Written by AbangNara | December 4th, 2016

Akhirnya, selepas 8 minggu bertarung di pentas Gegar Vaganza 3, Azharina telah dinobatkan sebagai juara program realiti ini. Satu keputusan yang amat tepat berdasarkan persembahan Azharina yang amat konsisten pada setiap minggu. Malah persembahan Azharina pada konsert akhir juga jelas menyerlah. Dengan kemenangan ini, Azharina membawa pulang RM100,000, sebidang tanah lot banglo, pakej percutian ke Eropah, trofi dan peluang rakaman sebuah single terbaru terbitan Astro.

azharina

Selain merangkul tempat kedua, Siti Sarah juga telah memenangi Persembahan Pilihan Penonton yang turut membawa pulang wang tunai RM5,000. Zarul pula berjaya menempatkan diri di tempat ketiga. Di tempat keempat ialah Ameng Spring, tempat kelima Intan Sarafina manakala Gmie Screen berada di tempat keenam.

gv3

Tahniah diucapkan kepada Azharina dan juga para peserta GV3. Tidak lupa jugak diucapkan terima kasih kepada Nabil dan Jihan yang sentiasa menghiburkan jutaan rakyat Malaysia sepanjang 8 minggu ini. Semoga GV4 kelak akan lebih meriah dengan barisan penyanyi yang lebih awesome. Apa pun, adakah anda berpuas hati dengan keputusan ini? Kongsikan di ruangan komen.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

114 responses to Azharina Juara GegarVaganza 3, Siti Sarah Naib Juara & Zarul Di Tempat Ketiga

  1. mamyhana says:

    sian gmie.serius x adil.dia x layak dpt no 6.dia layak dpt no. 3.

    72

    2
    • bbycumil says:

      saya puas hati dgn keputusan final GV. Sekian haha

      59

      4
      • Anonymous says:

        ya…puas hati. vokal azharina setanding dayang nurfaizah woi. ada kelas dan karektor tersendiri. mmg mcm adele pun ada. syabas!!!

        114

        0
        • tina says:

          Nasib baik Sarah x menang. Time nk umumkan keputusan tu buat2 muka berdebar. Over sgt…naik meluat pulak.

          20

          41
        • Norhafizah says:

          Azharina memang versatile. Yg lain asyik nyanyi lagu2 Melayu je. Bosan lah.
          GV4 nanti harap semua di kasi peluang nyanyi lagu english, dangdut dan lagu sendiri. Baru adil. Tahniah..mmg layak!

          62

          0
        • Zasss says:

          Yezzarrr puas hati result mlm ni! Jommm kita senarai pulak peserta GV tahun depan. Hehehe

          6

          2
        • Lopah says:

          Peserta GV tahun depan- top 3 … Nana Nurgaya, Accapan dan Normah Damanhuri.
          Byk sgt drama2 mengarot tahun ni, tahun depan biar lagi over drp drama2 Kak Lina dan Nora GV3 ni kan?

          18

          0
      • Anonymous says:

        LAYAK DIGELAR…ADELE MSIA.

        30

        3
      • Anonymous says:

        vokal gmie tu dah biasa sangat. mmg layak no. 6

        18

        6
      • Anonymous says:

        Tone suara Azharina sedap….serak2 basah. Very husky. Mcm tu la nk cari juara ..mmg unik.

        29

        2
    • Zack says:

      padan muka sarah..over confident.
      dah le x konsisten. heheehehe

      43

      14
      • Anonymous says:

        Kannnzzz!!

        7

        7
      • xxx says:

        biadap!! at least dia dah bagi persembahan yang terbaik n best vokal malam td

        9

        4
      • Anonymous says:

        Yezz. walau berguru ngan Mark pon tkkn win kalau sebutan n jiwaan tk rasa. 1st 2 weeks bagos. Lagu whitney if dengar thru earpiece low notes ok2 je. battle high notes ada yg smpai tk smpai gitu covered with adlib nmpk cm sarah tried too hard. Minat sarah dgn lagu kesetian dari award APM. Hope to see with new songs in future. Anyway well done to all.

        15

        0
      • team Gmie says:

        kan…. dia menang popularity sbb husband dia je. x konsisten pun

        2

        1
        • lol says:

          bodoh punya komen…kalu dia x bagus dr segi teknikal n nyanyian xde la tok ram tuh puji…ko apa ada yang nak dengki?kalu dia x boleh nyanyi..xkan dapat award etc..komen tuh jgn bunyi bodoh sgt leh x, plus ko ni jenis busuk hati

          1

          3
        • greenfingers says:

          Hitam nya hati kau, smpi laki dia pon kena heret sama.

