Written by AbangNara | January 17th, 2012

Selalu kalau pemain bola sepak mesti gambar Apek je Abang Nara keluarkan. Kali ini Abang Nara nak berkongsi gambar si hitam manis Baddrol Bakhtiar pulak. Asyik-asyik Apek jemu jugak kan? Siapa sini yang minat kat si Baddrol nie?

baddrol bakhtiar

Masih nampak gaya malu-malu kucing di situ. Tapi tak apa, lepas nie kalau ada photoshoot lain boleh try buat posing yang lebih gagah. Awal-awal biasalah kan malu-malu camnie. Tak gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

99 responses to Baddrol Bakhtiar Bergaya Untuk Majalah By’U

  1. ani says:

    tenkiu so much abg nara :)

    0

    0
  2. Kure Lawo says:

    gua suke laki ceni. tak jambu tak selekeh. simple dan semat.

    0

    0
  3. meeradriana says:

    Dlm padang encem..
    Luar padang x encem lak..hihihihi

    0

    0
    • a'ah laa.. says:

      tu sbb dlm padang… nampak mcm harimau kott… ganas… tu yang nampak ensem.. ni a little bit jambu kan… but i like… huhuhu…

      0

      0
      • Anonymous says:

        Hahaha..
        Betul3x..
        Janji dpt mengharumkan nama msia kan.. :))

        0

        0
      • meeradriana says:

        Ha ar..
        Betul kata korang..
        Jangan encem sgt, nnt ppuan ramai yg mengejar..
        Bila dah ramai sgt, takut prestasi menurun kan..
        Biarlah badrol dgn gaya low profile nyer.. =>

        0

        0
  4. Kure Lawo says:

    aku suke betol laki ceni. semat dan simple. yang penting tak jambu

    0

    0
  5. normi says:

    sukalah badrool baktiar nie..:)

    0

    0
  6. yuyu says:

    LIKE !! : )

    0

    0
  7. NadzifahKhalid says:

    fuyooo .. encem la abg bad nieyhh .. i like him more than apek .. dia pndai jg nama dia sndri :) yg pntg, rembatan dia mlm tu memg tebaikk wokkk :)

    0

    0
  8. namaakuM says:

    badrol the best! LIKE LIKE LIKE ;D

    0

    0
  9. mak jem... says:

    jgn kontroversi mcm KFCM dah la yerk…pepon i love u laa badroll..hihi

    0

    0
  10. baddrol fans says:

    xpela x encem pun…
    encem bkn ley wat perut kenyang punnn…..
    kui…kui…kui…

    0

    0
  11. janda baik says:

    jaga nma baik kedah ye…jgn cetuskan kontroversi bukan2… semoga terpelihara iman dia…ok

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Suke …org nie jns low profail je kot.
    biar muka xgah mana..jnji berbakat..xde gosip tu kredit la kan? :)

    0

    0
  13. tauhu says:

    i love you badrol

    0

    0
  14. kami org kedah says:

    ramai yg minat bad..mls nk hingaq ja.semoga bad “majukan sukan utk negara” jgn majukan gosip saja..hahahahah..

    0

    0
  15. Fahmi Ismail says:

    muka Baddrol Bakhtiar ni macam Ustaz pun ada…sejuk hati tengok dia ni

    0

    0
  16. Qesuma says:

    Love him:-)

    0

    0
  17. bunga cinta says:

    sy suka baddrol!!! low profile je..

    0

    0
  18. minah belimbing says:

    awkkkkk…….kite single lgi….hahahhaa….btw love badrol!!

    0

    0
  19. tikus pink says:

    dik, x hencem x pe janji perangai hencem. kalau hencem tp perangai mcm antu poco2 ko lompat2 jela tgh padang tu hah. jgn ikut perangai senior yg x senonoh tu yee. bio mengganaz dalam padang. jgn menganazzz atas katil gebu dikk..

    0

    0
  20. MIA says:

    sejuk tgok muke dia ni sejuk jer cool cam ustaz pun ade, lg2 kalo dia b’aksi kat padang i like u.

