Written by AbangNara | September 5th, 2012

Sekali imbas wajah Zaquan Adha ini macam suami Irma Hasmie pulak. Ke mata Abang Nara yang rabun? Namun itu semua tidak penting kerana Ayu Raudhah tampil cantik berseri dengan imej bertudung menghiasi muka depan majalah Media Hiburan yang terbaru.

ayu raudhah tudung

Abang Nara suka gaya hijab Ayu Raudhah yang memang sangat sesuai dengan ciri gadis Melayu. Diharap Ayu kekalkan pemakaian tudung yang sebegini dan tidak menjadi mangsa fesyen seperti sesetengah selebriti lain. Apa pun yang penting Zaquan Adha makin menyayangi Ayu selepas isterinya berhijab. Semoga penghijrahan ini akan memurahkan lagi rezeki mereka berdua.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

81 responses to Ayu Raudhah & Zaquan Adha Hiasi Muka Depan Majalah Media Hiburan Terbaru

  1. Chantek says:

    cantiknya tudung Ayu…

    0

    0
  2. Minah kepoh says:

    Mata abang nara dah terpele’ott dah…. Tadak lansung laki ayu rodah mcm laki irma… Laki irma lg hensemm!

    0

    0
  3. Sshh says:

    aduhai..x ad cover lain ke selain dari dia ni…eleh abg nara..pandai ckp jer..wife dia pnya fesyen tudung pn terbelit2..

    0

    0
  4. Aku-la says:

    Nara..ko ni slalu sgt ckp artis2 yg berhijab tu mangsa fesyen..ko tau ke?ko tu pakai tudung ke?it’s all about fesyen though..besala..pompuannn..biarla depa nk buat lagu mn pun..kalu Nara x suka..habaq sndri kt istri Nara & kluarga pompuan Nara jgn jd mangsa fesyen mcm artis2 tu..xyahla ulang tiap kali ada artis yg nk berhijrah..at least dorang pakai tudung kan?chill~

    0

    0
    • darsuci says:

      ko pnh tgk gmbr bini nara? itu baru betul2 mangsa fesyen. belit2 mcm ubat nyamuk.nara salah orang laju je nampak

      0

      0
      • torpedo says:

        korang kena paham motif nara cakap cm tu…dia xnak akan ade ramai lg org yg jd mangsa fesyen cm bini dia..tu pasal nara keep on repeating da same thing…dlm waktu yg sama dia memerli fesyen tudung istrinya…alamak bole ke cm tu???entam O.o

        0

        0
  5. comey..;) says:

    cOmey la ayu bertudung….

    0

    0
  6. budak cute says:

    doakan yang baik2 untuk mereka….

    0

    0
  7. jay says:

    Tak minat dgn org ini. Stop ayu… jangan busy body dgn hal org lain lagi. Awak jaga je laki awak tu. Tak perlu tlibat dlm rmhtangga org. Alangkah baiknya kalau peranan awak tu lbih myatukan mereka. Lebih-lebih lagi awak tu dah bhijrah. Jadi biar seiring dgn phijrahan awak tu,,,, hati dan jiwa awak perlu juga bhijrah ke arah kebaikan. Bersihkan hati dan jiwa awak tmsuk suami awak tu. Wlaupun dia suami awak awak perlu bimbing dia jika dia tsilap langkah atau sosial sangat. Jangan tudung ikut trend je

    0

    0
    • Mama says:

      At least ayu ada kemahuan nak berubah n hubby dia suka… Pelik… Org dok fitnah dia ni selalu menghasut, tp bukti ada ke? Takkn disebabkn dia follow hubby dia ambik brg2 kat rumah aidil, dia dikatakn penghasut. Follow hubby maaa…. Respect husband… Respect mentua…

      0

      0
      • tina says:

        respek hubby? respek mertus? HAHAHAHHAHAHAHHA!!!!!!!

        0

        0
      • jgn suka sgt says:

        bih hidup kau tak reti respek org ke?gelak beria sgt..dh lah salah eja…cuba mak kau ada menantu tapi tak reti respek..rasa2 nya mesti kau org pertama yg panas hati kan.. semua sama je kehidupan kita ni..