          3

          0
        • Anonymous says:

          Reply to lol. 8.17am.
          My komen tk bodoh. Yg tk faham my sentences. Pls baca balik. Jiwaan nyanyian mesti ada dari dlm. Guru tk bole ajar tu semua. Ni pendapat mmbantu full of motivations bukan kutuk kritik mnjatohkn.

          4

          0
    • Kiah says:

      buruknya dress hijau intan sarafina. siapalah yg buat baju dia tu ye. kesian nya nengok.

      32

      1
    • Aida says:

      Puas hati…last week pun Azharina markah paling tinggi..80 lebih kot. Well-deserving…

      19

      4
    • dh habis says:

      Yes! Azharina, u deserve it! Mmg best..tone suara, kawalan vokal,.pghayatan suma cukup. Yg penting x over-do. Xperlu jerit2 n improvise bagai d tmpat yg x perlu. Time bttle mmg azharina uve nailed it!
      ksian gmie layak no 4or 5..

      17

      2
      • Anonymous says:

        yes.. azharina deseve win.. suara die jelas n lantang. plus tone yg sgt sdp.. gmie mmg patut no.4. lagu solo mmg sgt sedap n gemersik. cuma battle ade slh lirik.. but my opinion still better than intan n ameng..

        7

        1
    • kentang jenner says:

      Gmie takde aura seorang celebrity…dia hanyalah seorang seniman yang mempunyai vokal yang unik…psembahan medley dia sdap kot….cuma part battle je silap key….mgkin hilang fokus masa dgr zarul nyanyi lagu dia….battle cam apa, lagu slow pastu lagu rancak, x masuk..takdela smpai expect Gmie juara, tp dapat no 6? tak tawuuuulah….

      18

      0
    • Anonymous says:

      Tempat pertama 100 ribu..tempat kedua 5 ribu ajer..betul ke ni? jauh beza ..sapa2 nak komen..

      0

      1
  2. Anonymous says:

    tmpat ke due ketige dpt aper…tk tgk

    2

    2
  3. Imani says:

    Azarhina memang konsisten. Tiap minggu dia buat yang terbaik.
    Tanniah memang tidak salah pilihan Juri

    18

    1
    • Anonymous says:

      Azharina konsisten frm dy 1 . Syabas .
      Patut zarul no 2

      16

      1
      • Lulz says:

        zarul malam final baru naik balik.. sebelum ni merosot.. tahniah buat semua.. keputusan yg betul..

        12

        0
    • nice says:

      bkn konsisten, cuma rezeki dia asyik dapat lagu genre dia je, xde pelik2 macam org lain

      37

      1
      • Anur says:

        Haa…mmg betul tu!

        15

        1
        • Nad says:

          Kan
          Bg saya Biasa je
          Kalau Xde gmie zarul n siti Sarah Tak kemana pun gv ni dorang le pelengkap gv

          15

          3
      • Anonymous says:

        Nk ckp apapun ckp la..tkkn ubah kenyataan dia juara GV3. Suara dkt malaysia ada tk mcm suara dia tkde kot. Susah nk cari, unik. Nk dengar dia nyanyi genre lain p jumpa dia, baru puas hati. Setakat nk komen mcm 2 apa y you dpt. Semua bermula dr hati, so bila hati da…… fhm2la sendiri..

        7

        4
      • miss_oppppssssss says:

        Rock, lagu rancak, slow semua dia dapat, x pernah request nak tukar2 lagu and paling penting dia x pengsan kat belakang pentas…. Buncit2 dia pun tapi kat oversea suara yg dipertandingkan. Bukan body lawa (body lawa itu pakej)…. Tapi yg penting suara and performance…

        15

        1
      • Anonymous says:

        fantasia bln madu,kejoraku bsatu genre dia ker ? emmmm….

        2

        2
  4. Anonymous says:

    1,2,3 dpt lot tanah banglo..yg kayo mkn kayo..huhu

    8

    0
  5. Anonymous says:

    Tahniah az…hebat di dunia n di sana juga…teruskn perjuangn

    2

    1
  6. Anonymous says:

    congrats…vokal yg jelas sebutan bulat2. yg lain kulom2.

