Written by AbangNara | September 29th, 2010

azmil mustapha bedah jantung

Untuk anda yang tidak tahu, Azmil Mustapha kini menetap di Syria. Dan dari blog Farz, kami mendapat tahu yang Azmil Mustapha akan menjalani satu pembedahan jantung di ICU di hospital sana. Marilah kita doakan yang terbaik untuknya. Semoga pembedahan tersebut akan berjalan dengan lancar.

Kalau anda ingin membaca kisah Azmil Mustapha dan pilihannya untuk pergi ke Syria, boleh dapatkan majalah SOLUSI. Tapi kami tak ingat keluaran bulan bila. Dalam tue ada banyak cerita menarik tentang Azmil Mustapha yang suatu ketika dahulu femes dengan filem Ali Setan.

Semoga segalanya dipermudahkan untuknya. Nanti kalau ada update kami akan ceritakan lagi.

Yang Ini Pun Best Jugak:-

    53 responses to Azmil Mustapha Masuk ICU Untuk Dibedah Sakit Jantung

    1. [...] Panas, Azmil Mustapha Masuk ICU Untuk Dibedah Sakit Jantung Submitted by selebriti on September 29, 2010 [...]

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    2. aqie says:

      semoga cepat sembuh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    3. aqie says:

      semoga beliau cepat sembuh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    4. aries_april says:

      insyaallah..will be ok

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    5. aeron yon says:

      harap semua selamat.amin

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    6. ryn an says:

      Azmil Mustapha kini menetap di Syria. Dan dari blog Farz, kami mendapat tahu yang Azmil Mustapha akan “menjalani satu pembedahan jantung di ICU di hospital sana.”

      erm, bedah jantung kat ICU- intensive care unit ? pelik2. bukan kat operation theatre ke ? mind ur writing skills …

      anyway, smoga pembedahan bejalan lancar. insyaAllah.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • abangnara says:

        my bad.
        thanks sebab betulkan

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • syria-bumi para anbia says:

          azmil ni antara artis yg bersungguh dlm hijrah beliau.

          dia pi ke syria bersama anak2 menuntut ilmu agama di sana, dah setahun lebih…anak2 dia pon sekarang dah hafal juzuk amma…..

          info kr to bicarahati-imtiaz.blogspot.com

          semoga beliau selamat menjalani pembedahan tanpa sebarang komplikasi

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lalang says:

        alaa.. relax la dude… si abg nara update kite dah kira cukup bagus… anyhow, abg nara, keep it up

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • see says:

          assalamualaikum. Jutaan terima kasih pada abang nara kerana menyampaikan info ini. jangan terlalu teliti kepada kesilapan yang remeh temeh hingga menenggelamkan informasi yang amat berguna ini. Lagipun kami semua faham maksud yang disampaikan. semoga azmil cepat sembuh. TQ abang nara! wassalam

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • ryn an says:

            bukan terlalu teliti. cume terasa ralat kalau tak betulkan kalo doktor/ nurse bace. anyway , cool ~

            Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    7. ANTI-AZWAN ALI says:

      ANTI LAH AZWAN ALI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    8. phreak_id says:

      kenapa dia menetap di sana?? Ali setan memang dah tak setan lagi. Apa-apa pun semoga dia cepat sembuh..

      >>My Latest Entry<<
      Kenapa Ada Orang Suka Datang Physio?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    9. nur misnan says:

      salam.. insyaAllah.. beliau akan sembuh seperti sedia kala…
      beliau seorang yang sangat tabah membesarkan anak2nya..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    10. F-O P says:

      Syafaahullaah….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Hani Bunny says:

        F-O-P, what does it mean?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • slash says:

          smoga Allah smbhkn pnyakit.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • F-O P says:

            Ya btul tu slash. Cuma kena tambah ‘nya’ slps ‘penyakit. (semoga Allah sembuhkan penyakitnya). Bila ada org sakit, kita ucapla begitu ya Hani Bunny, atau Innaa lillaahi wa innaa ilaihi raaji’uun…;-)

            Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    11. hamba NYA says:

      Ya Allah, Tuhan sekalian manusia , semuga Engkau sembuhkan dia, Ya Allah Tuhan yang maha penyembuh. Tidak ada kesembuhan, hanya kesembuhan yang datang dari Engkau, kesembuhan yang tidak berulang lagi. didalam tangan Mu semua kebajikan dan Engkau maha kuasa atas tiap-tiap sesuatu. AMIN

