Written by Bella | July 30th, 2015

Azwan Ali datang lagi cetuskan kontroversi, setelah memaki hamun Nabil Ahmad kerana tidak menegur beliau di Mekah, kini Diva AA sekali lagi mencuri perhatian ramai apabila memaki peminat beliau tanpa sebab  di media sosial.

Err, kepala bapak ko #PUII

Itulah ayat-ayat yang keluar di ruangan komen Instagram milik peminatnya yang hanya berkongsi foto ketika berada di Newcastle.  Sebelum ini, Azwan juga pernah menghina mangsa kemalangan jalan raya pada Aidilfitri lepas juga tanpa bersebab.

Kami rasa Azwan Ali hanya ingin menarik perhatian ramai (attention seeker). Bila agaknya beliau akan berubah bukan? Entah siapa pula mangsa beliau selepas ini.

Sumber Berita: Rotikaya

41 responses to Azwan Ali Maki Peminat Tanpa Sebab Di Media Sosial

  1. Lara says:

    Apa kata kita semua ignore jer dia ni, tak guna ambik port apa orang sewel cakap kan. Lets boikot him by pretending he is invisible, nanti penat and boring la dia takder orang ambil pusing hal dia lagi. Jom mulakan dengan Blog bang nara ni, tak yah la post pasal dia lagi.

    0

    0
      • Anonymous says:

        sgt jelas attention seeker.
        benam pale die dlm lubang jamban, die die sedor agaknye..

        haih..dah berape jumaat ek, 2 kot..tgl lagi satu jumaat neh

        0

        0
        • kisah lalu says:

          arwah makcik aku dari muda sampai ke tua mulut dia kaki maki hamun orang tak kira saper sajerlah dia boleh maki sial, sundal, binatang, puki, jembalang tanah, puki berair & banyak lagi kata2 nista & kesat yg diucapkan setiap hari cam dah jadi wajib lidah dia mesti sumpah & maki orang. Sudah diberi nasihat diberi teguran utk berubah tapi dia ego tetap cakap dia betul orang lain semua salah dan dia selalu tuduh orang lain bukan2 dan tak akan minta maaf dengan sesiapa pun, always negative thinking & kaki gaduh kena sikit melenting maki hamun orang cam nak rak.Dia dah tunaikah haji 3 kali & umrah jgn cakap dah banyak kali, solat tak lepas & selalu mengaji Al-Quran. Disaat akhirnya dia terima azab tak payahlah aku citer pat sini.All I know bila lihat keaadaan dia sebegitu cukup sedih & menginsafkan. Takut perkara yg sama berlaku pada jantan ni yg mengaku Diva. Diva Maki………….INSAFLAH SEBELUM DISELIMUT PUTIHKAN

          0

          0
      • Anonymous says:

        tapi kan ape puncanye neh..tetibe nak pale hotak kan org..mereng ke..
        screenshot sekerat2 pulak..
        takot pulak jadi fitnah..die neh suke maki2 kalau ade sebab, mcm dulu tak ditegur nabil, tgk berita, salah paham menate.
        yg ini pasal ape??

        0

        0
      • kisah lalu says:

        arwah makcik aku dari muda sampai ke tua mulut dia kaki maki hamun orang tak kira saper sajerlah dia boleh maki sial, sundal, binatang, puki, jembalang tanah, puki berair & banyak lagi kata2 nista & kesat yg diucapkan setiap hari cam dah jadi wajib lidah dia mesti sumpah & maki orang. Sudah diberi nasihat diberi teguran utk berubah tapi dia ego tetap cakap dia betul orang lain semua salah dan dia selalu tuduh orang lain bukan2 dan tak akan minta maaf dengan sesiapa pun, always negative thinking & kaki gaduh kena sikit melenting maki hamun orang cam nak rak.Dia dah tunaikah haji 3 kali & umrah jgn cakap dah banyak kali, solat tak lepas & selalu mengaji Al-Quran. Disaat akhirnya dia terima azab tak payahlah aku citer pat sini.All I know bila lihat keaadaan dia sebegitu cukup sedih & menginsafkan. Takut perkara yg sama berlaku pada jantan ni yg mengaku Diva. Diva Maki………….

