Written by Bella | December 3rd, 2015

Selepas kes Fazura dan KimK di Instagram ada lagi perkara hangat yang berlaku dimana Azwan Ali dikatakan mengamuk dan bengang dengan komen pengguna di Instagram yang menghina beliau tidak mampu untuk membeli “sticker” untuk produk rendang beliau.

Untuk pengetahuan anda, pelekat itu sebenarnya pemberian  ataupun hadiah Datuk Aznil Haji Nawawi  yang sebelum ini memang penyokong rendang yang dibuat oleh Azwan.

Namun, apa yang membuatkan Azwan berang ialah ada yang mengatakan beliau seakan tidak mampu untuk membeli pelekat sendiri.

Azwan ada meluahkan rasa sakit didalam hatinya melalui satu video di Instagram.

Aku tak mintak pun, tapi kau yang sibuk nak bagi sticker ni. Datang peminat fanatik hanjing kau, hina aku, sticker rendang pun tak mampu nak beli.

Inilah kata orang kerana mulut pelbagai masalah boleh timbul dan mengeruhkan lagi keadaan. Apa salahnya kalau kita hendak hadiahkan sahabat kita sesuatu sebagai tanda sokongan? Harapnya, ia tidak menjejaskan persahabatan Datuk Aznil Haji Nawawi dan Azwan Ali.

Sumber Berita: Instagram Azwan Ali

92 responses to Azwan Ali Bengang Peminat Aznil Nawawi Hina Beliau Tidak Mampu Beli Sticker Untuk Produk Rendang

  1. Anonymous says:

    aww.. tak kose i gado2 nyahh

    0

    0
    • Pekerja Gomen says:

      Susah juga bila sotong pandai menyalak mcm murai tercabut ekor…
      Ha… 3 binatang di situ….

      0

      0
      • Kiah says:

        artis skg byk yg sakit otak…
        al fatihah utk mami mariani.
        respect org lama. xde kontroversi…

        0

        0
        • kasi panas says:

          rendang cap ayam…. :D

          0

          0
        • Kim Kardasyen Kunte West says:

          salam, saya KimK…saya teringin nk makan rendang yg ada brand sebab I kan ada kelas. Followers I, 52 setengah juta kat Insta…fans korang…100 pun suasah nk cecah. :(

          0

          0
        • SURAT TERBUKA says:

          HEY AZWAN & FAZURA, OMG THIS ACTUALLY WORKS!!!!!!!!!!!!!!!

          1. Hold your breath for 3 minutes.
          2. Die?!

          0

          0
        • Yahudi says:

          Still terngiang2 kata2 AA yg skrg org kutuk dia, tunggu la bila dia dh takda nanti baru org nk menyesal and sedih. sorry la ada ka org nk doakan kau ? Hahahaa

          0

          0
      • Anonymous says:

        sticker rendang x mampu nk buat…..hahahahha

        0

        0
        • Anonymous says:

          xpasal2 pak nil kena..
          hargai lah sikit pemberian org.
          kot nak marah marah kat yg hina tu bkn pak nil yg support ko

          0

          0
      • Anonymous says:

        3 ….siapa sorang lagi?

        0

        0
        • Pekerja Gomen says:

          maksud aku….
          1- Sotong
          2- Menyalak = anjing
          3- Murai…
          3 perangai binatang… huhuhuh

          0

          0
        • Pekerja Gomen says:

          Yang penting siapa je yg order rendang dia ni mmg bongok nak mampos..
          Mcm takde rendang lain ko nak beli…
          Agak masa dia buat rendang tu asyik mencarut je…
          Bertepek2 airliur dalam kuali rendang…
          Resipi rahsia yg buat peminat bongok dia gian sgt…
          Kalau stesen TV pun dah start boikot dia…
          Kita pun patut boikot dia…

          0

          0
        • Anonymous says:

          entahhhh…rendang sampai berpuluh-puluh ringgit sebekas. siapalah yg dok membeli tu? mengarot.