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    12. MisS PocO says:

      semoga cepat sembuh…amin…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    13. anyss says:

      semoga pmbedahan tersebut berjaya n beliau cpt sembuh…aminnn…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    14. Anyss says:

      Salam,
      Sama-samalah kita doakan beliau selamat jalani pembedahan dan sihat semula

      —–> terkenang-kenang kenakalan dia dalam Ali Setan tu ;)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    15. SWEET says:

      AZMI NI PERNAH DTG
      BUAT CERAMAH KAT OPIS SWEET
      SEMOGA AZMIL CEPAT SEMBUH
      AMIN…….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    16. Shahiran says:

      Hampir tak kenal langsung bila tengok gambar tu. Dah tua dah dia nampaknya. Moga panjang umur.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    17. cili says:

      Semoga di permudahkan segala urusan. Amin.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    18. [...] Home › Berita › Panas, Azmil Mustapha Masuk ICU Untuk Dibedah Sakit Jantung [...]

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    19. Hani Bunny says:

      Proud of him. He’s totally changed, but what ’bout his Ali Setan’s ‘girlfriend’? Dah changed juge cume ade somethin’ hanyir sket.. hehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    20. mawar merah says:

      semoga cepat sembuh
      sdr Azmil Mustapaha
      (dan bukan Ali Setan …tu cuma nama lakunan jer)
      dulu tak silap selain pelakun dia adelah sound engineer.
      betulkan saya kalau salah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • retro says:

        dia belajar kat indiana state university ,usa , pengkhususan dalam penerbitan tv, drama dan filem

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    21. Kak Su says:

      Salam. Semoga beliau selamat dlm pembedahannya dan cepat sembuh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    22. gorgon says:

      ternyata manusia Islam Malaysia memang sukakan hiburan.. tak der plak komen mengomen di post ni! kahkah..kah..kah.. FAIL!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    23. HambaAllah says:

      Syukur, Haji Azmil telah selamat dibedah. Prosedur memakan masa 5 jam. Terima kasih atas doa semua. Semoga Allah membalas segala kebaikan anda semua di dunia dan akhirat, InsyaAllah. Jazakallah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    24. diet beb ... says:

      diam tak diam da 58 umur azmil mustapa ..ingat lagi zaman2 ali setan ….semoga cepat sembuh pak azmil !!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    25. Madam Nah says:

      sgt suka lakonannya dlm Ali Setan walau pun ada byk b’lakon filem,namun lakonannya dlm Ali Setan adalah lakonan yg t’hebat.Mudah-mudahan beliau akan cpt sembuh dr penyakit yg di alaminya.Amin Ya Rabbal Alamin…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    26. Kasih says:

      suka tgk lakonan abg azmil dlm filem mekanik.. mmg best sgt2.. lps tu ali setan.. mmg berkesan di hati…

      last skali jmpa abg azmil ms dia trun ke perak bg ceramah agama di tasik taiping… tu la perjmpaan kami yg terakhir sblm dia menetap disana bersama gan anak2..

      alhamdullilah operation ni dh selamat dilakukan.. kita doakan agar kesihatan abg azmil pulih sepenuhnya slps ini, Amin…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    27. mawar merah says:

      skrgni dah hampir pupus pelakun pelakun yang berkualiti saperti azmil ni, ogy……yang ade cukup2 ala kadar jer…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    28. jaja says:

      insyaALLAH bkal bapak sedare 6t….=)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    29. Fidelia Rung says:

      Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    30. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    31. Wow, this was very interesting to read. Have you ever considered submitting articles to magazines?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    32. “Fear is nothing more than a mental monster you have created, a negative stream of consciousness” – Robin Sharma, The Monk who sold his Ferrari

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    33. When I initially commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a remark is added I get four emails with the identical comment. Is there any approach you’ll be able to remove me from that service? Thanks!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    34. It’s best to take part in a contest for among the finest blogs on the web. I’ll advocate this website!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    35. body lotion says:

      Wohh just what I was looking for, regards for putting up.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    36. hello there and thank you for your info – I’ve definitely picked up something new from right here. I did however expertise some technical points using this website, as I experienced to reload the web site a lot of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your hosting is OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will very frequently affect your placement in google and could damage your high quality score if ads and marketing with Adwords. Well I am adding this RSS to my e-mail and can look out for a lot more of your respective exciting content. Make sure you update this again soon..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    37. Very captivating blog column.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0