Written by AbangNara | September 8th, 2016

Aik. Pelik tapi benar. Rasanya baru bulan lepas Azrel Ismail dan Ruhainies menafikan dakwaan yang mereka berdua bercinta sebaliknya hanya sekadar kawan rapat. Tup-tup hari ini menerusi pengakuan terbaru, Azrel Ismail dan Ruhainies mengakui masing-masing adalah pasangan kekasih sejak setahun lalu. Amboi,amboi,amboi. Cover line sangat nie.

azrel ismail ruhainies bercinta

Mungkin pengakuan ini dilakukan selepas Azrel Ismail tidak tahan melihat Ruhainies dikaitkan dengan Dato’ Red. Iyerlah, selama ini bercinta tup-tup timbul gosip Ruhanies sampai dah kahwin dengan Dato’ Red, tak ke panas hati? Kalau mengaku dari awal senang habis cerita. Tak adalah orang luar nak fikir bukan-bukan. Tapi biasalah artis-artis Malaysia, selagi boleh mesti nak sorok. Kata Azrel:-

Memang benar saya dan Ruhainies bercinta. Doakan semoga hubungan yang baru berputik ini berjalan lancar. Namun, saya tidak mahu tergesa-gesa dalam soal ini memandangkan kami berdua sibuk dengan kerjaya sebagai pelakon, biarlah kami mengecapi kejayaan terlebih dahulu. Selepas berlakon bersama dalam drama Si Montel tahun lalu, saya sering menghubunginya untuk bertanya khabar.

Lama-kelamaan hubungan inimenjadi semakin serius kerana saya selesa berdampingan dengannya dan berkongsi masalah. Saya juga semakin rapat dengan ahli keluarganya. Alhamdulillah kedua-dua keluarga merestui hubungan ini

azrel ismail ruhainies bercinta

Ruhainies juga turut sama membuat pengakuan tentang hubungan mereka. Untuk makluman, Azrel Ismail berusia 31 tahun sementara Ruhainies pula 24 tahun. Kata Ruhainies:-

Selama ini saya bukan sengaja mahu mengelak untuk memaklumkannya kepada umum, tetapi lebih manis jika pihak lelaki yang berkongsi berita ini terlebih dahulu. Apapun hubungan yang terjalin ini masih terlalu awal. Soal jodoh dan takdir saya serahkan kepada Allah SWT

azrel ismail ruhainies bercinta

Apa-apa pun tahniah buat Azrel Ismail dan Ruhanies. Semoga dengan pengakuan ini tak akan ada orang lain nak berani masuk line Ruhainies. Semoga hubungan mereka juga akan berakhir di jinjang pelamin. Sama-sama kita doakan. Sumber Harian Metro.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

28 responses to Azrel Ismail & Ruhainies Mengaku Bercinta Sejak Setahun Lalu

  1. makEnon says:

    Ruhainies ni dah ada bf dohhh dah lama pula tu dia dgn bf dia tu. Hrtu dia clbrate bday dia dgn bf dia skli hahahaha cepatnya break hmmm ke tinggalkan yg sedia ada utk artis????? tp bf dia dlu not bad jgk, good looking & berduit jgk. Hmmmmmm

    0

    0
    • Anonymous says:

      dah ade boifren tapi bagi dato red rangkul pinggang kikikiki

      0

      0
    • Anonymous says:

      biarlah ruhainies. dia nak lepaskan diri dari dato red yg psycho tu la tu. dato red nampak x org x hingin sampai camni skali, kau je pipi tersorong2 nak jadikan pmpuan tu bini ketiga.. have some pride man.

      0

      0
  2. ruhainies kayu says:

    ko tengok la.. ruhainies takkan mengaku punya sbb dia duk main cinta dgn org lain.. to ruhainies, jgn nk mainkn prasaan org mcm zaman sebelum ko jd retis eh.. ko kapel senyap2 dgn org, ckp dkt laki tu bole kapel tp jgn bgtau org laa tp blkg dia ko main cinta dgn org lain plak.. yg si lelaki ni pun bodoo ikut ckp ko kan.. padahal.. masa zaman dia kt uitm duk buat lelaki mcm tu.. tp bagus jugak azrel ngaku cmni.. bole tgk respon ruhainies kayu ni.

    0

    0
    • Anonymous says:

      ye ke? you kenal ke ruhainies ni? Apa punya pompuan la ruhainies ni mainkan perasaan org, bodoh.

