Written by AbangNara | September 29th, 2010

azmil mustapha bedah jantung

Untuk anda yang tidak tahu, Azmil Mustapha kini menetap di Syria. Dan dari blog Farz, kami mendapat tahu yang Azmil Mustapha akan menjalani satu pembedahan jantung di ICU di hospital sana. Marilah kita doakan yang terbaik untuknya. Semoga pembedahan tersebut akan berjalan dengan lancar.

Kalau anda ingin membaca kisah Azmil Mustapha dan pilihannya untuk pergi ke Syria, boleh dapatkan majalah SOLUSI. Tapi kami tak ingat keluaran bulan bila. Dalam tue ada banyak cerita menarik tentang Azmil Mustapha yang suatu ketika dahulu femes dengan filem Ali Setan.

Semoga segalanya dipermudahkan untuknya. Nanti kalau ada update kami akan ceritakan lagi.

53 responses to Azmil Mustapha Masuk ICU Untuk Dibedah Sakit Jantung

  1. […] Panas, Azmil Mustapha Masuk ICU Untuk Dibedah Sakit Jantung Submitted by selebriti on September 29, 2010 […]

    0
    0
  2. aqie says:

    semoga cepat sembuh

    0
    0
  3. aqie says:

    semoga beliau cepat sembuh

    0
    0
  4. aries_april says:

    insyaallah..will be ok

    0
    0
  5. aeron yon says:

    harap semua selamat.amin

    0
    0
  6. ryn an says:

    Azmil Mustapha kini menetap di Syria. Dan dari blog Farz, kami mendapat tahu yang Azmil Mustapha akan “menjalani satu pembedahan jantung di ICU di hospital sana.”

    erm, bedah jantung kat ICU- intensive care unit ? pelik2. bukan kat operation theatre ke ? mind ur writing skills …

    anyway, smoga pembedahan bejalan lancar. insyaAllah.

    0
    0
    • abangnara says:

      my bad.
      thanks sebab betulkan

      0
      0
      • syria-bumi para anbia says:

        azmil ni antara artis yg bersungguh dlm hijrah beliau.

        dia pi ke syria bersama anak2 menuntut ilmu agama di sana, dah setahun lebih…anak2 dia pon sekarang dah hafal juzuk amma…..

        info kr to bicarahati-imtiaz.blogspot.com

        semoga beliau selamat menjalani pembedahan tanpa sebarang komplikasi

        0
        0
    • lalang says:

      alaa.. relax la dude… si abg nara update kite dah kira cukup bagus… anyhow, abg nara, keep it up

      0
      0
      • see says:

        assalamualaikum. Jutaan terima kasih pada abang nara kerana menyampaikan info ini. jangan terlalu teliti kepada kesilapan yang remeh temeh hingga menenggelamkan informasi yang amat berguna ini. Lagipun kami semua faham maksud yang disampaikan. semoga azmil cepat sembuh. TQ abang nara! wassalam

        0
        0
  7. ANTI-AZWAN ALI says:

    ANTI LAH AZWAN ALI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    0
    0
  8. phreak_id says:

    kenapa dia menetap di sana?? Ali setan memang dah tak setan lagi. Apa-apa pun semoga dia cepat sembuh..

    >>My Latest Entry<<
    Kenapa Ada Orang Suka Datang Physio?

    0
    0
  9. nur misnan says:

    salam.. insyaAllah.. beliau akan sembuh seperti sedia kala…
    beliau seorang yang sangat tabah membesarkan anak2nya..

    0
    0
  10. F-O P says:

    Syafaahullaah….

    0
    0
  11. hamba NYA says:

    Ya Allah, Tuhan sekalian manusia , semuga Engkau sembuhkan dia, Ya Allah Tuhan yang maha penyembuh. Tidak ada kesembuhan, hanya kesembuhan yang datang dari Engkau, kesembuhan yang tidak berulang lagi. didalam tangan Mu semua kebajikan dan Engkau maha kuasa atas tiap-tiap sesuatu. AMIN

    0
    0
  12. MisS PocO says:

    semoga cepat sembuh…amin…

    0
    0
  13. anyss says:

    semoga pmbedahan tersebut berjaya n beliau cpt sembuh…aminnn…

    0
    0
  14. Anyss says:

    Salam,
    Sama-samalah kita doakan beliau selamat jalani pembedahan dan sihat semula

    —–> terkenang-kenang kenakalan dia dalam Ali Setan tu ;)

    0
    0
  15. SWEET says:

    AZMI NI PERNAH DTG
    BUAT CERAMAH KAT OPIS SWEET
    SEMOGA AZMIL CEPAT SEMBUH
    AMIN…….