        0

        0
      • kisah lalu says:

        arwah makcik aku dari muda sampai ke tua mulut dia kaki maki hamun orang tak kira saper sajerlah dia boleh maki sial, sundal, binatang, puki, jembalang tanah, puki berair & banyak lagi kata2 nista & kesat yg diucapkan setiap hari cam dah jadi wajib lidah dia mesti sumpah & maki orang. Sudah diberi nasihat diberi teguran utk berubah tapi dia ego tetap cakap dia betul orang lain semua salah dan dia selalu tuduh orang lain bukan2 dan tak akan minta maaf dengan sesiapa pun, always negative thinking & kaki gaduh kena sikit melenting maki hamun orang cam nak rak.Dia dah tunaikah haji 3 kali & umrah jgn cakap dah banyak kali, solat tak lepas & selalu mengaji Al-Quran. Disaat akhirnya dia terima azab tak payahlah aku citer pat sini.All I know bila lihat keaadaan dia sebegitu cukup sedih & menginsafkan. Takut perkara yg sama berlaku pada jantan ni yg mengaku Diva. Diva Maki………….INSAFLAH BERUBAHLAH SEBELUM TERLAMBAT ………..

        0

        0
    • lina says:

      Yup.. saya setuju je Lara. Ignore je die. Nak bagi attention seeker ni duk diam senang je.. buat macam die ni tak wujud langsung.. nanti da penat die duk diam la. Dah la abg Nara.. kitorang tak nak tau langsung pasal die.. xde pekdah langsung

      0

      0
      • Lovelyvic says:

        Setuju jugak….
        Tido la Pak wan…
        Pak wan dah nyanyuk…
        Teruk nyanyuk Pak Wan ni..
        Masa muda banyak sakitkan hati org…
        Dah tua-tua lagi buruk plak…
        Kifarah ni Pak Wan…

        0

        0
    • Thinker says:

      Betul betul.. buat tak tau je.. yang follower dia banyak banyak tu unfollow je.. mana tau bila dah berkurangan follower, baru dia tau dia bukan banyak peminat tp banyak stalker.. kot dia berubah ke.. mana la tau kan,

      0

      0
    • Anonymous says:

      setuju

      0

      0
  2. Olga says:

    Solusi yang tepat jangan anda putus asah… KI JAYA WARSITO akan membantu
    anda semua dengan Angka ritual/GHOIB: butuh angka togel 2D ,3D, 4D SGP / HKG / MALAYSIA / TOTO MAGNUM / dijamin 100% jebol. Apabila ada waktu
    silahkan Hub: KI JAYA WARSITO DI NO: [[[085-342-064-735]]]

    ANGKA RITUAL: TOTO/MAGNUM 4D/5D/6D
    ANGKA RITUAL: HONGKONG 2D/3D/4D/
    ANGKA RITUAL; KUDA LARI 2D/3D/4D/

    0

    0
  3. diva aa mukut puaka says:

    Dah muak dgn segala kata kata rosak dia. Dengan orang yang dia bukan kenal pun nak jugak cakap mcmtu. Pls jom ramai ramai report instagram dia.

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Xyah amik tau psl AA ni. Unfollow semua media sosial yg dia ada. Hrp BN ke roti kaya je apa2 blog artis xyah la nk updated2 cite2 psl dia.. sooooo boringggg nokkksssss

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Xpayah layan la org meroyan..nk cr perhatian je tu..kesian!!! Pakat2 bt xtahu kewujudan manusia bernama azwan ali tu..hahaha

    0

    0
  6. jingle_jick says:

    sampah mcm AA nie sepatutnya dibuang

    0

    0
  7. Linzy Longkang says:

    betul tu uollss jom kita bolayan org sengel mcm dia ni patut polis tangkap jek pastu letak kat lorong bukit bintang

    0

    0
  8. Mak Pening says:

    sebelum kite pakat wat xtau kt AA ne…ape kate someone drop kt ig dia and btau cara-cara how to deactivate ig beliau…kang p maxis plak utk ke dua kalinye…
    mak pening lagi…ahakks

    0

    0
  9. Dang Wangi says:

    Kenapalah keep on updating pasal dia ni yg tak menyumbang apa-apa pun kat industri. Daripada letup altantuya baik letupkan dia nih jerla. Makin menjadi-jadi perangai!

    0

    0
  10. Anonymous says:

    AA ni mmg kite dah sedia maklum..tp bile pk balik..xkan xde sebab terus2 dia nak maki perempuan ni?

    Maybe perempuan ni ade komen apa2 kot kat IG dia.Bukan nak backup sape2.Tp benda cam x logik.

