Written by AbangNara | June 5th, 2014

Inilah yang dikatakan “best man win“. Tak boleh salahkan Hefny Sahad. Tak boleh salahkan Azwan Kombos. Dan yang pasti tak boleh salahkan Nad Zainal. Kalau memang ayat Hefny Sahad power tahap Gaban, pastinya hati wanita akan cair. Biasalah dalam percintaan, sedikit sebanyak cabaran akan wujud. Masa cabaran inilah akan menguji kesetiaan dan kedalaman rasa cinta seseorang. Amboi!!!

hefny sahad

Berkata kepada Mstar Online, kenyataan Azwan Kombos sedikit sebanyak mengesahkan yang Hefny Sahad adalah orang ketiga dalam percintaannya dengan Nad Zainal sebelum ini. Kata Azwan:-

Sebelum krisis hubungan kami berlaku, Nad ada beritahu saya tentang Hefny ada hantar mesej-mesej seolah-olah nak ‘try’ (mengurat) dia ketika mereka sama-sama terbabit dalam telefilem Mengintai Syurga Mama, terbitan Zeel Productions.

Saya sudah nasihatkan Nad supaya jangan layan (Hefny) jika dia tidak suka. Tak sangka pula akhirnya Nad berubah hati dan perkara tersebut menjadi punca hubungan kami berkecai. Pada mulanya saya malas nak kaitkan Hefny sebab tidak mahu dia meraih publisiti kerana kontroversi seperti ini.

Saya pernah tanya kepada Nad dan Hefny tentang sejauh manakah hubungan mereka namun kedua-duanya menafikan mempunyai perasaan antara satu sama lain.

Tetapi bila mereka sudah mengesahkannya, maka tepatlah ramalan dan tekaan saya selama ini iaitu putusnya hubungan saya dengan Nad disebabkan kehadiran orang ketiga

hefny

Secara logiknya memang Hefny Sahad tak akan mengaku dirinya menjadi punca perpisahan Nad Zainal dan Azwan Kombos. Inilah yang dikatakan tak ada jodoh. Ada beberapa kawan Abang Nara, bercinta berpuluh tahun, tup-tup kahwin dengan orang lain jugak. Memang sudah tertulis. Nasihat Abang Nara kepada Azwan Kombos, kalau dah jumpa awek baru, terus masuk meminang dan kahwin. Jangan tunggu lama-lama, nanti lama-lama kena rampas lagi.

P.S: Implementasi subsidi minyak, boleh dilakukan atau sekadar mimpi?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

74 responses to Azwan Kombos Dedahkan Hefny Sahad Ada Hantar Mesej Mengorat Nad Zainal

  1. x says:

    hefny lg ensem kot.. azwan kurus sgt…

    0

    0
    • Olga says:

      ala.. ape dehal.. setakat NAD je kot! xde byg merugikan..
      Nad bukan popular pun! katek plak tu!

      0

      0
      • peeiiii says:

        agree

        0

        0
      • diva says:

        meluat lah tengok muka hefny tu. macam bagus sangat! aku memang marah sangat kalau dengar creta manusia spesis cam si hefny nih. org dah nak kahwin dia sebok senang2 jer rampas. aku pernah kene camni. azwan tu aku, nad tu ex fiance aku hefny pulak pempuan yg rampas tunang aku. aku redha je la.. setiap hari aku doakan dorg cepat2 kawin. aku nak tengok akan bahagiakah atas kedukaan org lain?

        0

        0
        • aku says:

          tu namanye ketentuan Tuhan…ko n dia xder jodoh.
          Maybe ex ko tu dah jumpa jodohnye n jodoh ko dgn org lain…
          Kalo ko xredha n persoalkan mcm ni maknanye ko xredha dgn ketentuan Tuhan gak….

          0

          0
        • diva says:

          kan aku dah kata AKU REDHA. ni pandai bace ke tak ni? pii main jauh2 laa! stupidoooooremiiiii

          0

          0
        • Ape ape je lah.. says:

          haiiii..bior ler die..klu jodoh takkan kemana pon..mcm fizz ngan almy..takkan nak paksa2 jodoh..mungkin ada hikmah di sebalik..

          0

          0
      • cinta says:

        korang penah tak tgk nud ni berlakon cite ape ntah kt astro….. ek eleh..muke die penuh jerawat pasir ngan jeragat do! takat amik gmbr 360… aku pun cute! puiiii!!!!!

