Written by AbangNara | September 5th, 2011

Nampak menarik jugak majalah Harmoni nie. Secara ikhlas Abang Nara tak pernah tahu kewujudan majalah ini. Tapi tadi ushar-ushar kat Facebook Majalah Harmoni, banyak cover-cover menarik dalam edisi yang lepas. Not bad jugak kan? Untuk bulan September ini, si cantik Ayu Raudhah dan si kacak Zaquan Adha serba merah menghiasi muka depan.

ayu raudhah

Untuk hari raya yang lepas, Datin Norjuma dan Rita Rudaini menghiasi cover depan mereka. Memang cantik sungguh kedua-dua hot mom ini.

ayu raudhah

Jangan lupa untuk like Facebook Majalah Harmoni untuk mengetahui info terkini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

49 responses to Ayu Raudhah & Zaquan Adha Hiasi Cover Majalah Harmoni September 2011

  1. what the? says:

    oh cik rita! mantap!

    ps: hmmmm.. cik ayu.

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      rita u very very the cantek n very the ayu n jambu sekali bila rita pakai baju raya merah pulak tu wow !!!!! n juma pn jambu macm belom kawin pulak minah jambu tengok …dua2 very very the sweet …lov u ritaaaaaaa lov u jumaaaaaaa………..

      0

      0
      • Selitan: The Revenge of Kang Kong. says:

        Kaum YAHUDI dan Nasara beranggapan mewarnakan rambut itu menjejaskan nilai-nilai agama dan ibadat seseorang manusia, justeru itu, kalangan agama dan paderi-paderi Yahudi dan Nasara tidak mewarnakan rambut mereka….

        *Dipetik dari: http://skypin.tripod.com/agama/agama17.html

        Jika Kaum Yahudi pun melarang kaum mereka dari mewarnakan rambut… mengapa kita yang beragama Islam hendak berbuat demikian? Ya, ada pendapat yang mengatakan hukumnya harus (BAGI WANITA YANG BERSUAMI)… tetapi adakah dengan menayangkan pada tatapan umum hukumnya masih lagi kekal HARUS? Jadi? Fikir-Fikirkanlah….

        0

        0
        • eri-chan says:

          warna rambut jika sebab penyakit. dan hanya boleh pakai inai. pewarna2 rambut menghalang air dari membasahi rambut..maka tidak terangkat hadas. bila tak terangkat hadas, maka tidak sah segala ibadah2 seperti solat, mengaji. masyaAllah. itulah kepentingan belajar fardhu ain

          0

          0
    • Oit! says:

      Betul laa kata Jiran belah Mak Cik belah saudara belah opah belah Pak Cik Hamid aku kata…

      AIR DI BANDAR BERKARAT…!!!!

      *hahahahah!!!

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        minah jambu punye nenek punya nenek punya nenek punya laki pulak cakap apeeeeeeeeee yg kau merepek pasal air ni ha OIT ????????? air kakak kau punya laki lah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        0

        0
        • Oit! says:

          Suka ati opah belah makcik belah sepupu belah ipar duai jiran aku laaa…!!! ngko apa pedulik minah jambu 24jam mengadap computer?

          0

          0
  2. sazlinasji says:

    woi..merahnye mak ngah..pakat nak pakai baju sama time raya kot..bagusla..ipar duai memang perlu sehati sejiwa gitu.hot gitu…

    0

    0
  3. Reena says:

    Rita ni memang suweet..

    0

    0
  4. kejumasam says:

    hari tu, ayu pegi umroh dengan rambut karat ker?

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      yg penting hatiiiiiiiiiiii mesti mau berseh ! tk kira lah rambot tu karat ke rambot tembaga ke yg penting kn ibadah ..iklas…kerajaan aaaaarab pn tk buat undeng undeng yg rambot karat tk leh buat umroh ! lembu betol orang yg kasi komen ni huh!!!!!! lov u zakuan lov u ayuuuuuuuuuuu god bless “

      0

      0
      • jade says:

        bkn undang2 Arab. undang2 Allah x bg umatNya ubah kejadian yg sedia ada. mana nak masuk air nak mandi junub ke, hape ke kalo dah b’kaler2 mcm tu. lain la kalo ada inai kaler cmtu. plus, kejumasam tu tanye je. haihh. emo ye nmpaknya. hati gelap ke? tanye je.

