Written by AbangNara | October 21st, 2010

gambar memey suhaiza bertudung

Macam gadis Melayu terakhir. Itulah bisikan hati ini apabila melihat gambar Memey Suhaiza bertudung litup macam ini. Confirm Abang Norman dan jejaka-jejaka di luar sana akan cair serba sedikit melihat keayuan dan kecantikan Memey Suhaiza. Memang nampak lain 100%. Memang betullah kata orang yang wanita akan lebih cantik apabila bertudung.

Tapi sayangnya Memey hanyalah bertudung untuk drama Cikgu Zara Danisha. Takpe-takpe. Orang kata nak berubah kenalah perlahan-lahan. Mana tahu Abang Norman akan teruja melihat Memey Suhaiza bertudung sebegini lantas terus menyuruh Memey bertudung apabila dah berkahwin nanti. Tak gitu?

Lagi 23 keping gambar Memey Suhaiza ayu bertudung dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Fans Memey Suhaiza. Info dari rakan media kami, OhBulan.

gambar memey suhaiza bertudung

gambar memey suhaiza bertudung

gambar memey suhaiza bertudung

gambar memey suhaiza bertudung

gambar memey suhaiza bertudung

gambar memey suhaiza bertudung

gambar memey suhaiza bertudung

gambar memey suhaiza bertudung

gambar memey suhaiza bertudung

gambar memey suhaiza bertudung

gambar memey suhaiza bertudung

gambar memey suhaiza bertudung

gambar memey suhaiza bertudung

gambar memey suhaiza bertudung

gambar memey suhaiza bertudung

gambar memey suhaiza bertudung

gambar memey suhaiza bertudung

gambar memey suhaiza bertudung

gambar memey suhaiza bertudung

gambar memey suhaiza bertudung

gambar memey suhaiza bertudung

gambar memey suhaiza bertudung

gambar memey suhaiza bertudung

250 responses to Ayu Sungguh Memey Suhaiza Bertudung, Cair Hati Abang Norman Melihat

  1. Obefiend says:

    HNGHHHHHHHHHHHHHH

    tudung tapi tang dada ketat. brbr.. toilet kejap

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Shasha says:

    1st?
    hehe
    mmg cantik la bertudung! =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Miss pocO says:

      jatuh 1 anak tangga…teruskan usaha anda…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ubi says:

        aku paling suka tgk gambar memey dalam bilik kat tpi katil sedang berdiri sambil pkai bju kurung bunga2 ngn tudung yg ada name tag tu.mmg cun gilosss

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. jajaazays says:

    1st kot.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. Miss pocO says:

    tgok lakonan dia jer trus tukar channel…langsung x minat…!

    p/s : cantik dada…kwang3…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • natts says:

      yea.. sama ngan aku.. tak minat!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mummy iman says:

      i pun.. tukar chanel tkt TV kena virus

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ehsan says:

      aku sokong ko miss poco…aku mmg boikot semua lakonan dia…aku mmg xsuka tgk org berzina berlakon…nk ‘terberak’ rasenya…hahahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • daknakaltomey says:

      hoho thu x pe…asal nmpak dia blakon je trus tukar chanel. x minat tgk dia blakon. memey dgn fasha. nmpak je terus tuka chanel

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • weweet says:

      tu la psl… pki tudung tp dok mendada amik gmbr ape kes… ops die ni berlakon jdk cikgu xtau ke tatasusila jdk cikgu?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • joyah says:

      tp suke tgk dia blakon jd mar dlm cnta balkis…kesian.
      yg ngn zizan drama raya tu pe tjuk dia? mat jijan tu…dia jd bini mj as lady gaga…lawak kot dia..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. anne says:

    ape memey ni mkn ek…time sekolah dulu die x de la putih…itam manis je…skrg muke putih..tapi tgn itam…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. shazha says:

    yg baju oren tu seksi btol…x sesuai dipakai oleh wanita bertudung…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mummy iman says:

      kalau dok btl2 mungkin x berapa sexy, tp sengaja pose mendada nk tunjuk konon dada bidang kot tuh yg jadik terlampau.. x sesuwei dgn watak seorang guru

