bertauliah dlm blog masing2… suker ski je ckp cmtuh..

    sian D…saperlaa yg dajalkan tu. x baek laa…org tu x kacao org len pun…

    0
    0
  5. pEnArI pOcO2 says:

    PAGI YANG BOSAN…!!!!!!!!!!!!
    tgok bende2 yg riak lg…
    huuuuuuuuhhh…btmbh ler bosan…

    0
    0
  6. HantuPensil says:

    wah comellllll giler gmba dia..hehhehe

    0
    0
  7. Eriku says:

    Pagi semua.. wah comelnya !!

    0
    0
  8. manjalara says:

    awek ni lagi lawa dari Diana Dianelle, cun bebbbbbb…kalau berlakun memang laku

    0
    0
  9. GadisAyu says:

    memang lawa awek dalam facebook tu.ni mesti nak gila publisiti

    0
    0
  10. pinkypanthers says:

    kesiannnnn…………

    0
    0
  11. Piston Pecah says:

    nak tumpang glamer lah tu

    0
    0
  12. taiko says:

    Yang menyamarnya mana id dia?? suruh tunjuk sket

    0
    0
  13. onmiz says:

    alaaa….mnyamar ker…mmg die la….poyo tol..xnk ngaku la tuh

    0
    0
  14. oooooooooo says:

    biasa DD cantik, ramaila dengki n nak guna status DD utk kepentingan sendiri. jadi org cantik ni mmg susah

    0
    0
  15. […] Bahana Jadi P&#959&#1088&#965&#406&#1072r, Penyamaran Merata-Merata (38) […]

    0
    0
  16. […] Bahana Jadi P&#959&#1088&#965&#406&#1072r, Penyamaran Merata-Merata (39) […]

    0
    0
  17. The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

    0
    0
  18. reksio bajki says:

    We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your site offered us with valuable info to work on. You have done an impressive job and our entire community will be thankful to you.

    0
    0
  19. I recently came across on your blog and have reading , i will keep reading this blog everyday.

    0
    0
  20. Downloaded Migratr to move my pix from smugmug to zenfolio, but it is not working. During the step “Import” when I click on button, it immediately says finished, even though it does not import a single photo. I signed up for a free 14 days service with zenfolio to try and kind of upset i can’t really try it

    0
    0