          0

          0
        • Anonymous says:

          klu tak suka jgn sampai memfitnah..dosa fitnah tu jgn lupa ye

          0

          0
        • Anonymous says:

          Wehh anon 12:02…
          Bila masa pulak dia menfitnah?
          Ko tau maksud fitnah tak?
          Dia cakap… ‘agak masa buat rendang’
          Sbb dah boleh agak kot gaya Azwan buat rendang sambil mulut terkumat kamit menyumpah org… takkan tak terkeluar air liur… lawak je pun.
          bukannya dia cakap…
          ‘Azwan ada masukkan ramuan tak betul dalam rendang’
          Ko belajar lagi pasal fitnah ni betul2 sebelum mengustajahkan org…
          Cepat sentap macm Pajura ngan AA gak ko ni

          0

          0
        • Anonymous says:

          kalau xcukup ilmu agama jgn nak sekolahkan org..
          tu lah time belajar dulu tido.
          ustaz/ustazah ajar fitnah macamne pn xtau..
          fitnah, mendatangkan fitnah, membuat fitnah..besar dosa tu

          0

          0
      • Insan Biasa says:

        Si AA ni boleh sangat dah kawin dengan Fazura KimK. Sesuai sangat !

        0

        0
      • Jangan pulak Azwan bapok buat rendang Anjing mak ton ?….sbb boleh juai sama pekerja vietnam…? Dah selalu sangat sebut Anjing….. kannn

        0

        0
    • jaapar onn says:

      yg penting mak lagi macho.

      0

      0
    • aku mix hokay..mix says:

      retis2 yg dah nk expired mcm ni la yg mencalarkan imej melayu2. kesian…

      0

      0
    • Anonymous says:

      esok chef wan pulak…lepas tu si dafi…heheeheee

      0

      0
    • omg says:

      yang salah tu peminat fanatik, kenapa pulak nak marah pak nil dan buang sticker kat dalam tong sampah. diva lah sangattttt

      0

      0
    • Lara says:

      Actually AA gelabah sebab Pajura mengatasi beliau dalam carta terbengap minggu ini, tu yang kena create havoc tahpape ni.

      0

      0
  2. AAB says:

    Risau kedudukan tergugat dek Fazura laa tue, tros buat perangai balik. Hew hew.

    0

    0
  3. mika says:

    Ni lagi sowang..geng fazura..madah sentap je..
    Tk amil sudut +ve langsung.

    0

    0
  4. Anonymous says:

    gaduh la kalian….biar semua nampak bodoh.

    0

    0
  5. ini says:

    Allahuakbar. Kawan tu niat baik support business. Macam ni kau balas.. Haiishhh..

    0

    0
  6. . says:

    Kurang ajar nye lah siapa yg jadi batu api

    0

    0
  7. Anonymous says:

    kesian aznil.. seblm ada je dia backup si azwan ni ble kna maki dgn org rmai dan support peniagaan si azwan ni siap bg stickerr.. ni dia org ckp kte bagi bunga dia baling taik.. klu pun fan si aznil yg melagakan dorg knape sticker pemberian kawan tu di buang?? sepatut bls je dgn ayat yg terbaik bg sentap fan tu.. ni x naik angin pulak.. klu pak yus meninggal smpai ke hari kte masih terkenangkn kebaikkan beliau.. klu si azwan ni mati apa agaknya org sebut2kn…

    0

    0
  8. Anonymous says:

    suko ati ko lah AA….! semua org ko hanjingkan tp ko xsedar ko sendiri yg menyalak!

    0

    0
  9. Senduk Beracun says:

    Nyah….. ko kena belajar BERSYUKUR… peminat dah siap reka n hantar sticker tu.. susah2 dia buat… akhirnya kau hempuk dlm tong sampah. Itu rezeki nyah…. Astagaaa

    0

    0
  10. Min Mentol says:

    Dia ni banyak menganjingkan orang…rasa bila mati nanti..anjing jer la yang kenang jasa2 beliau..jaga lidah tu Azwan Ali..masa bernyawa Allah tak tunjuk lagi..masa meninggal nanti..minta doa dan ampun banyak2 semoga muka kau tak ditukar jadi anjing…bukan takdak cth artis yg baik2 tapi kerana artis yg macam takdak agama ni lagi memburukkan artis2 lain..ni cth seorang yang mempunyai hati yang hitam…wpun umrah beratus kali tapi masih tak berubah..setiap kali pergi umrah ada peluang dan rezeki Allah bagi untuk berubah..tapi masih tak berubah..