        0

        0
      • Lembu Gemok says:

        apa cita dok berebut si nad ni?sorry..minah ni tak lawa mana pon..adoii..takyah laa dok berebut sgt..banyak lagi perempuan lain kat luar..kecohh laa jantan2 ni..ni jantan betol ker, atau sekadar nak cover line?hahahah…ok2..pikir positif..pikir positif!!

        0

        0
      • Juju says:

        laaa.. Nad zainal pon korang nak berebut ke..? haadooiiii

        0

        0
      • Anonymous says:

        Kau cakap ape!!!! Aku peminat setie nad zainal!!!!

        0

        0
    • Blake Lovely says:

      move on jelah Azwan Kombos,banyak lagi perempuan
      kat luar sana yang baik lagi setia dari Nad Zainal ni
      mungkin Nad tu bukan jodoh ko,ko dapat yang lagi
      bagus dari Nad manalah tau kan,better ko fokus pada lakonan
      takyah cintan cantun ni….

      0

      0
    • izzy says:

      muka cam huduh gile je dlm pic tu.. cam nk kena pelempang sedas je..
      itu yg dikatakan handsome???? muahahaha..

      0

      0
    • Kak Timah says:

      BERTABAH LAH AZWAN,SI HEFNY NI ADK BERADIK HANEZ SURAYA KE DASAR PERAMPAS,LEPAS TU BUAT MUKA X BERSALAH,DAH LA XFEMES LANGSUNG SI NAD N HEFNY NI,BERLAKON KE MENYNYI KE NTH MLS NK AMBIK TAU

      0

      0
      • Anonymous says:

        ala azwan oi, lawo lagi heroin ko dalam drama jika itu takdirku tu..
        pompuan tak setia, buat hape ko nak terhegehkan lagi..
        yang si jantan tu, biaq muka tak hemsem, tapi perangai tu elok2 sikit.
        ni tak, dua2 ke lautttt.
        psst, dia tu pelakon ke?senduu sangat.tak kenal!

        0

        0
  2. gegirl says:

    suke giler tengok azwan berlakon rather than hefny.. Anyway, sudah2 la tu Azwan.. Dah dia tak appreciate kau, so what you waiting for? The best way is move on je la..

    0

    0
    • haihai says:

      Hefny ni siapa ? artis baru ke ? jenis caras gf org rupanya. spesis hanez versi jantan..kurang asam sungguh hefny ni.Tak mengaku konon..Nad Zainal jenis tak setia..

      0

      0
      • miss ynwa says:

        HEFNY …HANEZ……adik beradik sama mak angkat lain bapak tiri…kaki carasssss…….muke masing2 mintak dijuboooooo kan…..perampas malaysia 2014!!!
        hefny-hanez
        romie-nad
        liyana-azwan kombos

        0

        0
  3. Apo2 ajo says:

    Cari org lain je la azwan oi..bkn lawo pon si prmpuan yg d rebutkan tu

    0

    0
  4. sampai hati ko nad+hefny..!
    whats goes around,comes around!
    bahagia ats airmata org lain..,what the f***!!!
    to azwan; GO AZWAN GO!!!ini hari dorang,esok lusa aku doakan ko jumpa better girl,ok!!!
    chayokkkkkk3!!!!

    0

    0
    • aku says:

      biar la diorg…yg emo sgt ni nape..?
      Selagi diorg lom kawe, diorg bebas memilih siapa yg diorg rsa trbaik utk diorg
      dh xde jodoh….move on je la….

      0

      0
      • mambang air says:

        kann..mcm xprnah bercinta lak masing2…sblm ni byk gosip ckp nad yg tanggung azwan.. tp nad tetap pertahankan azwan tau..sbb dia nk jga air muka azwan walaupun hakikatnya mmg betul…….sbb da bape kali aku tgk nad trlepas ckp ..dia ckp ” kalau betul skalipun sy tggung azwan,2 hak sy ,dia kekasih sy” ..ko nmpk mcmna sygnya nad ni kt azwan…tp smpai bila blh tahan…korg yg asyik ckp nad mata duitan ni…ko ingt si hefny ni kaya sgt???berlakon pn sendu…jgn sbb kesiankan azwan,korg nk hentam nad gila2 ….. 1 lg..azwan kombos ni sp?plakon ke?cite apa? ermmm.. sendu jugak ler tuu..