        0

        0
      • zifi says:

        kau ni adik beradik diorang ke? jgn laa jd naif sgt. kesian aku tgk.

        0

        0
    • milah says:

      ko tahu ke ayu yg memfitnah..? ko sedara dia ke..? ko dr sndri ke dia ckp..? aku rasa ko yang memfitnah dia kat sini. sedar2 lah. bawak bertaubat.

      0

      0
      • jgn suka sgt says:

        sumenye bukan tahu pape..dorg tahu pun sebab dari media je.. kannn… pastu mula buat andaian sendiri..dh jd fitnah semua..aku ni bukan lah minat sgt dgn artis2 tersebut ni..tapi aku jd kesian bila korang hentam sampai camtu sekali..padahal korang bukannye satu rumah dgn mereka semua..punca dari siapa pun tak tahu..korang tahu pun dr media..aku simpati pada nsb kaum perempuan si Rita dan Ayu..sape dalang sebenarnya??

        0

        0
    • Anonymous says:

      apa buktinya….doa yang terbaik je la…

      0

      0
  8. rr says:

    comel je ayu..harap kekal cam nie…

    0

    0
  9. Anonymous says:

    aku harap suami kau xdirampas vetina virah yg lain

    0

    0
    • liz says:

      haah….aku pn doa bertimbun2 utuk ko(yg berkenaan mengutuk ayu raudhah)semoga ko hidup porak peranda,hancur jahanam satu keluarga…amin……

      0

      0
  10. am_rizer says:

    bertudung 2 bkn berhijrah tp wajib..tolong jgn salah guna kan perkataan BERHIJRAH itu.

    0

    0
    • Aku-la says:

      sape kate bertudung tu berhijrah? memangla bertudung tu wajib tapi sape2 yg tak bertudung sebelum tu pastu pakai tudung..kita cakap dia BERHIJRAH.. tau beza x?

      0

      0
      • :)........ says:

        ya betul2 tu apa yg kau cakap tu…mmg bijak dn logik apa yg kau cakapkn tu kn… mmg orng atas kau tu tk fham lngsung tu…kesian dia…dia taksub sngt tu..jgn mrah ya am_rizer..sorry..:)

        0

        0
      • Anonymous says:

        aku say: u paham ke x apa itu maksud berhijrah???

        0

        0
  11. Sayabukankakaknorman says:

    Dulu RR pernah tolak cinta si ZA nie..sbb ZA nie kaki perempuan, kaki botol, kaki clubbing dn mcm2 kakilah…sbb RR nie pilih si AZ…skrg tak sgka perangai si AZ nie lbh teruk dari adik dier…tinggalkan anak bini sesuka hati jer…bukanlah nk sokong sgt si AR ngan ZA nie..tpi ialah nikan semua takdir RR….

    0

    0
  12. aku bah ni.. says:

    berlagak baik depan orang,belakang macam syaitan..dasar perempuan tak sedar diri n lelaki tak sedar diri..

    0

    0
  13. Anonymous says:

    dasar perempuan tak sedar diri

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko tu sedar diri sgat keeeeee….ntah2 cebuk bontot sendiri pn tk bersih sibuk hal org….blahlh ko

      0

      0
  14. intanzain says:

    Alhamdulillah…cantik manis. Mudah2an barokahNya mengiringi mereka. Mudah2an kembarnya juga diberikan kebahagiaan di bawah belas ihsan dan barokah ALLAH SWT….amin.

    0

    0
  15. huhuhu says:

    doa kan yang terbaik.
    tudong tu dah cantik,sekarang ni just cantik kan pemakaian n prangai tu je

    0

    0
  16. laila majnun says:

    aida aris pn dah berhujab ke..alhamdulillah moga terus istiqomah

    0

    0
  17. ANAZ says:

    .cantik la ayu ni tp syg hati ayu y busuk tu berbau smpai kesini…smpai nk termuntah,,,:d

    0

    0
  18. Honeyb says:

    Sape kita utk menilai mrk… Doakn terbaik utk mereka… Kita npk buruk dia tp kita xnpl buruk kita. Dunia bulat silap hb…kita lebih buruk dr dia

    0

    0
  19. ct cheery says:

    cantek lah ayu bila bertudung.terserlah keayuannya.