    0

    0
  21. lapikk.. says:

    ~Laki Aku~

    0

    0
  22. Triple_j says:

    “Skodeng siti di tepi sungai”? apa ceritanya tu?

    0

    0
  23. baddrol ku says:

    homaigod.. org kampung ku.. i likee…

    0

    0
  24. cik gold says:

    badrul terbaik…x perlu kontroversi pon, x nesm pon x pa janji sweet dan muka melayu

    0

    0
  25. ayman says:

    Ini Baru Namanya Anak Melayu Sejati..Pedulikan Apa Kata Org..Yang Penting Mengekalkan Ciri2 Anak Melayu

    0

    0
  26. Cincin says:

    suka la ngan badrul nie :)

    0

    0
  27. LEH says:

    Org cakap muka aku mcm badrool…tp aku rasa aku manis sikit..heeheehee

    0

    0
  28. lia says:

    nape tah ble aku tgk muke dier ni rs cm sweet je..nmpk cam owg baek pun ade hehehe anyway tros maju dlm karier anda ok :)

    0

    0
  29. […] Selalu kalau pemain bola sepak mesti gambar Apek je Abang Nara keluarkan. Kali ini Abang Nara nak berkongsi gambar si hitam manis Baddrol Bakhtiar pulak. Asyik-asyik Apek jemu jugak kan? Siapa sini yang minat kat si Baddrol nie? Masih nampak … Continue reading → […]

    0

    0
  30. icha says:

    semuga BB xjadik cam KFCM yg asyik tenggelam dlm kontroversi..
    fokus kepada misi okey..jd pemain bola yg mampu berjasa kepada agama, bangsa dan negara..hehehe

    0

    0
  31. lapikk.. says:

    Kihkihkih…banyak jugak thumb down komen aku yer..

    I Like that ahaha…

    Nah ambekk cbadrol nehhh nak sangat kan..

    0

    0
  32. bukan peminat KFCM says:

    ok lah sederhana je..tak de nak berlebih-lebih
    pompuan skang bukan suka sngt lelaki yg lebih2 ni
    baik yg low profile cam BB. relaks je..
    Syafiq Rahim tak de ke..hehehe

    0

    0
  33. YuLiza says:

    i luv u badrol…..

    0

    0
  34. syahira says:

    si hitam manis nie ttp menjadi “antara” pujaan haaatiikuuuuuu….!!!!

    0

    0
  35. bunga ogos says:

    alah, badrol tak handsome lah. i suka apek yang sasa tu. baru best peluk peluk dia. ni sekeping je, buka baju nampak tali gitar~

    0

    0
  36. Na O Mei says:

    Tali gitar lagi bagus dari TALI BARUT…wakaka..
    BTW…good luck to BB…Jaga peribadi, jaga nama baik family.

    0

    0
  37. jiejue says:

    suka giler kat dia b4 dia famous agi kita da minat kat dia… dia mmg player yg berbakat……

    0

    0
  38. leez says:

    badddd…lebiu… :)

    0

    0
  39. irayz says:

    jatuh cinta lagi…
    lagi2 ku jth cnta..
    ad iras ngn kwn baik aq.kwn baik aq tu mmg baik sngt.

    0

    0
  40. poker face says:

    Suka sgt dgn Baddrol ni.. teringat hari tu dia disoal oleh aznil kat riuh pagi era sape wanita yang bertakhta di hatinya skrg (apa, aznil igt dia ni cm apek ke byk awek??huhu)..so si baddrol jawab dgn tenang (dlm hati aku berdebar tggu jwpn dia).. dia jwb “wanita yang bertakhta di hati sy skrg…ialah….IBU SAYA”…wah!!!!!

    yg si apek ni pulak, terus je meluncur jwb Dahlia taick tu la girl dia skrg..ceh!

    0

    0
  41. rojak says:

    terbaek! ngaumm ngaumm

    0

    0
  42. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    sape dia ni ar? rambot belah tepi eeeeeeeeee lagi minah jambu tk berkenan !!!

    0

    0
    • ahaks says:

      biar rambut belah tepi..asal rembatan x keluar ke tepi..