    0

    0
  11. Pschcology azwan says:

    Azwan sebenarnya ade masalah pschology.
    Apa salah aznil. Kesiah sangat kat aznil.
    Just marah jerlah pada peminat tu. Siap bash aznil lah hapa ler….azwan ali tu paling bermasalah

    0

    0
  12. Mat KimK says:

    Okay, terpaksa tukar nama Mat K kpd Mat KimK. Tribute to Fazura.

    Azwan, dah dah la tu. Mengamuk macam tak ingat Tuhan!

    0

    0
  13. anonymous says:

    kn dh masin mulut aku..huhu..sori ye paknil..memang xgemar tgk paknil rapat dgn dia ni..mcm langit dgn bumi kot prangai paknil dgn AA..tp xdela sampai nk mdoakn paknil bgaduh dgn AA cuma pernah le tfikir 1 hr paknil akan mdapat dgn AA nih..kn dh betul..xpasal2 paknil yg kn sbb hal org lain..ni bkn 1st time kn paknil..igt x sejarah dolu2..so paknil pasni pleasela pilih kawan ye..

    **ustaz psn kt kena pilih kawan sbb org akan lihat sapa kt dr kawan kt

    0

    0
    • Saerah says:

      Setuju bab kene pilih kawan, lps saya xkawan ngan orang2 negatif, urusan2 hidup saya lebih lancar…

      0

      0
  14. aya says:

    Dia ni mmg sah sah x brapa betul.. Diajaknya semua followers mencarut.. Followers plak pun buat.. gara2 nak rendang free.. Bodek.. Kesian tgk followers umur 13 thun, 14 tahun guna bahasa kesat backup dia sbb rendang free.. and dipujinya oleh azwan. Tapi azwan ni xkn x sedar kott yg semua duk bodek je.. dia mana ada peminat.. Tapi best follow IG dia.. mengajar kita supaya x jadi mcm dia.. smua dia maki.. DIVA konon.. xda bakat lgsg.. Bangga dgn qualification dia.. kalau jd Lawyer cnfrm xda org nak. Tntu gaduh and maki hakim plak.. Dia sebenarnya lonely.. X laku dah.. xda income. xda bini. dekatkan diri dgn Allah.. bkn dengan cara maki.. Bahasa kita melambangkan peribadi kita. Lagi dia mcm tu, lg org nak usik. Kesian Aznil. Pernah jumpa dia, cakap pun lembut je.. x sombong.. xda perangai Diva.

    0

    0
  15. neutral says:

    napa azwan pi kutuk aznil pula…sedangkan peminta aznil yg kutuk si azwan….ishhh..patutnya si azwan ni pi marah tu peminatlah…kesian pak nil…..

    0

    0
  16. lilnash says:

    Jom jana pendapatan melalui online RM100 sehari!

    0

    0
  17. Ishhh says:

    Allahuakbar..klu xde ayt hanjing x leh ke en azwan oiiii???mmg brhak mrah tp rsa nya blh kwal kot.aq tau ko x nyesal pas ko dh sbut tp igt lh nywa kite ni blh d trik bla2 je..msa sihat pn blh.

    0

    0
  18. hmm says:

    haku takut jee besok2 ada plk mana2 blog hiburan atau surat khabar tulis, seorang artis mati bertukar menjadi anjing…nauzubillah…
    buat bertaubat azwan oii.. ko dulu keras jadi lembut ..jgn dari manusia bertukar jadi…pulak..igt tu allah sentiasa makbulkan doa hambanya
    bercakap tu merupakan doa..dah ko asyik anjing kan org sgt..
    org tu ciptaan yg maha esa…jgn jadi gila lu ..

    0

    0
  19. nadine says:

    Sudah2la tu diva aa…umh kata pegi,kubur kata mari…kerana pulut santan binasa,kerana mulut bdn binasa…tkt nti ko mati xsempat nk minta maaf kt sume org yg awk hina…..

    0

    0
  20. mumi says:

    it’s not even Aznil’s fault. what even….. -_______-

    0

    0
  21. hida says:

    WOI AA (XKUASA AKU NAK TYPE DIVA) KO TAU TAK KAWAN MACAM AZNIL TU SATU DALAM SERIBU? XRAMAI YG SNGGUP BERDIRI BELAKANG KITA TIME SUSAH DAN JUGA SENANG. SEBURUK2 KO MENGHANJING ORANG, AZNIL STILL BACKUP KO AND SEBUT KEBAIKAN KAU (err..) HAL CENGGINI PUN NAK SENTAP KE WEHH? KEMON LA, GROW UP! STOP BEING PATHETIC ATTENTION SEEKER. KALAU AKU AZNIL WEH, SERIUS AKU SENTAP WEH.

    p/s: sori capslock, sengaja.

