Written by serenity | October 24th, 2011

Walaupun baru-baru ini dilanda gosip mengenai keruntuhan rumah tangga, Ayu Raudhah dan suami telah menafikannya dan mendakwa rumah tangga mereka masih utuh. Malah Zaquan juga sempat tweet yang dia sayangkan isterinya selama-lamanya. Berita yang kami baca dari Kak Pora Berita Harian semalam walau bagaimanapun mengatakan yang Ayu Raudhah kini mengandung 6 minggu. Kredit foto ixoraprestige.

gambar hamil ayu raudhah

Untuk itu tahniah diucapkan dari Beautifulnara.com. Ayu pernah berkata dia mengimpikan sepasang kembar sebagai anaknya. Kami berharap dia akan berjaya mencapai impiannya itu.

***

Raih peluang memenangi sebuah Gitar Akustik tajaan The Guitar Store dengan menonton pertandingan akhir Evolusi Muzik Sihat “Revolusi Cipta Kreatif”!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 responses to Ayu Raudhah Hamil 6 Minggu, Tahniah

  1. hani says:

    tahniah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
    • liz says:

      kdg2 gaduh ni ok aper…lg byk gaduh lg btmbah anak…betul betul betul …hihihihi

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. ape2ajerla~ says:

    rezeki dia…alhamdulillahhhhhh~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  3. d says:

    wow! congratzzzz pasti chomel2 mcm parents dia

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
  4. Kelaaaaas Kau Yah says:

    TAHNIAH AYU RHAUDAH

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  5. mata biru says:

    yeaaaa..rayyan nk dapat sepupu..hehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 1
  6. Kak temah says:

    kak temah tumpang gumbira
    tahniah….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  7. baju kebaya dot-dot says:

    mcm kes Rita Rudaini lak si Ayu ni dengan Zaquan. dlm sebok dok kecoh2 rumah tangga berantakan, alih2 dah anak 2 si Rita tu. pape pon, semoga selamat hingga melahirkan…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
  8. mokngoh says:

    klu betul diorg ada masalah sblm ni..inilah hikmahnya..anak pengikat kasih sayang mak ayah…semakin bergaduh semakin sayang..krn semakin mengenali…dan semakin ra2 gitu..:))

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  9. tutti fruitti says:

    berkat doa mereka di Mekah semasa mengerjakan umrah hr tu gaknya…tahniah buat Ayu raudhah n Zaquan.

    Ini rahmat yg Allah bagi setelah org dok mengata pasal ko org berdua….ko juga yg bahagia….org yg mengata…hurmmmm dptlah dosa…!.Alhamdulillah…semoga berbahagia….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 4
  10. MiSs AnN says:

    Wah… tahniah… Mudah2an semuanya sihat dan selamat….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  11. Chantek says:

    Seronok taw bila menjadi bakal menjadi ibu.. suami pun semakin sayang… ^_^

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  12. langkah mayatnya dulu!!! says:

    apa cerita rita rudaini & her husband???

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 7
  13. macha says:

    laju gerudi ni

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
  14. VICTORIA says:

    bajet DAVID BECKHAM n VICTORIA.. Tarrapatt… Hahaha!

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  15. deq one says:

    hahahhahah….ayu cuti 100 hari nanti, dek one mana leh tahan…hahahahahaha

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  16. budak vogue says:

    tahniah! jaga baby elok2! may god bless you!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  17. bat says:

    tahniah le

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  18. bitchy says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 19
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 21
      • nana says:

        gedik btol.mana maruah korang sbg pmpuan ni.plissslaaa..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 1
      • 1/2 tiang says:

        lopak minah jambu dah kotai, mana zakuan nk…..
        kerang busukkkkkkkkkkkkkkkkk
        Asyik ngadap pc, bau pekung poen berkuap…..berserabut…..wuekkkkkk.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  19. marka ayu says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 22
    • nana says:

      ni lagi sorang.dh tuhan bagi rzki.ko tak pnah ngandung mana tau.kdg2 8 minggu, 10 minggu baru tau mngandung. apsal sok ati eno.tak paham aku.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
      • noradriana says:

        saya setuju dengan nana. 6 minggu tu baru lagi. perut pun tak nampak bulat. even kalau haid pun kadang-kadang, dah dua bulan baru perasan.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • itik says:

      Eh…gile dengki statement…even aku xpnh mgandung pon aku tau kadang2 sesetengah org dah 2 bualn preggy baru tau…haisshh..xbaik dgki2 ni..doa yg terbaik untuk dieorg sudeh..

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  20. forumer says:

    kate da miscarriage…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
    • aida says:

      baru sgt tu..ingat sy br minggu lepas 6 minggu gak tapi dah gugur…tahniah ayu jaga kandungan baik2

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. tah le says:

    takde komen kate ‘terbukti kejantanan / terbukti kebetinaan’ ke kali ni xD

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  22. Miss Debab says:

    Tahniah. Jaga kandungan elok-elok ^^

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  23. Marian Ribena says:

    Tahniah ayu raudhah dan zakuan.. Jaga kandungan elok2.. Jaga juga kesihatan tu.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  24. norshareena says:

    TAHNIAH AYU RHAUDAH

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  25. hamba Allah says:

    Tahniah Ayu & Zaquan… moga rumahtangga korang lebih berbahagia dengan kehadiran cahayamata…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  26. firas adriana says:

    tahniah kak ayu n suami…
    smoga dpt twins =P

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  27. han lover 12 says:

    Alhamdulillah..smoga sgalanya dipelihara Allah swt ayu raudhah&bayinya slmt melahirkn kelak..Amin

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  28. Fara says:

    2 hari lepas ayu mengalami keguguran :(.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0