    0
    0
  16. Shahiran says:

    Hampir tak kenal langsung bila tengok gambar tu. Dah tua dah dia nampaknya. Moga panjang umur.

    0
    0
  17. cili says:

    Semoga di permudahkan segala urusan. Amin.

    0
    0
  18. […] Home › Berita › Panas, Azmil Mustapha Masuk ICU Untuk Dibedah Sakit Jantung […]

    0
    0
  19. Hani Bunny says:

    Proud of him. He’s totally changed, but what ’bout his Ali Setan’s ‘girlfriend’? Dah changed juge cume ade somethin’ hanyir sket.. hehe

    0
    0
  20. mawar merah says:

    semoga cepat sembuh
    sdr Azmil Mustapaha
    (dan bukan Ali Setan …tu cuma nama lakunan jer)
    dulu tak silap selain pelakun dia adelah sound engineer.
    betulkan saya kalau salah

    0
    0
  21. Kak Su says:

    Salam. Semoga beliau selamat dlm pembedahannya dan cepat sembuh…

    0
    0
  22. gorgon says:

    ternyata manusia Islam Malaysia memang sukakan hiburan.. tak der plak komen mengomen di post ni! kahkah..kah..kah.. FAIL!

    0
    0
  23. HambaAllah says:

    Syukur, Haji Azmil telah selamat dibedah. Prosedur memakan masa 5 jam. Terima kasih atas doa semua. Semoga Allah membalas segala kebaikan anda semua di dunia dan akhirat, InsyaAllah. Jazakallah

    0
    0
  24. diet beb ... says:

    diam tak diam da 58 umur azmil mustapa ..ingat lagi zaman2 ali setan ….semoga cepat sembuh pak azmil !!!

    0
    0
  25. Madam Nah says:

    sgt suka lakonannya dlm Ali Setan walau pun ada byk b’lakon filem,namun lakonannya dlm Ali Setan adalah lakonan yg t’hebat.Mudah-mudahan beliau akan cpt sembuh dr penyakit yg di alaminya.Amin Ya Rabbal Alamin…..

    0
    0
  26. Kasih says:

    suka tgk lakonan abg azmil dlm filem mekanik.. mmg best sgt2.. lps tu ali setan.. mmg berkesan di hati…

    last skali jmpa abg azmil ms dia trun ke perak bg ceramah agama di tasik taiping… tu la perjmpaan kami yg terakhir sblm dia menetap disana bersama gan anak2..

    alhamdullilah operation ni dh selamat dilakukan.. kita doakan agar kesihatan abg azmil pulih sepenuhnya slps ini, Amin…

    0
    0
  27. mawar merah says:

    skrgni dah hampir pupus pelakun pelakun yang berkualiti saperti azmil ni, ogy……yang ade cukup2 ala kadar jer…..

    0
    0
  28. jaja says:

    insyaALLAH bkal bapak sedare 6t….=)

    0
    0
  29. Fidelia Rung says:

    Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

    0
    0
  30. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    0
    0
  31. Wow, this was very interesting to read. Have you ever considered submitting articles to magazines?

    0
    0
  32. “Fear is nothing more than a mental monster you have created, a negative stream of consciousness” – Robin Sharma, The Monk who sold his Ferrari

    0
    0
  33. When I initially commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a remark is added I get four emails with the identical comment. Is there any approach you’ll be able to remove me from that service? Thanks!

    0
    0
  34. It’s best to take part in a contest for among the finest blogs on the web. I’ll advocate this website!

    0
    0
  35. body lotion says:

    Wohh just what I was looking for, regards for putting up.

    0
    0
  36. hello there and thank you for your info – I’ve definitely picked up something new from right here. I did however expertise some technical points using this website, as I experienced to reload the web site a lot of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your hosting is OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will very frequently affect your placement in google and could damage your high quality score if ads and marketing with Adwords. Well I am adding this RSS to my e-mail and can look out for a lot more of your respective exciting content. Make sure you update this again soon..

    0
    0
  37. Very captivating blog column.

    0
    0