    0

    0
  22. melati says:

    nanti ikut jejak Pajura ler..gi Report Polis,, pastu boleh join Ayah Rani Gang2 Report Polis….hihi

    0

    0
  23. Faz Wan says:

    Fazura dah jumpa pasangan yang sesuai iaitu AZWAN ALI… Selamat merisik!! Perangai sama serasi bersama. #kimK #AAloveFAZURA

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Aznil ada peminat nak back up dia …azwan x mampu …hado so dia yg meroyan sorang2

    0

    0
  25. tutiperuti says:

    azwan ali ni..mati esok2 camne la..org nk doakan pon teragak2..petah lg nk fleshbek pkara2 yg baik ttg awak..silap2 org anjing2 kan lg ada..mgkin merdeka bila awak da di alam barzakh sana..jaga la mulut tu sket…kesian kt awak wahai azwan ali…
    smoga bisnes rendang caci maki awak lingkup..x kuasa mak nk beli rendang dr tukg masak kaki sumpah seranah..opssssss

    0

    0
  26. ain suzana says:

    azwan ali – mentally sick

    dgn ikhlasnya rasanya dia patut dpt bantuan professional ttg sikap dia. mcm ada disorder skit. jumpa la psychiatrist wahai azwan. it’s for your own good.

    0

    0
  27. nura says:

    dia ni salu bangga yg rating dia naik kalo ada isu hangat. dia ingat org minat n back up dia tapi sebenarnya org nk baca citer secara detail.

    0

    0
  28. yayayayayayaa says:

    Sian nye paknil :(
    sabar eh paknil

    0

    0
  29. izat says:

    adoilah…kawan nak bagi semangat untuk business pun salah…orang komen pun bengang…kata kawan. patutnya lebih faham niat murni kawan tu..yg sentap sangat apa fan aznil tu komen kenapa? dah alzheimer agaknya dia ni…sedih betul.

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Kita ni makhluk Allah tp nape nk dihajing kn semua org …. Sebaik nye muhasabah diri setelah berkali2 menunai kn umrah… Bersih kn hati dn sentiasa berlapang dada menerima teguran In shaAllah akn lebih tenang diri tu…

    0

    0
  31. Anonymous says:

    kimK betul la AA ni.. hua hua hua

    0

    0
  32. akak says:

    Sabar jerlaa… orang berniat baik… kena maki jugak…

    0

    0
  33. haters diva AA says:

    kalau nak maki tu kan boleh tak jangan guna perkataan ‘hanjing’?? tiap kali maki tiap kali tu la ko guna perkataan tu. cuba la istighfar bebanyak. ko tu dah pergi tanah suci banyak kali tapi mulut ko tu nauzubillah tetap sebut perkataan ‘hanjing’. malu weh malu!

    0

    0
  34. lipas5 says:

    dia nie mmg psiko la…kurang kasih sayang agaknyer…..kalau keluarga sendiri pun dia sanggup buang, apatah lagi orang lain kan…….ade je yg x puas hati kt mate dia …….somoge dia di beri HIDAYAH oleh Allah…

    0

    0
  35. pening says:

    xtau nk cakap ape….melainkan org2 yg baik hati mcm yus jambu tu mmg cepat Allah nk tarik ke sisinye…yg ni…hmmmmm….

    0

    0
  36. yelllowhood says:

    aku x phm btol si pondan tua tak siap ni..suka betul menghanjing org. bodoh sombong, angkuh semua ada kat dia. sumpah seranah makanan dia..eloklah boikot je rendang cap ayam dia tu…bg pengajaran.jgn perasan Gah bisness sgt..dahlah bodoh sombong, melalak kat IG x thu malu..btol2 kurang kasih syg..Bahasa tu pedih je baca..elokla jika ada jodoh bersama Fazura tu.
    astaghfirullah!