        0

        0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          oi mesti lah ayu pakai kaler yg HALAL punye bongok!!!! kalau tk halal buat ape dia nk pakai untok gi umroh !!!! lain kali find out dulu jangan tudoh2 sembarang bahlol ! jangan pandai cakap n tudoh je padahal padahal padahal…………jade yg berhati kaudu ! hati tk bersehhhhhh

          0

          0
        • saje jer says:

          bahlul glerrrrrrrrrrrrrr minah jambu nie

          0

          0
        • SUE says:

          BERTAUBATLAH WAHAI MINAH JAMBU…KESIAN AKU KAT KO….MASIH SEMPAT KALAU NAK BERTAUBAT..TAKUT X SEMPAT LAK NANTI..

          0

          0
      • kejumasam says:

        to: minah jambu 24jam mengadap computer

        betol laa kata pepatah, 1 jari tuding kt orang lain, 4 lagi jari tuding kt kite.. nmpak sgt ko nie yg LEMBU.. belajar fardhu ain x nie? mai sini nk ajar sket.. wuduk tue sah ke kalu rambut karat??

        0

        0
      • indra says:

        orang arab pun bukan betul sgt. ramai keturuna syed sharifah ni lagi teruk. clubbing, rambut karat, buka aurat.jadi benarlah, syurga neraka bukan disebabkan oleh keturunan, ia adalah dari iman dan taqwa.

        0

        0
    • unggunapi says:

      MJ n x agak2 la…kn fhm btol2…kalu dh rmbut g2 cam ner amek wuduk?cam ne plak mandi wajib?blm msuk bab ibadat lg.bkn masalah undang2…n mlibatkan hukum…jgn main2…

      0

      0
      • Anonymous says:

        waaaaahhh!!! minah jambu ni kantoi sudaaaaa…

        nampak sgt tak penah MANDI JUNUB,…wakaka…

        0

        0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          skarang kn banyak benda yg halal boleh lah di pakai tarok kt rambot n boleh buat sembhyang …..kalau yg tk halal buat ape pakai ! KAMpong betol lah !!!!! apa punye manusia ni BOdoh sangat !!!!!!

          0

          0
        • budak nakal says:

          minah jambu BODOH.

          0

          0
        • Anonymous says:

          apa punye bodoh minah jambu nie!

          0

          0
        • minah jambu air says:

          ooiii minah jambu… kaler rambut yg jual kat kedai tu mmg la halal dari segi isi kandungan nye….tp hukum mewarna rambut tu yang haram..ape la bengong sangat ko ni…hish!!

          0

          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          oi jambu air ! kaler rambot sape cakap tk boleh n buat sembhyang???? asal kn jangan kaler rambot ngan kaler hitam paham !!!!! tk belajar ugama gak nye lah !!!!! cakap pandai !!!!!!!!

          0

          0
        • nana says:

          minah jambu:jambu ker?,,,,kesian kat ko laa,,maybe ko nie kurang kasih syg kot dr mak bapak ko,,dats y u komen cam tu kan?ishhhh3!!,,,klau nk dpt p’siti mrhn,byk care lain kot leh ko dpt,,,ermm bukannye dgn care ko duk mempermainkkan hukum,undg2 n ape2 je b;kaintan dgn islam,,,dose tau…huuu….it better u snyap je dr bt hukum sndiri yg mgarut tu….udah2 laa tu ko komen ayt yg sgt m’garut,myakiti hati org je…..bwk2 b;taubat laa yep,,, :)

          0

          0
  5. ada aku kisah says:

    so sweetttt……..harap rita akan happy2 selalu….

    0

    0
  6. Jejari Kontot says:

    NAK DOA DEPAN KAABAH PUN NAK BAGITAU ORG.RIAK SUNGGUH.MCM AZWAN ALI

    0

    0
    • cik kekwat says:

      biasa la tu…artis…pegi umrah 2 3 kali, propaganda lebih sudu dr kuah. tapi bila balik umrah, perangai tak ubah2.

