Written by AbangNara | October 30th, 2012

Satu gabungan yang sangat menarik di mata Abang Nara. Aznil Haji Nawawi dan Adibah Noor telah disahkan sebagai pengacara AIM19 yang akan berlangsung pada 17 November 2012 ini. Kehebatan Paknil sememangnya tidak perlu disangkal lagi. Manakala Abang Nara sememangnya menyukai lawak Adibah Noor yang sempoi ketika menjadi pengacara.

pengacara AIM19

Kepada yang ingin menyaksikan AIM19 di televisyen, pastikan anda membuka saluran Astro Ria 104 tepat jam 8.30 malam untuk Karpet Glamor AIM19. Pada jam 9 malam pula, majlis anugerah akan bermula. Diharap tahun ini keputusan AIM19 tidak akan menimbulkan sebarang kontroversi.

aim 10

Antara nama besar yang akan membuat persembahan pada malam AIM19 ialah Datuk Siti Nurhaliza, Hafiz, Shila Amzah, Jimmy Palikan dan ramai lagi. Adakah anda sudah bersedia untuk merasai kehangatan malam anugerah ini? Apa pun, beri pendapat anda terlebih dahulu tentang pemilihan pengacara AIM19 kali ini. Ok atau tidak ok?

25 responses to Aznil Haji Nawawi Dan Adibah Noor Ialah Pengacara AIM19

  1. michelia alba says:

    meletop

    0

    0
  2. Audrey Hepburn says:

    Baguslah. Harapnya takde lagi keluar point pasal ‘gemuk’, ‘badan berisi’, dan yg berkaitan dengannya untuk jadi lawak.

    0

    0
  3. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

    shukur alhamdulillah dapat jugak minah jambu kena kan serkop macm siti n keluar kn jambol minah jambu sikit terserlah keayuan minah jambu shukur sangat2……lov u sitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii………….

    0

    0
  4. kamariah says:

    kalau die org ni mmg aku setuju lah…tp not neelofa hokeyyy….

    0

    0
  5. Rita vs Ayu says:

    Tolonglah jgn panggil Neelofa ke, Lisa Surihani ke, Rozita Che Wan ke jadi pengacara. Terimalah hakikat, bakat diorang bukan dlm bidang pengacara majlis berprestij mcm tu. Mungkin lebih kearah lakonan ajer. Klu boleh pilih pengacara yg dah berpengalaman biarlah dia tua atau xlawa sekalipon. Bakat tu yg penting.

    0

    0
  6. Jemah Jaiton Jr says:

    Tak berapa suka dengan Pak Nil, makin tua makin terserlah ciri keadik – adikankan nya dan perasan die pengacara terhebat serta pakaian x releven dgn usia sebenar…Adibah Noor bagus sgt dlm pengacaraan Live…Mungkin gandingan adibah noor dan Ac Mizal akan lebih menaikkan imej anugerah…

    0

    0
  7. uji says:

    jemah, sukati dia lah. takkan nak suruh dia dressing pakcik pakcik. dia kan entertainer. ko pegi dok dalam hutan kalo semua org buat salah, ko aje yg betul.

    0

    0
  8. KAK TI says:

    oklah pak nil dan adibah nor sangat sepadan

    0

    0
  9. kaisar says:

    mmg ok sgt tu adibah n aznil . jgn lh dgn 3 artis lofa , lisa n cik tah tu x ada aura langsung utk jd pengacara.

    0

    0
  10. Anonymous says:

    suke adibah noor… tp pak nil tu rasa mcm kurang best je. mungkin cara die tu tak matured mcm usia die kot. n imej die pun sgt la muda mudi sgt… walhal da berumur… rasanya kalu die buat imej yg matang skit mesti ok

    0

    0
  11. aznil sux says:

    aznil jd pengacara ??? booooooooo…..!!
    kak adibah mmg best laa…. tapi yg lagi sekor tu.. mmg suweyyy….

    0

    0
  12. Saja says:

    sy suka kalau kak adibah jdi pengacara…sempoi gitu…kalau harap muka jer cantik cam cik ta n lofa jdi pengacara tpi hampeh..wat ap…

    0

    0
    • torpedo says:

      kalau harap muka jer cantik cam cik ta n lofa jdi pengacara tpi hampeh..wat ap>>>> wat ap? wat semak la woiiii… O.o

      0

      0
  13. Bini Gajah Mada says:

    Jimmy Palikan ? Sapa tu ?
    Jimmy Palikat saja yang sy taw ni .

    0

    0
  14. sabarrina says:

    Neelofa buat poyo btul dalam meletops malam tadi…
    *sejuk hati tgk Farid Kamil..senyum manis..seri bakal pengantin lelaki..

    0

    0
  15. la la la says:

    konfem macam taik….

    0

    0
  16. […] 24 responses to Aznil Haji Nawawi Dan Adibah Noor Ialah Pengacara … […]

    0

    0