    0

    0
  37. sepit_rambut says:

    tengok si AA ni maki3 aku pulak yg gerun..

    mana tahu tengah maki3 Allah petir mulut dia.. dia tak risau eh carut marut camtu..

    takde org nak cabaikan mulut dia ke dulu suka maki3 ni..

    eee… mak aku tahu aku cakap bodoh dulu pun d cabainye cam nak cabai ayam percik. >,<

    0

    0
  38. aku says:

    aku doakan dia ni k.o cepat2 sikit
    byk betol dia mlukakan hati org dan menambah dosa
    apelah nasib pondan ni. mental dh dia sbb xde org nak

    0

    0
  39. sama_beringart says:

    buat saudara azwan ali, pelihara la lidah dan tangan mu dari meluah serta menulis perkataan yang mengaibkan. Ingatlah saudara, “mereka” ini akan berkata di “alam sana” nanti untuk menunjukkan amalanmu di dunia yang fana ini. Tidak cukup doa kami untuk saudara berubah menjadi lebih baik jika anda sendiri belum bersedia mengubah diri anda. Kembalilah menjadi azwan ali di era profesional dahulu. Berhentilah memalukan kaum lelaki.

    0

    0
  40. Pinky Doll says:

    Dia bunyi lagik….
    Samalah dgn Artis2 yg lain….
    Meka2 ni semua Attentions Seeker….
    Cuma
    Cara meka2 aje yg berbeza….
    Ada FAKE..
    Ada Over-react…
    Ada Control Cool…
    Blah…Blah…Blah

    0

    0
  41. Anonymous says:

    pelik btl le si AA ni…benda remeh temeh cam ni pn nk sentap..ap le halnya..cuba le tegur peminat aznil tu ngan cara y baik…x salah pn..agaknya si AA ni sok klau dia nk mati perkataan y d sebutnya hanjing kot sb perkataan ni dh sebati ngan jiwanya..jgn sok ko mati mcm hanjing dh le AA…
    Arwah bang yus smpi skg orang masih memuji2 kebaikan dia..cam ne hek klau si AA ni plk klau mati..cuba bayangkn..mesti org akn x abis2 cite pasal keceluparan mulut dia n org akn ckp hanjing dh mati…

    0

    0
  42. HAMBA ALLAH says:

    YAALLAH .. cuba en AA .. BELAJAR DARI ARWAH YUS JAMBU .. kebaikan , keikhlasan dia allahhhh sgguh indah sume orang cerita kebaikan arwah .. ingat kita xselamanya hidup .. MUHASABAH DIRI SIKIT ..

    0

    0
  43. anon says:

    Azwan & Aznil…..dua2 nyah, dua2 tak minat…

    0

    0
    • Mak Jeling says:

      Azwan… ccckit nya Oklah…
      Aznil..Thumb down…Show Smart..Show Cool..
      Simply… Show Of….

      0

      0
  44. Justhuman says:

    jika stickers tu di hadiahkan oleh Aznil, apa salah Aznil d sini hingga d caci stickers tersebut? Sedar2 lah azwan

    0

    0
  45. lin says:

    aku sebenar nye suka tgk telatah/mulut azwan ni bila dia buat lawak..tapi kalau dah suka sentap or cari pasal puaka kan org ni, aku sediah k..berubah la AA..sedih tau tgk ko hanjing2 kan org.

    0

    0
  46. mamijarum says:

    NI JENIS LELAKI ADA TELUR TAPI TAK ADA SPERMA………BERTAUBATLAH….JANGAN TAU BUAT JE….DAH TUA-TUA NI DOK MERAJUK APA…..HODOH TAUUUUUUUUU

    0

    0
  47. Anonymous says:

    anjing pon lagi bagus dari pondan tue ni….perangai x semengah kawen lah dgn kimK tuh.

    0

    0
  48. Tikus hitam says:

    Truthfully I think he’s undergoing some psychiatric prob. U see.. anyone in the right state of mind wouldn’t say or do such to a friend who have been supporting him through his downs. If u guys were to think back.. his conditioned worsen after his last umrah.. maybe.. just maybe.. this is balasan dunia utk dia. Dah.. biarkan la dia menyalak terus terusan.. kita jgn terus maki hamun dia.. hilang pahala.. tambah dosa..