        0

        0
    • lala lili says:

      jgn pumpangpumpang ckp kt org x de jdoh laa ape laa..esok2 kena kt dri sndri bf/gf bini /laki kena caras nk meroyan ye…mmg laa bleh memilih..tp biar laa kena dgn cara sikit..

      0

      0
  5. shh says:

    Sudahlah. Orang dah xnak xpyh la kluarkan statement lagi. Move on jela. Pttlah Nad lari. Macam bergantung sgt hidup dgn si nad tu. Ramai lagi kot dekat luar yg lagi baik n cantik dari nad. Anggap je nad tu kisah silam kau Azwan oii.

    0

    0
    • fairus b sulaiman says:

      . good desicion by nad .. she already 24 ,dh tiba masenya dia fikirkan soal masa depan dia dgan lebih serius dan jadi seorang yg realistik .. cinta2 jugak bai tpi sape xnak idup snang .klau cinta tpi stakat idup dkat rumah flat je baek xpayah ..(jgn marah klau terasa ni just anology ,so take it or leave it)..

      klau dh ade pilihan .. better pilih yg lebih baek sorang ni dia juara On air, kerja Astro jdi pengacara, disbbkan hensem and ‘ade bakat?’ , produser amik dia jadi pelakon . .. compare to someone who berlakon filem yg xlaku, yg suma org xtgok ,ade lagi ke orang tgok filem MIG skrg ? aku download je . lpastu tu kuar gosip ditaja oleh awek sndiri .. malu wei ..

      0

      0
  6. brad pitt says:

    HEFNY geng HANEZ SORAYA = orang KETIGA
    Go to HELL!!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      rilex la….emo sgt ni nape?
      selagi lom kawen diorg bebas memilih sape yg diorg suka

      0

      0
      • nadada says:

        ni mesti pernah caras bf/gf org kan? tu pasal back up perampas. duhhhh

        0

        0
        • Anonymous says:

          nadada….
          aku penah je brcinta n kna caras tp kumbang bukan sekor, bunga bkn sekuntum…. dah bukan jodoh aku…terima je la ketentuan-Nya. Rilex sudah…Tuhan x kejam dgn makhluknye

          0

          0
        • Anonymous says:

          ko islam ke x???sape kita nk tentukan jodoh…mmg sume y bercinta mesti nk berakhir dgn perkahwinan..tp klu mmg dh ditakdirkan die bkn jodoh kita nk buat camne…ko menangis cam org gile pun tp klu dh mmg tertulis kat luh mahfuz bkn jodoh ko terima je laa…Allah lg maha mengetahui..ni bkn psl nk back up perampas ke ape ke…tp ini soal JODOH..soal TAKDIR….ko meroyan camni seolah2 ko ni cam xde iman..x percaya pada qada dan qadar…aku pun ade kenangan pahit gak..bercinta berbelas2 thn tp akhirnay die kawen ngn org lain..ok laa..aku terima laa..dh xde jodoh..skrg alhamdulillah aku dh berkawen..ktorg satu u..tp dl serius aku lngsg xde hati nk ngorat die,pndg die pun tak..nk wat camne nk itu jodoh aku..aku bahagia skrg ni…isteri aku pun bkn calang2 org..ank org berada,doktor…hehehe….ade hikmahnya aku putus dl..Allah nk bg y terbaik..for azwan,jgn sedih sgt laa…yakin pd Allah..i.allah mne tau dpt y lg baik dr nad ni…

          0

          0
  7. Melati says:

    Tak abis ker lagi kisah dua ekor Ahtlit Negara ni? bukan nya glamor sgt diaorang dua ekor ni, setakat pingat gangsa , ,tak payah lah Nara Masukkan dlm ruangan Komen ni…..asyik bercinta jer Mangkok ayun ni? kan tumpukan acara masing2 untuk sukan Negara…poraaaaah…

    0

    0
  8. lebihkurangje says:

    Move on je la azwan. Nad bkn setia pun.
    Jgn dicanang sgt psl cinta..baik tumpu pd kerjaya.
    Buat malu je org lelaki. Biaq pi la Nad tu..find a better n prettier..

    0

    0
  9. Anonymous says:

    1- Kalau Hafny dah tau Nad dan Azwan kekasih mengapa di ganggu perhubungan mereka. 2- Nad tak setia pada pasangan. 3- Ayat power macam mana sekali pun tidak dapat menggugat kesetiaan pasangan yang sehati sejiwa. 4- Sarankan pada Azwan carila pengganti baru yang setia disaat susah dan senang. 5- Nad pasti menyesal tinggalkan Azwan jika suatu hari nanti Azwan berjaya dalam hidup dan loaded . Hidup ni ada turun dan naiknya. Doa orang yang teraniaya insyallah dimakbulkan Allah.