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ehsan says:

      dia pakai mcm tu sbb nk goda suami org lah tu…mmg mak bapak dia xpandai ajar…sbb tu jd “syaitan” rmh tangga org tu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. rilgis says:

    berlakon je ke

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. BlackBerry00 says:

    tuntutan agama dibuat main2
    lagipun dye ni nk btudung ke
    nk bogel ke…
    lantaklah……
    tak minat kat si memek ni
    LOW PRICE…!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kaWan says:

      skong kak bb!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Miss pocO says:

      samalah kita sis…

      kmk nang sik minat langsung dgn memek tok…

      hipokrit…!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BlackBerry00 says:

        kmk nang dari dolok sik minat ngn minah tok

        lepas kenak tngkap bsh ria

        muka mcm innocent jak…

        pehhhhhh……

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gilo says:

      hisshh…lagi…mahal dia ni…hantaran???haaa….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BlackBerry00 says:

        alaaaa…
        hantaran hutang gak tu
        mcm hantaran ngn abby dulu….

        bkn takat LOW PRICE..
        nomiang dh dpt ‘free’ dh dye ni…
        NO VALUE AT ALL….
        huhhhhhh!!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • SMILE says:

          sokong!!btul tu..dah brapa lama hdup ngan norm cam suami isteri skrg baru nk ikut adat…n buat bnda wajib kawin…1 mesia da tau citer korang…kalu kawin x wat knduri pon arg x kesah lar dari wat dosa stiap hari…n nafikn kbenaran….muke pon da xde seri ank dare tau!! mmg bosan dgn pompuan nih, norm, n gosip2 psl dorang….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BlackBerry00 says:

          konon si nomiang nak si memek ni merasai
          smua pengalaman dari merisik, meminang, btunang bla bla…
          bukan si memek ni dah ‘MERASAI KESEMUANYA’ ker..???
          kecoh ar dorg 2 makhluk nie….
          nikah-kawen cara HALAL jer laaaaa
          dh lama sgt si memek ni BERENDAM ngn nomiang tue…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ehsan says:

          aku sokong…buat ape nk bertunang la..nk buat majlis lah..dah xbermakna dah…. kalau dah “ditebuk”…dah xde nikmat perkahwinan….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. kaWan says:

    GAMBO YG 2ND LAST TU XYAH KOT NK TONGGEK2 CMTU..ADEIII

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. puteriaquarius81 says:

    LENTIKNYA BILA PKAI BJ OREN.. HUHUHU

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. yes says:

    ontah an…..saje je mendada, tlng la……klu btul la bw watak cikgu pkai bj ketat mcm 2 malu aku sebagai seorang guru…..kami nie guru wanita sedaya upaya nk bg contoh n teladan yang terbaik utk student, makcik nie suka2 je jatuhkan martabat seorg guru walau sekadar drama.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Miss pocO says:

      aku pun bekas guru gak tp xdela pakai bju2 ketat metat camni bg tunjuk kat anak2 murid…

      kepimpinan melalui teladan laa…aduyaiii…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • puteriaquarius81 says:

        sbb dia bukan seorg guru .. hanya lakonan semata2 smbil tu leh tunjuk body lentik kat anak murid… huhu sedihhhh

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • gilo says:

        poco, skrg ni ko jd apa ek??? askar?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • cinta says:

          Xsemua guru baik,lagi teruk dr insan biasa lg banyak…ini bdasarkn pgalaman sayalh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • zasss says:

          cikgu2 aku ok aje!
          kerjaya lain byk yg lg teruk dan sosial terutamanya golongan artis..ok lar tu keje cikgu..at least mereka mampu membimbing n mendidik..kalo diorang buat slh pun biasa lar..diorang pun manusia biase.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • me says:

      Realiti pun..cikgu bukannya baik sangat pun..bersepah cikgu pakai baju2 ketat tu..harapkan cikgu pengajian islam ( ustazah) je yang nampak sopan..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. anyss says:

    xminat lgsung ngn minah nih! gedikksssss…..!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. sepupumemey says:

    ade aku kisah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. natts says:

    uweekkk..wat lah ayu camne pun.. tak suka!tak suka! hahahahaa.. de’ku kesah!.. baju oren tu mendada sangat lah dik.. tunjuk kat abg norm’ awak je lah.. kitaorg xnak tgk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Miss pocO says:

      eh, kan ker sume lelaki bselera tgok tang dada ke depan dia tu…???