    0

    0
  49. Anonymous says:

    Persatuan Seniman n Karyawan should do something about this.. this person will continuing doing this if no action being taken by the authority or them

    0

    0
  50. anon says:

    aku back-up AA,eeeeuuwww aku menyampah bapok nama aznil..dah tua dok tergedik2 play cute kat tv, apa yg bagus si tua kertu ni pon tak tahu lah,aku rasa AA lagi inteligent.AA sebenarnya yg memeriahkan dunia hiburan di malaysia ni,tak lupa juge pada chef wan.tengok program diaorang boleh hilang tension…serious.ikhlas komen ni

    0

    0
    • benci kau says:

      Ni azwan ali ke yg taip? Hahhaha.. Tggu lah kalau2 kau ttbe sakit jantung mase tgh hnjingkan org..

      0

      0
  51. OVSERVER says:

    Tak berani wehhh nak beli RENDANG DIVA AA nih.. baca komen2 dari dia kat IG pon dah serammmm dok menghanjingkan orang n mak bapak orang. Takut kalau2 makan rendang diva AA ni, ter’kenan’ perangai AA ni. Bahasa longkang sangat. Yang komen2 kipas2 AA tu semua hipokonkrit. Padahal dalam hati mengata AA ni.

    0

    0
  52. dna azwan says:

    Hhahha.. Sesiapa yg mkn rendang cap ayam tu akan mewarisi dna si AA.. Hahahha

    0

    0
  53. Azwana Alia Keguguran Pula.... says:

    korang tu mmg rabies yg dok mengutuk rendang mahal aku bekas kecik padan muka korang aku untong berbillionzzzz

    0

    0
  54. nyampah aku says:

    heran betoi lah dgn AA nie…org tu bg stiker ja pon..tu pon ang asa terhina ka???aiii…. enth org tu ikhlas ka bg kt ang….ang blh ckp lyak dok dlm tong smpah…. serius aku x suka ang wehhh…..

    sabaq na pd y memberi…

    0

    0
    • ,, says:

      Sbb ada follower ckp sticker pun tak mampu beli so die ni rasa tercabar terus masuk dlm tong sticker tu. Lol

      0

      0
  55. nil says:

    AA… oiiii..sya rasa awak ni memang sakit errkk…kasihan sya tngok awak..knpa jadi looser smpai mcm tu skli..
    hari tu kuat pak nil sokong awak kata awak ni seorg yg baik..ingat tak..semasa awak memaki org pasal restoran me’nate tu…semua org kutuk awak tapi entah mcm mna pak nil pula yg puji awak..
    so pak nil u dah terbuka ke minda hati mata awak dgn si AA ni…
    lpas ni jgn nk puji lagilah yer….

    0

    0
  56. Mek Ti says:

    Mek Ti tak faham Kenapa lah masih ramai followers si Azwan Ali niiiiii

    0

    0
  57. aku says:

    baruah pondan ni

    0

    0
  58. Omey says:

    Bohsaaannn laaa… Nexxxttt

    0

    0
  59. Anonymous says:

    sedap betul si celaka ni bahasakan orang `anjing’.. sial betol si AA nie.. bila gaknya nak mampos!!!

    0

    0
  60. Anonymous says:

    korang nak makan ke rendang bapak hanjing ni?

    0

    0
  61. Anonymous says:

    hanjing.. menyalak lg..hahahaha. jumm ramai2 maki hanjing ni dlm intgram. biar hanjing ni menyalak. suka tengok gelagat die.. hahahaha

    0

    0
  62. Anonymous says:

    entah2 die buat rendang hanjing. choi berani ke nak beli.. tolong lah jangan beli

    0

    0
  63. Anonymous says:

    kalau jalan selalu bawak kayu monopod pastu cakap sorang2, ko rase si AA ni ape..? diva g*le*

    0

    0
  64. Anonymous says:

    sementara masih bernafas ni bawak2 la bertaubat. Xyah nk menongkat dunia sgt. Bangga denga “DIVA” ko. Sekali nyawa ditarik xsempat nk minta maaf. Bahasa tu kesat sungguh. Org mcm ni mmg xtw hargai pemberian sahabat. Turunkan EGO tu bukan sikit2 blocked n maki hamun org. Jdkn arwah Pak Yus tu contoh. Da meninggal tp semua orang ingat dan I’allah doa akan sentiasa di iring untuk arwah. Maki hamun n mroyan sana sini xbantu hang dalam kubur nanti. Pk2 kan la DIVA AA.

    0

    0
  65. Anonymous says:

    AA you need professional help!

    0

    0