    16

    3
    • noni says:

      ha betul…sebutan azharina mmg bulat2 n blh faham..mcm lagu kesetiaan yg dia
      nyanyi tu mmg faham2 satu2 ayat dia compare dgn sarah bunyi lain tp prgerakan
      mulut lain..

      8

      1
      • Isya says:

        Sama lah sy pun semalam cakap mcm tu.bila azharina nyanyi lagu kesetian baru lah tau lirik sebenar.

        3

        0
  7. cbuk je says:

    Azharina hebat.. mmng layak menang. Tahniah!!!

    10

    4
  8. Mama says:

    gmie vokal karaoke campur rock kapak…huhuhu

    7

    6
    • Anonymous says:

      kalau vokal karaoke pun..dia nyanyi sedap je.. daripada dengar suara si Intan Sarafina yg lepas xlepas tu..lg sakit telinga dengar

      1

      0
  9. Anur says:

    Zarul lebih versatile, patut juara GV3! Or at least naib juara!

    4

    25
    • Botiza says:

      Syukurlah Zarul dpt no 3. Tak pyah bising2 lgi. Result takkan berubah. Mmg patut Azharina menang, jauh tu pbezaan kualiti vocal performance antara mrka. Sarah lgi bagus dari zarul…

      3

      1
  10. Anonymous says:

    Azharina paling konsisten. Love it!

    11

    3
  11. nice says:

    battle gmie dgn zarul xsesuai langsung, xkena la lagu slow dgn lagu rancak..drama betul astro

    34

    -1
    • Lulz says:

      kannnn.. tah pape astro.. ngok ngek betul.. tapi time battle ni la si gmie kantoi,, tersalah masuk.. maybe sebab dok dengar lagu sendiri yg zarul nyanyi, tak fokus..

      17

      1
  12. Ben says:

    Mmg xblh dipertikai azharina juara. Sy setuju. Dari 1st concert smp final mmg konsisten. Cuma masa minggu duet tu dia tergelincir sikit maybe lagu kurang sesuai. Paling menyerlah masa dia nyanyi lagu bob marley tu. Suka tgk. Pemenang tempat ke 2 smp 6 pon sy setuju. Nyanyian gmie ada kekurangan sikit masa battle tu. Intan nmpk menyerlah masa battle n dpt tutup kelemahan dia masa medley solo. Zarul superb jgk but still sarah deserved 2nd place bg sy la coz lagu whitney houston tu power dia deliver. Ameng deserved 4th.

    Tq astro for making our weekend nite so entertaining. Hopefully GV4 would have next year.

    27

    1
  13. Atirah says:

    Ehhhh???? Bukan Nora ke juara ??? Ehh ??? Ehhh ??

    4

    5
  14. orgsabah says:

    Azharina mmng layak menang GV 2016 sbb pesaing biasa2 ja . Wowwwww bangga jd org Sabah suara sedap! he he over jgn jeles uolls ….. okbai!

    7

    10
    • Orang Sabah, Malaysia says:

      FUCK YOUR MOTHER!!!! Orang Sabah tidak bercakap mcm tu!!!!! Jangan cuba nak laga2 kan ya… Sila ke Neraka!!!

      1

      1
  15. Lol says:

    Elly dan Nora…juara drama paling boleh belah sgt! Sarah pun ada juga kekadang. Buat2 muka teruja. Eee…sib baik naib juara!

    15

    1
  16. LepKakNina says:

    Yeahhhhhh!!!!! Mereka layak dengan kedudukan masing2. Juri buat keputusan yang tepat, sy puas hati. Ngam ho!!!! Baju dress Sarah semua cantik2 laaaa….x pnh x cantik. Aku macam…erkkkk…nak jugakkkkkk! Wuuuuuuu~

    7

    1
  17. Anonymous says:

    Lol..Gmie no 6. Imuniti pon sbb Tok Vida kesian.

    1

    5
    • Anonymous says:

      bkn kesian.. but he deserve!! suara pelik n unik yg skrg ni org nk dgr..

      4

      1
    • IMUNITI says:

      daripada imuniti tu bagi kat Zur Eda suara keras tu or Nora yg byk drama tu….GMIE is better dapat imuniti.. KO NI SEJENIS YG TAK FAHAM MAKSUD IMUNITI.