      hehe…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BlackBerry00 says:

        sis poco
        lejuk nya ngeso ngn nomiang
        nya mtk phatian org laki lain gik
        nang SOT memek tok….
        ONDET nar juak, eh….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Miss pocO says:

          sis, kwang3…

          sik minat aar ngan miak tok…boring niat lakonannya kat tv…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BlackBerry00 says:

          samalah
          pa kenak kah kmk nang bencik diatnya
          xda talent langsung…

          agik juak pasha ya
          at least kmk layan juak sikit2 dramanya
          sbb nya nang femes dolok b4 ada kontroversi sia sitok
          si memek tok, brk nak nemu dunia artis
          dh molah jaik…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • gilo says:

          bukan…sondet!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mun mauk >kelentit jak nungah nya
          nenek kmk mun nya nganok org mpuan
          kenjar alu nya nyebut kelentit..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. saya suka gosip says:

    statement abg nara salah la…org kate perempuan bile freehair lg cantik drpd bertudung la…sbb tu perempuan kene cover kecantikan tu sbb kecantikan tu hnya untuk suami..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. SWEET says:

    Sweet Memey
    Pakai tudung

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. anieamer says:

    norman bengong je selere tgk die….hahahaha…!!!
    menci pompuan nih….igt lawa r tu…klu pakai tudong…bia sopan xket….xyah nk gedik2….mcm xlayak je jd cekgu…jd tukang sapu lg ok kott….dada tu kecik….xmantap..xyah nk lentik2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Lovely says:

    Tu biasa ler
    org biasa bertudung pun
    pakai baju ketat juga
    ni kan pulak artis

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. eclipse says:

    ayu…cute…bile dh dimekap….huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. fifie says:

    lentik tuuuuuuuuuuu
    yaksssss

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. aini says:

    cantik.. tapi perlu ke MEMDADA gitu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. aqu says:

    minah ni mmg ku akui cantik…tp elok make up simple2 jer..
    tp klu peranginye setaraf gan rupenye lg cantik…
    mg2 smpi hidayah utknye utk berubah arah kebaikan…
    amin…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. az says:

    cantek ke si memekkk tu….
    tlg laaaaaaaaaa…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. anyss says:

    miss poco.. memg cnfirm tukar chanel pon…nyampah tgk…! gediksssssssssssss x hengat!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. cilipadi says:

    memang manis minah ni bertudung…lg manis kalu xbuat perangaikan…tp pe pun diharap dia diberi peluang untuk berubah…n kita doa2 kan yg terbaik je la buat dia ni….memang geram kalu kenangkan blk perangai minah ni tp siapalah kita sebagai manusia utk mengadili…hope bila dah kawen sok pandai2 la jaga bang norm dia tuh…supaya tak terlepas …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. AkuPunSopan says:

    i tak dinafikan Memey ni mmg cantik & manis.. nampka sopan je bila berpakaian. so far x pernah lak nampak dia berlakon pakai seksi2 bagai..cuma kisah hidup dia je la yg buat tercalit semua kecantikan dia tu :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. mama uti says:

    betul2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Dauspozi says:

    Manisnya Memey bertudung tapi sayang sebab aku anti dia… hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. hmmmmm says:

    korg punya komen2 sentiasa menceriakan kehidupan aku! mekasih! teruskan ya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. yes says:

    mmg la lakonan, sbb dia belakon la dia kte wat reserach dlu mcm mne cara n gaya seorg nk jd guru…..lakonan dia akn ditonton oleh ramai student2…..bertudung 2 dh ok tp baju je la yg sy rasa perlu diubah….hrp2 nti bila lakonan dlm class xde la kes mendada2 dlm class ye cik memey.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. yes says:

    eja research pn salah…geram punya pasal.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. nampak sangat akal tak ada
    sekolah takat spm
    org suruh bwk watak guru
    dia pakai baju sendat mendat
    lalu mendada…..bebenjol macam
    nangka kena balut…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ladyorange says:

      wakakaka..lucu r belacan hangus ni..perkataan bebenjol tu wat aku sakit perot gelak..kih30..aku setuju ngan pendapat ko tu…kah30..ntah2 tak sampai SPM pon

