Written by Bella | March 26th, 2016

Terkejut dengan dakwaan mengatakan beliau sudah berkahwin hanya kerana sering memuat naik foto anak buahnya di Instagram, ahli kumpulan De’ Fam yang terkenal menerusi lagu #Supergirls iaitu Azira Shafinaz menafikan gosip berkenaan.

Saya pun tidak faham macam mana cerita kahwin ini timbul. Kelakar pun ada. Tapi saya percaya gosip itu timbul kerana salah faham.

Sebabnya saya sering memuat naik foto anak buah yang berusia setahun tiga bulan di akaun Instagram. Mungkin ada pihak yang ingat itu adalah anak saya.

Walaubagaimanapun beliau sudah mempunyai teman istimewa dan belum ada sebarang rencana untuk mendirikan rumah tangga buat masa ini.

Saya masih bujang dan mempunyai seseorang yang cukup istimewa. Cuma belum masanya untuk melangkah ke alam perkahwinan memandangkan masing-masing sibuk dengan karier.

Mempunyai hubungan yang baik antara kedua keluarga, Azira nampaknya masih belum bersedia untuk mendedahkan identiti jejaka yang sudah dikenalinya sejak tiga tahun lepas.

Sumber Berita : Tonton Extra

17 responses to Azira Shafinaz ( De’Fam) Nafi Sudah Berkahwin

  1. acik says:

    Sapo nih? Acik tak kona doh…

    0

    0
    • Tak lawa pun says:

      Sama la. Tak kenal gak..
      Makeup nya lahai xleh tebal lagi keeerrr.?!
      Nampak mcm dah berusia sikit, agaknya mmg start karier lambat kot?

      1

      0
      • Miss Kidal says:

        HEHE.. dye ni umur 25 tahun, solo lagi. baru ada bf.. dlu dye join menari2 kt showdown 8tv tu . lps tu ni bru buat gorup nmenyanyi lagu super girl tuuu yg pemes kt radio tu. hehe. dan org pun pangigl belakon hehe

        0

        0
  2. lulu says:

    aku tengok semua ahli defam ni sama je. tergedik2 entah apa yg orang minat sgt aku pun tak tahu

    1

    0
  3. kepam says:

    aku rasa tak payah nyanyi la. dah kefam…..kerja opis je lah.

    0

    0
  4. . says:

    Mcm neelofa pic first

    0

    0
  5. komensikit says:

    Bukan dia..yg dah kahwin sorang lagi…apa ntah namanya..cik manggis..cik ciku ke apa namanya..

    0

    0
  6. Tidoor says:

    Video klip diorang yg naik jip pegi masuk hutan air terjun semua tu ke?? Walupun dah buat video klip camgitu ,kerempitannya tetap terserlah… Suara pulak hauk!!

    0

    0
  7. anon says:

    SAPE NI?????????????????? TAK PERNAH DENGAR PN NAMA DIA… KALAU YG TAK POPULAR TAKYAH LAH MASUK BLOG NI, NARA OI……

    0

    0
  8. lopak says:

    karatttttssss..hair is soo yesterday

    0

    0
  9. Anonymous says:

    WHO THE HELL IS THIS ????

    0

    0
  10. Anonymous says:

    sapa ni ?? Nara tlg la…buat peghabih data je ….

    0

    0
  11. dora says:

    sapa ni wei…x kenal lgsg…
    NEXT….

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Dia ni heroin drama married tapi benci, tayang kat tv3

    0

    0
  13. beauty says:

    dia ni heroin drama married tapi benci, tayang kat tv3

    0

    0