      0

      1
    • main puak jer says:

      gmie jd imuniti sbb underdog sbb mokcik vida nak selamatkan geng kelantan dia..patut bottom 2 zur eda n nora…last2 nora kn tendang sbb viral..yg penting lagu gmie org layan..drg ni menang akan kembali sepi..fakta

      1

      0
  18. Anonymous says:

    Congrats azharina. I minat semua finalists.
    For siti sarah she can sing but kalau bole kurangkn some parts dia addlip with wowowo atau yehyehyeh… trlalu often jadi bosan n meluat..or doing it to cover flaws? Words slalu sebut lain jadi tk sedap n buat kurang feel. I nwticed jihan n nabil knape slalu sngt mentioned nama syuib kalau giliran sarah. Trying to promo wife kawan ke? Can’t wait for GV4.

    24

    0
    • Anonymous says:

      siti sarah trying to be beyonce dgn vocal ad-lib gitu..anyway it’s ad-lib ye bkn addlip..’addlip’ tu tambah bibir..tp terkucil gk kdg2 sbb over..betul jgk kat tok ram, trlampau teknikal ni kdg2 jd cm show-off lah pulak..

      17

      1
    • Najib says:

      Yup aggreed with you

      2

      0
    • xxx says:

      sah2 laki dia shuib…apa masalah ko ni?? ko x dapat kawin ngan shuib ke?? rasanya sarah dah popular sblm shuib popular..n plus 6 tahun x kuar sbb tumpukan pada keluarga ..kira bagus la,muhasabah diri !!

      0

      6
  19. aaeret says:

    azharina ni islam ke? just curious jek..
    sbb time memula dpt tau die dpt gv pn skirt pendek bukan main…
    n tadi pn cakap malaikat saya apa ntah..
    sbb sabah sarawak ni nama jek muslim skit…tp bukan islam pn..
    contoh terbaru idris jala tu..lahanat sial tu

    3

    109
  20. Anonymous says:

    Zarul takde peningkatan…harap muka je kacak. Nyanyi mcm di funfare!

    11

    12
    • Lulz says:

      ermmm.. funfair??? funfair pun,, funfair laaa.. janji dia top 3,, ko ape adeeee….? kekekee..

      16

      2
  21. Anonymous says:

    congratz azharina..mmg layak..tp nk ckp..peminat2 tu bkn malaikat ye..mereka hanya manusia biasa yg terpekik terlolong sokong artis2 pujaan mereka sambil bwk banner dan props2..nabil dh nape mesti nk ada lawak lucah2 gk..xleh cari makan ke klu xde lawak lucah..sama cm zakaria anjang @ syuk syj tu..dh jd bapak org dh,perangai dr dulu x ubah pn..

    15

    1
  22. Imani says:

    Azahrina memang buat yang terbaik pada setiap persembahan…she memang layak jadi Juara…waktu Battle dengan Sarah..both memang all out dan hebat but Azahrina are a little bit better..

    5

    3
    • xxx says:

      i think masa battle sarah win..sebab lagu kesetiaan tuh ajai buat based on head tone n low note vokal sarah…agak keras untuk azharina bile nyanyi

      6

      5
  23. Aku says:

    Tahniah Azharina. Well deserved. Cuma aku rasa Zarul lagi layak kot tempat ke 2.

    5

    3
    • lin says:

      sorry ..zarul mmg nyanyi bagus dan sedap ..cuma suara dia macam tak dinamik lenggok keras..semua pon bagus la gv kali ni..mmg susah nak jangka

      4

      2
  24. Anonymous says:

    Kan aku dah cakap,sarah tu tak payah nyanyi,letak kain buruk atau penyapu atas pentas,letak nama dia kat benda tu,mesti dia akan menang, at least naik johan,jika buka sms pilih juara,sarah akan sapu habis semua anugerah tu,Hidup Sarah,Hidup Shuib dan Sepah,Hidup Gegar Vaganza,Hidup Astro Termakan Budi,Hidup Kroniiii. Peserta macam ni lah yang harus di cari dan dipilih tahun depan, Peserta kroni yg astro dah termakan budi.

    6

    13
    • xxx says:

      simpan je komen dengki ko nih..

      7

      4
    • cilimanis says:

      Allah…dengkinye…
      busuk hati tu simpan2 la sikit..buruk..

      6

      2
    • DIa says:

      wowww….. hebat tul perumpamaan ko kan, bg saya sarah tu okey jew, suara dia best. bab astro terhutang budi nee yg aku tak berapa nak paham sgt? cer citer? finalist GV nee semua best & final result mmg terbaik & sgt puas hati.