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Pengubat penyakit “attention seekers” ni ialah jangan bg perhatian

    0

    0
  12. yaizurai says:

    Split personaliti kot dia ni..

    0

    0
  13. aku says:

    nak mati esok azwan ali ni berubahlah…

    0

    0
  14. melati says:

    biarkan lah dia ..tak lamer lagi , dia Berhijab & bertudung lah dia…pastu dia kerja kan Kaji Bertudung…hihihi..nk jadi pompuan lah….Kalau org songsang jadi Menteri..alamat rosak lah Malysia…paham2 ajer lah..

    0

    0
  15. melati says:

    biarkan lah dia ..tak lamer lagi , dia Berhijab & bertudung lah dia…pastu dia kerja kan haji Bertudung…hihihi..nk jadi pompuan lah….Kalau org songsang jadi Menteri..alamat rosak lah Malysia…paham2 ajer lah..

    0

    0
  16. orked ungu says:

    aa ni da knp. sajat pon da insaf.. die ni bila nak berhijab?

    0

    0
  17. aku says:

    diva AA bile nk bertudung ni hahahaha

    0

    0
  18. AdikManis says:

    Saya rase azwan ali ni ada masalah mental yg tahap kronik kot. Patut pegi berubat dia ni.

    0

    0
  19. Anonymous says:

    aku suggest bila ko serempak ngan AA ni kalu dia tegur, korang jawab `eh.. sape lu’.. sure dia bengang tahap gaban!! hehe

    0

    0
  20. damai says:

    Nanti keluar statement standard dari AA, instagram sy kena hack. if

    0

    0
  21. Anon says:

    #kamitakmahubacaberitapasalazwanali

    0

    0
  22. peah_focus says:

    kecelaruan minda plus fius tercabut si koya diva ni. Lapor publisiti. Insaf insaf lah azwan ali oi…menyemak je dengan perangai sewel buatan ko

    0

    0
  23. maria says:

    Azwan Ali dah mmg la attention seeker..TAPI KENAPA ORG2 MCM NARA & LAIN2 SUKA SGT UPLOAD CERITA DIA? korg kena paham, azwan tu takde job..aku repeat, TAKDE JOB..dia tu tak diketahui apa gunanya pun dlm industri hiburan..JADI AZWAN ALI MMG DGN SENGAJA BIKIN SESUATU..YG SELALU DIA BUAT –> MEMAKI HAMUN, SEMATA2 UNTUK MENGHIDUPKAN SEMULA NAMA DIA YG MMG MALAP NAK MATI DALAM INDUSTRI..logicnya, sapaaaaa la nak tulis pasal pondan tua tu kan, sbb takde apa berita menarik utk dikongsi pun, kecuali gossip pasal mulut longkangnya..pasal ada blogger mcm ni la yg buat azwan ali masih ada sampai la ni..bikin semak aje tgk..

    so, SEMUA BLOGGER kena satu hati, STOP publish cerita Azwan Ali..dia nak maki hamun ke, nak terberak tgh jalan ke nak jadi pondan lorong belakang mati pun blogger tak payah ambik tahu, tak payah publish apa2 pasal azwan..jd masayarakat akan lupa pasal azwan..anak2 muda tidak akan tahu sapa azwan ali..lg agus mcm tu sbb azwan tu tak de apa yg boleh dijadikan contoh pun…

    0

    0
    • Anonymous says:

      AA ni memalukan umat Islam secara am nye yee adik2 ..malu gi umrah banyak kali tapi tunjuk perangai mcm org tak kenal Islam ..jgn gatai pungkok nk jadikan idola pulak jilake ..ini lah jadinya didikan Umno ..hahaha ..

      0

      0
  24. shiro says:

    azwan ali ni cacat kekal..cacat otak..

    0

    0
  25. anon says:

    Insta or facebook ni tempat manusia2 riak menunjuk2. Tak payah lah nak tayang kat org kemana2 kita pergi or semua yg kita buat. Tu yg kene maki di azwan, wlpn mental dia sakit tapi dia still tak suka manusia yg riak….

    0

    0
  26. Entahlah says:

    Aku rasa AA nk ckp budak nie mcm rusa masuk kampung..bru pgi negara omputeh trus brlagak seolah2 dia dh arif btul pasal tmpt tu..ok..sekian trima kasih

    0

    0