    0

    0
  10. ijat says:

    aku paham je perasaan azwan ni.sbb die betul2 nak jadikan nad isteri die.org laki ni lain.kalo die betul2 nak jadikan pompuan tu wife die,mmg mknanya die sayang la. tp apakan daya dah org xnak pon wan.kdg2 Allah ketemukan kite org yg salah b4 kite jumpe teman hidup nanti.abg aku dulu pon kena rejek dgn minah cun sbb bg die abg aku miskin katanya.die high maintenance rambut baju semua.gedik plak tu.kt db semua laki die approve.kenal ke x kenal ke.skang gaji abg aku dekat 6k and now abg aku dh jumpe jodoh yg inshaallah lbh baek dan sederhana hidupnya dr pompuan hampeh tu dulu.aku nampak happiness dlm diri abg aku.awal2 maybe susah kot azwan nak lupekan nad ni .tp percayalah Allah sedang aturkan jodoh yg lbh baik.. :)

    0

    0
  11. noknokgorgeous says:

    aku sokong ko azwan kombos, jodoh ada di mana mana, biar je lah nad tuh, moga dapat yang lebih baik dan maju lagi dalam lakonan, cari gegurl biasa je pun ok, tak payah satu industri hehe

    *aku memang pantang betul perempuan yang putuskan hubungan sebab lelaki lain except kalau lelaki tu mmg fully hampeh la, seriously*

    0

    0
  12. Anonymous says:

    x kisahlah..janji sama2 bujang, bukan laki org @ bini org..tgh belum kahwin ni, bolehlah buat pilihan mana terbaik..

    0

    0
  13. av says:

    kesian azwan diperbodohkan oleh nad zainal dan hafney…

    0

    0
  14. bedah says:

    Lawak betul la korang ni,benda ni senang je
    Xde jodoh nk wat cmne,klu nad bkan dngan hefny pun
    Mungkin dia dngan orng lain

    0

    0
  15. ain suzana says:

    alahaiiiii…setakat nad je pun…kot rebut erra ke…maya karin ke…bebaloi gak nak cerita berhari2.

    0

    0
  16. Caring says:

    Sedih btul lah tgk nasib Azwan nie. Adakah patut Nad blh terima si Hefny tu. Kau mmg jenis x setia kan Nad.. Kesian Azwan Kombos.. But don’t be sad Azwan, I’ll always be there for u. I boleh mengubat segala luka dihati u.. Cewaaaaah…I’ll pray for ur happiness Azwan Kombos

    0

    0
  17. menoname says:

    inilah yg dinamakan ajal maut jodoh pertemuan di tangan Tuhan, jangan kesali di atas perhubungan cinta yg sudah lepas kerana pengalaman mendewasakan seseorang itu dari segi akal fikiran untuk bersikap lebih positive dan matang…sekurang-kurangnya putus masa bercinta jadi taklah separah kalau dah berumahtangga lepas tu bercerai-berai, pastinya ada hikmah disebalik apa yg berlaku.

    Buat Azwan, hidup perlu diteruskan dan smoga tabah menghadapi segala dugaan dan insya-Allah ada ganjarannya bagi mereka yg sabar dan rasanya selepas nie tak perlulah nk bercerita lagi brg yg dah lepas…

    Buat Nad + Hefny, doa kami agar kamu berdua berbahagia hendaknya hingga ke akhir hayat dan ingatlah hidup ini bagaikan roda, adakalanya di atas dan adakalanya di bawah…tidak mustahil apa yg telah kita lakukan pd insan lain tidak akan berlaku pd kita…Allah itu Maha Adil dan Saksama…all the best!

    0

    0
  18. Amina says:

    Nara,ni bukan ‘sudah tertulis’ ye. Ni cerita perempuan terlebih gatal & mainkan perasaan lelaki hokey..tertulis! what nonsense is that..maybe Azwan will get a better person but what Nad did is heartless. So bukan tertulis tapi kalau dah perangai buruk memang tak boleh nak menolong deh.

    0

    0
    • fairus b sulaiman says:

      la .sentap plak kau ni, apsal ? … si azwan ni terang2 cakap yg nad tunjuk mesej2 hefny tu dkat dia .. klau btol la nad ni jenis gatal/gedik .. dia xtunjuk mesej2 tu suma dkat azwan , dia layan sorang .