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. yes says:

    ok, sy mewakili guru wanita memaafkan cik memey, tp tlng jgn buat lg, jdkan teladan kepada pelakon2 ln yg ingin membawa watak yg mulia nie…….yg baik jdkan tauladan yg buruk jdkan sempadan…..god luck 4 cik memey.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. suke suki says:

    ade aku kesah dgn si memek nih..ermmm smkin ari smkin myampah..gedik..lentik2 dada die tuh..cam bagusss..eloklah dengan si normiang tuh…bosannnn..memek.memek.memek…uwekkkkkk!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. qis says:

    cantik ke dia ni?
    aku tgk m’dada je lebih da la keding..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. Miss pocO says:

    sakit mata tgok si hipokrit ni…

    korang jela layan dia, aku mlas daaa..

    tata…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. ehsan says:

    boikot memey dari industri…diminta pengarah2 drama atau filem jgn lagi mengambil memey berlakon…ramai lagi artis lain yg berbakat dan cantik…dan paling pentig yang ada maruah…mencemarkan artis malaysia je si memey ni…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. eyda says:

    lakonan sememeh n pasah mmg x bleh blah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. pinky-minky says:

    bagi aku memey ni mmg cantik.. pakai tudung lagi cantik. suka sgt tgk gamba2 dia. aku takdela minat sgt pon ngn memey ni. tapi maafkanla kesilapan dia.. yg dok kutuk dia ni pon bukannya baekkk sgt tuu… tul tak???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. dara pingitan says:

    mybe die prnah uat silap..
    tp die dh insaf kot…..!!!
    layan jer lh die niiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. Manyi-manyi says:

    Aku ni normal ke x sbnrnye nie….? Korg rase aku normal x sbg laki2 bila tgh dok scroll gambar2 kt atas tu (sbb byk sgt gambar2 dia), tp scrolling ku terhenti tang memey pakai baju oren tu…2x terhenti. Sbb ape terhnti scrolling tu, xtaule.. So aku normal ke x eh?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. AKU says:

    kita tunggu dn lihat je pe ksudahan drama “bermesyuarat dinihari sambil usung tilam bantal di pejabat” ni…

    Bg ank dara/teruna yg blom “BASI” lg sbb asik berkepit ke hulu ke hilir dn lagaknye mcm org dh kahwin sblm mnikah..patot la melalui adat bertunang nih..mrisik sbb nk bertanya yg ppuan tu bukan tunang/isteri org, bertunang sbb nk berkenal2 antara satu sama lain sambil buat persiapan kawin..dan bertunang jga bukan TIKET utk menghalalkan yg HARAM…Ni tak…buang duit/masa jek nk bertunag kalo dh “MERASA” sume tu…baik je la NIKAH terus!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. budi says:

    gmbr pakai baju oren tu..amik gmbr “mendada” sungguh..tunjuk nasi lemak ayam ke..hahah
    ni bertudung utk shooting drama je ni kot..tp kalu pakai betul2 pasni bagus ler..tp jangan la tunjuk2 dada..tak betul tu yea memey..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. miss suka masak says:

    bagi ak walaupon ak nie xminat memey nie…

    tapi jujur ak nak cakap…….

    dia nie lawa….ayu n leh lam category cantik la…..

    kalu aku xtak taw pon dia nie artist mang ak akn akap dia ni ayu…..cun……

    lembut je nampak luaran………….

    tapi 2la……………

    hope memey………….

    cepat2 la nikah ngan norman yer……………

    dirikan uma tnga……………

    memey cantik….norman plak macho………

    sesuai la 2……..

    peace~~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. anieamer says:

    macho ke norman tu?????@_@

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. me.micky. says:

    korang pernah dengar tak?
    jika kita mengutuk orang atau mengumpat,bende yang die buat tu akan kene kat kite balik..
    kalau bkan kite yang kene, mayb anak kite or saudara-mare kite secara sdar or x….
    bkan nak cramah atau nk bg korang bengang..
    just nak ingatkn…
    kalau bleh ckap dalam hati je…
    2 p0n kalau buleh hindarkan..