      0

      0
      • mak orang says:

        saya setuju dgn kekwat.. nak gi umrah ke, haji ke, tak yah le heboh2 satu malaysia… setakat kaum keluarga and sedara mara terdekat tahu udahle… yg penting kena berubah

        0

        0
        • baju kebaya dot-dot says:

          retis malaysia kalau buat umrah mmg mcm tu. biase la tu. alangkan retis wanita popular no. 1 Malaysia pon canang 1 negara pegi buat umrah, ini kan pulak retis suam2 kuku mcm si ayu raudhah tu. pegi ziarah tempat2 suci kat mekah, tapi bila balik malaysia pe’el masing2 dok tang tu jugak.

          0

          0
  7. sidaracantikmanis says:

    wat everlah kekal bhagia

    0

    0
  8. putry sarah adlyana says:

    ada ku kesahhh

    0

    0
  9. wanieta says:

    cun lg rita dr ayu gemok 2!!!haha

    0

    0
  10. unggunapi says:

    RR mmg cun…muka cam “royal”…mmg sk tgk RR dgn ank2 n hbby…moga bhgia slamanya..Qaqa yg tomei,rayyan yg hensem!

    0

    0
  11. jimmy says:

    lama dah x dgr cite norjuma

    0

    0
  12. atieku says:

    rita rudaini ttp sweet wlpn dh brumur 30an… ayu pon sweet gak.. tp kdg2 make up tebal sgt la.. simple kn lagi cntik… :D

    0

    0
  13. anna suraya says:

    bagi saya, Rita ok lagi kot dari Ayu ni. Cuma pendapat saya lah. Bagi korang mungkin lain. Thanks.

    0

    0
  14. akulafirstlady says:

    ske tgk rita!!!…swwet n gejezzz…..ayu kureng ckt..heee

    0

    0
  15. kelip2 says:

    rita sgt gojes!!!:) bkn sal aku pminat fanatik die tp muke die sgt sdap mte memandang…huuuuuuu…ayu…ermm…ok la tp make up die slalu nmpk xkne. slalu wt die nmpk berusie. ke cner korg rse?? haha

    0

    0
  16. RedGurlz says:

    AYU RAUDHAH nampak lebih TUA dari Rita Rudaini..

    0

    0
  17. Analululili says:

    RR ni sekali tgk macam KK daa (Kim Kardashian)

    0

    0
  18. moon o moon says:

    aku notice yg ayu ni mmg suke mekap tebal…samada dia yg request supaye dimekapkan tebal or not itu aku tk tau laa plakkk….cube skali skali light mekap mesti lagi cantik…n more natural…she’s same with her sis rozita che wan…mekap tebal all the way….rita look so gojes n natural…datin juma oso….

    0

    0
  19. hehehehehe says:

    setahu aku laar tujuan meak up tuk bg muka dari tak cantik kpd cantik…lu fikir la sendiri….

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      tu la untong nye jadi pompan niiiiiii muka tk lawa n tk cantek kite leh make up n cantek kn muka kiteeeee paham ! kalau jantan muka hensem kira ok lah …kalau yg muka rabak yg banyak jerawat batu kt muka camana nk make up??????? kira ok lah dapat jantan yg ada jerawat batu…….kalau dapat jantan muka yg macam kena simbah asid tu camana????? minah jambu bukan menghina ehhhhhhhhh minah jambu cuma kasi pendapat tentang make up ok be coollllllllllllllllllllll beb !!!!!!!

      0

      0
  20. pah^senduk says:

    cantik sgt rita..ayu kire ok ler..lgi bgus klu make up xtebal..ape pun smoga bhagia dsamping suami masing2..

    0

    0
  21. o x sama la den says:

    biar betul abg nara x tahu pasal kewujudan majalah harmoni????

    0

    0
  22. ness says:

    dua2 cantik.ayu ngn rita.bg sy dorg berdua turut mempunyai suara yg amat sdp bila bercakap.sejuk ati laki diorg denga.hehe.kurus gemuk nak wt cmne.biase la.

    0

    0
  23. han lover 12 says:

    sy suka tgk rita rudani&ayu raudhah..rita gojes&cun..ayu maniz lebih teratur,beradat.Perlu ingat gojes tk smpi mane..cuma maniz kekal smpi tua..sekian tima ksh

    0

    0