      .heartless ??? nad xde apa2 ikatan sah dgan azwan lagi so she have the right to choose whoever person she like .. yeah of course someone will get hurt when this kind of thing happen ..unfortunately for azwan, he is the one ..but look at the bright side just like u said, maybe he will get a better person

      0

      0
      • aku says:

        yup sokong……
        xde hubungan ape2 pun lagi….nad ada hak nk pilih mana yg dia rsa baik tuk dia.

        To Amina
        nad punye suka la nk pilih sapa pun. dia yg nk kawen….bkn ko…
        nape nk emo sgt?

        0

        0
  19. ada aku kesah says:

    aduyaiiii.. nad mude lg… da tntu btukar2 knzzzz… konon diva,,, sabau la ye.. ade jodoh x kemana….hefny tue alahaaaiiiii.. x lah hnsem sgt!huhuhuhuh

    0

    0
  20. bilakakjemahmenulis says:

    weii dorang ni sapa wei? layak ke masuk dlm blog ni? femes ke wei?

    0

    0
  21. sentap says:

    alaaa… x suda2 lagi ke? asek berbalas kenyataan je. smlm hefny mengaku bchenta, arineh azwan kate hefny rampas Nad. esok Nad kate benci ngn dua2 laki ni. pastu esok lagi satu, ade kes naek mahkamah. retis oo retis

    0

    0
    • bilakakjemahmenulis says:

      besok kuar statement, hefny matang. tp dia tak faham kerjaya sy sebagai artis terkenal. sy pelakon. harus la bersentuhan dgn hero drama. sy bekerja.

      kihkih drama kakjem

      0

      0
  22. Anonymous says:

    xpe bro bunga bukan sekuntum , nad ni pun gedik over je lebih brahhhh

    0

    0
  23. Anonymous says:

    aduhaiiii azwan…bunga bukan sekuntum le…kalau setakat retis si nad y katek ni n x berapa lawa tu jadi rebutan…buang karen jer la..lain le kalau si nad tu fazura ke..lofa ke..paling koman pn nora danish..ad gak aku heran ..ad jgak la kita org ni buka mata…ni setakat nad..alahaiiiiiii..x mengherankan langsung…

    0

    0
  24. peah_focus says:

    Arghhhhhhhhhhhhhh…………….Podahhhhhhh bongok punyer citer!

    0

    0
  25. Nad Zainal says:

    Kurang asam korang cakap aku katek?
    Nad ada perasaan juga dan perasaan nad kini beralih pada Hefny.
    Harap Azwan dan peminat yang lain menerima keputusan nad okay uolsss!

    0

    0
  26. umbrella says:

    ala wan… mmg da boleh dibaca da. biasalah bukan susah pon nak teka teki tekar tekuk…

    ape pun layan sajak ni hasil nyanyian umbrella

    Hingga ke saat ini
    Pelbagai persoalan
    Tak henti melanda
    Untuk ku memikirkannya

    Kau memilih diriku di atas dasar apa
    Apakah kerana cinta
    Atau pelepas sepi cuma

    Seumpama dedaunan yang telah gugur bertaburan
    Membiarkan ranting dimamah usang
    Apakah semua itu akan terjadi padaku
    Andainya benar maka tepatlah apa yang kuramalkan

    Waktu bersamamu banyak benar kenangan yang kita ciptakan bersama
    Dan satu darinya engkau bersyahdu
    Bahawa aku takkan kehilanganmu
    Susah payah kita semai benih cinta
    Menempuh dugaan
    Akhirnya kau tinggalkan
    Sia-sialah ku bina istana cinta
    Andai insan lain di hatimu bertakhta

    Hingga ke saat ini
    Ku masih mengenangkan
    Detik-detik terindah
    Kesudahan aku parah

    0

    0
  27. Jiran Azwan Kombos says:

    Harap jiran saya bersabar k
    Bunga bukan sekuntum tau
    Kalau nak cari pengganti, jenguk2lah jiran sebelah

    0

    0
    • aku says:

      wakaka…..
      ko kirim la lauk pauk tiap ari kt dia. lama2 nti kompom ati dia terubat n berkenan kat ko. aku doakan ko dr jauh…

      0

      0
  28. kay says:

    citer cam bdk2 sekolah….ada citer lain lagi menarik? makin lama blogger hiburan suka bkk citer artis ntah ape2 yg ramai org x kenal..