    p/S: aku x minat gak kat memey…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aku kalau benda tu betul aku cakap terang2
      x boleh cakap dlm hati atau sorang2
      mesti luah kan x bleh pendam dlm hati
      tak baek utk kesihatan mengikut kata2
      doktor pakar psychiatrist..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • buddiezs says:

      ye ker…naper mak cik tijah depan umah aku 2 salu ngumpat anak dare orang…x kene pape pown…
      @ mgkn kerana dia..
      xde anak dare kot…
      kah kah kah……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • so what says:

        aku bkn ngumpat..aku ckp terang2 ni spy memey bace..
        nk jumpe dia face to face xder pluang..
        so kat sini lar aku nak bg dia phm yg org x suke dia buat maksiat dan mengekor norman kt pjbt siang mlm..mane dia ltk maruah dia as a woman? pastu sudah2 lar menipu n ckp mcm bace skrip dalih sane sini..

        hopefully dia brubah pasni..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • SWEET says:

      Kutuk org dari belakang memang sedap
      Cam kita la org kutuk belakang kita
      suka ke????
      walaupun perkara tu betul
      berani ke nak kutuk org atau kawan kita cara berdepan

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. BlackBerry00 says:

    boleh jadi cikgu ajar anak murid
    usung tilam pg opis smpai subuh
    dngan laki org…memang cunnnnn

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. SERI says:

    AH… SEMEMEH NI PAKA LA APE PON.. KALO HATI BUSUK TETAP BUSUK.. PERAMPAS LAKI ORANG..
    KENA TANGKAP KHALWAT SEWAKTU ABBY MASIH SAH MENJADI ISTERI NIRMAN.. GATAL SGT NAK BERLAKI SAMPAI SANGGUP AMBIK LAKI ORG..
    GEDIK..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. aku ler says:

    kalo amik gmbr artis malaysia ni mesti nak mendada je kan???
    I means nak tunjuk tang dada bg nampak lg “bengkak”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. pinggan says:

    kenapalah abg nara suka keluarkan post pasal memey .Mmg dah tau dah apa yg akan dikomen .X baik tau ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. miz cokelat says:

    setuju ngn ‘aku ler’ dh elok bertudung time amik gmbar lak nk mendada,agaknya kalu x mendada org x prasan kot huhu…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. netty says:

    hi En. Beautifulnara
    blh saya copy pic memey pakai tudung polkadot tu?
    letak kat FB?
    tp sy mention la dpt dr B.Nara
    can?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. lily says:

    actually diorg nie dah kawin secara sah…cuma family member jer yg tau status diorg nih…memey nie selalu jer ikut norman blk ktn…sbb 2 memey selamba jer keluar statement nak kawin thn nie la, apa la…pdhal dah kawin dah pn….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. jojo says:

    hoho.walau ape pon, x dinafikan cun dan lawo pompuan nie bertudung.titik.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. Frankenstein says:

    Cantik Ker??? Mcm biasa2 je.. Tengok mcm alim-alim kucing je. Anyway sodapnye Memey.. I love you. Hehehe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. Reena says:

    Muka ayu…barang dah layu…huhuhu…apa pun cun dan ayu lagi lisa surihani (tetibe jer..motif..hehehe).

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. kaklang says:

    lainkali ambik plakon yg btl2 pakai tudung..mcm norafida “FIDA” dlm cte epilog cinta..mmalukan jerk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. orang says:

    biasa jer cuma kalo compare ngan dia xpakai tudung lg elok pakai tudung, nampak muda skit. bila free hair nampak tua jer, cam sebaya or lebih tua dr abby…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. gediq says:

    boikot!!!!
    xingin nak tgk citer yg dia blakon..
    wlpn citernyer best,tp….soriiii
    i dont like..
    so better tutup tv or tukar jer chanel…
    stuju?????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. oren says:

    si memek ni kalau nak banding dgn abby age 22 jauh beza kot! lg cun abby dr memek itam ni. dah la x lawo.. belakon takat suka lentik depan belakang je minah ni. meluat aku! perampas!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. alfablue7 says:

    bitch

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. anyss says:

    asyik post citer psl c momok ni jerr.. bosan lah!