      0

      0
    • minah jambu babi says:

      kecoh la ko minah..apasal ko geli tengok rambut dia?sekurang kurangnya dia tak kaler rambut..bulu jembut ko mesti ko dye kan minah,lepas tu style pacak..memang stylo la ko minah

      0

      0
      • Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

        si minah babi ni menyebok je lah ! kau ni bini si rambot belah tepi ni ke? atau pn kau ni minah dia…… hahahahaha….mecem begus la lu…..BWEK !!!

        0

        0
  43. ahaks says:

    all hail captain Bad!!!

    0

    0
  44. yUyU says:

    wehuuuu…akhirnya ade gak pemain bola yg lain….dah la hensem, hitam manis….hebat main bola lak tu…cayalah!!~~ lepas ni artis2 perasan hot, jgn nak kejar si baddrol ni plak ye…;p

    0

    0
  45. sss says:

    pelajar yg berjy …walaupn dia x berp jy dlm akademk,alhamdlh dia berjy cabang yg dia pilh…alhamdlh,maju anak kedah…jauhi dr usur2 negetf seperti pemain bola lain cth seperti apek n zakuan adha….

    0

    0
  46. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    eleh apek aje la yg jahat dalam semua pemain bola ni huh ! meluat minah jambu dengar lah ! sikit punye pasal seantero donia korang nk heboh kn kepo nk mampos !!!!!! mentang2 apek buat salah sikit dorang macm anggap apek ni macm salah criminal gitu lah ! macm salah besarrrrrrrr gtu huh !!! macm musibot tol !!!

    0

    0
  47. makhluk ciptaan Allah says:

    kalau org xnk, aku nk…

    0

    0
  48. nananana says:

    kita suka baddrol ni, pemalu :D mcm ni laaa bagus.. dan hebat, hehehe , apa pun sentiasa sokong dia dlm bola. bukan minat semata mata

    0

    0
  49. BBFan says:

    Apa apa pun , all the best laa untuk game game lepas ni :)

    0

    0
  50. suka dia says:

    muka baddrol ni mcm ustaz2 / penyanyi nasyid =]

    0

    0
    • zyra zynal6 says:

      nyanyi version die cm ni rasulullah kami umatmu walau x prnh melihat wjhmu
      baddrol bakhtiar kami pnyokong mu walau x prnh brjmpa dgn mu tp allah sentiasa dgn mu
      jgnlah kau gntr trhdp musuh mu

      bad says,klu x nk skong ble da klh,jgn skong ble da mnang

      0

      0
  51. DHF says:

    low profile tp mengaum di padang. gdluck baddrol!

    0

    0
  52. ana lulu says:

    suka tgk dia nie…….

    0

    0
  53. fazeera says:

    jtoh hati btol tgk badrol nie,,,haiya…luv luv…

    0

    0
  54. Mazu says:

    love captain Bad!!

    0

    0
  55. dila says:

    rambut die…epik! whatever..haha aku mmg minat die!

    0

    0
  56. rina rini says:

    kena beli byk bj la pasni…ari tu jumpa kat gerai laksa bj ni gak …tp tabik la…p mkn gak kat gerai biasa2

    0

    0
  57. mien mien says:

    salam..

    seriously, saya lg suka ngan badrol banding apek.. badrol mmg marveles captain la.. hensem x hensem ka tu x pntg. yg pntg hati mau baik dan bertggjwb kn?

    0

    0
  58. wanmastura says:

    sikap baddrol yg malu2 buat wanita melting..aummm!

    0

    0
  59. zyra zynal6 says:

    wht ever…asln smart,simple

    0

    0
  60. nanie says:

    lagi encem bla pakai seluas panjang kat dlm bla atas padang..wish u luck

    0

    0
  61. Handy Orten says:

    Impotent guys never ever experienced it so superior. Viagra pioneered the oral remedy for Male Impotence. And also the baton, it seems, has long been transferred to Cialis. Between, Levitra also created its existence felt. But Cialis would be the potential drug that has the entire world on its toes.

    0

    0