      1

      4
  25. Anonymous says:

    masa diumumkan gime no 6, trus ucap Alhamdulillah syukur yg lain sy sokong..gime pun byk drama klu kna komen slalu buat kepala tunduk kebawah klu tak silap sori klu silap coz sy tak tengok perform slepas di masukan semula.hihi.tapi klu kut vote sure dia vote tetinggi klu tengok fans dia smlm huhuhu..

    1

    16
    • Anonymous says:

      mcm bangang je komen ko ni.. tunduk merendah diri pn salah.. lol..

      8

      1
    • Lulz says:

      itu namanya ‘humble’ atau ‘merendah diri’.. kau dah knapeeee..? gmie better dari intan kot.. at least no 5 ke,, bukan last.. tapi juri, org yg profesional.. terima aje la.. kita bukan dpt ape pun.. hihii..

      4

      1
    • Anonymous says:

      ek eleh pebende ko ni… tunduk2 kepala ko kata berdrama… ???? itu cara die terima comment dari juri..suke ati die la… nmpak sgt ko ni xde point sebenarnya..saja nak cari kesalahan dia..

      0

      1
  26. cilimanis says:

    nape sarah tak nyanyi lagu Elegi Sepi masa battle….azharina pula nyanyi lagu popular sarah….hmm..

    6

    1
    • ciliboh says:

      betul tue….patut Siti Sarah nyanyi lagu Elegi Sepi…barulah betul battle, lagu sama2 hits..
      nie ntah apa lagu azharina yg siti nyanyi tue, baru semalam dengar….hahha…

      3

      1
      • Lol says:

        Nasib x bg sarah nyanyi lagu kesetiaan mlm smlm… Nk battle bg je bawak lagu masing2,baru lah best

        0

        1
  27. nona says:

    Tu maksudnya dia versatile.. semua lagunpun blh bawak. tak pelik lagu2 dia dpt nko cakap? Klu dgr lagu2 dia sblm ni semua lagu2 balada frust tangkap cintan.. d gv ni lagu no woman no cry pun dia bawa cam no hal.. imagine siti sarah nyanyi ..tak pun lina pompom nynyi lagu berenti berharap..? Hahahahaha
    Anyway… sekali lagi ct sarah kalah kat azaharina dlm ptandingan nyanyi.. remember bintang rtm?

    6

    1
  28. Anonymous says:

    tapi dr segi pesembahan pentas sy tak sokong azharina,azharina byk naik kat additional stage tu..dan sy slau peratikan gaya tangan dia hempas2 dada, korg tgk lh lagi ekeke

    3

    2
    • Anonymous says:

      Pernah Viral tau suatu masa dulu, Azharina suka buat mcm hempas2 dada tu masa ikut bintang RTM 2001. Kerana hempas2 dada Itu la jgk yg membuatkan dia diingati sbg juara bintang RTM 2001 masa tu. Sampai kt dlm kelas pun cikgu weols ulas pasal gaya hempas2 dada tu hahaha… Nostalgia Sgt… Tapi masa tu Blum ada YouTube Lagi… Terbaik Azharina….. :D

      2

      0
  29. Anonymous says:

    Banyak minggu salah lirik,nyanyi sengau pun boleh jadi naik juara.hahaha..Terbaekk Yestroo.

    2

    4
  30. ROSS BIRU says:

    Alhamdulillah… tahniah kpd para peserta GV3.

    0

    0
  31. makcik gangster says:

    Elly, nora, siti sarah ratu drama.????????????????

    2

    2
  32. Mak Becok says:

    Azharina dan Siti Sarah memang TERBAIK! Harap depa tak pula terus lenyap lepas ni, teruskan perjuangan mu nak2 oi.

    Tapi tak puas hatilah – si Diva K tu dan Tok Miang bongkak tu bila nak digantikan dgn. org. lain! Muaklah dgn. sifat angkuh depa ni dan asyik si Diva tu berbuih mulut cakap omputih; aku terus tukaq siaran lain waktu depa ni bercakap! Dan aku tengok Diva ni mcm. dengki aja dgn. penyanyi – no 1, Ibu Hetty! Ibu Hetty dan Datuk Jamal kita tu merendah diri betul walaupun depa ni artis2 amat hebat. Dan kenapa GV tak bagi peluang Ibu Hetty nyanyi walau satu lagu?! Tapi aku memang minat sgt. DS Vida! Sentiasa kelakaq betul dan merendah diri!

    Aku juga tak puas hati ada lelaki2 bangang yg. buat lambang tangan Setan “Devil’s Horns atau Baphomet” tu!

