Written by serenity | October 24th, 2011

Walaupun baru-baru ini dilanda gosip mengenai keruntuhan rumah tangga, Ayu Raudhah dan suami telah menafikannya dan mendakwa rumah tangga mereka masih utuh. Malah Zaquan juga sempat tweet yang dia sayangkan isterinya selama-lamanya. Berita yang kami baca dari Kak Pora Berita Harian semalam walau bagaimanapun mengatakan yang Ayu Raudhah kini mengandung 6 minggu. Kredit foto ixoraprestige.

gambar hamil ayu raudhah

Untuk itu tahniah diucapkan dari Beautifulnara.com. Ayu pernah berkata dia mengimpikan sepasang kembar sebagai anaknya. Kami berharap dia akan berjaya mencapai impiannya itu.

***

Raih peluang memenangi sebuah Gitar Akustik tajaan The Guitar Store dengan menonton pertandingan akhir Evolusi Muzik Sihat “Revolusi Cipta Kreatif”!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 responses to Ayu Raudhah Hamil 6 Minggu, Tahniah

  1. hani says:

    tahniah

    0
    0
  2. ape2ajerla~ says:

    rezeki dia…alhamdulillahhhhhh~

    0
    0
  3. d says:

    wow! congratzzzz pasti chomel2 mcm parents dia

    0
    0
  4. Kelaaaaas Kau Yah says:

    TAHNIAH AYU RHAUDAH

    0
    0
  5. mata biru says:

    yeaaaa..rayyan nk dapat sepupu..hehe

    0
    0
  6. Kak temah says:

    kak temah tumpang gumbira
    tahniah….

    0
    0
  7. baju kebaya dot-dot says:

    mcm kes Rita Rudaini lak si Ayu ni dengan Zaquan. dlm sebok dok kecoh2 rumah tangga berantakan, alih2 dah anak 2 si Rita tu. pape pon, semoga selamat hingga melahirkan…

    0
    0
  8. mokngoh says:

    klu betul diorg ada masalah sblm ni..inilah hikmahnya..anak pengikat kasih sayang mak ayah…semakin bergaduh semakin sayang..krn semakin mengenali…dan semakin ra2 gitu..:))

    0
    0
  9. tutti fruitti says:

    berkat doa mereka di Mekah semasa mengerjakan umrah hr tu gaknya…tahniah buat Ayu raudhah n Zaquan.

    Ini rahmat yg Allah bagi setelah org dok mengata pasal ko org berdua….ko juga yg bahagia….org yg mengata…hurmmmm dptlah dosa…!.Alhamdulillah…semoga berbahagia….

    0
    0
  10. MiSs AnN says:

    Wah… tahniah… Mudah2an semuanya sihat dan selamat….

    0
    0
  11. Chantek says:

    Seronok taw bila menjadi bakal menjadi ibu.. suami pun semakin sayang… ^_^

    0
    0
  12. langkah mayatnya dulu!!! says:

    apa cerita rita rudaini & her husband???

    0
    0
  13. macha says:

    laju gerudi ni

    0
    0
  14. VICTORIA says:

    bajet DAVID BECKHAM n VICTORIA.. Tarrapatt… Hahaha!

    0
    0
  15. deq one says:

    hahahhahah….ayu cuti 100 hari nanti, dek one mana leh tahan…hahahahahaha

    0
    0
  16. budak vogue says:

    tahniah! jaga baby elok2! may god bless you!

    0
    0
  17. bat says:

    tahniah le

    0
    0
  18. bitchy says:

    zaquan sure x tahan time ayu pantang nnt. tangki air die kalau boleh tiap2 hari kena kosongkan. muke hensem badan hot mcm tu ramai yg nak. berebut la org lain nk tlg die kosongkan pili air die. hehehe

    0
    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      mari sini minah jambu kasi kering tang air dia …dh tentu ayu tk marah pasal ayu kn dalm pantangggggg tol tak ayu……………..minah jambu bukan nk bawak lari si zakuan ni …minah jambu cuma nk pinjam je satu dua malm boleh kn ayu?

      0
      0
  19. marka ayu says:

    ala…nk cover line r tu.nk minta simpati la konon.xkn la bile dh kuar citer nk cerai je trus ngandung 6 minggu..aik..x prasan ke ngndung..ni nk elak kne cerai r ni..

    0
    0
    • nana says:

      ni lagi sorang.dh tuhan bagi rzki.ko tak pnah ngandung mana tau.kdg2 8 minggu, 10 minggu baru tau mngandung. apsal sok ati eno.tak paham aku.

      0
      0
      • noradriana says:

        saya setuju dengan nana. 6 minggu tu baru lagi. perut pun tak nampak bulat. even kalau haid pun kadang-kadang, dah dua bulan baru perasan.

        0
        0
    • itik says:

      Eh…gile dengki statement…even aku xpnh mgandung pon aku tau kadang2 sesetengah org dah 2 bualn preggy baru tau…haisshh..xbaik dgki2 ni..doa yg terbaik untuk dieorg sudeh..

      0
      0
  20. forumer says:

    kate da miscarriage…

    0
    0
    • aida says:

      baru sgt tu..ingat sy br minggu lepas 6 minggu gak tapi dah gugur…tahniah ayu jaga kandungan baik2

      0
      0
  21. tah le says:

    takde komen kate ‘terbukti kejantanan / terbukti kebetinaan’ ke kali ni xD

    0
    0
  22. Miss Debab says:

    Tahniah. Jaga kandungan elok-elok ^^

    0
    0
  23. Marian Ribena says:

    Tahniah ayu raudhah dan zakuan.. Jaga kandungan elok2.. Jaga juga kesihatan tu.. :)

    0
    0
  24. norshareena says:

    TAHNIAH AYU RHAUDAH

    0
    0
  25. hamba Allah says:

    Tahniah Ayu & Zaquan… moga rumahtangga korang lebih berbahagia dengan kehadiran cahayamata…

    0
    0
  26. firas adriana says:

    tahniah kak ayu n suami…
    smoga dpt twins =P

    0
    0
  27. han lover 12 says:

    Alhamdulillah..smoga sgalanya dipelihara Allah swt ayu raudhah&bayinya slmt melahirkn kelak..Amin

    0
    0
  28. Fara says:

    2 hari lepas ayu mengalami keguguran :(.

    0
    0