    tingin citer psl penyanyi Nadia- Salam Untuk Kekasih
    per citer artis ni skg yerk?? dh lme mnyepi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. BumbleBee says:

    awatnyer laa pakai tudung tp baju kt dada berlubang pastu mendada…tertonjol sana sini. Memey ni x wat homework ke sebelum amik peranan as GURU ni???

    p/s: jadi cikgu ade etika pemakaian laa walaupun hanya berbaju kurung…ade jenis2 baju kurung yg boleh dipakai ketika mengajar di sekolah dan ade yg dilarang.. bukan sebarangan and main hentam keromo jer..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Erin says:

      ada gk guru skrg pakai tudung nampak dada.. Fashion Ekin la katakan.. tutup aurat???? mimpi???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hothotheat says:

        tapi dade memey nh over seyh..369 drjah d tiggikn..

        tah ape2 je..memey nh..cam gumpunk la mke die nh..
        (nada geram)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lol says:

          lol..cikgu pun nk bergaya gak..diorang pun pakai mcm2 stail tudung..guru x bertudung pun ada..adat lar sbb guru ni manusia gak dgn pelbagai ragam dan karakter..

          tp x perlu lar mendada dada yg x seberapa tuh..bdn kecut sebok nk tyg dada..lek ah memey..ko ni over segala lar..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. cam ni, aku sanggup rampas dari norman :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. Erin says:

    She’s evil n Stupid.. hate her a lot….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. syasya says:

    mmng cantik, dia tak pakai tudung pun cantik… tp cantik di luar je… dalaman dia hancus… kena tangkap khalwat lg, rampas suami org lg… lepas ni entah ape2 entah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sini says:

      kalo mcm ni caantik, berlambak la kat luar sana, xder la yg huduh. tp kalo free hair serius nampak tua

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. chix says:

    muka dia imbas lisa lah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. budak says:

    mmg cntik pakai tdung tp da tmpt2 jer yg len xcntk,hrp mka lwa hati xlawa pn watpe…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. Nano says:

    apesal tak ambik je pelakon or minah2 yg kt luar sane yg laaagi cun selain memey ni yang memang pakai tudung? pelik aku director malaysia ni.. hipokrit tak sudah2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. buddiezs says:

    dah hampeh still hampeh jugak kan..pe boleh buat..
    bek tuan hamba bertaubat jelah…
    ish ish…~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. stylo says:

    MURID2..SAPER NAK BELAJR NGN CIKGU MEMEY SILA ANGKT TANGAN!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. izam says:

    cun lak si memey ni pakai tudung.pi ak benci ngan minah perampas ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. emalin says:

    cantik lah dia nie bertudung..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. anis says:

    bgus ar dah brtaubat kan..sjuk prut ibu mngandung…amin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • engko dah kena tipu bulat2 dgn
      si MEMEK dia bukan taubat
      tu tengah belakon dlm drama
      cikgu zara danisha
      kena pakai tudung tak de maknanya
      dia dah taubat…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. AKUKEPOH says:

    ak tetap x minat pangai die :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. hothotheat says:

    ish..serious gle ..nyampah seyh tgok die nh..muke cam na kene tapak je..
    bahahahahah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. aku serius says:

    tibe2 prasan, gambo last, mamat yang gagah pegang besi panjang sambil bergambo ngn memey ni nampak cam padan jerr.. orait lagi dr norman.. thats wat i think la.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. aku sha says:

    baguih la… taubat cepat….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. nana says:

    kenyataan…org mcm memey takkan pilih org bujang, dia mesti rampas laki org sbb dia ni BOHSIA di felda tenggaroh.Org bujang taknak brg 2nd hand, lainla janda saham tinggi.So capkai mcm norman jadi pilihan.Dah tau jantan tu haprak dia tunggu jugak, dah tak lakula tu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. perghh…mantap melekat gambo pakai baju oren tu..hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. Miss pocO says:

    Produser…carikla pelakon yg betul2 pakai tudung…kan ramai lg yg lawa…dan layak bawa watak cikgu…

    jgnla amik yg tiruan nyer…

    aduyaiii…xnakla yg hipokrit…! kalau nk melariskan filem, hati penonton kene jaga gak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. diehard fan ombak rindu says:

    walaupun aku x suka si memey tp aku rasa dia lah yang paling sesuai bawak watak izzah dalam filem ‘ombak rindu’ berganding dgn si macho aaron aziz @ hariz….muka muda, fresh, ayu , kemelayuan dan kekampungan…compare to maya karin…x sesuai lgsung…sebenarnya aku suka rita rudaini tp dia dah agak berumur….so kureng sesuai sikit…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. detective conan says:

    aku first ke??apsal baju oren tu lain bebenor nyer cara dia posing..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. SUKASUKIAKULAH says:

    HHAHA NO KOMEN?BIA BETULLLLLLLLL

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. Zee says:

    Nasi lemak 50sen!!
    Ke dengan pertolongan push up bra…lol!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. cikshafiz says:

    tolong r ngn gewdixx nim….x suke r…bajet lawa…cun….hampehh,….aku berkenan lau org rmpas lik balak dia…
    pmpuan murahan tol….da tala ckup2 kt norman br gewdixx nk tunang..porahhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. zaza says:

    pesal tang pakai bj oren, dia pose tjk kat dada lebih?
    hahahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. kumi says:

    erm..naik muak baca paper..ade je kes dia ngan norman tu..yg xtahan bole plak kuar mahkamah sengeh2 cam xbesalah..da bape taun naik trun court..kalo mengaku xde la kena panjang2 gitu..haih..bila dah ada saksi baru la bz nak tunang2..nak cover kemaluan konon..nyampah..
    hari tu pi megamall kuantan tenampak memey ni..dengan budak kecik..anak norman kot..depan kfc..dgn gediknya ajak budak tu mkn kfc..tpi skali tgok rmai org dia blah..xnak beratur kot..tkut orng mintak autograf..tpi xde sape kesah kot..dia je lebih2 sengeh cam kambing~pakai spek itam besor..bajet nak nyorok kot..tkut peminat kejor~ampeh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. what ever says:

    korang ni kita kan xtau apa dsebalik kisah dieorg so jgn sesedap mgata org .. kita tu apa kurgnya …apa yg korg dpt kalu korg mgata…mcaci depa? paper2 la korang ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. Awesome post, hey I found this post while googling for lyrics. Thanks for sharing I’ll email my friends about this too.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. Ja Rieffer says:

    What a waste of time. You’re poor english made this article hard to read. Learn to write.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. antikhalwat says:

    muke dye cam LISA SURIHANI lahhhh:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. antikhalwat says:

    muke dye cam LISA SURIHANI lahhhh:) ada takkkkk??:)
    tambam sungguh!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. emilda says:

    geliiiiiiiiiiiiiii !!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. BlackBerry00 says:

    perlukah mendabik dada sedemikian rupa..???
    sah2 dye nk tayang ‘hasil’ tuaian dan anyaman nomiang…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. pinky says:

    doii….cute kha tu..lucu lha…cntrol snyum lgi.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. 502999 says:

    What a lovely day for a 502999! SCK was here

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. geli says:

    bidayuh di sarawak sebut hantu ialah memey…kalo nak takut kan budak2 dia org akan kata ” jaga agik memey ngak” so budak2 jadi takutlah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. I cherished up to you’ll receive performed right here. The cartoon is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get got an nervousness over that you wish be handing over the following. unwell unquestionably come further earlier once more since precisely the similar just about a lot regularly inside case you shield this hike.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. Alegro says:

    The next time I learn a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I imply, I do know it was my choice to read, but I actually thought youd have something fascinating to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you can fix for those who werent too busy looking for attention.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. anti memey !!! says:

    setakat nasik lemak 50 sen boleh la bg kt norman , kalau org lain tgk pon xdew selera .. muka cam god3 jew , peragai mengalahkan anak setan .. mintak3 mse wedding si memek 2 dia jatuh atas pelamin … balasan merampas laki owg , jauh lawa abby dr si memek … meluat weyh tgk muka dia . mcm la dia 2 famous sgt , setakat famous rampas laki owg + kene tangkap khalwat wak pe … eeeeeeeiiiiiiii , geli aku …… PEREMPUAN SUNDAL !!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. bluelemon says:

    ape lha puye p0mpan , siyess lhaa , pkai tdung y fez ur ta rhety :P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0