      0

      0
  3. aku tetap aku says:

    level artist murahan. dlm ig hari tu bersepah muka jantan lain. ini ngaku cinta setahun lalu. Nampak sangat ko murahan n playgirl. patut ko kluar ngan Dato Merah jambu bajet hensem tu. Yucks

    0

    0
  4. Anonymous says:

    haritu taknak mengaku. Gambar last tu try so hard nak tiru gaya nora danish.

    0

    0
  5. zueeeee says:

    aren betul. haritu takmau ngaku. la ni dah setahun pulak. tup tup next cerita sibuk ckp “sebenarnya tu sy nak alihkan gosip ttg sy dgn dato bla bla bla la” blah la kau ruhainies

    0

    0
  6. nuhh says:

    If tenguk twitter ruhainies nie, die selalu jugak tweet pasal boyfriend die. Boyfriend die kerje luar malaysia. Tak salah, early this year die masih lagi dengan boyfriend die. Selalu tweet convo2 whatsapp die dengan boyfriend die. Aleh-aleh nari, bercinta pulak dengan Azrel Ismail. Lantak kau la nak! Satu je nak pesan, takmo fikir kau artis kau boleh mainkan hati dan perasaan orang sesuke hati. Nanti kene diri sendiri baru tahu sakit die..

    0

    0
  7. anon says:

    Terlepas dato red miang gelenya tu… Eloklah kawen dgn lelaki bujang & muda drp berlakikan jantan tua buaya darat yg tak sedar diri…

    0

    0
  8. anonymous says:

    berlakon x kemana gosip bersepah….

    nexttttt!!!

    0

    0
  9. Grant says:

    Actually ni cover up jer kot….azrel ni nmpak cm bengkok je…dorang sma2 dpt benefit dgn citer yg kekononnya hot ni…

    0

    0
  10. Anakammaporey says:

    Macam ammaporey je statement

    0

    0
  11. dina says:

    artis2 kita gigih mengupload gambar masing2 kenapa ek. kalau ada point mcm attend event sebab kerja takper lah. ni bersepah gambar2 posing and selfie memasing.mmg turn off betullah…

    0

    0
  12. Tudung Biru says:

    Encik Azrel, apakah perasaan encik Azrel apabila tersebarnya foto Ruhainies dipeluk pinggangnya oleh Dato Red miang gatal tak sedar diri?

    Bagaimanakah anda mengawal perasaan anda apabila Dato Gatal menyatakan yang dia ada hasrat untuk menjadikan Ruhainies sebagai isteri ketiga?

    0

    0
  13. Anonymous says:

    SAMPAH

    0

    0
  14. Rooohaibaibai says:

    19x dh kuar cite psl pmpn bajet cun ni. Sekejap ngaku x sedar kena pelok, sekejap ngaku single, sekejap ngaku dh setahun bercinta.
    Dan akan ada lg 25x sekejap2 pasal dia lg pasni.. Nantikan..

    0

    0
  15. what a life!!! says:

    PELESTIK!!!!!

    0

    0
  16. N says:

    Post kedua paling sampah selepas dato red.

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Semoga hubungan mereka juga akan berakhir di jinjang pelamin-kesian…sampai jinjang pelamin je trs stop lah hubungan tu?..hehehe. jgn marah,,gurau je

    0

    0
  18. ein eff says:

    couple paling secocok di dunia. dua2 berlakon tak kemana.. kontroversi je byk. dah la trying so hard nak nampak macam nora danish.. sedaya upaya edit nak bg nmpak sama. omg…sila bungkus kain baju korang keluar dari industri.. huahuahuaaa

    0

    0
  19. sentap says:

    bercinta dah setahun…tp boleh lak biar awek kena rangkul pinggang…sporting punya BF

    0

    0
    • Anonymous says:

      tak…dia tak biar pun.kan dato red yg ckp tangan dia automatik rangkul pinggang ruhainies. dan azrel yg tak berada di tmpt kejadian pun tak tau niat dato red masa tu kan.. :-)

      0

      0
  20. Anonymous says:

    kan senang…

    0

    0
  21. ruhainies kembar diana johor says:

    ruhainies ni muka dia biasa je . ada sikit macam DIANA JOHOR ! not NORA DANISH . just DIANA JOHOR yg serupa , ruhainies jangan perasan . hahaha

    0

    0
  22. Pompuan Gedik says:

    Azrel, napa ko pilih pompuan plestik ni..aku sayang sangat ko..ko macho giler kot..i love you Azrel..tinggalkan je pompuan ni. dasar x tahu malu, suka mainkan perasaan laki

    0

    0
  23. bini no 3 dato Red says:

    bgus le da der boipren..
    x yah ler dok kacau laki aku lg..

    0

    0