Written by Bella | March 9th, 2017

Wanita yang dikaitkan bercinta dengan Fattah Amin, Azrinaz Mazhar Hakim menyifatkan gosip percintaan antara beliau dan pelakon lelaki pujaan ramai itu sebagai satu berita yang mengarut. Azrinaz tertanya-tanya bagaimanakah cerita sebegini boleh tersebar luas dan mencetuskan pelbagai spekulasi sedangkan mereka sekadar berkawan sahaja.

Tidak dinafikan, Azrinaz sebenarnya agak bengang dan geram dengan netizen yang menyebarkan sesuatu berita tanpa usul periksa.

Maaf, saya tak pernah terfikir hubungan baik saya dengan Fattah akan mengheret ke berita seperti ini (bercinta). Saya tertanya-tanya kenapa berita sebegini disebarkan.

Berdiam diri lebih baik. Saya malas nak layan gosip-gosip tak betul macam ini. Takkan pula baru sekali berjumpa, ambil gambar bersama dah dianggap bercinta? Lagipun masa jumpa Fattah tempoh hari ada rakan-rakan yang lain juga.

Buat masa ini, Azrinaz masih lagi solo selepas putus cinta bersama personaliti fesyen terkenal Wak Doyok. Menurut Azrinaz, jika ada khabar gembira pasti beliau akan berkongsi dengan umum.

Sumber Berita : Utusan Online

[jetpack-related-posts]

26 responses to Azrinaz Mazhar Hakim Anggap Gosip Cinta Bersama Fattah Amin Mengarut

  1. Zzzzaaaasssss says:

    Caption pun ala ala mengundang sgt. Hmm

    20

    0
    • Anonymous says:

      cik pang la punya angkara. saja2 buat cerita nk lariskan suratkabar yg aku pun dah lama x beli..

      5

      1
      • Lol says:

        Lain kali tak perlu la post pic perempuan dan lelaki berdua mcm tu. Kan dah timbul fitnah. Siapa yg mulakan! Kalau nak post lain kali letak la pic beramai- ramai dah kata ramai member lain ada kat situ kan.

        27

        0
        • Fidot says:

          Betul..picture + caption + ada plak word LOVER kt atas kepala tu. mmg la org buat andaian. Gosip murahannn

          14

          0
        • Jan says:

          Mmg si azrinaz ni pun gila glamer. Ye lah dah biasa dpt perhatian. Ni dah sendu kenalah create something utk org bercakap. Pftttt.

          5

          0
    • Wak Doyol English Hazab says:

      Perempuan ni so obviously ATTENTION SEEKER lepas tu “tertanya2 macamana gossip ni boleh tersebar”. Alahai kau post gambar tulis ko nak tido then dia paksa dtg supper. Sangaaaaat attention seeking. Sebab dia msg masa ko nak tido, so nampak la ala2 intim.

      Lagi satu, kau ni teruk sangat la fashion victim. Teruk sangat2. Pakai seluar plastik kaler silver. Ko dah kenapa? Pls learn fashion and what suits your big bottomed body. You dont have height and you dont have the legs for it. Sorry.

      21

      0
    • Kokostupid says:

      Pompuan ni la galak! Setuju sgt caption nk bg org speku ????????????

      2

      0
  2. loyalmalaysian says:

    ake peduli ape…x de untung pon aku korang kawin ke ape ke…

    1

    0
  3. Anonymous says:

    wartawa2 malaysia..biasa lah tu. benda yg takde diada-adakan.

    3

    1
  4. ;) says:

    Dh tu, Ko tu pun..lain kali x yah nk mengarut update gambar bcaption bagai..myibuk je nk minta kontroversi..dh tau ko tu mmg dh beku, x yah la nk minta perhatian sgt..duduk la diam2..

    27

    1
  5. Anonymous says:

    Gosip bosan!

    2

    0
  6. Anonymous says:

    Boring … next time jaga caption nak up apa … seriously ????….. what ever…….

    8

    0
  7. MISSING IN ACTION says:

    Caption mengundang sangat.. lepas tu meroyan.. typical retiss sangat tau.. saje laa tu nak controversi..

    14

    0
  8. Anonymous says:

    Wartawan yg start dulu. Padahal.gmbr2 ni dh mmg ada dlm IG mereka. Ceteknye pemikiran…ambil gmbr sj dh ada skandal. Head full of shit. Pls write something with integrity. Tak ada modal.

    3

    7
  9. GosipMaker says:

    Abang Nara x da nk post ke pasal nadya shahera yg kawin 5 bulan dah beranak? Suami dia bg alasan ‘Anak lahir awal’.. Patut la kawin senyap2.. Tapi boleh ke bin suami dia? bkn Bin abdullah?

    0

    5
  10. b-0-0-0-0 says:

    peminat fattah amin ni mmg bangang..mazrinaz tu exnya sultan brunei..di ulang SULTAN BRUNEI..nak compare dgn fattah tu apa ada??? jantan ambil kesempatan aje dia tu..agak2 la nak buat cerita tu..mazrinaz tu terkincit baca berita bongok karangan fan fattah ni..

    1

    0
  11. Jam says:

    Yg.ajak minum bukan Fatah,kawan2 cp,YG.suruh ambil gambar kawan2nya,YG.kena fitnah fatah

    1

    0
  12. Anonymous says:

    boring ????????????

    0

    0
  13. whatever says:

    perempuan ni dah lama org komen as attention seeker.. gambar dgn ex pun nak post lagi.. tak malu ke?

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Kawin jelah Fatah sengau tu.Tamat cerita.

    0

    0
  15. mak jah says:

    kamon dri sultan nak downgrade ambil si pattah ni ke?tpi dulu kenapa eh minah sendu ni kena cerai? sultan brunei kot hoii ruginya lahaiii dalam istana chu olzz~

    0

    0
  16. bol radha bol says:

    org cmni bkn takat downgrade dari sultan ke fattah, ke peniaga beger pon x layak..
    bila manusia tak sedar diuntung bagi kemewahan melimpah2 tp masih x cukup2..
    perampok!

    0

    0

Leave a Comment

Optional