    1

    1
    • GV3 best says:

      Kan Hetty Koes Endang ade nyanyi awal2 waktu permulaan tu, cube ko tengok balik kat tenet, ade siaran ulangan situ…

      0

      0
  33. Minat semua says:

    Ok la semua da selesai. Ada GV masing2 yg da lama meyepi keluar balik. Harap2 after ni dgn peluang kedua, nama akan harum semula. Kayakn lagi nama2 artis yg ada skrng. Bila tonton GV kita baru realised ramai jugak artis kite. Masa ni kalau kt tv asyik2 muka yg sama je keluar. Smpai rasa mcm ada 10 artis je yg ada kt msia. Kalau tk berjaya GV ni tkkn ramai yg nk sponsor kn?

    5

    0
  34. Anonymous says:

    Aku sokong Gmie tp hakikatnya..Gmie mungkin tak boleh nk dapat kan title Juara sbb Azharina & Sarah pesaing yg agak kuat & nama pun dh establish sgt dalam industri seni (walaupun Sarah ni kalo perform kdg2 nampak over, bak kata Tok Ram dia dahulu kan teknik dari jiwa) TETAPI….suara Gmie lagi bagus dari Zarul & Intan. Intan dengan suara keluar x keluar, note sampai xsampai.. Zarul pulak dapat lagu senang & lagu familiar dan mudah utk dia nak meriahkan pentas dgn bwk back up dancers, sdgkan suara x wow sgt pun.. Masa battle, Zarul nyanyi lagu Gmie tu xde feel sgt pun..sekadar nyanyi je.. Yg silapnya.. malam tu masa Gmie Battle ngan Zarul, Gmie tersilap tempo..that’s why markah rendah.. Markah persembahan juga mungkin rendah sebab org lain smua bwk props beriya bagai atas pentas.. Kalau die xbuat silap tu & tambah warna lg dlm psembahan (showmanship) mungkin die tempat ke-3 atau 4. Pe2 pun, suara Gmie memang di antara yg terbaikk..

    2

    0
    • gegar gegat says:

      komen ko bias giler.. sore gmie kepit lg best dari Zarul?? get real?? ko bayangkan kalo gmie dpt lagu medley Zarul malam tu agak2 die bole buat mcm mane si zarul groove atas pentas?? one more thing zarul tak off key or lari tempo pon mlm tu..so ko redho je la gmie no 6..

      2

      0
  35. Amira says:

    Besar sungguh darjat Azharina ni umpama ulamak la pulak.. Siap ckp terima kasih kepada para malaikat yg telah mengangkat dia menjadi juara…Haprak sungguh la ye…igt malaikat nak mengangkat ko ke dgn gaya pakaian ko mcm tu….huh mcm dh x de agama pulak….kimak la…

    1

    1
    • The Rock "Mawi" Johnson says:

      Malaikat tu merujuk kepada Angels iaitu nama kelab peminat dia.

      AJ Screamers untuk Ayda Jebat.
      Selenators untuk Semena Gomez.
      Sitizoners untuk Siti Nurhaliza.
      Little Monsters untuk Lady Gaga.
      Angels untuk Azharina Azhar.
      Rosies untuk Rosmah Mansor.
      Anals untuk Anwar Ibrahim.
      Maddies untuk Ahmad Amalan.
      Kesiangan untuk Lim Kit Siang.

      1

      0
    • The Rock "Mawi" Johnson says:

      Malaikat tu merujuk kepada Angels iaitu nama kelab peminat dia.

      AJ Screamers untuk Ayda Jebat.
      Selenators untuk Semena Gomez.
      Sitizoners untuk Siti Nurhaliza.
      Little Monsters untuk Lady Gaga.
      Angels untuk Azharina Azhar.
      Rosies untuk Rosmah Mansor.
      Anals untuk Anwar Ibrahim.
      Maddies untuk Ahmad Maslan.
      Kesiangan untuk Lim Kit Siang.

      1

      0
  36. HarleyQuinn says:

    GV4 next year harap ada Salma Mentor 5. Power setanding Azharina.

    0

    2
  37. nobody says:

    Apalah ameng dpat lagu sendiri telihat di riak muka yg dia rasa tk boleh trima knyataan, nmpak sngat nak jatuh kan ameng diaorang spa pula yg bgi lagu.. Apapun taniah dpat no 4 puas ati sesangat.. Tpi kesian tngok intan suara dia sedap apa heran aku dia dpt no 5..

    0

    0