    0

    0
  20. mira says:

    dulu aku suka liat ayu raudhah ni berlakon..apa lagi dlm cerita manjalara..tp setelah tahu perangai dia..perasan lah jugak dari air mukanya nampak jahat..aii..langsung tak suka lagi.. ni..jadi cover majalah yang aku suka..confirm aku tak beli majalah ni..skip sj..minggu depannya baru beli lagi..

    0

    0
  21. kak tijah says:

    cantik luar je tak cukup…kena cantik dalam jg… and tak semestinya tak bertudung tu jahat.. tup tap tup tap.. yg tak bertudung tu lagi baik dari yang bertudung.. dont judge people by their appearance.. thank you…

    0

    0
    • Anonymous says:

      betul tp aku doakan yg tak bertudung tp baik itu akan bertudung/menutup aurat juga..kalo smpai akhir hayatnya tidak bertudung/menutup aurat, tak usahlah dgr bisikan syaitan yg hasut dan claim diri itu baik kerana suruhan Allah yg asas masih blom disempurnakan…

      0

      0
    • milah says:

      pandai ko tijah ye nak ckp org dalam xcantik. bertudung tu wajib. kalo yg tak bertudung tu baik pun, dosa ttp mengiringi stp langkah dia sbb xbertudung.

      0

      0
    • saya bersangka baik kat ayu. dia ikhlas.

      0

      0
  22. nurul says:

    peliknye lah..rmai plak org kutuk ayu ni..aku suke je dia ni..ape yg korang bc psl ayu tu sume melalui media.tp xde satu pun ade bukti kukuh.klau dia mmg perngai mcm tu..insyaallah ade lah balasan pd dia.tp klau dia dia x buat mcm ape yg org tohmah ya allah dosa besar.korang snggup ke mintak maap dgn dia sbb menfitnah dia!!!pd aku lah sepangjn kes2 rumnghtgga rr dgn aidil ni xde satu pun lg keluar ape2 statment dr si ayu ni..sumenye dr pihak sane.pd aku org yg byk berdiam diri ini adlh lebih baik dr org yg suka mencanang satu dunia kononnye dia teraniaya.sesungguhnya berdiam diri itu adlh lebih baik dr berkata-kata..wallahua’alm

    0

    0
  23. ikan says:

    tak elok langsung..tak natural beauty…klu tak boh make-up sejibik cam muka org kampong…dengan tembam

    0

    0
  24. cuit says:

    muka dia biasa ja…tak secantik rita,nora danish,siti saleha…
    cam na la…dia boleh diambik sebagai pelakon…tak ada yang menarik,harap make-up ja tebai..pelik2…
    cuba lah beljar pakai make-up natural ja…insyallah pasti menarik sikit muka tu..
    kak dia….lagi lah…over make-up …tak padan ngan tua..kakakakakak

    0

    0
  25. Lagubestbest says:

    humm.. tgok gaya senyum pun nampak jenis manusia suka tikam belakang nak naik sorang2.

    0

    0
  26. Lagubestbest says:

    Spesis tikam belakang orang tuk naik nama sendiri. Byk spesis cmni skrg..

    0

    0
  27. redroses says:

    Kesian nya mereka berdua ni da mcm hidup segan mati tak mau jadi nya..mudah2an bahagia la selama2 nya..make-up ayu cantik lah,tebal nya…jgn jln d tmpt gelap k klo pakai mcm ni,org lari kak…

    0

    0
  28. cik melah kepoh says:

    xdak org lain ke nk di exposekan??

    0

    0
  29. […] Ayu Raudhah & Zaquan Adha Hiasi Muka Depan Majalah Media Hiburan Terbaru (80) […]

    0

    0