    0

    0
  29. menoname says:

    sudahlah tu azwan, nak cerita kisah lama (walaupun tak berapa lama lah kan) pun dah tak guna, sebagaimana Nad sudah dpt meneruskan yg so-called ”hidup baru di samping org baru” nie, begitu juga dgn azwan. mungkin cara perpisahan itu agak mengejutkan terutama sekali apabila smua pihak bermati-matian menafikan peranan masing2 yg sedikit sebanyak menguatkan lagi punca perpisahan itu, saper yg nak ngaku silap masing2 ye tak?

    So, tak perlu nk debat atau buka kembali kisah SMS2 nk ngorat tu nnt silap2 kena label desperado lah plak…so move on wokay!

    0

    0
  30. nanu says:

    nanti lau nad tu tak jadi kawen, kau gelakkan die puas puas tau azwan.

    0

    0
  31. LoLs says:

    azwan kombos lagik 1000x hensem..hefny saad kening cam shin chan.
    takpela azwan.. nanti2 ade lah yg lagi baik utk u..

    0

    0
  32. Maya Karin says:

    Aku ni single mingle ko xnak pulak ngorat

    0

    0
  33. […] Azwan Kombos Dedahkan Hefny Sahad Ada Hantar Mesej Mengorat Nad Zainal (47) […]

    0

    0
  34. Darhs says:

    nsib baik die bru jd gf ko azwan..klau wife la..hmmm

    0

    0
  35. Anonymous says:

    Memang la nak lupakan kekasih lama bukannya senang. Apa tah lagi Azwan dan Nad dah lama bercouple. Sepatutnya Nad bersabar hadapi susah senang bersama Azwan. Nama baru nak naik dah lupa diri, cari boy friend baru. Dah macam Emma Maembong pulak. Emma dulu pun cam tu juga. Sebelum popular ada boy friend . Bila dah ada nama, cari boy friend baru. Tak patut betul. Kalau suatu hari nanti nama Azwan pulak yang naik, baru padan muka Nad. Masa tu baru terhegeh2 nak couple balik sebab Hefny dah tinggalkan die dan kacau couple lain pulak. By that time Azwan dah berkepit dengan Gf baru. Hidup ni kan ada turun naiknya.

    0

    0
  36. maya says:

    Its ok Azwan, I doakan you akan dapat yang lagi baik dan cantik :)

    0

    0
  37. dabelyutief says:

    Klau betul la selama ni nad yang tanggung azwan kambus ni,mmg patut pun nad angkat kaki tinggalkan mamat nih.sape tahan klau couple dengan biawak hidup..baik carik yang lagi better..hefny tu pn x salah…situasi tu biase jek…lelaki minat kat pompuan tu pastu try pompuan tu..kebanyakan lelaki pn macam tu jgk..byk je berlaku kt sekeliling aku…kes hanez tu lain,romi tu dah kawen…nad,hefny masing2 single..so ape ade hal…

    0

    0
  38. lina ariffin says:

    Mamat ni kalau tengok dari air mukanya, bukan berperangai baik sangat, cakap pandai lah, keras kepala, bengkeng tu sebahagian dari perangainya, tak caya tengoklah nanti….nak cari publisiti murah plus tumpang publisiti orang. Nad ni ada perangai degil sikit, pompuan kecik2 ni memang macam ni suka ikutkan hati. Dik non, ko berlakun pun kadang2 nampak over acting!

    0

    0
  39. turkeyday says:

    satu lagi perkara yg org malaysia suka bt adalah dengan mengaitkan agama dengan komen yg tidak ada unsur agama pun. sy ckp ni tiada niat terperinci tetapi terbuka utk semua. kalau komen mcm ckp setan, buat apa nak kaitkan lagi dengan agama. terus terang sy ckp. and to paparazzi malaysia yg tak menjadi, tolong eh cari berita yg betul2 sensasi.

    0

    0
  40. totoi says:

    cari saja yang lain masing-masing..

    0

    0
  41. Anonymous says:

    bosan la cerita artis kat malaysia..

    0

    0
  42. […] Azwan Kombos Dedahkan Hefny Sahad Ada Hantar Mesej Mengorat Nad Zainal (71) […]

    0

    0
  43. joyah says:

    klaka la..hefny tu dh muke xleh bla..haha..menyampah aku tgok pelakon sorg nie la..c nad pun apekah malang sgt in love ngn mamat sekor nie..haha..omg

    0

    0